eperkelyhecske szerint van aki szivesen feláldozza magát lehet válogatni
szeretek nyalni
csorog rá a nyálam
én is igy szeretem
a csupasz az igazi
Ez meseszép..
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 31. kedd 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért, szerinted én egy borotvált punci vagyok????
(Ez egy válasz GangstaDave üzenetére (2006. 10. 31. kedd 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
te vagy a képen?:)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 31. kedd 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Tessék! :) (Ez egy válasz husband35 üzenetére (2006. 10. 31. kedd 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is imádok franciázni,a kopasz puncinál szebb nincs.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 31. kedd 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (55658)
2006. 10. 31. kedd 13:27
Imádom ha nyalnak!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok szerintem annál jobb nincs is mint egy meleg puncit jól kinyalni.
Az nem jooooooooooo Sajnálattal hajuk!!! :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 31. kedd 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 10. 31. kedd 12:15
Engem már jó régen nyaltak ki úgy, hogy a "csillagokat láttam"....Pedig hiányzik már nagyon...
Mindent meg lehet próbálni...végülis:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 31. kedd 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (25377)
2006. 10. 31. kedd 12:57
Eperkelyhecske, megpróbálhatnám reprodukálni ama nyalást:)?
...én pedig imádom ha nyalhatok! Utána pedig, imádom ha engem kényeztetnek, szájjal, kézzel, puncival.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 31. kedd 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (55658)
2006. 10. 31. kedd 13:27
Eperkelyhecske, megpróbálhatnám reprodukálni ama nyalást:)?
Hasonló cipőben jártam én is, anno volt egy csajom (ha eszembe jut akkor a mai napig átfut rajtam egy kellemes bizsergés) nem engedete magát kinyalni bármennyire is szerettem volna, de hála az égnek fordítva ez nem volt igaz, szopni nagyon szeretett és tudott is...
(Ez egy válasz 69 üzenetére (2006. 05. 18. csütörtök 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 18. csütörtök 17:14
Válasz cicuska81-nek:
Méltányolom, hogy felvállalod azt, hogy szereted, ha nyalnak.
Csodálkozva találkoztam olyan lányokkal, akik nem engedték meg nekem, hogy nyelvemmel remekeljek. Undorítónak, ellnszenvesnek tartották a kérésem. Persze azt meg hallani sem akarták, hogy ők szopogassák a farkincám. Nem értem, ha tetszik valaki, akkor tetszik az egész személy, tetőtől talpig. Olyan helyen kell neki a gyönyört nyújtani, amitől kiszakad a velő a gericéből. Bármennyit szeretkezel is, ez a szám kevesebb annál, mint amit megérdemelsz. MIndent bele!
Csak az az egy lehet fontos: repüljön el partnered, mert csak így adhat neked is szárnyakat.
Méltányolom, hogy felvállalod azt, hogy szereted, ha nyalnak.
Csodálkozva találkoztam olyan lányokkal, akik nem engedték meg nekem, hogy nyelvemmel remekeljek. Undorítónak, ellnszenvesnek tartották a kérésem. Persze azt meg hallani sem akarták, hogy ők szopogassák a farkincám. Nem értem, ha tetszik valaki, akkor tetszik az egész személy, tetőtől talpig. Olyan helyen kell neki a gyönyört nyújtani, amitől kiszakad a velő a gericéből. Bármennyit szeretkezel is, ez a szám kevesebb annál, mint amit megérdemelsz. MIndent bele!
Csak az az egy lehet fontos: repüljön el partnered, mert csak így adhat neked is szárnyakat.
Engem már jó régen nyaltak ki úgy, hogy a "csillagokat láttam"....Pedig hiányzik már nagyon...
Ma éjjel pl. úgy nyalogatott a párom, hogy bekötöttük a szemét egy kendővel. Fantasztikus volt, ahogy csak a nyelvére és a puncimra koncentrált... próbáljátok ki! hihetetlen...
imádok nyalni de volt olyan csajom akinek nem volt finom a puncija nem a tisztasága miatt valami más ize volt hát elég gáz volt