Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

2012. 02. 27. hétfő 11:51  #204
bella83 bella83
Nálunk az a helyzet, hogy én egyszer szívesen kipróbálnám, de a páromnak nem tetszik a gondolat. Ő túl féltékeny és jó értelemben önző velem kapcsolatban, úgyhogy szerintem ez kimarad az életünkből.
Ravenna, szerintem igazad van abban, hogy az emberek nem nagyon tájékozódnak, mielőtt "belefognak" valamibe. A steakhouse példa nagyon jó smile Amúgy szerintem a swingerben sem "kötelező" összefeküdni mindenkinek mindenkivel. Engem amúgy az izgatna, ha kukkolhatnék, ahogyan mások sexelnek vagy ha minket kukkolnának. Ha pedig valaki be akarna szállni, arra is megvannak a szabályok.
2012. 02. 27. hétfő 11:12  #203
ravenna ravenna
Nem azért írtam hogy helyeseljetek, csak én tényleg így érzem.
A legtöbb elégedettlenséget mindig az szüli - nem csak swingerben - hogy az emberek keresnek valamit, akarnak valamit de azt hogy ezt mikor-hol találják meg arra nem figyelnek oda.
Nem swingeres élmény tehát off eléggé a témához, de 2 napja egy étteremben egy vendég azon hisztizett hogy ő vegetáriánus. Tette ezt egy steakhouse-ban!!! Nos ez épp olyan mint amikor egy gangbang estén valaki reklamál hogy sok a szoló férfi, vagy egy biszex estén miért simogatja egyik pasi a másikat. Meg kell nézni mi a "program".
Mellesleg ahogy qka hozzászóló is megírta az egyensúly mindig meg van, más kérdés hogy kinek a szemszögéből! smile Ami az egyiknek sok(k) az a másiknak meg lehet éppen kevés....
2012. 02. 27. hétfő 10:14  #202
Törölt felhasználó (17905)
Kedves Ravenna !
MAximálisan egyetértek a hozzászólásoddal. A tematikus estek pont erre valóak , hogy mindenki ízlése szerint tudjon belőle válogatni. Bár a margóra megjegyzem biztos mindig van egy ilyen esten egy egészséges egyensúly de ezt azért senki nem tudná megmondani hol a határérték smile
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 02. 27. hétfő 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 27. hétfő 07:32
Kedves elöttem szólók!

Szerintem azért az nem szerencsés ha Te eldöntöd hogy másoknak mi az igénye. Miért kéne megszüntetni a szóló férfiak beenedését? Mennyivel jobbak a magányos, ténfergő, italozó nőtársasim, akik csak hülyítik a népet egész este?
Amúgy pedig az hogy neked nincs arra igényed hogy párosotok nőtagjáta kár több férfi is kényeztesse, attól még másoktól ezt a lehetőséget nem kell elvenni.
Most is kötöm az ebet a karóhoz. Olyan helyre, és olyan "tematikus" estére kell elmenni, amire igényed, igényetek van. Ott a Club Hedonism, van sokféle estéje, bi, trans..stb... vagy ott van a Club és a 3Majom ahol van kimondott biszex este. De azért azokat a nőket és párokat nehogy már megvonjad a gangbang este lehetőségétől akik épp ezt keresik abba a pár klubban, ahol ezt meg is merik csinálni és ki is merik ezen estéket hírdetni.
Nem kell itt póló meg karszalag, egyszerüen a célközönségnek, - nektek, nekem és mindenki másnak - oda kell figyelni hogy mire megyünk el. Én személy szerint sajnálom azokat a párokat, akik nem tudnak olvasni csak beesnek egy klubba és csodálkoznak hogy egy-egy péntek estén van ott bőven férfi, a szex az inkább valóban úgy történik hogy 2-3 férfi 1 nő, ők meg csodálkoznak hogy húúú mennyi pasi és panaszkodnak. Pedig ha megteszik, hogy megnézik a hely weboldalát, vagy ha már mindenkinek van telefonja, felhívják a klubot, tudták volna hogy a péntek gangbang, tehát van sok férfi!
Ennél csak az a cikibb, ha egy szombaton valaki azon reklamál hogy mennyi szoló férfi van egy klubban, holott csak annyi történt hogy a páros nőtagja épp mással van esetleg pihen, eszik, vagy épp iszik, beszélget.... a férfi emg addig nézelődik. Akkor bizony matematikailag lesz "egyedüli férfi".
A szankcionálás pedig azért furcsa. Ki döntse el ki a szép, ki a sovány és ki a túlsúlyyal rendelkező? Akkor lehet nekimenni annak hogy ki dohányzik és ki iszik mondjukcsak töményet. Vagy menjünk tovább és írjuk ki magunkra hogy mondjuk én egy este elfogyasztanék 7 férfit is, vagy írja ki a pasi magára hogy hány lövettel bír, meg mennyi centiméter a farka? Nem szép és nem korrekt dolog szankcionálni.
Mellesleg a szépségünk, a testünk csak egyfajta múló dolog és egyik oldalról relatív kinek mi a szép, másik oldalról viszont kevés ember járna le.
Ellenben van egy olyan megoldás, hogy privát bulira kell elmenni, ahol elötte lelevelezitek ki hogy néz ki, fotó csere, orvosi papírok és még miegymás. És úgy jártok majd hogy jajj de jó volt a levélváltás, meg a telefon, és élőben meg ültök mint a kuka!
És igen hallkam megjegyezném hogy voltam az előző hozzászolásban levő helyen. Furcsa hogy mindenki panaszkodott hogy mennyi szoló férfi van és jézus mária, meg jujj-fujj.... Nem vagyok egy formátlan boci, tudom miért mentem oda de valahogy annyira kevés szoló férfi volt hogy félelmetes! smile Viszont annál több, egymás kezét fehérre szorító párocska, akik egymás nőtagjait stírölték de azt egyik se tette volna meg, hogy közeledjenek.
2012. 02. 27. hétfő 09:41  #201
Törölt felhasználó (824550)
Nagyon jó, logikus és értelmes összefoglalót írtál, maximálisan egyetértek vele.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 02. 27. hétfő 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 27. hétfő 07:32
Kedves elöttem szólók!

Szerintem azért az nem szerencsés ha Te eldöntöd hogy másoknak mi az igénye. Miért kéne megszüntetni a szóló férfiak beenedését? Mennyivel jobbak a magányos, ténfergő, italozó nőtársasim, akik csak hülyítik a népet egész este?
Amúgy pedig az hogy neked nincs arra igényed hogy párosotok nőtagjáta kár több férfi is kényeztesse, attól még másoktól ezt a lehetőséget nem kell elvenni.
Most is kötöm az ebet a karóhoz. Olyan helyre, és olyan "tematikus" estére kell elmenni, amire igényed, igényetek van. Ott a Club Hedonism, van sokféle estéje, bi, trans..stb... vagy ott van a Club és a 3Majom ahol van kimondott biszex este. De azért azokat a nőket és párokat nehogy már megvonjad a gangbang este lehetőségétől akik épp ezt keresik abba a pár klubban, ahol ezt meg is merik csinálni és ki is merik ezen estéket hírdetni.
Nem kell itt póló meg karszalag, egyszerüen a célközönségnek, - nektek, nekem és mindenki másnak - oda kell figyelni hogy mire megyünk el. Én személy szerint sajnálom azokat a párokat, akik nem tudnak olvasni csak beesnek egy klubba és csodálkoznak hogy egy-egy péntek estén van ott bőven férfi, a szex az inkább valóban úgy történik hogy 2-3 férfi 1 nő, ők meg csodálkoznak hogy húúú mennyi pasi és panaszkodnak. Pedig ha megteszik, hogy megnézik a hely weboldalát, vagy ha már mindenkinek van telefonja, felhívják a klubot, tudták volna hogy a péntek gangbang, tehát van sok férfi!
Ennél csak az a cikibb, ha egy szombaton valaki azon reklamál hogy mennyi szoló férfi van egy klubban, holott csak annyi történt hogy a páros nőtagja épp mással van esetleg pihen, eszik, vagy épp iszik, beszélget.... a férfi emg addig nézelődik. Akkor bizony matematikailag lesz "egyedüli férfi".
A szankcionálás pedig azért furcsa. Ki döntse el ki a szép, ki a sovány és ki a túlsúlyyal rendelkező? Akkor lehet nekimenni annak hogy ki dohányzik és ki iszik mondjukcsak töményet. Vagy menjünk tovább és írjuk ki magunkra hogy mondjuk én egy este elfogyasztanék 7 férfit is, vagy írja ki a pasi magára hogy hány lövettel bír, meg mennyi centiméter a farka? Nem szép és nem korrekt dolog szankcionálni.
Mellesleg a szépségünk, a testünk csak egyfajta múló dolog és egyik oldalról relatív kinek mi a szép, másik oldalról viszont kevés ember járna le.
Ellenben van egy olyan megoldás, hogy privát bulira kell elmenni, ahol elötte lelevelezitek ki hogy néz ki, fotó csere, orvosi papírok és még miegymás. És úgy jártok majd hogy jajj de jó volt a levélváltás, meg a telefon, és élőben meg ültök mint a kuka!
És igen hallkam megjegyezném hogy voltam az előző hozzászolásban levő helyen. Furcsa hogy mindenki panaszkodott hogy mennyi szoló férfi van és jézus mária, meg jujj-fujj.... Nem vagyok egy formátlan boci, tudom miért mentem oda de valahogy annyira kevés szoló férfi volt hogy félelmetes! smile Viszont annál több, egymás kezét fehérre szorító párocska, akik egymás nőtagjait stírölték de azt egyik se tette volna meg, hogy közeledjenek.
2012. 02. 27. hétfő 07:32  #200
ravenna ravenna
Kedves elöttem szólók!

(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 02. 26. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 26. vasárnap 21:25
szerintem meg egyáltalán meg kell szüntetni azt hogy magányos pasik járjanak egyáltalán.nem kell beengedni őket nincs ilyenre szükség.alig lehet látni már szinte gangbanget.ha meg ez kell akkor a páros bulikba is össze lehet ezt hozni.tényleg szar ki kel mondani amikor lofrálnak a szoló pasik.
2012. 02. 27. hétfő 00:46  #199
Törölt felhasználó (94779)
Szerintem nem túl jó ötlet hogy a szóló pasikat ki kell tiltani a helyekről, inkább markánsan kellene az interneten az az napi buli célközönségét "kijelölniˇ".
Voltunk a Tik-Takban mi is úgy(2ffi+1lány) hogy sokkal több volt a férfi mint kellett volna.Nem kéne beengedni a "haverférfiakat", értsék meg hogy tele, több embert nem engedünk be ma este és viszlát, el lehet ballagni....ja...hogy akkor nem lesz annyi a bevétel....hát istenem...a hosszú távú gondolkodás éri meg igazán üzletileg is, lehet hogy pár hétvége így bukó lesz, de hát azt meg be kell vállalni.
Egyébként egyértelműbb lenne az egész, és érthetőbb is ha mondjuk mindenki venne fel olyan pólót amin rajta lenne hogy ki kinek a közeledését fogadná szívesen...lehet hogy nagyon hülye ötlet, de valahogyan akkor is átláthatóbbá kellene tenni az egészet.
Mi a múltkor egy párral ott találkoztunk előzetes megbeszélés alapján-képcsere nem volt, na ott rontottuk el-de egyáltalán nem voltak valami kedvesek a bemutatkozásunk után, így hát nem is lett semmi, iszonyú unszimpatikusak voltak...meg szóval...valahogyan azért szankcionálni kellene hogy kik jöhetnek be, mert szintén a múltkori látogatásunkkor voltak többen is akik eléggé túlsúlyosak voltak...lehet hogy másokat ez nem zavar, nekem a gyomrom forgott az undortól.Most biztosan sokan felhördülnek hogy hát diszkrimináció, meg mindenkinek joga van a klubot látogatni...stb.De basszus legyen már egy minimum igényszint mindenkiben hogy ha dagadt vagyok mint egy állat akkor először lefogyok, és majd utána megyek el ilyen helyre ahol ráadásul az emberek legnagyobb többsége fehérneműben van.
2012. 02. 26. vasárnap 21:25  #198
zsozs70 zsozs70
szerintem meg egyáltalán meg kell szüntetni azt hogy magányos pasik járjanak egyáltalán.nem kell beengedni őket nincs ilyenre szükség.alig lehet látni már szinte gangbanget.ha meg ez kell akkor a páros bulikba is össze lehet ezt hozni.tényleg szar ki kel mondani amikor lofrálnak a szoló pasik.
2012. 02. 26. vasárnap 20:30  #197
Törölt felhasználó (797483)
Természetesen nem vagyok hülye! boxer Páros nap volt! felkialtas Sőt! Szombat, ami állítólag a főműsoridő és nem a szerdai matiné előadás, ahol esetleg gyengébb a szervezés. Ez az agyon dicsérgetett szentendrei (azóta joggal bezárt) klubban volt.

A Tik-tak viszont nagyon-nagyon kellemes csalódás volt nekünk! Szerdán mentünk, tehát elvileg nem a legütősebb napon. Volt rengeteg (kb 15) pár egy-két magányos fickó, akik nagyon udvariasak és tisztelettudóak voltak. Sajnálom, hogy Jokerszervizékkel mégis ilyen galiba történt. Nekünk bejött a "láncos" megoldás! eljen Padlásban folyosó végén zugocska lezár: ha valaki kérdi bejöhet, akkor: "Köszönjük, nem!" Ha pár: "Gyertek!" wave

Egyszerű és nagyon célravezető megoldás! worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 26. vasárnap 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (96377)
2012. 02. 26. vasárnap 14:05
Azért az lehet , hogy nem a klub hibája, ha gang bang bulit szerveznek és ti lemnentek oda,, úgy hogy tudjátok ezt. Vagyis elfogadod, hogy többen is szeretnének foglalkozni a pároddal... , ezek az alkalmak pont ezért speciálisak...csak azok menjenek akik ezt fel tudják vállalni....Van klub aki ezt ki is hangsúlyozza !!! A többi napon meg , a szokványos bulik vannak... circling
2012. 02. 26. vasárnap 14:09  #196
ravenna ravenna
Na erről van szó!
Viszont ha azt mondják páros buli - tartsák be ( bár sok pár addig pár ameddig bemennek )
Az viszont nagyon gáz, ha több pasis napon vki nyavajog hogy sok a férfi...Moziba is megnézem mi a műsor, mielött belülök!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 26. vasárnap 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 26. vasárnap 14:05
Azért az lehet , hogy nem a klub hibája, ha gang bang bulit szerveznek és ti lemnentek oda,, úgy hogy tudjátok ezt. Vagyis elfogadod, hogy többen is szeretnének foglalkozni a pároddal... , ezek az alkalmak pont ezért speciálisak...csak azok menjenek akik ezt fel tudják vállalni....Van klub aki ezt ki is hangsúlyozza !!! A többi napon meg , a szokványos bulik vannak... circling
2012. 02. 26. vasárnap 14:05  #195
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 26. vasárnap 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 26. vasárnap 10:10
Már pedig igenis le kell szólni, amelyik buli rossz volt. Nehogy már szánalomból járjak oda. wow3 Amelyiket rosszul működtetik az szépen menjen tönkre, majd újra alakul más néven, más menedzsmenttel, más profillal és talán jobban meg tud élni a szexpiacon.

Egyszer már beszélgettünk erről. Szerintem az a swinger klub halála amikor egy tucat igazi párra ráengednek egy tucat fickót, akik szabályosan szétbasszák a hangulatot. Kétszer szól az ember, hogy menjenek már ki, aztán harmadszorra kihúzom a feleségemet öt pasi karmaiból öltözünk és megyünk..., mert megdöglött a buli. mf3

Ahogy olvasom híres GG buli is gangbang-be fulladt. Nem voltunk ott, lehet, hogy páran jól érezték magukat, de állítólag sok volt a magányos pasi. levele egy-két vélemény: GG buli (szerkesztőségi blog)http://www.goldengate.hu/forum/blog/39226-SZ-Szerke- sztosegi-blog
2012. 02. 26. vasárnap 13:29  #194
Törölt felhasználó (456419)
Mi a párommal a tik-tak-ba voltunk pénteken és velünk is megesett egy incidens. Történt,hogy játszadoztunk a párommal és volt egy fickó aki rámozdult a csajomra,(több is csak azok normálisak voltak)szóltam neki,hogy ne simogassa, egy percig bírta is aztán újra bepróbálkozott,most a csajom utasította el,egy perc elteltével megint nyomult,mondtuk neki hozza a párját mert akkor a lányok játszhatnának egymással,de akkor se lesz partner csere. Lovagunk kis idővel megérkezik hozza magával a párját, na a lányok elkezdenek ismerkedni egymással, a barátunk pedig egy perc elteltével újra elkezdte volna simogatni a páromat,na ennél a mozdulatánál lett vége ennek a kis bulinak mert elszakadt nálam a cérna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 26. vasárnap 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Már pedig igenis le kell szólni, amelyik buli rossz volt. Nehogy már szánalomból járjak oda. wow3 Amelyiket rosszul működtetik az szépen menjen tönkre, majd újra alakul más néven, más menedzsmenttel, más profillal és talán jobban meg tud élni a szexpiacon.

Egyszer már beszélgettünk erről. Szerintem az a swinger klub halála amikor egy tucat igazi párra ráengednek egy tucat fickót, akik szabályosan szétbasszák a hangulatot. Kétszer szól az ember, hogy menjenek már ki, aztán harmadszorra kihúzom a feleségemet öt pasi karmaiból öltözünk és megyünk..., mert megdöglött a buli. mf3

Ahogy olvasom híres GG buli is gangbang-be fulladt. Nem voltunk ott, lehet, hogy páran jól érezték magukat, de állítólag sok volt a magányos pasi. levele egy-két vélemény: GG buli (szerkesztőségi blog)http://www.goldengate.hu/forum/blog/39226-SZ-Szerke- sztosegi-blog
2012. 02. 26. vasárnap 13:14  #193
ravenna ravenna
Az egyik első gondolat, hogy úgy gondolod ahogy én.
Ha egy buli nem jó, ha egy hely nem azt adja amit ígért, miért nem lehetne ennek hangot adni. Ha gangbang napra megyek, akkor legyen annak megfelelő a hangulat, de ha páros napra és oda beengednek egy halom egyedüli pasit...hát az a hely üzemeltetőjét minősíti csak. (ennyit a ReOpened helyekről)
Az hogy az EMSE-Villa69-Club Hedoninsm hogy működik, vagy hogy miért és miképp lett a Spiritből Club Paradise az épp újakat nem érinti mert nem ismerik az előzményeket. De az szerintem nem jó dolog hogy csak a cégtábla változik az üzemeltetés mikéntje, a hely tartalma nem... De befejeztem.

Egy szerény gondolat: ha egy olyan szituban ahol a feleségre rámásztak többen és neked "kell onnan" kihúznod őt....szóval az hogy neked nem tetszett az ebből kiderült, de ha a kedvesed kihúzni kellett és nem magától kelt fel és jött el...akkor nem lehet hogy bizonyos fokig neki azért tetszett?

2012. 02. 26. vasárnap 10:10  #192

(Ez egy válasz tibika2 üzenetére (2012. 02. 18. szombat 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 18. szombat 17:51
Az miért baj, ha egy valamiért bezárt üzletet valaki megpróbál jól üzemelni? Sajna, nem voltunk sem a Spiritben, sem a Villa69-ben, - de voltunk a helyükön ma létező sw-ekben. Nekem (mint "újszülöttnek" wink csak az a fontos, hogy pl. ahogy "Jujj"-éknak, Ricsiésmarcsi-éknek és sok másoknak is, nagyon bejön a Club Paradise - mert nem érdekel, hogy elötte hogyan és miért szűnt meg az elődje.
Barátaim! Olyan kevés sw van itt a Nagyfaluban, örülnünk kéne, hogy MÉG vannak, - de ha valami ok miatt elkezdünk leszólni valamelyik kis "élménytanyánkat", akkor már ezek sem lesznek... A negatív hír gyorsan terjed - és szinte mindegy, hogy igaz-e! Nagyon sajnálom azokat a ma már csak emlék klubbokat, amelyek kellő látogatottság híján megszűntek. Ilyen volt pl. a világszínvonalú szentendrei sw! Nagy kár érte! Pedig az "új, szűz" nyitás volt... Tök igaza van Jujj-nak: "(Tudom, ki kell próbálni!)" - Mindegyiket! Mi is megtettük - ezért maradtunk a C.P.-nál! Persze, akarjuk is jól érezni magunkat és néha azért elmegyünk máshova is!
Egy színész ismerősöm mesélte, hogy a színházban szinte nincs két egyforma előadás. Miért? Mert minden este más-más közönség van. Ők igyekeznek mindenkit meghódítani és azonos minőséget adni, - de ha adott este a kedves nézők között sok az olyan "kritikus" néző, aki karbatett kézzel csak azt keresi, mibe tud belekötni, - akkor az az előadásra rányomja a bélyegét! Ha a nézők "együttműködők", jó akarják érezni magukat, és "vevők" a poénokra stb, akkor ott egy fergeteges este lesz, mert ez a hozzáállás "felmegy" a színpadra, a színészek is jobban érzik ettől magukat, még jobbak lesznek, - ez a "többlet" lejön a nézőhöz és egymást "tunningolják"!!!
Szóval, csak azt akartam mondani, hogy vedd ki az estédből, amit csak lehet, akardd jól érezni magad és a "csoda" meg fog történni...! vigyor2 (Persze más, ha tényleg valami objektív gond van, de a kivétel erősíti a szabályt!) És ez így van az élet minden területén - szerintem. A mai világban pedig ez fokozottan érvényes!
"Szeressük egymást Gyerekek!" wave
2012. 02. 18. szombat 17:51  #191
tibika2 tibika2
Az miért baj, ha egy valamiért bezárt üzletet valaki megpróbál jól üzemelni? Sajna, nem voltunk sem a Spiritben, sem a Villa69-ben, - de voltunk a helyükön ma létező sw-ekben. Nekem (mint "újszülöttnek" wink csak az a fontos, hogy pl. ahogy "Jujj"-éknak, Ricsiésmarcsi-éknek és sok másoknak is, nagyon bejön a Club Paradise - mert nem érdekel, hogy elötte hogyan és miért szűnt meg az elődje.
Barátaim! Olyan kevés sw van itt a Nagyfaluban, örülnünk kéne, hogy MÉG vannak, - de ha valami ok miatt elkezdünk leszólni valamelyik kis "élménytanyánkat", akkor már ezek sem lesznek... A negatív hír gyorsan terjed - és szinte mindegy, hogy igaz-e! Nagyon sajnálom azokat a ma már csak emlék klubbokat, amelyek kellő látogatottság híján megszűntek. Ilyen volt pl. a világszínvonalú szentendrei sw! Nagy kár érte! Pedig az "új, szűz" nyitás volt... Tök igaza van Jujj-nak: "(Tudom, ki kell próbálni!)" - Mindegyiket! Mi is megtettük - ezért maradtunk a C.P.-nál! Persze, akarjuk is jól érezni magunkat és néha azért elmegyünk máshova is!
Egy színész ismerősöm mesélte, hogy a színházban szinte nincs két egyforma előadás. Miért? Mert minden este más-más közönség van. Ők igyekeznek mindenkit meghódítani és azonos minőséget adni, - de ha adott este a kedves nézők között sok az olyan "kritikus" néző, aki karbatett kézzel csak azt keresi, mibe tud belekötni, - akkor az az előadásra rányomja a bélyegét! Ha a nézők "együttműködők", jó akarják érezni magukat, és "vevők" a poénokra stb, akkor ott egy fergeteges este lesz, mert ez a hozzáállás "felmegy" a színpadra, a színészek is jobban érzik ettől magukat, még jobbak lesznek, - ez a "többlet" lejön a nézőhöz és egymást "tunningolják"!!!
Szóval, csak azt akartam mondani, hogy vedd ki az estédből, amit csak lehet, akardd jól érezni magad és a "csoda" meg fog történni...! vigyor2 (Persze más, ha tényleg valami objektív gond van, de a kivétel erősíti a szabályt!) És ez így van az élet minden területén - szerintem. A mai világban pedig ez fokozottan érvényes!
"Szeressük egymást Gyerekek!" wave
2012. 02. 18. szombat 12:42  #190
Törölt felhasználó (72326)
Köszi a választ. Igaz még csak ott voltunk, (Club Paradise) de nagyon tetszett... A többi nem tudom, milyen... (Tudom ki kell próbálni!) smile
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 02. 17. péntek 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 17. péntek 22:36
KImaradt a hozzászólásomból valami így utólag olvasva. Én nem ajánlottam a Club Paradise-t mert a szemembe csak cégtáblát cseréltek úgy mint a Villa69 esetében is.
Nézz körbe, menjetek el egy pár helyre és talán kialakul benned kép melyik miért más!
2012. 02. 17. péntek 22:36  #189
ravenna ravenna
KImaradt a hozzászólásomból valami így utólag olvasva. Én nem ajánlottam a Club Paradise-t mert a szemembe csak cégtáblát cseréltek úgy mint a Villa69 esetében is.
Nézz körbe, menjetek el egy pár helyre és talán kialakul benned kép melyik miért más!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 03. péntek 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 03. péntek 18:24
Akkor Te mindenképp a Paradise-t ajánlod? Ezek szerint, ott vannak mostanában a legtöbben.
(Mi a Valentin-napi hétvégén tervezzük hogy lemegyünk) (bocsi, Ravennának szántam a hozzászólást)
2012. 02. 17. péntek 21:23  #188
igazi3 igazi3
Párként szeretnénk kipróbálni a swinger klubbot ezért keresünk olyan párokat akik már jártasak ezen a téren...
2012. 02. 07. kedd 21:09  #187
lina lina
Mi párommal legalább minden második héten szombatonként megyünk DL-be. Nekünk bejött! Kulturáltak az emberek, a személyzet..rosszat nem igen tudnék mondani!! Legközelebb már Valentin napon megyünk wink
2012. 02. 03. péntek 18:24  #186
Akkor Te mindenképp a Paradise-t ajánlod? Ezek szerint, ott vannak mostanában a legtöbben.
(Mi a Valentin-napi hétvégén tervezzük hogy lemegyünk) (bocsi, Ravennának szántam a hozzászólást)
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 02. 03. péntek 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 03. péntek 11:09
mennyetek inkább a budaörsi tiktakba vagy a pardisoba jobb mint a dreamland.az egy kicsit lepusztult tul sok az ittas idős nyálcsorgato külföldi
2012. 02. 03. péntek 18:07  #185
karpat57 karpat57
Esetleg ismersz valakit, kivel be lehetne jutni?
(Ez egy válasz cirobumer üzenetére (2012. 02. 03. péntek 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 03. péntek 14:27
szia mint az előzőekben írtam csak tagokkal lehet bejutni.
/ 313