Reptérnél?
Kora este tervezi meglátogatni a Szépvölgyi parkolót hölgy,ill pár?
Sziasztok. Szívesen találkoznék Kecskeméti hölggyel, párral. Ha van elképzelés kérlek jelezd. Sok mindenre nyitott vagyok.
Kalandoznék ma egy jót !
Csak nemdohányzók !
Max 45éves korig!
Bp és környékéről.
Én egy molett biszex nő vagyok.
Levélre reagálok! Aki szimpatikus annak írok
Köszönöm a megértést!
Csak nemdohányzók !
Max 45éves korig!
Bp és környékéről.
Én egy molett biszex nő vagyok.
Levélre reagálok! Aki szimpatikus annak írok
Köszönöm a megértést!
Sziasztok! Olyan ÉRTELMES felnőtt nőt/párt keresek, aki csak szexet akar, nem ismerkedni, randizni szeretne, pusztán csak a "játék" érdekli. Én is ilyen vagyok!
Hello. Nahát mi éz betükarate itt köztetek? Nem tudom a részleteket ugye de hát ti tavalyról elég jól megvoltatok egymással!
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 05. 02. szombat 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Veresegyház vagy környékén egy kis autós kaland? Esetleg pár? Mostanában
Ma valaki Szabolcs megyében?
Így a legjobb ha nem jöttök a mi bulinkba!!!
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (2026. 05. 02. szombat 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 12:11
Nem sértegetek senkit,nem az én szokásom.Ellenben veled,mert te úgy gondolod,hogy megteheted,ráadásul nyílvánosan….A kérdés egyszerű volt: Mikor mentek ki?Nekünk is kedvünk lett volna csatlakozni,de ezek után azt gondolom,nem kell nekünk ezt a repteret erőltetni…Mindenkinek,aki ismer minket,tovább jó szórakozást,kellemes élményeket kívánunk.
Sziasztok. Ma egésznap keresek valakit vagy valakiket ( párt , lányt esetleg pasit )
. Tiszaújváros és környéken. Arra ami alakul
Írj / írjatok aztán meglátjuk …
. Tiszaújváros és környéken. Arra ami alakul Írj / írjatok aztán meglátjuk …
Nem sértegetek senkit,nem az én szokásom.Ellenben veled,mert te úgy gondolod,hogy megteheted,ráadásul nyílvánosan….A kérdés egyszerű volt: Mikor mentek ki?Nekünk is kedvünk lett volna csatlakozni,de ezek után azt gondolom,nem kell nekünk ezt a repteret erőltetni…Mindenkinek,aki ismer minket,tovább jó szórakozást,kellemes élményeket kívánunk.
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 05. 02. szombat 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 11:03
Ez te is tudod, hogy ez nálunk is alap. Remélem Mónit nem sértegeted ezzel a mondattal.
Tudod te, hogy mire gondoltam ( a félperces törödésre)
Tudod te, hogy mire gondoltam ( a félperces törödésre)
Reptérnél mostanában?
Jöjjön mindegyik pár a sört meg az energia italt rendezem . Jó buli lesz élőben . A hölgyek is jól fogják magukat érezni tutti
Ez te is tudod, hogy ez nálunk is alap. Remélem Mónit nem sértegeted ezzel a mondattal.
Tudod te, hogy mire gondoltam ( a félperces törödésre) (Ez egy válasz gngbng üzenetére (2026. 05. 02. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudod te, hogy mire gondoltam ( a félperces törödésre) (Ez egy válasz gngbng üzenetére (2026. 05. 02. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 09:41
De,kivételezik!Mindenféle jött ment igénytelennel nem fog foglalkozni!Megteheti hogy válogat.
Sziasztok .Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség)
De,kivételezik!Mindenféle jött ment igénytelennel nem fog foglalkozni!Megteheti hogy válogat.
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 05. 02. szombat 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 09:11
Kitty rendben van. Nem kivételezik? Kitartó ? Nem hisztizik? Mert jelenetre nem vagyunk kíváncsiak!
Kitty rendben van. Nem kivételezik? Kitartó ? Nem hisztizik? Mert jelenetre nem vagyunk kíváncsiak!
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (2026. 05. 02. szombat 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Kár! Pedig elég színvonalasak! Igényesek is.
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 05. 02. szombat 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
igen...de az ti effajta bulijaitok minket nem vonzanak
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 05. 02. szombat 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 06:56
Ági mi írtunk neked prívátban, de nem válaszoltál!
Pedig mi elég tartalmas színvonalas bulikat, partikat csinálunk.
Pedig mi elég tartalmas színvonalas bulikat, partikat csinálunk.