imadok nyalni,nagyon elvezi a baratnom es a bartnonk is!!!!!!!!
egyet értünk veled!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 24. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)
2012. 03. 24. szombat 16:40
nekem nem mellékes a póz sem.
engem sem ugyanabban a pózban nyal mindig a férjem, igenis vannak alkalmak amikor hátulról szeretem, van, h hanyatt fekve és van, h ráülni imádok az arcára.
fontos a póz, akár a dugásnál.
de a lényeg, h imádom, ha nyal, vagy ha én nyalhatok puncit
engem sem ugyanabban a pózban nyal mindig a férjem, igenis vannak alkalmak amikor hátulról szeretem, van, h hanyatt fekve és van, h ráülni imádok az arcára.
![finom](images/smilies/finom.gif)
nekem nem mellékes a póz sem.
(Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2012. 03. 22. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 22. csütörtök 08:15
szerintem apóz másodlagos, kétségtelen vannak preferált alakzatok, de az egészben az a jó, hogy isteni 1 finom puncit nyalni
nincs mit ezt ragozni a puncinyalas az egy jo es finom dolog!
szerintem apóz másodlagos, kétségtelen vannak preferált alakzatok, de az egészben az a jó, hogy isteni 1 finom puncit nyalni
Ez így tökéletes ahogy leírtad, hasonlóan kényeztetem Én is a nejem !
(Ez egy válasz danek92 üzenetére (2012. 03. 21. szerda 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 21. szerda 22:10
Imádok én is puncit nyalni, a páromnak akkor vannak a legnagyobb orgazmusai.
Az egyik legjobb póz erre, ha hanyatt fekszem ő pedig fölém kerül négykézláb, fordított 69 pózban (a fejem az ágy közepén, a lábaim az ágy egyik végénél összekulcsolva vagy felrakva a falra, neki pedig a feje az ágy másik végénél van, kutyapózban rajtam ülve). Így a nyelvem a csiklója teljes felületét kényeztetheti. Miközben nyalom, az egyik kezemmel a kerek popsiját masszírozgatom finoman, amivel egyben irányítom is a mozgását, finoman magamhoz húzom, hogy azt érezze nem menekülhet. A másik kezemmel pedig magamat izgatom, és próbálok nem elélvezni a párom előtt, ami iszonyat nehéz feladat egy szexi kis puncival az arcod előtt, egy csikló lüktetésével a nyelveden, egy kerek, feszes popsival a másik kezedben. Ha még ez nem lenne elég, a barátnőm ilyenkor hatalmas nedves élvezésekre képes, ami egyenesen a számban, arcomon landol! És ha érezem, hogy jön a végső hegycsúcs számára, akkor jó hosszan elnyújtottan élveztetem el, és ha még ekkor sem mentem el, utána mindig megdugom ebben a kutyapózban, amiben másodpercekkel ezelőtt egy hatalmasat élvezett. Általában ilyenkor 1 perc sem kell nekem, és én is követem őt!
Hát nem is tudom melyikünk élvezi jobban ezt!
Kicsit ugyan megaláztatottan érezheted magad, de nekem ez plusz pont, mint szerintem a srácok többségének is, a lányok pedig kiélhetik enyhe domina hajlamaikat, ami nálunk szintén megvan!
![smile](images/smilies/smile.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
En nagyon imadok puncit nyalni. Nem olyan regen bejartam a fel vilagot es hat kozep-amerikaban eljutottam egy-ket klassz helyre, ahol a helyi Holgyekkel lehet ismerkedni egy rovid idore...
mivel a masodik Holgynel ra kellett jonnom, h az adott ido alatt nem fogok elelvezni, ezert ugy dontottem eleg rovid ido utan, h akkor legyen jo a Holgynek...
tobbszor sikerult elelveznie a nyelvemtol, szamtol. egy rovid ido utan mar nagyon huzta a fejem a puncijaba
amikor elindultam a helyrol ereztem rajra, h nem akar elengedni es szivesen latna viszont...
es nekem is nagyon finom volt csak kenyeztetni ot!!!!
mivel a masodik Holgynel ra kellett jonnom, h az adott ido alatt nem fogok elelvezni, ezert ugy dontottem eleg rovid ido utan, h akkor legyen jo a Holgynek...
tobbszor sikerult elelveznie a nyelvemtol, szamtol. egy rovid ido utan mar nagyon huzta a fejem a puncijaba
es nekem is nagyon finom volt csak kenyeztetni ot!!!!
Imádok én is puncit nyalni, a páromnak akkor vannak a legnagyobb orgazmusai.
Az egyik legjobb póz erre, ha hanyatt fekszem ő pedig fölém kerül négykézláb, fordított 69 pózban (a fejem az ágy közepén, a lábaim az ágy egyik végénél összekulcsolva vagy felrakva a falra, neki pedig a feje az ágy másik végénél van, kutyapózban rajtam ülve). Így a nyelvem a csiklója teljes felületét kényeztetheti. Miközben nyalom, az egyik kezemmel a kerek popsiját masszírozgatom finoman, amivel egyben irányítom is a mozgását, finoman magamhoz húzom, hogy azt érezze nem menekülhet. A másik kezemmel pedig magamat izgatom, és próbálok nem elélvezni a párom előtt, ami iszonyat nehéz feladat egy szexi kis puncival az arcod előtt, egy csikló lüktetésével a nyelveden, egy kerek, feszes popsival a másik kezedben. Ha még ez nem lenne elég, a barátnőm ilyenkor hatalmas nedves élvezésekre képes, ami egyenesen a számban, arcomon landol! És ha érezem, hogy jön a végső hegycsúcs számára, akkor jó hosszan elnyújtottan élveztetem el, és ha még ekkor sem mentem el, utána mindig megdugom ebben a kutyapózban, amiben másodpercekkel ezelőtt egy hatalmasat élvezett. Általában ilyenkor 1 perc sem kell nekem, és én is követem őt!
Hát nem is tudom melyikünk élvezi jobban ezt!
Kicsit ugyan megaláztatottan érezheted magad, de nekem ez plusz pont, mint szerintem a srácok többségének is, a lányok pedig kiélhetik enyhe domina hajlamaikat, ami nálunk szintén megvan!
Hát igen, egyszer ír valahova az ember, rögtön százan akarják megsexelni...
imádom
Én mindkettőt kedves SZEXI!
(Ez egy válasz SZEXI üzenetére (2012. 02. 04. szombat 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia és dugni ????
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
sziasztok lányok nagyon imádok nyalni ! ha érdekelne valakit barijozsef48112672@freemail.hu miskolciak!
Vilubi Csókoltat
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 16. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (831243)
2012. 01. 16. hétfő 10:23
Van. ÉN:
Nálunk kihagyhatatlan. Előfordul, hogy tovább nem is jutunk
Én nyalnálak, kényeztetnélek, csak jelezz vissza !
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 16. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Van. ÉN:
Én is imádok nyalni...
![vigyor0](images/smilies/vigyor0.gif)
hali, kinyalnélak mint......
Van. ÉN:
akkor mé nem találkoztál a nyelvemmel
(Ez egy válasz szandi288 üzenetére (2011. 12. 26. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 26. hétfő 12:06
Sajnos nekem nem nagyon van részem hosszú nyalásban. Legtöbb partnerem csak megmutatja neki a nyelve helyét és kész....
![pardon1](images/smilies/pardon1.gif)
akkor még nem találkoztál az ém nyelvemmel édes
(Ez egy válasz szandi288 üzenetére (2011. 12. 26. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 26. hétfő 12:06
Sajnos nekem nem nagyon van részem hosszú nyalásban. Legtöbb partnerem csak megmutatja neki a nyelve helyét és kész....
![pardon1](images/smilies/pardon1.gif)