Sziaszto ma üllőn az auchan logisztikánál parkolok s szopnék
sziasztok! Még új vagyok itt. Nagyon szeretek nyilvános helyen önkielégítést végezni. Baromira felizgat a lebukás. Szívesen néznék másokat is. Igényes, szép farkú srác vagyok. 3.kerben merre érdemes nézelődni?
Szepvolgyi parkolóban, Kanos, ffias srác most…?
18 órától Bp? Reptér? Maglód? Stb
Lesz ma du fent valaki a szépvolgyin?
Sziasztok!
Valaki ma késő délután Gödöllő-> Aszód -> Jászberény útvonalon?
Valaki ma késő délután Gödöllő-> Aszód -> Jászberény útvonalon?
Aktív áruszállító pasi van itt furgonnal? bp x ker. Én dugható pasi.
Budapesten keresek napközben párt vagy nőt! Magas, igényes, a képen látható szerszámmal felszerelt férfi vagyok. Rettenetesen tele vagyok, óriásit tudok ilyenkor spriccelni, csak akkor keressetek, ha ez nem probléma.
Sziasztok, a mai nap Nyíregyháza, Hajdúnánás, Hajdúböszörmény környékén ismerkednék-ápolt, igényes, borotvát pasi vagyok
Szép fehér lett a táj egy kocsikázással bizton kalandos autókázásban lehetne részünk Debrecen környékén. Írjatok.
Jó reggelt
Most reggel vagy délelött ráérek.
Kamusokkal nem szeretnék foglalkozni!!
Most reggel vagy délelött ráérek.
Kamusokkal nem szeretnék foglalkozni!!
Valaki a Népligetnél esetleg?
Ma/Holnap késő este vagy Hétfő-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Holnap ki szopatna??
Sziasztok. 22 éves pocasok srác vagyok. Ma estére keresem autoval rendelkező kanos szoptatomat Nagyhegyesre. Írj ha erdekel a dolog.
Este 6 után Dunakeszi Auchannál szopnék.
Mit szeretnél?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 09. vasárnap 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4654352)
2022. 01. 09. vasárnap 15:02
Valaki dunakeszi vagy kornyeken mostanaban?
Sziasztok! Hölgyel, párral kalandoznék!
Most nagyfarkú Pesten,akinek kiverhetnèm??
bp vki akit ma leszophatnek?