hello
Debrecenben autóskalandot ki tervez?
Sziasztok. Délután jön valaki a szépvölgyire 5 körül?
Ma 12 körül a Deák tér környékén keresek aktív srácot orálra. Autó vagy hely szükséges részedről.
Én 27 éves passzív vagyok.
Én 27 éves passzív vagyok.
Sziasztok! Békés megyében keresek autós kalandra igényes partnert. Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, írj privátban!
Valaki most Borsod miskolc nyek ?
Holnap (szerda) délelőtt Dunakeszin számba vennélek... El is élvezhetsz. Sőt. Nem venném a lelkemre, ha csalódottan távoznál. Állítólag ha fahéjas ételt eszel, finomabb. Megkóstolnám. Az sem baj, ha nem fahéjas az íze... Ha szeretnéd, írj.
Most valakit leszophatok? Könyves K krt-nál vagyok.
Lenne kedve valakinek most egy szép formás farkat kényeztetni? Szívesen viszonzom is ha szeretnéd smile
Ma este vagy éjszaka szopnék kocsidban! El is vihetsz magadhoz, szoptathatsz, baszhatsz! Budapest.
Sziasztok
A ma éjszakát szívesen tölteném olyan pár esetleg srác társaságában, ahol egymás kölcsönös izgatása, esetleg masszírozása, hosszú elnyújtott orális kényeztetése a vágy(atok)!
Ha Titeket is izgatna ez a dolog ismerjük meg egymást jobban! Helyes, Intelligens, ápolt Bi aktív/uni srác vagyok! Veszprém, Győr és Vas megye jöhet szóba. Utazni és fogadni is tudok. Privátban írjatok, párok előnyben Puszi
A ma éjszakát szívesen tölteném olyan pár esetleg srác társaságában, ahol egymás kölcsönös izgatása, esetleg masszírozása, hosszú elnyújtott orális kényeztetése a vágy(atok)!
Ha Titeket is izgatna ez a dolog ismerjük meg egymást jobban! Helyes, Intelligens, ápolt Bi aktív/uni srác vagyok! Veszprém, Győr és Vas megye jöhet szóba. Utazni és fogadni is tudok. Privátban írjatok, párok előnyben Puszi
Ma este valaki pest megyeben ?
Bp, indulok a reptérre a Hungáriáról.
valaki, valamit?
Kamionban szexelnék szexi fiatal kamionos sráccal... lehetőleg egy kamionparkoló vagy autópályapihenőben mint ha random lenne...
Csepelen szopnék, szopatnék
nem volt nehéz dolga
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2022. 01. 11. kedd 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 11. kedd 12:11
Természetesen.
Masszázs on voltam, happyfinish el a végén.
Nagyon ügyes volt a hölgy.
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Természetesen.
Kizárólag holnap és holnapután estére keresek már partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Ez legyen az első lépésed hogy el és alaposan átolvasod, és csak akkor írj ha minden ok és magadra is ismertél benne!