Sziasztok! Aktív/uni, helyes-férfias srácot/pasit keresek! Hely van! Nyíregyháza-Debrecen?!
Sziasztok!
Ma este aktív srácot szopnék. Autó vagy hely szükséges részedről. (27 éves passzív vagyok - Batthyhány térnél lakom)
Ma este aktív srácot szopnék. Autó vagy hely szükséges részedről. (27 éves passzív vagyok - Batthyhány térnél lakom)
Én ma nem keresek senkit! Tudom, ez sem érdekel senkit.
Sziasztok Piliscsaba környékén?
Vekony fiatalt cumiznék, akár az automban.Pilisen van helyem, de Monor -Cegléd felé tudok autózni is.
Sziasztok. 22 éves pocakos srác vagyok. Ma estére 10-11 órától keresem aktív kanos bikámat. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog.
Szia
27eves sportos kék szemű barna hajú srác vagyok
22cm és jó vastag mérettel.
Sokáig bírom de ha esetleg te meg többet szeretnél van kamagrám bekapod és órákig duglak megállás nélkül
Amennyiben lenne kedved találkozni írj priviben vagy hangoutson kérlek
Viber: privátban kérd el
Hangouts: nagyt9252@gmail.com
CSAK LÁNYOKAT / PÁROKAT KERESEK
27eves sportos kék szemű barna hajú srác vagyok
22cm és jó vastag mérettel.
Sokáig bírom de ha esetleg te meg többet szeretnél van kamagrám bekapod és órákig duglak megállás nélkül
Amennyiben lenne kedved találkozni írj priviben vagy hangoutson kérlek
Viber: privátban kérd el
Hangouts: nagyt9252@gmail.com
CSAK LÁNYOKAT / PÁROKAT KERESEK
Volt már jelentkező?
(Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 01. 13. csütörtök 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 13. csütörtök 12:30
Kizárólag ma estére keresek partnert s.o.s ben! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Ez legyen az első lépésed hogy el és alaposan átolvasod, és csak akkor írj ha minden ok és magadra is ismertél benne, természetesen a kért képpel!
Szepvolgyi parkolóba Kanos, ffias srác ?
Kizárólag ma estére keresek partnert s.o.s ben! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Ez legyen az első lépésed hogy el és alaposan átolvasod, és csak akkor írj ha minden ok és magadra is ismertél benne, természetesen a kért képpel!
Dèlután valaki?
sziasztok soroksári auchannál buszban vagy esetleg valamelyik eldugott helyen egy kis izgalomtól fűtött spontán szex?(csajok?!)
Ma estére (01.12) keresem aktív partnerem Budapesten belül. Hely vagy autó szükséges részedről.
27 éves passzív vagyok.
27 éves passzív vagyok.
Most a szèpvölgyin valaki?
M0 csepel nél bi pasi akinek méretes szép fasza van???
Most M0 gastland parkoloban van bi jofarku pasi??? Kiverném vele
Tekintélyes méretű guszta farkat vernék M0 Szigetszentmiklós környékén bi pasinak mostanában. Van aki élvezne egy jót??
Pár, ki átszállna? Nagy hely, sötét ablak, jó fűtés. Diszkrét szerelem Mintha ott se lennék... vagy mégis?
Szia. Írtam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 12. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3902482)
2022. 01. 12. szerda 15:08
Fiatal vékony sráccal közösen hokiznék,Gyál ,Vecsés környékén!