Veresegyház vagy környékén egy kis kalandra valaki?
Ma dél körül Bagi pihenőben masztuzok a hatvani oldalon
Mátészalka-Fehérgyarmat környékén valaki?
Pécsen szopnék most
Sziasztok.
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Reptérnél dél körül?
Keszthely - M7 - Budaörs - Bp - Reptér - ...? Párral ismerkednék... kukkolnék, simi, orálkodnék,...
Minden megoldás érdekel, légkondis kényelnes autóm van, néha itt ott, jó helyem is (hotel)
Találkozunk néha?
Minden megoldás érdekel, légkondis kényelnes autóm van, néha itt ott, jó helyem is (hotel)Találkozunk néha?
Simontornya - Szekszárd útvonalon valaki közös hoki, szopás?
Sziasztok?
Monor-Pilis között ma napközben?
Monor-Pilis között ma napközben?
Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik ma napközben utazni tudok de helyem is van Szigetvaron
Sziasztok!40 éves sportos testalkat vagyok 16/5 mérettel.
(Ez egy válasz FatBastard üzenetére (2026. 08. 06. csütörtök 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Valós párnak búvóhelyet biztosítok,kukkolásért cserébe.
Pénteken (ma) délután Pécsen feleségem elcsábítható. Részetek privátban.
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednék párral Zala Vas megyéből kikkel kellemesen el lehetne tölteni pár lopott órát akár egy kukkolás extrém helyen autóban egy érzéki masszázsra is kapható lennek, esetleg lennék egy “pizza futár” megadott időben helyszínre szállítanám a kedvenc ételeteket aztán szépen csendben távoznék.
Üres szinte
(Ez egy válasz Jófarkúsrác34 üzenetére (2026. 08. 06. csütörtök 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéren?
Jövő héten előre egyeztetett napra és időpontra keresünk párosunk hölgytagja részére 2 az adatlapunkon feltüntetett feltételeknek megfelelő pasit, akivel egy eldugott helyen találkozhatnánk. A lényeg hogy a 2 pasi egyszerre simogatná, izgatná, kényeztetné a hölgyet “ barátnő “ feeling keretein belül a férj jelenlétében. A részleteket, jelentkezéseket, és az ötleteket kizárólag privát üzenetben várjuk ! Fontos, hogy a hosszú intim méret kizárt, viszont a rövidebb de vastag nyerő lehet !
Járatni kell a légkondit
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2026. 08. 06. csütörtök 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2026. 08. 06. csütörtök 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 06. csütörtök 18:13
Ebben a melegben??? Ez már nekem is sok lett volna, még egyhelyben feküdni is
Sziasztok!
Holnap 03:30 - környékén kint leszek a reptéren, aki szeretne találkozni írjon.
Holnap 03:30 - környékén kint leszek a reptéren, aki szeretne találkozni írjon.
Sziasztok 7- èn Pestről tartok Veszprèmbe M7 autópályán szívesen félre állnèk ha lenne jelenkező pár férfi tagja vagyok priviz