Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

2012. 03. 06. kedd 22:45  #244
Törölt felhasználó (465100)
Csak azt nem értem, hogy miért zavar Téged az, hogy ki van lent egy helyen, ahol épp swinger buli van? Én történetesen csak azzal akarok ismerkedni, aki bejön ezért vagy azért. Én tőlem sokan lehetnek azok, akik nem jönnek be, ha van egy, aki nagyon. smile

Egyáltalán nincs testképzavarom, szerintem nagyon jóképű, jó alakú csávó vagyok, smile de az ízlésrendőrség ötlete egyáltalán nem tetszik, ráadásul annyira lemerevítené a rendszert, hogy gyakorlatilag le is halna. Szerény véleményem szerint a klasszikus szabad keretek között működő klubok virulnának, miközben hervadozva punnyadnátok a Te elveid szerint fölépített helyeken.
Ráadásul iszonyúan becsapós tud lenni egy fénykép..... ráadásul én a személyes varázsra bukom nem pedig valamilyen elvárt sémának való megfelelésre... nyes

Nem azt írtad 227es hozzászólásban, hogy rossz volt a buli, mert nem történt semmi? Szerinted, ha kizártad volna a Neked nem tetszőket jobb lett volna? Ha igen akkor miért nem találtad meg azokat az embereket, akik bejöttek Neked, nem volt túl nagy tömeg??????!!!!!! zavart2
(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2012. 03. 06. kedd 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 06. kedd 21:34
Azért jó tudni, hogy kétféle irányzat van a swingelésben.

Az első a nyitott, meglehetősen direkt forma, amivel az itthoni klubokban találkozik az ember (és persze egy rakás helyen szerte a világon). Azaz bárki, aki az adott napon bejelentkezik, bemehet egy klubba. Így meglehetősen vegyes társaság alakul ki, de a zsákbamacska jellege miatt izgalmas is tud lenni. Eddigi klubtapasztalataiknk alapján kb. minden negyedik látogatásunk során ugrottunk árnyékra smile . Ezt a formát lehet profitra törekedve űzni.

A másik forma zártabb. Itt az arc-kontrollt nem az ajtóban álló gorilla gyakorolja, hanem egy csapat, amelyben túlsúlyban vannak a lányok. A beküldött fényképek alapján döntenek, és a jelentkezőnek érdeke jó minőségű, friss fotót küldeni, mert ennek alapján engedik be az illetőt a buliba. Persze, ennek a néhány embernek a szubjektív véleménye dönt, de már 3 nő és egy férfi elég jól meg tudja rostálni a jelentkezőket... Angliában elég régen tolják ezt a műfajt, és működik. www.feverparties.com
A privát partikkal az a baj, hogy egy idő után elvész az újdonság varázsa. És hát (legalábbis mi) miért másért csinálná a swingelést az ember, ha nem ezért? smile
Ezt viszont nem lehet profitért csinálni, alkalomszerűen bulikat kéne rendezni és alaposan szűrni a jelentkezőket- ha lenne elég elég bátor ember, és nem venné senki személyes sértésnek, ha visszautasítják a jelentkezését....

Voltunk már privát szervezésű nagyméretű buliban is, de hasonlóan hervasztó volt, mint a legutóbbi élményünk, itt sem szűrték a jelentkezőket...

Szóval, mi állnánk az arc-testkontroll elé, ha ez lenne a feltétel, de nincsenek ilyen bulik itthon.
Úgy tűnik, nekünk kéne szervezni, dehát ki hallott még olyat, hogy a szervező jól érezze magát a saját buliján? nyes
2012. 03. 06. kedd 21:41  #243
Nanuq Nanuq
Azért az elgondolkodtató szituáció lenne, ha egy ilyen "válogatós" bulikra épp Ti nem jutnátok be.... , mert ugye face kontroll..
Magánbulikat lehet szervezni, lehet válogatni, de ha csak ketten válogattok, még sok ember átmegy a szűrőn, ha 4-5 fő, már jóval kevesebb és szinte kizárt hogy 9-10 főnél bárki -kiemelném bárki - jelentkezik és az a válogatóknak mindenkinek tetszik. Mert ugye nem döntheti el senki hogy másnak ki tetszik.
Szóval vannak érvek pro-kontra.... Jobb ha valaki inkább megtanul korrektül nemet mondani!
(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2012. 03. 06. kedd 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 06. kedd 21:34

Az első a nyitott, meglehetősen direkt forma, amivel az itthoni klubokban találkozik az ember (és persze egy rakás helyen szerte a világon). Azaz bárki, aki az adott napon bejelentkezik, bemehet egy klubba. Így meglehetősen vegyes társaság alakul ki, de a zsákbamacska jellege miatt izgalmas is tud lenni. Eddigi klubtapasztalataiknk alapján kb. minden negyedik látogatásunk során ugrottunk árnyékra smile . Ezt a formát lehet profitra törekedve űzni.

A másik forma zártabb. Itt az arc-kontrollt nem az ajtóban álló gorilla gyakorolja, hanem egy csapat, amelyben túlsúlyban vannak a lányok. A beküldött fényképek alapján döntenek, és a jelentkezőnek érdeke jó minőségű, friss fotót küldeni, mert ennek alapján engedik be az illetőt a buliba. Persze, ennek a néhány embernek a szubjektív véleménye dönt, de már 3 nő és egy férfi elég jól meg tudja rostálni a jelentkezőket... Angliában elég régen tolják ezt a műfajt, és működik. www.feverparties.com
A privát partikkal az a baj, hogy egy idő után elvész az újdonság varázsa. És hát (legalábbis mi) miért másért csinálná a swingelést az ember, ha nem ezért? smile
Ezt viszont nem lehet profitért csinálni, alkalomszerűen bulikat kéne rendezni és alaposan szűrni a jelentkezőket- ha lenne elég elég bátor ember, és nem venné senki személyes sértésnek, ha visszautasítják a jelentkezését....

Voltunk már privát szervezésű nagyméretű buliban is, de hasonlóan hervasztó volt, mint a legutóbbi élményünk, itt sem szűrték a jelentkezőket...

Szóval, mi állnánk az arc-testkontroll elé, ha ez lenne a feltétel, de nincsenek ilyen bulik itthon.
Úgy tűnik, nekünk kéne szervezni, dehát ki hallott még olyat, hogy a szervező jól érezze magát a saját buliján? nyes
2012. 03. 06. kedd 21:34  #242
tobbenjobb tobbenjobb

(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 05. hétfő 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 05. hétfő 13:26
Már az első hozzászólásban is erősen butuska voltál! smile

Szerinted ki, hogyan határozhatná meg azt, hogy ki jöhet be? Ez nagyon komoly jogi jellegű diszkriminációs kérdéseket vetne föl, azon túl, hogy ízlésen nagyon kár vitatkozni.

Képzed el a szitut! Én állok az ajtóban, én döntöm el ki jöhet be. Tudom én, hogy Te magad szerint épp eléggé jól nézel ki, de nekem történetesen nem tetszik az arc berendezésed. Azt mondom nem jöhetsz be! mf1

Nekem, aki már tudom milyen egy swinger klub belülről, azt kell mondjam soha nem azzal van a baj, hogyan néz ki valaki, hanem azzal, hogyan tud viselkedni, hogyan tudja a helyzeteket kezelni és hogyan tud tekintetbe venni másokat. Pl. elutasítani is lehet intelligens módon, mint ahogy próbálkozni is. El kell fogadjuk azt, hogy különböző mértékben vagyunk nyitottak és más a fontos egy ilyen helyen is.

Ezt hogyan döntenéd el az ajtóban Okoska?! confused

A kialakuló vitában, a másik kérdésben az a véleményem, hogy egyáltalán nincs férfi túlsúly egy ilyen helyen. Sőt nagyon sok esetben vannak szabad nők, akiktől nem is igazán kérdezik meg miért jöttek.... smile
2012. 03. 06. kedd 19:03  #241
Törölt felhasználó (94779)
Szemléletbeli különbség van közöttünk.
Egyébként egyetértek veled pár dologban amit leírtál, de jó pár dolgot én másképpen gondolok.
Remélem egyszer egy swinger klubban megvitathatjuk a témát...azt azért megjegyezném hogy a lányokat szeretem, de ez azoknak szól akik esetleg félre akarják érteni a dolgot... smile
2012. 03. 06. kedd 11:34  #240
A swingeres kudarcokról:

Azt kell mondjam, hogy bárki aki egy swingeres kirándulást kudarcként élt meg az könyvelje el saját kudarcként és ne másokban keresse a hibát. A hiba határozottan az Ő készülékében van és nem abban, hogy volt ott néhány olyan ember is, aki Neki nem tetszett, vagy voltak ott olyan szóló emberek, akik nyitottságukat próbálkozással fejezték ki.
Ehhez kapcsolódva határozottan állítom, hogy eddig minden esetben, minden nem kívánt próbálkozás leállítására elég volt egy határozott NEM.

Nincs nagyobb baromság, mint a szóló pasik kizárása. Inkább sokszor az a baj nincs elég pörgés a kevés nyitott ember miatt.
2012. 03. 06. kedd 11:10  #239
Figyeltem az előzményt, így a hozzászólásom nem is kizárólag Neked szólt, de szólt mindazon finnyáskodóknak, akik úgy gondolják joguk van embertársaik fölött ítélkezni, akár a kinézetük tekintetében is.

A többenjobb hozzászólását annál is inkább figyelembe vettem, mert épp ugyan azon buliban én is ott voltam, amiről beszámolt.

Egy dolgot el kell fogadnunk! A swingerezők populációja nem olyan nagy Magyarországon, hogy el tudnánk tartani specializált klubokat, de talán ez nem is olyan nagy baj. A swingerezés valahol mégis az elfogadásról szól, arról a nyitottságról, hogy nem csak hogy hajlandó vagy valakivel megismerkedni, hanem ez akár a szexuális együttlét szintjéig is mehet. A speciális körülmények lehetővé teszik, hogy az ismerkedés elsősorban a szexualitásra koncentráljon...
Adott helyen azzal ismerkedsz, akivel akarsz természetesen belegondolva azt, hogy az illető nyitott Rád. Akivel nem akarsz nem ismerkedsz. tehát tökéletesen mindegy ki van lent egy buliban neked azokat kell megtalálnod akik egy hullámhosszon vannak Veled.
Igaz az, hogy ha valaki képtelen betartani a jó ízlés határait, a viszonylag egyszerű játékszabályokat akkor az sokat rombol a bulin, tönkre téve más emberek szórakozását is. Ezeket azonban képtelenség kizárni az ajtóban. Persze, ha valakiről tudják, hogy balhés és fölismerik ott lehet tenni valamit, de semmit nem lehet tenni azzal aki először jár ott.

Az ízlésvilág! Iszonyú összetett kérdés, de nem véletlen mondják értelmes ember ízlésen nem vitatkozik. Ezen a területen nincsenek tények csak vélemények. Ami Neked duckó, vagy kicsit koros az a másiknak a legnagyobb szexuális kihívás, mindig ilyenre vágyott.... smile

A szólózás és a párok kérdésköréhez annyit fűznék, hogy meglátásom szerint az igazi swingerezés nem azonos azzal, hogy a swinger klubba járok dugni. Ez utóbbit értem a párokra, akik sokszor el sem engedik egymás kezét, és azokra a szólókra is akik úgy gondolják, hogy azért a 15.000 forintért jár nekik valami. Mindkét csoport el van tévedve. Az utóbbiaknak valamilyen kurvához kellene elmennie, ott üzlet van fizet és kap valamit. A pároknál pedig lehetséges, egy tartalmas egymással töltött hétvégében kellene gondolkodni...
A swinger az csak egy lehetőség, amivel élhetsz, de itt el kell varázsolnod a leendő szexuális partneredet, föl kell benne kelteni az érdeklődést.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 05. hétfő 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 05. hétfő 23:28
Ha figyelted volna az előzményt és azt hogy tobbenjobb hozzászóló mit írt amire én a válaszomban ki is tértem, akkor egyből megspórolhattál volna jó pár sort magadnak, még mielőtt elkezdesz hülyeségeket írni és oltogatni a másikat...látom nem jött át a lényege sem az én, sem az előttem szóló mondandójának.
2012. 03. 05. hétfő 23:28  #238
Ha figyelted volna az előzményt és azt hogy tobbenjobb hozzászóló mit írt amire én a válaszomban ki is tértem, akkor egyből megspórolhattál volna jó pár sort magadnak, még mielőtt elkezdesz hülyeségeket írni és oltogatni a másikat...látom nem jött át a lényege sem az én, sem az előttem szóló mondandójának.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 05. hétfő 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerinted ki, hogyan határozhatná meg azt, hogy ki jöhet be? Ez nagyon komoly jogi jellegű diszkriminációs kérdéseket vetne föl, azon túl, hogy ízlésen nagyon kár vitatkozni.

Képzed el a szitut! Én állok az ajtóban, én döntöm el ki jöhet be. Tudom én, hogy Te magad szerint épp eléggé jól nézel ki, de nekem történetesen nem tetszik az arc berendezésed. Azt mondom nem jöhetsz be! mf1

Nekem, aki már tudom milyen egy swinger klub belülről, azt kell mondjam soha nem azzal van a baj, hogyan néz ki valaki, hanem azzal, hogyan tud viselkedni, hogyan tudja a helyzeteket kezelni és hogyan tud tekintetbe venni másokat. Pl. elutasítani is lehet intelligens módon, mint ahogy próbálkozni is. El kell fogadjuk azt, hogy különböző mértékben vagyunk nyitottak és más a fontos egy ilyen helyen is.

A kialakuló vitában, a másik kérdésben az a véleményem, hogy egyáltalán nincs férfi túlsúly egy ilyen helyen. Sőt nagyon sok esetben vannak szabad nők, akiktől nem is igazán kérdezik meg miért jöttek.... smile
2012. 03. 05. hétfő 21:41  #237
karpat57 karpat57
Sziasztok! Menjetek el! Kitűnő hangulat szokott lenni! A személyes ottlét mindennél többet ér. Péntek a bulizósabb, szombat a pároké!
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2012. 03. 05. hétfő 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 05. hétfő 21:19
Sziasztok,hozzám a tatai esik közelebb.Tud valaki tapasztalatot mondani a tata clubról?
2012. 03. 05. hétfő 21:19  #236
husband35 husband35
Sziasztok,hozzám a tatai esik közelebb.Tud valaki tapasztalatot mondani a tata clubról?
2012. 03. 05. hétfő 17:18  #235
zsozs70 zsozs70
szerintem teljesen igazad van
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 03. szombat 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 03. szombat 22:14
Látod pont az előző üzenetemben írtam én is pont ezt, hogy be kellene határolni azt hogy kik jöhetnek egy adott estére...stb, és valaki meg éppen ezen véleményemet hurrogta le hogy ez diszkrimináció, meg milyen dolog ez stb.Most meg te is megerősítesz ezzel a véleményeddel abban amit én előzőleg szintén szorgalmaztam.
Ránk szakadt ez az egész szabadság mánia, de nem alakult még ki az emberekben a kellő komolyság, igényesség, és intelligencia azon irányban ami egy ilyen estéhez szükségeltetik...gondolok itt adott esetben az általad is említett beszélgetésre, vagy legalább az arra való alkalmasságra.Aki úgy érzi hogy nem eléggé kommunikatív, az ne menjen ilyen helyre mert ugye emberek között nem árt ha valaki tud is kontaktust létesíteni.....de sokszor annyira sötétek az emberek hogy az valami förtelem...nekem is vannak swinger élményeim, volt jó is, volt rossz is.
2012. 03. 05. hétfő 15:40  #234
Törölt felhasználó (783956)
Köszönjük szépen az infót!
Puszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 05. hétfő 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (744977)
2012. 03. 05. hétfő 14:19
Telefonon elérhetőek és működnek,csak vmi szerver problémájuk van! wave
2012. 03. 05. hétfő 14:19  #233
Törölt felhasználó (744977)
Telefonon elérhetőek és működnek,csak vmi szerver problémájuk van! wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 04. vasárnap 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 04. vasárnap 08:14
Sziasztok!
A dreamland weblapja nem működik,legalábbis mi nem tudjuk megnyitni.Tud valaki róla valamit,működik a hely???
Szerdán szeretnénk menni,és be szeretnénk jelentkezni....
2012. 03. 05. hétfő 14:13  #232
Nanuq Nanuq
Bizony durva fegyver ez a face kontroll....
Azt hiszem hogy van akinek a jól megszervezett privát buli az ami bejön, hiszen oda akkor és azok mennek akit akarnak, és van aki jól érzi magát felszabadultan klubokban.
Speciel én nem kedvelem hogy jópárszor csak azért voltam érdekes, mert állítólag jól néztem ki....

2012. 03. 05. hétfő 13:26  #231

(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 03. szombat 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 03. szombat 22:14
Látod pont az előző üzenetemben írtam én is pont ezt, hogy be kellene határolni azt hogy kik jöhetnek egy adott estére...stb, és valaki meg éppen ezen véleményemet hurrogta le hogy ez diszkrimináció, meg milyen dolog ez stb.Most meg te is megerősítesz ezzel a véleményeddel abban amit én előzőleg szintén szorgalmaztam.
Ránk szakadt ez az egész szabadság mánia, de nem alakult még ki az emberekben a kellő komolyság, igényesség, és intelligencia azon irányban ami egy ilyen estéhez szükségeltetik...gondolok itt adott esetben az általad is említett beszélgetésre, vagy legalább az arra való alkalmasságra.Aki úgy érzi hogy nem eléggé kommunikatív, az ne menjen ilyen helyre mert ugye emberek között nem árt ha valaki tud is kontaktust létesíteni.....de sokszor annyira sötétek az emberek hogy az valami förtelem...nekem is vannak swinger élményeim, volt jó is, volt rossz is.
2012. 03. 04. vasárnap 08:14  #230
Sziasztok!
A dreamland weblapja nem működik,legalábbis mi nem tudjuk megnyitni.Tud valaki róla valamit,működik a hely???
Szerdán szeretnénk menni,és be szeretnénk jelentkezni....
2012. 03. 03. szombat 22:14  #229
(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2012. 03. 03. szombat 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 03. szombat 19:10
Hát igen. Mi pontosan a férfitöbbletért mentünk és--- elkeserítő. "Szárazon" jöttünk el.
1, Egyrészt füstmentes estét hirdettek. Mikor megérkeztünk, mindenki cigizett. Tulaj: 11-kor rájöttek, hogy minden jelenlévő cigis, megengedték. Hm. Ha már ott voltunk, mégis bementünk. (súlyos hiba).
2, Nem láttuk a csinos szóló férfiakat. Egy késő hatvanas, harcsabajuszú úr próbált udvarolni a páromnak, láttam rajta, hogy még fél perc, és felrobban a visszafojtott nevetéstől smile Azaz mégis volt egy srác, aki oda is jött, beszélgettünk, de nem volt meg a kémia- na, ő tisztességesen nézett ki, normálisan is közeledett- dehát ez egy ilyen műfaj, nem egy lakatlan sziget.... (finnyásak lennénk?) Szimpatikus, hogy nem voltak túl sokan a szólók, jól eltalálták az arányt.
3, Hamár nincsenek nyalka vitézek, hát lássuk a párokat.... Hááát. Előjön az örök dilemma: A nők még csak-csak, de a férfiak tragikusak. Pocakosak, görbék, nem tudnak beszélgetni, nem tudnak táncolni, és cigiznek. (ld. 1. pont) Egy külföldi pár nőtagja odajon hozzánk, hogy felmennénk-e velük az ágyasrészre. Mosolyog rám nagyon. A csajom fehéredő kézzel szorongatja a kezem, de mosolyogva mondja, hogy nem jön be a pasija. Hát így.
4, Átlagos párnak tartom magunkat (se kocka has itt, se szilikondudák ott, ismerjük a BMI normál tartományát), de mi néztünk ki párként a legkiegyensúlyozottabban.... Szóval, egy nagyon rossz napot fogtunk ki :(

És hogy pozitív dolgokat is írjak: A klub nagyon tisztességesen néz ki, tiszta, látszik rajta, hogy belsőépítész gondolkodott rajta. Kár lenne, ha csak a magyar átlagot hozná. A tulajdonos elkötelezettnek tűnik, de ez kevés. Bizonyos estéken (mondjuk félévente egyszer) meg lehetne kockáztatni egy életkorra/ testalkatra szűkített estét....
Olvassátok, tanulságos, és minden betűje igaz:
Este a swingereknél
2012. 03. 03. szombat 21:29  #228
tobbenjobb tobbenjobb
Helló, a hozzászólás alján klikk tovább. Az előző hozzászólásból rájössz smile
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 03. 03. szombat 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 03. szombat 21:26
melyik volt ez a klubb,?
2012. 03. 03. szombat 21:26  #227
zsozs70 zsozs70
melyik volt ez a klubb,?
(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2012. 03. 03. szombat 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 03. szombat 19:10
Hát igen. Mi pontosan a férfitöbbletért mentünk és--- elkeserítő. "Szárazon" jöttünk el.
1, Egyrészt füstmentes estét hirdettek. Mikor megérkeztünk, mindenki cigizett. Tulaj: 11-kor rájöttek, hogy minden jelenlévő cigis, megengedték. Hm. Ha már ott voltunk, mégis bementünk. (súlyos hiba).
2, Nem láttuk a csinos szóló férfiakat. Egy késő hatvanas, harcsabajuszú úr próbált udvarolni a páromnak, láttam rajta, hogy még fél perc, és felrobban a visszafojtott nevetéstől smile Azaz mégis volt egy srác, aki oda is jött, beszélgettünk, de nem volt meg a kémia- na, ő tisztességesen nézett ki, normálisan is közeledett- dehát ez egy ilyen műfaj, nem egy lakatlan sziget.... (finnyásak lennénk?) Szimpatikus, hogy nem voltak túl sokan a szólók, jól eltalálták az arányt.
3, Hamár nincsenek nyalka vitézek, hát lássuk a párokat.... Hááát. Előjön az örök dilemma: A nők még csak-csak, de a férfiak tragikusak. Pocakosak, görbék, nem tudnak beszélgetni, nem tudnak táncolni, és cigiznek. (ld. 1. pont) Egy külföldi pár nőtagja odajon hozzánk, hogy felmennénk-e velük az ágyasrészre. Mosolyog rám nagyon. A csajom fehéredő kézzel szorongatja a kezem, de mosolyogva mondja, hogy nem jön be a pasija. Hát így.
4, Átlagos párnak tartom magunkat (se kocka has itt, se szilikondudák ott, ismerjük a BMI normál tartományát), de mi néztünk ki párként a legkiegyensúlyozottabban.... Szóval, egy nagyon rossz napot fogtunk ki :(

És hogy pozitív dolgokat is írjak: A klub nagyon tisztességesen néz ki, tiszta, látszik rajta, hogy belsőépítész gondolkodott rajta. Kár lenne, ha csak a magyar átlagot hozná. A tulajdonos elkötelezettnek tűnik, de ez kevés. Bizonyos estéken (mondjuk félévente egyszer) meg lehetne kockáztatni egy életkorra/ testalkatra szűkített estét....
Este a swingereknél
2012. 03. 03. szombat 19:10  #226
tobbenjobb tobbenjobb

Este a swingereknél
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 27. hétfő 00:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 27. hétfő 00:46
Szerintem nem túl jó ötlet hogy a szóló pasikat ki kell tiltani a helyekről, inkább markánsan kellene az interneten az az napi buli célközönségét "kijelölniˇ".
Voltunk a Tik-Takban mi is úgy(2ffi+1lány) hogy sokkal több volt a férfi mint kellett volna.Nem kéne beengedni a "haverférfiakat", értsék meg hogy tele, több embert nem engedünk be ma este és viszlát, el lehet ballagni....ja...hogy akkor nem lesz annyi a bevétel....hát istenem...a hosszú távú gondolkodás éri meg igazán üzletileg is, lehet hogy pár hétvége így bukó lesz, de hát azt meg be kell vállalni.
Egyébként egyértelműbb lenne az egész, és érthetőbb is ha mondjuk mindenki venne fel olyan pólót amin rajta lenne hogy ki kinek a közeledését fogadná szívesen...lehet hogy nagyon hülye ötlet, de valahogyan akkor is átláthatóbbá kellene tenni az egészet.
Mi a múltkor egy párral ott találkoztunk előzetes megbeszélés alapján-képcsere nem volt, na ott rontottuk el-de egyáltalán nem voltak valami kedvesek a bemutatkozásunk után, így hát nem is lett semmi, iszonyú unszimpatikusak voltak...meg szóval...valahogyan azért szankcionálni kellene hogy kik jöhetnek be, mert szintén a múltkori látogatásunkkor voltak többen is akik eléggé túlsúlyosak voltak...lehet hogy másokat ez nem zavar, nekem a gyomrom forgott az undortól.Most biztosan sokan felhördülnek hogy hát diszkrimináció, meg mindenkinek joga van a klubot látogatni...stb.De basszus legyen már egy minimum igényszint mindenkiben hogy ha dagadt vagyok mint egy állat akkor először lefogyok, és majd utána megyek el ilyen helyre ahol ráadásul az emberek legnagyobb többsége fehérneműben van.
2012. 03. 01. csütörtök 17:23  #225
PeVi30 PeVi30
Mi is csak jó véleménnyel tudunk lenni a clubról, bár mi még csak játszóházban voltunk, mert még csak szokjuk a hely hangulatát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 01. csütörtök 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (72326)
2012. 03. 01. csütörtök 12:07
Igen, a Club Paradise, amire gondoltam...
/ 313