Te szereted, én szeretem....
(Ez egy válasz zoltan05 üzenetére (2018. 06. 01. péntek 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Nagyon szeretek nyalni .Kannaviràg
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 01. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1576802)
2018. 06. 01. péntek 12:17
Az egyik legjobb dolog a világon!
Az egyik legjobb dolog a világon!
Ez nem is kérdés hogy a nyalást csak imádni lehet
Amikor a nő vonaglik és......
A csiklót nem nyalogatni kell! Ki kell szívni a házából, és szopogatni
Csak elótte ki kell kötözni a csajt, vagy kesztyűt adni rá, hogy ne tudjon kaparni, sőt néha a szájkosár is jól jönne!
Puncit nyalnék akár viszonzás nélkül is
Sziasztok hölgyet nyalnék akár viszonzás nélkül is
Szentendre és környéke
Szentendre és környéke
Imádok és nagyon tudok!
Mintha szó szerint az én feleségemről írtál volna... Nálunk pontosan ugyanígy működik, én is imádom így kényeztetni a páromat és ő pont ugyanúgy reagál, mint ahogyan leírtad.
(Ez egy válasz koanett üzenetére (2018. 02. 11. vasárnap 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
2018. 02. 11. vasárnap 21:42
A párommal rendszeresen szoktuk egymást kényeztetni orálisan. Imádom nyalni a kis punciját, és nagyon szereti is, ha így kényeztetem. Először csak finoman, gyengéden szoktam nyalni, majd alkalmanként először egy majd néha két ujjal izgatom a G-pontját. Iszonyatosan be szokott nedvesedni, és a combjai, lábai folyamatosan összerándulnak, amikor a csiklóját izgatom.
Amikor egyre jobban felizgul, és közeledik a "véghez", akkor szinte már "összetöri" az ujjaimat a kis puncijával. A végén úgy nyögdécsel, és táncol a kis testi az orgazmustól, hogy az mennyei.
![finom](images/smilies/finom.gif)
![circling](images/smilies/circling.gif)
A párommal rendszeresen szoktuk egymást kényeztetni orálisan. Imádom nyalni a kis punciját, és nagyon szereti is, ha így kényeztetem. Először csak finoman, gyengéden szoktam nyalni, majd alkalmanként először egy majd néha két ujjal izgatom a G-pontját. Iszonyatosan be szokott nedvesedni, és a combjai, lábai folyamatosan összerándulnak, amikor a csiklóját izgatom.
Amikor egyre jobban felizgul, és közeledik a "véghez", akkor szinte már "összetöri" az ujjaimat a kis puncijával. A végén úgy nyögdécsel, és táncol a kis testi az orgazmustól, hogy az mennyei.
![finom](images/smilies/finom.gif)
![circling](images/smilies/circling.gif)
Imádom hosszasan nyalogatni és szivogatni főleg hogyha jó nagy a szemérem ajkacskái.
![vigyor3](images/smilies/vigyor3.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
Örömmel nyalnám a spriccelő puncidat,azután? Megbeszéljük privin?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 28. vasárnap 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
2018. 01. 28. vasárnap 18:01
Az igazi FERFI szereti a puncit nyalni, a csiklót szívogatni. A tapasztalatom az, hogy aki nem szerette a puncim és a nedveim, az jellemzően unalmas és egysíkú volt az ágyban. Az igazi jó szerető imádja a női puncit nyalni és kefélni egyaránt.
Ahhh imádom! És ő is imádja, hogy imádom!
Megszoktam spékelni egy kis csiklóizgató cuccal, és 30 perc gyönyör. Én pedig baromira élvezem nézni, ahogy dobálja magát...már a csak a gondolata is....
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
![merges2](images/smilies/merges2.gif)
Imádom a punci ízét, szeretem összenyalni a két lyukat. Ezzel is nagy örömet tudok szerezni. Imádom amikor nyalás közben élvez.
Örömmel megspricceltetném a puncidat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 28. vasárnap 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Az igazi FERFI szereti a puncit nyalni, a csiklót szívogatni. A tapasztalatom az, hogy aki nem szerette a puncim és a nedveim, az jellemzően unalmas és egysíkú volt az ágyban. Az igazi jó szerető imádja a női puncit nyalni és kefélni egyaránt.
egyetértek
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
imádom az ilyen pasikat
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 13. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2519552)
2017. 09. 13. szerda 14:24
Ma reggel ahogy munkából hazaértem egy jó órahosszás nyalással kezdtük. Az első két orgazmusig még jól bírta, utána már szinte félpercenként elélvezett. Persze könyörgött hogy ne nyaljam hanem inkább dugja meg rendesen, de érdekes módon nemigazán ellenkezett az ellen hogy én még tovább akarom nyalni. Persze a vége dugás lett, de addig 7-8x élvezett a nyelvemre.
Szia imádom a puncit nyalni .Nagyon szeretek örömet okozni a partneremnek
Puncit nyalnék akár viszonzás nélkül is Szentendre környéke akár autóban is