Demetra, nem reklámoznám a pasimat, de jól nyal (sőt Istenien) és a keféléssel sincs gond. Hú ahogy az mozog, na itt most megborzongtam.
Amúgy igazad van három év össze-vissza keresgélés (kefélgetés) után találtunk egymásra.
sok pasim volt, de vagy kefélni nem tudott vagy nyalni.
Olyan sok volt, aki magát szórakoztatta a nyalással és mindegy volt nekem jó e.
Nehéz találni, de itt a neten a fiúk nagyon nyalakodós kedvűek szerintem.
Meg kel próbálni, hogy csak a szájuk jár, vagy a nyelvük is tud valamit..... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 21. szerda 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy igazad van három év össze-vissza keresgélés (kefélgetés) után találtunk egymásra.
sok pasim volt, de vagy kefélni nem tudott vagy nyalni.
Olyan sok volt, aki magát szórakoztatta a nyalással és mindegy volt nekem jó e.
Nehéz találni, de itt a neten a fiúk nagyon nyalakodós kedvűek szerintem.
Meg kel próbálni, hogy csak a szájuk jár, vagy a nyelvük is tud valamit..... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 21. szerda 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)
2007. 03. 21. szerda 17:17
Hm... olyan pasit találni, aki jól dug, nem nehéz... az a pasi, aki nagyon jól nyal, az viszont igazi ritkaság... legalábbis énnem sokkal találkoztam még... Hol lehet a jól nyaló pasikat keresni? :D
Hm... olyan pasit találni, aki jól dug, nem nehéz... az a pasi, aki nagyon jól nyal, az viszont igazi ritkaság... legalábbis énnem sokkal találkoztam még... Hol lehet a jól nyaló pasikat keresni? :D
![](http://img159.imageshack.us/img159/3073/5rt6f456bm6.png)
Elhisziem, de egy nő szerintem tovább bírja. Legalábbis én még nem mondtam férfinek, hogy ELÉG.. ezt nem ismerem.
Nem tudom elégszer csinálni.... még, még,,,, (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 21. szerda 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudom elégszer csinálni.... még, még,,,, (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 21. szerda 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (81680)
2007. 03. 21. szerda 17:09
Mussika!!Az én izgalmammal sincs baj....:)))
Nekem se mindeggy, nekem az a legjobb mikor hanyatt fekszem, azaz elölről. De sokszor van, hogy ha hátulról kezdődik a nyalást hamarabb gerjedek, de így viszont nem tudok élvezni.
Változatosságnak viszont marha jó. (Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 03. 21. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Változatosságnak viszont marha jó. (Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 03. 21. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 14:18
Az a helyzet, hogy a csiklóm nyalásának az iránya sem mindegy nálam. Pl. ha oldalról nyalják vagy hátulról, akkor nekem jobb. Más hogy van van ezzel?
Mussika!!Az én izgalmammal sincs baj....:)))
(Ez egy válasz mussika üzenetére (2007. 03. 21. szerda 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 17:07
Az én izgalmammal nincs baj, csak legyen aki állja. Ha férfi lennék nekem egész nap állna a valamim, bajba lennék.
Az én izgalmammal nincs baj, csak legyen aki állja. Ha férfi lennék nekem egész nap állna a valamim, bajba lennék.
Gyapoth!!Ez jó!!Van még???
PL ilyenre gondoltál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 21. szerda 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
![](http://img253.imageshack.us/img253/3498/2354t254ttg9.png)
Törölt felhasználó (81680)
2007. 03. 21. szerda 15:46
Gyapoth!olyan nincs amikor más is van a pun..ba?,
Nincs is job mint egy felajzott cica....
Szerintem igy lehet a legjobban dolgozni.
Nem elég dolgozni a munkában élvezni is kell azt. Vagy tévedek??? Az meg hogy nedvesedik a csiklod egész nap csak a párod örömére válik mert mire hazaérsz egy éhes nedves cica leszel:D Szeretnék én is egy ilyen párt magamnak:D (Ez egy válasz mussika üzenetére (2007. 03. 21. szerda 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem elég dolgozni a munkában élvezni is kell azt. Vagy tévedek??? Az meg hogy nedvesedik a csiklod egész nap csak a párod örömére válik mert mire hazaérsz egy éhes nedves cica leszel:D Szeretnék én is egy ilyen párt magamnak:D (Ez egy válasz mussika üzenetére (2007. 03. 21. szerda 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 12:22
Az kellene, csak nem vagyunk egész nap együtt, sajnos.
Sok ilyen dumától folyamatos a nedvkibocsájtásom, ami igen síkossát teszi a napomat.
Lehet így dolgozni?, hogy csak a nyalásra és szexre gondolunk?
Jajjaj.... dugni kék
Sok ilyen dumától folyamatos a nedvkibocsájtásom, ami igen síkossát teszi a napomat.
Jajjaj.... dugni kék
Mindent látni kell.....
Gyapoth!olyan nincs amikor más is van a pun..ba?,
elindultam és megtaláltam amit kerestem kösz gyapoth
:ppppppppppppppppppp
a nylogátassal egyet értek de a fasz szopással nem
a nylogátassal egyet értek de a fasz szopással nem
Az a helyzet, hogy a csiklóm nyalásának az iránya sem mindegy nálam. Pl. ha oldalról nyalják vagy hátulról, akkor nekem jobb. Más hogy van van ezzel?
Az kellene, csak nem vagyunk egész nap együtt, sajnos.
Jajjaj.... dugni kék (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 21. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Jajjaj.... dugni kék (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 21. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (84607)
2007. 03. 21. szerda 12:00
Mindenki fogja a párját és kezdjenek el szeretkezni.
Mindenki fogja a párját és kezdjenek el szeretkezni.
sanyisanya az az érdekes, hogy én a franciáért nem lelkesedem. Valahogy az sok nekem. Ha nekem nyalnak akkor is az a jó, hogy tökre ellazul az ember és nem kell figyelni. Ha meg cumizás van, hát akkor csak a páromra figyelek és gerjesztem a csúcsig.
Baj ez? (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 03. 20. kedd 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Baj ez? (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 03. 20. kedd 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
A szexnek szerintem akkor van igazi értelme, ha minden kölcsönös. Én is imádom ahogy a párom nyög és tolná magát a számba.
"Nyalni, csak úgy lehet, ha élvezzük az ízeket..."
"Nyalni, csak úgy lehet, ha élvezzük az ízeket..."