nem lehet rossz:D
Nagyon szeretem enis ha nyalna nagyokat szoktam spricelni tole,nyalt no is ferfi is en is szoktam a baratnom ezt kolcsonosen csinalni pedig mind keten elmultu 5ven evesek es fejunk is van
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 31. kedd 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdekes feltevés, mármint hogy magadat nyaltad volna ki:) Gondolom azért ennyire hajlékony nem vagy. Bár ha már itt tartunk van aki szereti az ízét valaki nem. Ha ujjazák magukat akkor megnyalják az ujjukat, de a pasi szájáról nem jó. Persze ha már itt tartunk sok pasi is undorodik attól, ha a csaj szopás után akarja megcsókolni őket. Szerintem mindkettő vicces:)
Tapasztalatom szerint az a nő aki nem szereti ha nyalják nem is szereti a szexet. Persze van olyan is aki szereti ha nyalják de még attól szinte asszexuális. Mára már részévé vált a szexualitásnak ez a kellemes kis játék, amit magam akár órákig vagyok képes és alkalmas csinálni annak akit szeretek és kényeztetek. Ha tiszta, ápolt és kultúrált akkor egy élmény a dolog, még ha közben el is élvez párszor akkor is! Legyen jó nekünk!
gondolom azért -legalábbis Én így vok vele-,m. olyan,mintha saját Magamat nyaltam volna ki.
Igaza van Manilókának. Nálunk is nagyon bevállt dolog a puncinyalogatás, olyannyira, hogy már nem is lehet kihagyni... Most már csak egy kérdés marad, hogy a csajok miért nem szeretik, ha közvetlenül szájon csókolják Őket? (ez nálunk is így van...)
en nem tudom hogy mas hogy van vele de en nem tudom nyalas nelkul elkepzelni a sexet,egyszeruen IMADOK nyalni.(minden esetre, ha kelloen tisztalkodik az illeto)szeretned kiprobalni?
Izgató, és nagyon jó dolog a nyalás.Minden nőnek más az íze, emiatt meg sem lehet unni.
Próbáld meg rávezetni, hogy téged is éppúgy izgat ha nyalhatsz mint ahogy őt beizgatja a szopás. Ha ügyesen kevergeted a kását és egyszer sikerül megkötnöd játékosan a kezét akkor szabad a pálya a vénuszdombig. Na ott beteljesítheted vágyaidat és hidd el utána könyörögni fog a jövőben is a folyatatásért. Csak ne kövesd el azt a hibát, hogy közvetlenül megcsókolod a száját utána. Azt nagyon sok nő nem szereti. (Személyes tapasztalat). Sok sikert:)
sajnos hívni nem tudlak....mailben leírtam hogy miért. úgyhogy ha lehet, akkor légyszi mailben válaszolj!
A világ legjobb dolga egy jó nedves puncit nyalni....
Legszívesebben egész életemben csak ezt tenném....
Ha vannak itt olyan lányok-hölgyek akik szeretik ha órákon át kényeztetik őket, akkor írjanak!!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Ha vannak itt olyan lányok-hölgyek akik szeretik ha órákon át kényeztetik őket, akkor írjanak!!
Én nagyon szeretem, ha nyalnak. Meg szeretek is nyalni, szopogatni az édes kis csiklót.
Ez nagyon erotikus manilóka.Én is imádom ha szájjal kényeztetnek és imádom a nyelvemmel izgatni,kényeztetni,"símogatni" a puncust.
![beka2](images/smilies/beka2.gif)
Ezt én mondtam volna? Mert nem értem, miről van szó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 01. szerda 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
![confused](images/smilies/confused.gif)
Törölt felhasználó (20341)
2006. 11. 01. szerda 14:58
eperkelyhecske szerint van aki szivesen feláldozza magát lehet válogatni
Jajj, aranyos vagy, de nem szeretnék 2. lenni:-)
Meg ha annyira jó, akkor naponta akarnám és az neked nem lenne olyan hű de jó.-)) Pusz. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 01. szerda 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg ha annyira jó, akkor naponta akarnám és az neked nem lenne olyan hű de jó.-)) Pusz. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 01. szerda 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (55658)
2006. 11. 01. szerda 16:55
Szóljak a páromnak?! :D Ő nagyon tud!:)
Itt nem a puncinyalás a téma a gyengébbek kedvéért, hanem a CSIKLÓ NYALÁSA:-))))) Ég és Föld:-)
Én csak így szeretem....Pl. azt nem szeretem, ha szívják, harapdálják a puncim, vagy, ha a hüvelybemenetet szopogatják: CSIKLÓPÁRTI vagyok:-)
Én csak így szeretem....Pl. azt nem szeretem, ha szívják, harapdálják a puncim, vagy, ha a hüvelybemenetet szopogatják: CSIKLÓPÁRTI vagyok:-)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Szóljak a páromnak?! :D Ő nagyon tud!:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 31. kedd 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 10. 31. kedd 12:15
Engem már jó régen nyaltak ki úgy, hogy a "csillagokat láttam"....Pedig hiányzik már nagyon...
Imádok nyalni. Szerintem az maga a csúcs ha úgy tudom eljuttatni kedvesem a fellegekbe. Ráadásul én attól izgulok be a legjobban. És ezt csak csupasz puncival lehet művelni. Legalábbis részemről.
Cicuska! Ezzel kezdődik és ezzel fejeződik be az igazi szex. Én meg imádom nyalni, becézgetni, "harapdálni" sz igazi puncit. A Tiéd igazi. Meggyőzödnék róla.
szóhoz se jutok:)