Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

2012. 03. 25. vasárnap 17:28  #264
vazelinator vazelinator VIP Admin
jól írtad le ez a swinger, de nem minden áron.
olvas, nem ezt ítéltem el, hanem a magtartást.
s azokat ki ingyen ürítésnek nézik az egészet és az asszonyt meg belépő jegynek tartják a páros bulikra.
s nem neked szol.
ha egy pár megtalálja egymást meg van az összhang akkor swinger tényleg a vágyak megélése azaz egy közös élmény ami szintén a kapcsoltatott erősíti.
de nem mondjátok hogy nem néztek a párotokra akár percenként is hogy minden rendbe vagy ne villan össze a tekintetettek pajkosan, de biztosítva egymást, hogy minden rendben.
illetve ahogy extraxl is leirta..
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 03. 25. vasárnap 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 25. vasárnap 08:08
nem vagy te egy kicsit maradi??akkor ha így gondolkozol maradjatok otthon és tényleg legyetek csak együtt.a swinger pont az hogy az emberek a PÁROK kiélik azon vágyaikat ábrándjaikat álmaikat amiket valamiért régebben nem tudtak vagy nem volt lehetőségük esetleg nem volt olyan párjuk TÁRSUK akikkel ezeket az élményeket megvalósíthatták volna.,és nem a láb szétrakásra vagy az ürítésről beszélek.érdekes mi is voltunk már nem egy swingerbe és nem kellet szorongattuk egymás kezét ha nem megbeszéltük miért megyünk oda és mit akarunk egyáltalán.élvezni a szexet másokkal úgy ahogy otthon nem lehet.majd ha 60 évesek leszünk kettesben sexelünk otthon.egyedül.
(moderálva vazelinator)
2012. 03. 25. vasárnap 16:23  #263
Demona Demona VIP Admin
Na pontosan erről van szó hogy megbeszélitek ki mit vár el egymástól és mit vár el a swingertől, s ha e megbeszélés során a pár bármely tagja azzal az igénnyel rukkol elő, hogy számára fontos a vissza jelzés hogy itt vagyok,biztonságban vagy....az nem maradiság pusztán egy más paraméterekkel rendelkező párkapcsolat.
Gondolok ezalatt arra, vannak nők akik alapjáraton félénkebbek, a kapcsolatukban sem domináns szerepet töltenek be. De pl az is előfordul hogy nem egyformán nyitott a pár mindkét tagja a swingerezés felé ami azért a vágyakat nem zárja ki, elkezdeni valahogy pedig szeretné.Azt pedig nem is ragoznám van akinek rém fontos hogy lássa a párját hogyan reagál a választottra és az eseményekre akár az első pillanattól az utolsóig.
Ha igény van a "kézfogásra" nem hinném hogy a vágyaink megélésének akadálya lenne, inkább a közeledni kívánó "idegen" helyzet felismerésén, kreativitásán is van a hangsúly,megtalálja e a megfelelő stílust hogy felvegye a pár ritmusát....
2012. 03. 25. vasárnap 08:08  #262
zsozs70 zsozs70
nem vagy te egy kicsit maradi??akkor ha így gondolkozol maradjatok otthon és tényleg legyetek csak együtt.a swinger pont az hogy az emberek a PÁROK kiélik azon vágyaikat ábrándjaikat álmaikat amiket valamiért régebben nem tudtak vagy nem volt lehetőségük esetleg nem volt olyan párjuk TÁRSUK akikkel ezeket az élményeket megvalósíthatták volna.,és nem a láb szétrakásra vagy az ürítésről beszélek.érdekes mi is voltunk már nem egy swingerbe és nem kellet szorongattuk egymás kezét ha nem megbeszéltük miért megyünk oda és mit akarunk egyáltalán.élvezni a szexet másokkal úgy ahogy otthon nem lehet.majd ha 60 évesek leszünk kettesben sexelünk otthon.egyedül.
(moderálva vazelinator)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 03. 23. péntek 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 23. péntek 21:48
akkor miért is van a párod, vagy minek neked?
miért nem mész elvadászni valahova és kész.
egyáltalán mondjuk nem értem a swingert mért tekintitek páros dolognak elég nagyra nyitotta a világ
ha női oldalról közelítem a dolgot, akkor, de boldog a nő, hogy ki éled magad és mindet meg mászol, bocsi ö veled akarja kiélni, szeretné, hogy részese legyél, sajna szegény érzelmesen közelíti meg a szexet is.
egy párnál a tömeg szexben is folyamatosan kell, a visszajelzés, biztosítani a másikat, hogy te is ott vagy részese, vagy az egésznek, és hogy szereted, hogy ö a párod és nem minden mozgó valamit meg dugsz, s kiátkozol mindenkit, aki szorítja a párja kezét.
nem féltékenységből teszi, hanem féltésből, bocsi hogy esetleg szeretné, hogy a párját ne csak húsnak nézzék, s kezeljék, "hm ez is meg ér egy ürítést", elnézést a nők részéről is hogy nem "hm de jó fasz, tök jó ha ürítene egyet bennem" látnak benned, hanem ők az embert nézik "milyen kellemes ember, szép mosoly.
igen tök snassz, hogy csak úgy nem dobják szét a lábukat, ha vágyakoznak, hanem kell nekik egy kicsi bizalom és szimpátia. s kitől reméljék tőled a "luk,luk,luk" hát nem, marad a párjuk, aki biztosítja, nyugi itt vagyok, a közelbe fogom a kezed. mert olyan ciki ugye, egyáltalán bizalmat ébreszteni a nőben, hogy biztonsággal ossza meg és élje ki vágyait, már számára sem olyan idegen pasival.
végül is azért van párunk, hogy nevelje a gyereket, kaját adjon, swingere ingyen bejutást biztosítson, meg bejutást a páros bulikra, ahol kvázi nem csalom meg, mert ott van ő is, az nem megcsalás már.
de az, ha kiéled a vágyaidat és nem vele együtt éled meg, tarts szeretőt, mert swinger azaz együtt megélésről szól, s a szeretőnél nem fogja szorítani a párod a kezed, nem korlátoz, s a szerető párja sem fogja szorítani a párja kezét.
gondoltok ti néha a nőkre, értitek őket? s aki esetleg érti őket és félti a párját, tűzre vele?
2012. 03. 24. szombat 20:22  #261
pinababa pinababa
Köszönöm!!!!!!!! Ezt én is írhattam volna!!!!!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 03. 23. péntek 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
egyáltalán mondjuk nem értem a swingert mért tekintitek páros dolognak elég nagyra nyitotta a világ
ha női oldalról közelítem a dolgot, akkor, de boldog a nő, hogy ki éled magad és mindet meg mászol, bocsi ö veled akarja kiélni, szeretné, hogy részese legyél, sajna szegény érzelmesen közelíti meg a szexet is.
egy párnál a tömeg szexben is folyamatosan kell, a visszajelzés, biztosítani a másikat, hogy te is ott vagy részese, vagy az egésznek, és hogy szereted, hogy ö a párod és nem minden mozgó valamit meg dugsz, s kiátkozol mindenkit, aki szorítja a párja kezét.
nem féltékenységből teszi, hanem féltésből, bocsi hogy esetleg szeretné, hogy a párját ne csak húsnak nézzék, s kezeljék, "hm ez is meg ér egy ürítést", elnézést a nők részéről is hogy nem "hm de jó fasz, tök jó ha ürítene egyet bennem" látnak benned, hanem ők az embert nézik "milyen kellemes ember, szép mosoly.
igen tök snassz, hogy csak úgy nem dobják szét a lábukat, ha vágyakoznak, hanem kell nekik egy kicsi bizalom és szimpátia. s kitől reméljék tőled a "luk,luk,luk" hát nem, marad a párjuk, aki biztosítja, nyugi itt vagyok, a közelbe fogom a kezed. mert olyan ciki ugye, egyáltalán bizalmat ébreszteni a nőben, hogy biztonsággal ossza meg és élje ki vágyait, már számára sem olyan idegen pasival.
végül is azért van párunk, hogy nevelje a gyereket, kaját adjon, swingere ingyen bejutást biztosítson, meg bejutást a páros bulikra, ahol kvázi nem csalom meg, mert ott van ő is, az nem megcsalás már.
de az, ha kiéled a vágyaidat és nem vele együtt éled meg, tarts szeretőt, mert swinger azaz együtt megélésről szól, s a szeretőnél nem fogja szorítani a párod a kezed, nem korlátoz, s a szerető párja sem fogja szorítani a párja kezét.
gondoltok ti néha a nőkre, értitek őket? s aki esetleg érti őket és félti a párját, tűzre vele?
2012. 03. 24. szombat 07:34  #260
Törölt felhasználó (768126)
Like smile
2012. 03. 23. péntek 21:48  #259
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 23. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465100)
2012. 03. 23. péntek 14:19
Igazából nem hinném, hogy az én tapasztalataimra bármit lehetne alapozni, bár nem vagyok kezdő. Vannak itt olyanok, akik sokkal többet tunak erről a világról az Ő véleményük érdekelne.

Számomra, ellentétben az itt inkább trendinek tűnő elvárásokkal inkább egy olyan bulit szeretnék kipróbálni, ahol senki nem marad párban. Ahol nincs az, hogy a pár tagjai egymást örzik, és az helyett, hogy saját vágyaikkal lennének elfoglalva a párjuk kezét szorítják fehérre. Ahol csak azok lennének lent kik számára a határt saját vágyaik jelentik és nem valamiféle elvárásnak való megfelelés. Persze itt se lenne semmi automatikus...

Mit szóltok az ötlethez?
2012. 03. 23. péntek 15:41  #258
Törölt felhasználó (811984)
Az elképzelésed kissé hasonló ahhoz,mintha úgy mennél el meccsre,hogy mindenképpen gólt szeretnél látni.
De sokszor van gól nélküli döntetlen is.
A játék viszont még lehetett élvezetes...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 23. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazából nem hinném, hogy az én tapasztalataimra bármit lehetne alapozni, bár nem vagyok kezdő. Vannak itt olyanok, akik sokkal többet tunak erről a világról az Ő véleményük érdekelne.

Számomra, ellentétben az itt inkább trendinek tűnő elvárásokkal inkább egy olyan bulit szeretnék kipróbálni, ahol senki nem marad párban. Ahol nincs az, hogy a pár tagjai egymást örzik, és az helyett, hogy saját vágyaikkal lennének elfoglalva a párjuk kezét szorítják fehérre. Ahol csak azok lennének lent kik számára a határt saját vágyaik jelentik és nem valamiféle elvárásnak való megfelelés. Persze itt se lenne semmi automatikus...

Mit szóltok az ötlethez?
2012. 03. 23. péntek 15:32  #257
Törölt felhasználó (73472)
Szia ..Az elképzelés tökéletes ,de ilyen bulit nem találsz sehol .. smile

Mit szóltok az ötlethez?
2012. 03. 23. péntek 14:19  #256

Mit szóltok az ötlethez?
2012. 03. 23. péntek 11:06  #255
kdu901 kdu901
Sziasztok!

Milyen az új "hedonsim"? Tudna valaki segíteni? Milyen a korosztály?
Az idén még nem voltunk. Mennénk a szombaton ha érdemes.
2012. 03. 23. péntek 10:02  #254
Jade_ Jade_
Szia!

Szerintem inkább a szombatot válasszátok, mert minden klubban páros nap. Péntekenként több szóló pasit engednek be. A TikTak szerintem pont a kezdőké. Viszont a Paradise meg valahogy meghittebb és nem annyira nyitott helyiségekkel van ellátva. A TikTakban az én véleményem szerint mindig olyan párok járnak akik nem nagyon tudnak nyitni, a többi helyen jobban nyitnak smile Szerintem nézzétek meg az oldalukat, az üzenőfalakat, a képeket és szimpátia alapján döntsetek smile
De más az én véleményem, másoké is eltér ezért találjátok meg azt amelyik jobban szimpatikus smile
(Ez egy válasz negyenparban üzenetére (2012. 03. 23. péntek 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 23. péntek 09:33
Sziasztok!

Első alkalommal mennénk klubba.
Nagyjából sikerült leszűkíteni három "jelöltre". Paradise, Dreamland és Tik-Tak.
Ki, melyiket ajánlaná első alkalomra és miért?
Egyetlen kritériumunk lenne, hogy lehetőleg, többé kevésbé, a mi korosztályunkból tevődjön össze a társaság.
Ez a 30-40 korosztályt jelentené. Ha fiatalabb (bár nem hinnénk) az nem zavar, de ha jelentősen idősebb a társaság, pl 50+, az azért zavarna.
Elnézést az idősebbektől, semmi gond velük, egyszer mi is leszünk annyi idősek, de egyenlőre "zavaró" lenne számunkra a korkülönbség.
Előre is köszönjük, hogy megírjátok tapasztalataitokat és segítetek dönteni.
2012. 03. 23. péntek 09:33  #253
negyenparban negyenparban
Sziasztok!

Első alkalommal mennénk klubba.
Nagyjából sikerült leszűkíteni három "jelöltre". Paradise, Dreamland és Tik-Tak.
Ki, melyiket ajánlaná első alkalomra és miért?
Egyetlen kritériumunk lenne, hogy lehetőleg, többé kevésbé, a mi korosztályunkból tevődjön össze a társaság.
Ez a 30-40 korosztályt jelentené. Ha fiatalabb (bár nem hinnénk) az nem zavar, de ha jelentősen idősebb a társaság, pl 50+, az azért zavarna.
Elnézést az idősebbektől, semmi gond velük, egyszer mi is leszünk annyi idősek, de egyenlőre "zavaró" lenne számunkra a korkülönbség.
Előre is köszönjük, hogy megírjátok tapasztalataitokat és segítetek dönteni.
2012. 03. 09. péntek 22:08  #252
wellness82 wellness82
holnap este jön valaki klubozni?
2012. 03. 07. szerda 23:04  #251
Ha Te mondod.... vigyor2
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 03. 07. szerda 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 07. szerda 16:57
kicsit el vagy szállva magadtól!!
2012. 03. 07. szerda 23:04  #250
Úgy gondolod?

Szerintem Te nem érted a lényeget, de ez biztosan nézőpont kérdése. smile

Az igényesség, az ápoltság és kulturáltság alap. Ki akarna szexelni egy ápolatlan, bárdolatlan emberrel? A probléma csak az, hogy az ajtóban ez pont nem dől el, vagy csak egészen szélsőséges esetben. A másik pedig az, hogy attól , hogy valaki épp nem felel meg kinézetében a trendi elvárásoknak lehet ápolt, kulturált és nagyon szexi is.

Magyarul nem lehet megspórolni az ismerkedést itt sem, és nem mehetsz biztosra, a dologban mindig benne van a csalódás lehetősége is. Ettől izgalmas! Ezt a bizonytalanságot nem lehet kiküszöbölni anélkül, hogy meg ne öld az egész izgalmasságát.
Az ízlésrendőrség tehát semmi több, mint egy gusztustalan ötlet. Egy furkóság ami tovább bántja azokat az embereket, akiknek okkal vagy tökéletesen ok nélkül bajuk van saját kinézetükkel.... felkialtas

Ami viszont tényleg lényeges volna, az egészségügyi értelemben vett higiénia, arról még csak nem is beszéltünk soha. Pl. hogy a swingerbe járó hölgyek igyekezzenek beoltatni magukat HPV ellen, ami persze ebben az esetben lehet, hogy a férfiaknál sem ártana. A gumihasználat, ami meglehetősen jónak mondható nem old meg minden problémát...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 07. szerda 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94779)
2012. 03. 07. szerda 16:45
Már nálam sem értetted a lényeget, és látom "tobbenjobb" vélemény nyilvánítása és gondolatai is nehezedre esnek ami a feldolgozást és a megértést illeti...a lényeg egy kicsit nagyobb fokú igényesség minden téren és mindenki részéről...lásd:"Sok szép ember között valahogy jobban telik az idő"
2012. 03. 07. szerda 16:57  #249
zsozs70 zsozs70
kicsit el vagy szállva magadtól!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 07. szerda 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 07. szerda 14:38
Jól van sok szerencsét az ilyen válogatott társasághoz! Szerintem próbáld magad megszervezni a bulit! Úgy vélem az általad említett csapat nem véletlen hagyott föl a próbálkozással.

Ha meg lejössz egy ilyen hétköznapi klubba, ahova minden csúfságot beengednek akkor meg ne fanyalogj másnap!!!
2012. 03. 07. szerda 16:45  #248
Törölt felhasználó (94779)
Már nálam sem értetted a lényeget, és látom "tobbenjobb" vélemény nyilvánítása és gondolatai is nehezedre esnek ami a feldolgozást és a megértést illeti...a lényeg egy kicsit nagyobb fokú igényesség minden téren és mindenki részéről...lásd:"Sok szép ember között valahogy jobban telik az idő"
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 07. szerda 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 07. szerda 14:38
Jól van sok szerencsét az ilyen válogatott társasághoz! Szerintem próbáld magad megszervezni a bulit! Úgy vélem az általad említett csapat nem véletlen hagyott föl a próbálkozással.

Ha meg lejössz egy ilyen hétköznapi klubba, ahova minden csúfságot beengednek akkor meg ne fanyalogj másnap!!!
2012. 03. 07. szerda 14:38  #247

(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2012. 03. 07. szerda 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 07. szerda 00:09
1. A hangulat miatt. Sok szép ember között valahogy jobban telik az idő smile smile smile
2. A klasszikus szabad keretek között működő klubok most is virulnak. Az általam javasolt változat egy buli. Nem helyfüggő. És nem profitért. Nagy különbség. Voltunk már meghívásos házibuliban. A fényképek alapján válogatott a házigazda. Nem volt rossz, de ha 10x annyian vagyunk "leválogatottak" lett volna kivel tovább keveredni smile Sajnos az a pár abbahagyta a bulik szervezését, pedig ígéretes lett volna a folytatás...
3. Az említett buli létre sem jött volna, ha kizárjuk a nekünk nem tetszőket nyes Node egy klub ilyet nem tehet, fizetni kell a rezsit. Még egy szar buli is kifizeti az állandó költségeket... De nem szeretném fikázni, a múltkor találtunk magunknak való párt ugyanott. Csak egy válogatott buliban mondjuk 5-öt, vagy még többet találtunk volna, ennyi az egész.
2012. 03. 07. szerda 00:09  #246
tobbenjobb tobbenjobb
1. A hangulat miatt. Sok szép ember között valahogy jobban telik az idő smile smile smile
2. A klasszikus szabad keretek között működő klubok most is virulnak. Az általam javasolt változat egy buli. Nem helyfüggő. És nem profitért. Nagy különbség. Voltunk már meghívásos házibuliban. A fényképek alapján válogatott a házigazda. Nem volt rossz, de ha 10x annyian vagyunk "leválogatottak" lett volna kivel tovább keveredni smile Sajnos az a pár abbahagyta a bulik szervezését, pedig ígéretes lett volna a folytatás...
3. Az említett buli létre sem jött volna, ha kizárjuk a nekünk nem tetszőket nyes Node egy klub ilyet nem tehet, fizetni kell a rezsit. Még egy szar buli is kifizeti az állandó költségeket... De nem szeretném fikázni, a múltkor találtunk magunknak való párt ugyanott. Csak egy válogatott buliban mondjuk 5-öt, vagy még többet találtunk volna, ennyi az egész.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 06. kedd 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 06. kedd 22:45
Csak azt nem értem, hogy miért zavar Téged az, hogy ki van lent egy helyen, ahol épp swinger buli van? Én történetesen csak azzal akarok ismerkedni, aki bejön ezért vagy azért. Én tőlem sokan lehetnek azok, akik nem jönnek be, ha van egy, aki nagyon. smile

Egyáltalán nincs testképzavarom, szerintem nagyon jóképű, jó alakú csávó vagyok, smile de az ízlésrendőrség ötlete egyáltalán nem tetszik, ráadásul annyira lemerevítené a rendszert, hogy gyakorlatilag le is halna. Szerény véleményem szerint a klasszikus szabad keretek között működő klubok virulnának, miközben hervadozva punnyadnátok a Te elveid szerint fölépített helyeken.
Ráadásul iszonyúan becsapós tud lenni egy fénykép..... ráadásul én a személyes varázsra bukom nem pedig valamilyen elvárt sémának való megfelelésre... nyes

Nem azt írtad 227es hozzászólásban, hogy rossz volt a buli, mert nem történt semmi? Szerinted, ha kizártad volna a Neked nem tetszőket jobb lett volna? Ha igen akkor miért nem találtad meg azokat az embereket, akik bejöttek Neked, nem volt túl nagy tömeg??????!!!!!! zavart2
2012. 03. 06. kedd 23:53  #245
tobbenjobb tobbenjobb
Hát igen, az elvekért kockáztatni is kell. smile
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 03. 06. kedd 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 06. kedd 21:41
Azért az elgondolkodtató szituáció lenne, ha egy ilyen "válogatós" bulikra épp Ti nem jutnátok be.... , mert ugye face kontroll..
Magánbulikat lehet szervezni, lehet válogatni, de ha csak ketten válogattok, még sok ember átmegy a szűrőn, ha 4-5 fő, már jóval kevesebb és szinte kizárt hogy 9-10 főnél bárki -kiemelném bárki - jelentkezik és az a válogatóknak mindenkinek tetszik. Mert ugye nem döntheti el senki hogy másnak ki tetszik.
Szóval vannak érvek pro-kontra.... Jobb ha valaki inkább megtanul korrektül nemet mondani!
/ 313