Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

2012. 03. 01. csütörtök 12:07  #224
Törölt felhasználó (72326)
Igen, a Club Paradise, amire gondoltam...
(Ez egy válasz csibu35 üzenetére (2012. 03. 01. csütörtök 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 01. csütörtök 09:43
Nem tudom ki szabad-e írni, de ha a Club Paradise-ra gondolsz, egyszer voltunk csak, de ugyanezt tapasztaltuk, a páros napon tényleg csak párok voltak.
2012. 03. 01. csütörtök 11:36  #223
Törölt felhasználó (831709)
Március 3-án megyünk a Paradise Club Swingerbe,pár(okat) keresünk akik esetleg eljönnének.Semmi sem kötelező ,de bármi kialakulhat.Szeretnénk megismerni és élvezni ezt a fajta életformát.
2012. 03. 01. csütörtök 09:43  #222
csibu35 csibu35
Nem tudom ki szabad-e írni, de ha a Club Paradise-ra gondolsz, egyszer voltunk csak, de ugyanezt tapasztaltuk, a páros napon tényleg csak párok voltak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 29. szerda 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 29. szerda 14:47
Az általam ismert klubban, ahol már kétszer voltunk a párommal, nagyon jól érezzük magunkat. Páros napon történt, hogy végigpróbáltuk majdnem az összes szobát... smile Így a zárhatóban voltunk bent utoljára. Ez a szoba a bejárat mellett van így hallotunk minden beszélgetést. Öt szóló férfi szeretett volna bejutni potya csajozásra. A Kedves tulajdonos(nő) kedvesen de határozottan elküldte őket, hogy ez nem gang-bang, hanem páros nap...
Így is lehet.
Nekem és a páromnak nagyon tetszik a hely és remélem hamarosan ismét eljutunk...
2012. 02. 29. szerda 20:27  #221
21282921 21282921
köszi nézem...
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2012. 02. 28. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 28. kedd 15:25
A Dreamland van, vagy még a környéken a Club Hedonism , (bár az inkább kelet pest). Hogy melyik felel meg kulturáltság szempontjából azt meg el kell dönteni, ha más nem a honlapjukról.
2012. 02. 29. szerda 17:18  #220
zsozs70 zsozs70
és melyik ez a hely?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 29. szerda 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 29. szerda 14:47
Az általam ismert klubban, ahol már kétszer voltunk a párommal, nagyon jól érezzük magunkat. Páros napon történt, hogy végigpróbáltuk majdnem az összes szobát... smile Így a zárhatóban voltunk bent utoljára. Ez a szoba a bejárat mellett van így hallotunk minden beszélgetést. Öt szóló férfi szeretett volna bejutni potya csajozásra. A Kedves tulajdonos(nő) kedvesen de határozottan elküldte őket, hogy ez nem gang-bang, hanem páros nap...
Így is lehet.
Nekem és a páromnak nagyon tetszik a hely és remélem hamarosan ismét eljutunk...
2012. 02. 29. szerda 14:47  #219
Így is lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 26. vasárnap 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (456419)
2012. 02. 26. vasárnap 13:29
Mi a párommal a tik-tak-ba voltunk pénteken és velünk is megesett egy incidens. Történt,hogy játszadoztunk a párommal és volt egy fickó aki rámozdult a csajomra,(több is csak azok normálisak voltak)szóltam neki,hogy ne simogassa, egy percig bírta is aztán újra bepróbálkozott,most a csajom utasította el,egy perc elteltével megint nyomult,mondtuk neki hozza a párját mert akkor a lányok játszhatnának egymással,de akkor se lesz partner csere. Lovagunk kis idővel megérkezik hozza magával a párját, na a lányok elkezdenek ismerkedni egymással, a barátunk pedig egy perc elteltével újra elkezdte volna simogatni a páromat,na ennél a mozdulatánál lett vége ennek a kis bulinak mert elszakadt nálam a cérna.
2012. 02. 28. kedd 17:39  #218
zsozs70 zsozs70
neked is teljesen igazad van de huzzni kéne egy határt.az meg aki szorongat bujik ne menjen ilyen helyre
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 02. 27. hétfő 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 27. hétfő 07:32
Kedves elöttem szólók!

Szerintem azért az nem szerencsés ha Te eldöntöd hogy másoknak mi az igénye. Miért kéne megszüntetni a szóló férfiak beenedését? Mennyivel jobbak a magányos, ténfergő, italozó nőtársasim, akik csak hülyítik a népet egész este?
Amúgy pedig az hogy neked nincs arra igényed hogy párosotok nőtagjáta kár több férfi is kényeztesse, attól még másoktól ezt a lehetőséget nem kell elvenni.
Most is kötöm az ebet a karóhoz. Olyan helyre, és olyan "tematikus" estére kell elmenni, amire igényed, igényetek van. Ott a Club Hedonism, van sokféle estéje, bi, trans..stb... vagy ott van a Club és a 3Majom ahol van kimondott biszex este. De azért azokat a nőket és párokat nehogy már megvonjad a gangbang este lehetőségétől akik épp ezt keresik abba a pár klubban, ahol ezt meg is merik csinálni és ki is merik ezen estéket hírdetni.
Nem kell itt póló meg karszalag, egyszerüen a célközönségnek, - nektek, nekem és mindenki másnak - oda kell figyelni hogy mire megyünk el. Én személy szerint sajnálom azokat a párokat, akik nem tudnak olvasni csak beesnek egy klubba és csodálkoznak hogy egy-egy péntek estén van ott bőven férfi, a szex az inkább valóban úgy történik hogy 2-3 férfi 1 nő, ők meg csodálkoznak hogy húúú mennyi pasi és panaszkodnak. Pedig ha megteszik, hogy megnézik a hely weboldalát, vagy ha már mindenkinek van telefonja, felhívják a klubot, tudták volna hogy a péntek gangbang, tehát van sok férfi!
Ennél csak az a cikibb, ha egy szombaton valaki azon reklamál hogy mennyi szoló férfi van egy klubban, holott csak annyi történt hogy a páros nőtagja épp mással van esetleg pihen, eszik, vagy épp iszik, beszélget.... a férfi emg addig nézelődik. Akkor bizony matematikailag lesz "egyedüli férfi".
A szankcionálás pedig azért furcsa. Ki döntse el ki a szép, ki a sovány és ki a túlsúlyyal rendelkező? Akkor lehet nekimenni annak hogy ki dohányzik és ki iszik mondjukcsak töményet. Vagy menjünk tovább és írjuk ki magunkra hogy mondjuk én egy este elfogyasztanék 7 férfit is, vagy írja ki a pasi magára hogy hány lövettel bír, meg mennyi centiméter a farka? Nem szép és nem korrekt dolog szankcionálni.
Mellesleg a szépségünk, a testünk csak egyfajta múló dolog és egyik oldalról relatív kinek mi a szép, másik oldalról viszont kevés ember járna le.
Ellenben van egy olyan megoldás, hogy privát bulira kell elmenni, ahol elötte lelevelezitek ki hogy néz ki, fotó csere, orvosi papírok és még miegymás. És úgy jártok majd hogy jajj de jó volt a levélváltás, meg a telefon, és élőben meg ültök mint a kuka!
És igen hallkam megjegyezném hogy voltam az előző hozzászolásban levő helyen. Furcsa hogy mindenki panaszkodott hogy mennyi szoló férfi van és jézus mária, meg jujj-fujj.... Nem vagyok egy formátlan boci, tudom miért mentem oda de valahogy annyira kevés szoló férfi volt hogy félelmetes! smile Viszont annál több, egymás kezét fehérre szorító párocska, akik egymás nőtagjait stírölték de azt egyik se tette volna meg, hogy közeledjenek.
2012. 02. 28. kedd 17:36  #217
zsozs70 zsozs70
igazad van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 27. hétfő 00:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94779)
2012. 02. 27. hétfő 00:46
Szerintem nem túl jó ötlet hogy a szóló pasikat ki kell tiltani a helyekről, inkább markánsan kellene az interneten az az napi buli célközönségét "kijelölniˇ".
Voltunk a Tik-Takban mi is úgy(2ffi+1lány) hogy sokkal több volt a férfi mint kellett volna.Nem kéne beengedni a "haverférfiakat", értsék meg hogy tele, több embert nem engedünk be ma este és viszlát, el lehet ballagni....ja...hogy akkor nem lesz annyi a bevétel....hát istenem...a hosszú távú gondolkodás éri meg igazán üzletileg is, lehet hogy pár hétvége így bukó lesz, de hát azt meg be kell vállalni.
Egyébként egyértelműbb lenne az egész, és érthetőbb is ha mondjuk mindenki venne fel olyan pólót amin rajta lenne hogy ki kinek a közeledését fogadná szívesen...lehet hogy nagyon hülye ötlet, de valahogyan akkor is átláthatóbbá kellene tenni az egészet.
Mi a múltkor egy párral ott találkoztunk előzetes megbeszélés alapján-képcsere nem volt, na ott rontottuk el-de egyáltalán nem voltak valami kedvesek a bemutatkozásunk után, így hát nem is lett semmi, iszonyú unszimpatikusak voltak...meg szóval...valahogyan azért szankcionálni kellene hogy kik jöhetnek be, mert szintén a múltkori látogatásunkkor voltak többen is akik eléggé túlsúlyosak voltak...lehet hogy másokat ez nem zavar, nekem a gyomrom forgott az undortól.Most biztosan sokan felhördülnek hogy hát diszkrimináció, meg mindenkinek joga van a klubot látogatni...stb.De basszus legyen már egy minimum igényszint mindenkiben hogy ha dagadt vagyok mint egy állat akkor először lefogyok, és majd utána megyek el ilyen helyre ahol ráadásul az emberek legnagyobb többsége fehérneműben van.
2012. 02. 28. kedd 15:25  #216
bali36 bali36
A Dreamland van, vagy még a környéken a Club Hedonism , (bár az inkább kelet pest). Hogy melyik felel meg kulturáltság szempontjából azt meg el kell dönteni, ha más nem a honlapjukról.
(Ez egy válasz 21282921 üzenetére (2012. 02. 28. kedd 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 28. kedd 11:14
sziasztok, dél pest környékén tud valaki kultúrált swingert?
2012. 02. 28. kedd 11:20  #215
csibu35 csibu35
Így van, ez a pénzről szól. De ha megkérdezed bármelyik tulajt, szépen kimagyarázza magát:
a,szóló férfiakat csak a szóló hölgyek arányában engedünk be,
b, a szóló ffiakat bizonyos párok hölgytagjai igényelték.
Eddig ez rendben is lenne, de: vigye oda a tulaj hozzájuk a fiúkát, ill. hívja fel a figyelmét, h más pároknál max. diszkréten érdeklődjön ha meg elküldik, gyorsan kopjon le és ne picsogjon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 28. kedd 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (464942)
2012. 02. 28. kedd 08:20
Annak ha túl sok férfi van páros napokon kizárólag anyagi okai vannak.Az egyedüli férfiaknak kerül a belépő legtöbbe ,legalábbis a legtöbb helyen.Egy gyengébben működő klubban a tulaj úgy van vele hogy ez mind növeli a bevételt.Az más kérdés hogy szerintem evvel hosszú távon pont rontja.Ha egy pár páros napokon látogat be akkor sokkal diszkrétebben kellene ezt kezelni!Ha pedig nem akkor mennek más napokon.
Szerintem is illúzió romboló ha egy férfi csinos barátnőjével páros napon egy rakás nyálcsorgató férfit kell folyamatosan le rázogatni.
2012. 02. 28. kedd 11:14  #214
21282921 21282921
sziasztok, dél pest környékén tud valaki kultúrált swingert?
2012. 02. 28. kedd 08:20  #213
Törölt felhasználó (464942)
Annak ha túl sok férfi van páros napokon kizárólag anyagi okai vannak.Az egyedüli férfiaknak kerül a belépő legtöbbe ,legalábbis a legtöbb helyen.Egy gyengébben működő klubban a tulaj úgy van vele hogy ez mind növeli a bevételt.Az más kérdés hogy szerintem evvel hosszú távon pont rontja.Ha egy pár páros napokon látogat be akkor sokkal diszkrétebben kellene ezt kezelni!Ha pedig nem akkor mennek más napokon.
Szerintem is illúzió romboló ha egy férfi csinos barátnőjével páros napon egy rakás nyálcsorgató férfit kell folyamatosan le rázogatni.
2012. 02. 28. kedd 00:15  #212
bocs,akkor csak lehet hogy én vagyok túl igényes....lehet hogy igazad van, mindenesetre továbbra is tartom a véleményemet.
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2012. 02. 27. hétfő 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 27. hétfő 22:16
gaborom31! amit írtál a szankcionálásról az egyszerűen butaság. Amennyiben valaki nem tetszik vagy nem szimpatikus akkor nem kezdesz vele , lehet hogy másnak ép ez a véleménye te rólad. Ki döntené el hogy ki az aki megfelel és ki nem, hol húznád meg a határt aki 100 kg az oké aki 101 az már nem, meg pl a nő bemehet a férfi meg nem vagy ép fordítva.
Ugyan úgy a szóló pasikat sem lehet kizárni mert van aki azért jár le, nem csak párok hanem szóló hölgyek is. A szóló pasikkal is inkább azokkal van gond akik csak vonulnak hogy majd csak lesz valami és nem képesek ismerkedni vagy legalább annyit megkérdezni hogy csatlakozhat-e. Akinek ez meg nem tetszik az járjon a páros napokon és akkor nem lesz ilyen gondja.
2012. 02. 27. hétfő 23:49  #211
Törölt felhasználó (797483)
Ez igaz! Szerintem sem lenne valami finom dolog, hogy a tulaj azt mondja a bejáratnál, hogy bocsi, de ti ketten öregek vagytok, ti meg túlsúlyosak...

Ámbár.... láttam már olyant valamelyik pesti klub (nem swinger) hirdetésében, hogy a bejáratnál face-kontrol, azaz ott áll egy tagbaszakadt pasi, aztán, ha nem vagy elég menő akkor fel is út le is út.
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2012. 02. 27. hétfő 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 27. hétfő 22:16
gaborom31! amit írtál a szankcionálásról az egyszerűen butaság. Amennyiben valaki nem tetszik vagy nem szimpatikus akkor nem kezdesz vele , lehet hogy másnak ép ez a véleménye te rólad. Ki döntené el hogy ki az aki megfelel és ki nem, hol húznád meg a határt aki 100 kg az oké aki 101 az már nem, meg pl a nő bemehet a férfi meg nem vagy ép fordítva.
Ugyan úgy a szóló pasikat sem lehet kizárni mert van aki azért jár le, nem csak párok hanem szóló hölgyek is. A szóló pasikkal is inkább azokkal van gond akik csak vonulnak hogy majd csak lesz valami és nem képesek ismerkedni vagy legalább annyit megkérdezni hogy csatlakozhat-e. Akinek ez meg nem tetszik az járjon a páros napokon és akkor nem lesz ilyen gondja.
2012. 02. 27. hétfő 22:58  #210
ravenna ravenna
Egyetlen szóval se kételkedtem abban hogy nincs igazuk!
Az pedig hogy ez egy azóta bezárt klubban történt ...hát megtörtént, valószínű a klub a végét járta már és nem érdekelte a szentendei házigazdát más csak hogy legyen még egy kis bevétele..... De ezzel viszont nem kell leírni másokat.
Én tisztelem ricsikéket hogy felvállalják azt ami nekik jó, viszont nem csak az a jó ami nekik jó!
Egyébként emlékszem itt is istenítették azt a klubot hogy így-úgy mekkora etalon volt és még is voltak hiányosságai...
Mindenki megtalálhatja ebben a világban azt ami neki izgalmas, érdekes de a válogatásban is igaz, hogy swingerben semmi se kötelező de a nem, az nem...Így ha egy hely nem jó, hát nem kötelező odajárni.
A "B" megoldás pedig hogy akit az időnkénti kudarc lehetősége ennyire zavar, szervezhet privát bulit, és ott azok vannak akit a résztvevők akarnak.
Nah...egy időre megint kivonom magam a forgalomból! smile
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2012. 02. 27. hétfő 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 27. hétfő 22:53
Azért ricsiéknek is van igazuk mink is jártunk úgy hogy szombati napon páros napon voltunk lent 1 klubba és több szóló pasi volt, hogy voltak ott az jó kérdés a tulaj biztos tudná rá a választ. Mink soha többet nem voltunk utána ott, azóta tulaj váltások is voltak íhogy most milyen nem tudjuk.
2012. 02. 27. hétfő 22:53  #209
bali36 bali36
Azért ricsiéknek is van igazuk mink is jártunk úgy hogy szombati napon páros napon voltunk lent 1 klubba és több szóló pasi volt, hogy voltak ott az jó kérdés a tulaj biztos tudná rá a választ. Mink soha többet nem voltunk utána ott, azóta tulaj váltások is voltak íhogy most milyen nem tudjuk.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 02. 27. hétfő 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 27. hétfő 22:29
Ha páros napon túl sok a magányos-szóló pasi akkor azoknak a szóló férfiaknak hol volt a párjuk?
Egyébként meg egy beszélgetés, egy fórum addig jó, ameddig mindenki meghallgatja a másikat és nem megy át egymás lenézésébe....
De akkor azt mond el nekem már légyszíves hogy hol éltétek meg azt az élményt hogy túl sok volt a magányos férfi körülöttetek egyszer.... Érdekel melyik klub, melyik nap....ha nem gond. Csak kíváncsiság!
De tény a viselkedés képessége nem jár azzal együtt hogy valaki belép egy klubba. Sokan azt hiszik hogy a belépőért jár is nekik valami.
2012. 02. 27. hétfő 22:29  #208
ravenna ravenna
Ha páros napon túl sok a magányos-szóló pasi akkor azoknak a szóló férfiaknak hol volt a párjuk?
Egyébként meg egy beszélgetés, egy fórum addig jó, ameddig mindenki meghallgatja a másikat és nem megy át egymás lenézésébe....
De akkor azt mond el nekem már légyszíves hogy hol éltétek meg azt az élményt hogy túl sok volt a magányos férfi körülöttetek egyszer.... Érdekel melyik klub, melyik nap....ha nem gond. Csak kíváncsiság!
De tény a viselkedés képessége nem jár azzal együtt hogy valaki belép egy klubba. Sokan azt hiszik hogy a belépőért jár is nekik valami.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 27. hétfő 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 27. hétfő 22:12
Hagyd már ezt az ócska dumát! shakehead Egyszer már el lett magyarázva hogy nem gang-bang napon történt!

Fogadd már el, hogy nagyon sok párt zavar a TÚL sok magányos fiú. Egy-kettő még elmegy, pláne, ha még viselkedni is tudnak és helyesek.
2012. 02. 27. hétfő 22:16  #207
bali36 bali36
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 27. hétfő 00:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 27. hétfő 00:46
Szerintem nem túl jó ötlet hogy a szóló pasikat ki kell tiltani a helyekről, inkább markánsan kellene az interneten az az napi buli célközönségét "kijelölniˇ".
Voltunk a Tik-Takban mi is úgy(2ffi+1lány) hogy sokkal több volt a férfi mint kellett volna.Nem kéne beengedni a "haverférfiakat", értsék meg hogy tele, több embert nem engedünk be ma este és viszlát, el lehet ballagni....ja...hogy akkor nem lesz annyi a bevétel....hát istenem...a hosszú távú gondolkodás éri meg igazán üzletileg is, lehet hogy pár hétvége így bukó lesz, de hát azt meg be kell vállalni.
Egyébként egyértelműbb lenne az egész, és érthetőbb is ha mondjuk mindenki venne fel olyan pólót amin rajta lenne hogy ki kinek a közeledését fogadná szívesen...lehet hogy nagyon hülye ötlet, de valahogyan akkor is átláthatóbbá kellene tenni az egészet.
Mi a múltkor egy párral ott találkoztunk előzetes megbeszélés alapján-képcsere nem volt, na ott rontottuk el-de egyáltalán nem voltak valami kedvesek a bemutatkozásunk után, így hát nem is lett semmi, iszonyú unszimpatikusak voltak...meg szóval...valahogyan azért szankcionálni kellene hogy kik jöhetnek be, mert szintén a múltkori látogatásunkkor voltak többen is akik eléggé túlsúlyosak voltak...lehet hogy másokat ez nem zavar, nekem a gyomrom forgott az undortól.Most biztosan sokan felhördülnek hogy hát diszkrimináció, meg mindenkinek joga van a klubot látogatni...stb.De basszus legyen már egy minimum igényszint mindenkiben hogy ha dagadt vagyok mint egy állat akkor először lefogyok, és majd utána megyek el ilyen helyre ahol ráadásul az emberek legnagyobb többsége fehérneműben van.
2012. 02. 27. hétfő 22:12  #206
Hagyd már ezt az ócska dumát! shakehead Egyszer már el lett magyarázva hogy nem gang-bang napon történt!

Fogadd már el, hogy nagyon sok párt zavar a TÚL sok magányos fiú. Egy-kettő még elmegy, pláne, ha még viselkedni is tudnak és helyesek.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 02. 27. hétfő 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 27. hétfő 11:12
Nem azért írtam hogy helyeseljetek, csak én tényleg így érzem.
A legtöbb elégedettlenséget mindig az szüli - nem csak swingerben - hogy az emberek keresnek valamit, akarnak valamit de azt hogy ezt mikor-hol találják meg arra nem figyelnek oda.
Nem swingeres élmény tehát off eléggé a témához, de 2 napja egy étteremben egy vendég azon hisztizett hogy ő vegetáriánus. Tette ezt egy steakhouse-ban!!! Nos ez épp olyan mint amikor egy gangbang estén valaki reklamál hogy sok a szoló férfi, vagy egy biszex estén miért simogatja egyik pasi a másikat. Meg kell nézni mi a "program".
Mellesleg ahogy qka hozzászóló is megírta az egyensúly mindig meg van, más kérdés hogy kinek a szemszögéből! smile Ami az egyiknek sok(k) az a másiknak meg lehet éppen kevés....
2012. 02. 27. hétfő 18:53  #205
Törölt felhasználó (456419)
Igen mi is így látjuk!
Elmegyünk egy swinger klubba azért mert mondjuk az izgat ahogy mások játszanak egymással,vagy csak egymás előtti szex,vagy csak lányok foglalkozzanak egymással és ne legyen partner csere,miért baj ez,nem akarunk mást.
A másik pedig, miért kellene mindenkinek szimpatikusnak lenni egymásnak és simogassák a páromat,ha mi nem akarjuk,3szor szoltunk normálisan,hogy ne,nem értette,majd negyedik alkalomnál határozottabban és hangosabban szóltam rá ezt már érdekes értette,lehet,hogy nem értetlen volt csak süket,hát döntse el mindenki úgy ahogy akarja.
(Ez egy válasz bella83 üzenetére (2012. 02. 27. hétfő 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 27. hétfő 11:51
Nálunk az a helyzet, hogy én egyszer szívesen kipróbálnám, de a páromnak nem tetszik a gondolat. Ő túl féltékeny és jó értelemben önző velem kapcsolatban, úgyhogy szerintem ez kimarad az életünkből.
Ravenna, szerintem igazad van abban, hogy az emberek nem nagyon tájékozódnak, mielőtt "belefognak" valamibe. A steakhouse példa nagyon jó smile Amúgy szerintem a swingerben sem "kötelező" összefeküdni mindenkinek mindenkivel. Engem amúgy az izgatna, ha kukkolhatnék, ahogyan mások sexelnek vagy ha minket kukkolnának. Ha pedig valaki be akarna szállni, arra is megvannak a szabályok.
/ 313