Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2013. 02. 08. péntek 17:13  #55
beluska78 beluska78
Ismerkedés szakaszában eszemben sem jutott soha, hogy a hölgy kifizesse a vacsiját vagy a belépőjét valahova.
És ez szerintem így van rendjén. Ha elviszem randizni álljam az árát, ennyi.
Házasságban meg minden közös, a bevétel, a kiadás az adósság smile
2013. 02. 08. péntek 16:55  #54
Törölt felhasználó (857830)
Az ismerkedési szakaszban szerintem korrekt a fele-fele (alapnak) Legalábbis azért, mert így még a gondolata sem merülhet fel a pasi részéről, hogy tartozom neki. Bármiért is. Nem kell törleszteni...Meg ha abból indulok ki, hogy így is értésére adhatom: egyenlő félként veszek részt a rituáléban. A büszkeségemen sem esik csorba. Egy fiatalabb barátnőm szaladt bele egy kapcsolatba, úgy, hogy a srác állandóan a tenyerén hordozta, elhalmozta ajándékokkal, meg cipelte étteremről étteremre, viszont egy idő után megszűnt a vonzalom, csak szegény lekiismertefurdalással küszködött és azon agyalt, hogy hogyan viszonozza a srác 'befektetését', hogy az ne érezze magát lehúzva. Rohadt szitu, az elején kellett volna valahogy normális mederbe szorítani. Így viszont még egy pár hónapig tartott, mire leépítette és párszor 'természetben' igyekezett törleszteni.
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 02. 08. péntek 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 08. péntek 16:14
Én is ismertem olyat,akiknél a házasságkötéstől kezdve vol egy naplojuk.Minen kiadást beleirtak,ho végén feleték a közös költséget.A gyerek turorudija az anyáé volt..
De én arra lennék kiváncsi,ismerkedési szakaszban,ki mire áldoz...férfi,nő is.Beszéltem férfival,50 km-t is feleuton tali,szoba felez...Ha a férfi meghivatja magát a nőhöz vacsira,egyébre,vagy forditva...stb..
2013. 02. 08. péntek 16:20  #53
Törölt felhasználó (33028)
én ugye már igencsak régen voltam iylen szakaszban, de azt gondolom, h ez a félúton tali nem jönne be. (értem anno a zuram 240km-t utazott, csak hogy együtt töltse velem azt az időt, amíg hazaérek onnan)
azt csúnya szóval elvárnám, h ő jöjjön értem/elém/hozzám. egy éttermi vacsinál már lehet, h én is beleszállnék, bár az első alkalomnál nagyon örülnék, ha ő áldozna.... a sok mindent elárulna nekem legalábbis.
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 02. 08. péntek 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 08. péntek 16:14
Én is ismertem olyat,akiknél a házasságkötéstől kezdve vol egy naplojuk.Minen kiadást beleirtak,ho végén feleték a közös költséget.A gyerek turorudija az anyáé volt..
De én arra lennék kiváncsi,ismerkedési szakaszban,ki mire áldoz...férfi,nő is.Beszéltem férfival,50 km-t is feleuton tali,szoba felez...Ha a férfi meghivatja magát a nőhöz vacsira,egyébre,vagy forditva...stb..
2013. 02. 08. péntek 16:14  #52
Zsuzsa Zsuzsa
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 08. péntek 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 08. péntek 14:33
Jól tetted Zsuzsa, h felhoztad, jó téma.... manapság minden nappal egyre jobb!

Én házasságban élek, ahol nincs enyém, tiéd, egy számlára jön a pénzünk. de ez persze nem azt jelenti, h minden fillérről számlát mutatunk a másiknak. ha kell, használjuk...

de ez nekünk már a kapcsolatunk nagyon korai szakaszában így volt! a randik elején a férjem fizetett, mert én albiban éltem, ő meg a szüleinél ingyen... így ő volt jobban eleresztve. de sosem éreztem ettől azt, h többet engedhetnék meg, sosem éltem vele vissza. aztán mikor összeköltöztünk, már egyből közös volt mindenünk.

viszont a barátnőjével, akivel előttem együtt volt, ott kő keményen felezés volt... nem tudom, h ki kezdeményezte, ebbe nem mentünk bele, de bármit vett az egyik (legyen egy csomag túrórudi), azt hazaérve a számláról elfelezték és átadta a fele összeget.... na persze ez a szakításnál is így volt.... baromság sztem!
2013. 02. 08. péntek 14:33  #51
Jól tetted Zsuzsa, h felhoztad, jó téma.... manapság minden nappal egyre jobb!

Én házasságban élek, ahol nincs enyém, tiéd, egy számlára jön a pénzünk. de ez persze nem azt jelenti, h minden fillérről számlát mutatunk a másiknak. ha kell, használjuk...

de ez nekünk már a kapcsolatunk nagyon korai szakaszában így volt! a randik elején a férjem fizetett, mert én albiban éltem, ő meg a szüleinél ingyen... így ő volt jobban eleresztve. de sosem éreztem ettől azt, h többet engedhetnék meg, sosem éltem vele vissza. aztán mikor összeköltöztünk, már egyből közös volt mindenünk.

viszont a barátnőjével, akivel előttem együtt volt, ott kő keményen felezés volt... nem tudom, h ki kezdeményezte, ebbe nem mentünk bele, de bármit vett az egyik (legyen egy csomag túrórudi), azt hazaérve a számláról elfelezték és átadta a fele összeget.... na persze ez a szakításnál is így volt.... baromság sztem!
2013. 02. 08. péntek 11:03  #50
Zsuzsa Zsuzsa
Hát...azért egy kávéra legyen nála....ha beszélgetni szeretne...)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 08. péntek 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 08. péntek 10:52
Mára ez az összeg nőtt, vagy már nem fontos?
2013. 02. 08. péntek 10:52  #49
Mára ez az összeg nőtt, vagy már nem fontos?
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 02. 08. péntek 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 08. péntek 10:38
Anno azt mondtam,egy férfinak legyen zsebpénze (min. 40ezer),hogy tudjon ajándékot venni nekem..)
2013. 02. 08. péntek 10:38  #48
Zsuzsa Zsuzsa
Anno azt mondtam,egy férfinak legyen zsebpénze (min. 40ezer),hogy tudjon ajándékot venni nekem..)
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 08. péntek 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105041)
2013. 02. 08. péntek 10:28
Néha nem árt egy kicsi... Csak a biztonságérzet miatt.
2013. 02. 08. péntek 10:28  #47
Törölt felhasználó (105041)
Néha nem árt egy kicsi... Csak a biztonságérzet miatt.
2013. 02. 08. péntek 09:54  #46
Csak kis idő kell, és eljön a jégkorszak. (Előtte persze némi vita...)
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 02. 08. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 08. péntek 09:16
Gondoltam felhozom a topikot...)
2013. 02. 08. péntek 09:53  #45
Zsuzsa Zsuzsa
Kiváncsi lennék,hogyan alakulnak a vélemények 2 év után..)
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 08. péntek 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (868007)
2013. 02. 08. péntek 09:50
sikerült!
2013. 02. 08. péntek 09:50  #44
Törölt felhasználó (868007)
sikerült!
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2013. 02. 08. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 08. péntek 09:16
2013. 02. 08. péntek 09:16  #43
Zsuzsa Zsuzsa
2011. 07. 05. kedd 15:28  #42
vargai vargai
Ez bent van a játékban! Sajnálom! Remélem találsz egy nem anyagias nőt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 16. csütörtök 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7453)
2011. 06. 16. csütörtök 22:10
Ma kiderült! Ha nincs pénz nincs szerelem! Sajnálom,hogy így alakult,és azt még jobban,hogy még csak fél éve a feleségem! Ennyit erről!
2011. 06. 19. vasárnap 15:45  #41
christiano christiano
Ha már belekezdtél fejtsd ki szépen mert a férjed csak leírta mit érez,de nem igazán világos hogy akkor mi is van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 18. szombat 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (807921)
2011. 06. 18. szombat 08:56
Nem szeretném se ezen se egy másfajta közösségi portálon senkivel megbeszélni a magánéleti problémáimat,mert nem hiszem,hogy bárkire is tartozna!Ezzel senkit nem megbántani akarok.Ez kizárólagosan csak a férjemre és rám tartozik!!!!Én csupán azért regisztráltam és mondtam el a gondolataimat,mert nem szerettem volna azzal szembesülni,hogy mindenki engem szidjon és gyalázzon,hogy milyen szemét is vagyok,anélkül,hogy bárkinek is eszébe jutna,hogy van egy másik oldala is a dolognak.Mivel én soha nem szoktam több ezer ember elött se megalázni azt akit szeretek sem pedig szidni,ezért gondoltam,hogy ennyi védekezés amit tegnap leírtam,talán nekem is jár.De nem azért,hogy konkrét dolgokkal szolgáljak bárki számára is.Gondolom az intelligens emberek számára ezt nem kell tovább ragoznom és egyet is értenek vele.
2011. 06. 19. vasárnap 15:17  #40
kyttyke kyttyke
Elárulnád,hogy miért nyilatkoztál igy?Mit tett a nejed?Félrelépett egy gazdag pasival?Vagy elhagyott egy pénzes pasiért?Mivel érdemelte ki ezeket a kedves megalázó szavaidat?Valóban érdekellne a dolog!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 16. csütörtök 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7453)
2011. 06. 16. csütörtök 22:10
Ma kiderült! Ha nincs pénz nincs szerelem! Sajnálom,hogy így alakult,és azt még jobban,hogy még csak fél éve a feleségem! Ennyit erről!
2011. 06. 18. szombat 10:38  #39
Denipapa Denipapa
Igen, ebben igazad van, hogy nem tartozik senkire a családi probléma.
Nem hiszem, hogy a férjed annyira fikázott volna téged, elvégre csak egy egymondatos hozzászólást írt az oldalra.
Neked ezen nem hiszem, hogy fel kellene kapnod a vizet. Lehet sértődöttségből írta, lehet te írtál sértődöttségből, nem tudom és lehet nem is akarjuk tudni.
Ezt a dolgot nektek kell megvitatni egymás között!
Lehet kibékültök, lehet örökre elválnak az útjaitok, ez csakis és kizárólag rajtatok áll!
Az, hogy haraggal és kígyót-békát egymásra kiabálva váljatok el egymástól az szerintem nem megoldás semmire, de ez csak az én véleményem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 18. szombat 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem szeretném se ezen se egy másfajta közösségi portálon senkivel megbeszélni a magánéleti problémáimat,mert nem hiszem,hogy bárkire is tartozna!Ezzel senkit nem megbántani akarok.Ez kizárólagosan csak a férjemre és rám tartozik!!!!Én csupán azért regisztráltam és mondtam el a gondolataimat,mert nem szerettem volna azzal szembesülni,hogy mindenki engem szidjon és gyalázzon,hogy milyen szemét is vagyok,anélkül,hogy bárkinek is eszébe jutna,hogy van egy másik oldala is a dolognak.Mivel én soha nem szoktam több ezer ember elött se megalázni azt akit szeretek sem pedig szidni,ezért gondoltam,hogy ennyi védekezés amit tegnap leírtam,talán nekem is jár.De nem azért,hogy konkrét dolgokkal szolgáljak bárki számára is.Gondolom az intelligens emberek számára ezt nem kell tovább ragoznom és egyet is értenek vele.
2011. 06. 18. szombat 10:38  #38
Zsuzsa Zsuzsa
Ugyan már,Edina.Ti csak egy nick vagytok,és egy eset,ami többezer emberrel előfordul.Itt nem ismer senki benneteket személy szerint.,nyugodtan megirhatnád,hogy az értelmesebbek tanuljanak az esetből.
2011. 06. 18. szombat 08:56  #37
(Ez egy válasz Denipapa üzenetére (2011. 06. 17. péntek 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 17. péntek 23:10
Akkor hallgattassék meg a másik fél is!
Miért lett olyan a dolog olyan amilyen a feleség és a férj szemszögéből?
Miért van ezen a portálon mindkét fél?

Nem az én dolgom beleszólni mások kapcsolatába, életébe és az, hogy megbántsak valakit ahhoz pedig főleg nincs jogom, de a tapsoláshoz két kéz kell.
2011. 06. 17. péntek 23:10  #36
Denipapa Denipapa
Akkor hallgattassék meg a másik fél is!
Miért lett olyan a dolog olyan amilyen a feleség és a férj szemszögéből?
Miért van ezen a portálon mindkét fél?

Nem az én dolgom beleszólni mások kapcsolatába, életébe és az, hogy megbántsak valakit ahhoz pedig főleg nincs jogom, de a tapsoláshoz két kéz kell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 17. péntek 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 17. péntek 08:59
Van egy ismerősöm aki azt mondta nekem,hogy azért nem szabad beszélni a magánéletről barátoknak,családnak mert az egyoldalú addig mig a másik felet meg nem hallgatják.Az éremnek mindig két oldala van,és amig csak az egyik mondja el a gondolatát vagy az érzéseit a nagy nyilvánosság elött,a többiek(jelen esetben több ezer emberről beszélünk)felé,az mindig annak az oldalára írható pozitivumként aki ezt megteszi.Igy könnyű ítélkezni a másik fél felett amikor az ő oldalát,véleményét,érzéseit nem ismeri senki.Igy a legkönnyebb pálcát törni felette a kívűlálló,idegen embereknek (akik nem ismernek semmit az egészből).Csak külön gratulálni tudok a férjnek ahho,hogy ezt a vélemény és érzés kinyilvánítást egy ilyen és ehhez hasonló közösségi portálokon teszi meg,ahol a másik fél(feleség)meg sincs kérdezve.De ez igy van"rendjén" had ítéljék el,tegyenek megalázó megnyilvánulást az emberek az asszonyra.Biztosan megérdemli,mert csak az életét adná ezért az emberért aki a nagy nyilvánosság elött alázta meg!!!!!Ja,és lehet,hogy csak fél éve a felesége de 10 éve töretlen szerelemmel és hűséggelérez iránta és nem utolsó sorban 3 gyönyörű gyereket nevel.
Ha valaki esetleg nem jött volna rá(amit kétlek)én lettem volna az a szemét,pénzéhes feleség aki tönkretette a BURKUS életét!
/ 7