Hi,
Del-Angliaban Sussex megyeben szivesen megismerkednek egy kint elo magyar parral akik szivesen felvennek a kapcsolatot egy 31 eves 182/80 rovid sotet haju zoldes szemu fiuval.
Udv.
R
Del-Angliaban Sussex megyeben szivesen megismerkednek egy kint elo magyar parral akik szivesen felvennek a kapcsolatot egy 31 eves 182/80 rovid sotet haju zoldes szemu fiuval.
Udv.
R
Sziasztok!Melyik Ingolstadt? Hármat is találtam németországban, ha a Münchenhez közelebbi, akkor megismerkedhetnénk, ha van kedvetek hozzá.
(Ez egy válasz lonko üzenetére (2013. 04. 20. szombat 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ingolstadt ?
Sziasztok.Svájci, Zurich Basel környékiekkel ismerkednék
szia.én benne lennék veletek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 13. szombat 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (845522)
2013. 04. 13. szombat 17:31
Bi Párokkal vagy Bi pasival akár bi hölgyel ismerkednénk Linz környékén.(PÁR VAGYUNK)
Montenegróban valaki????????????
Szép napot mindenkinek!!!
Valaki,esetleg valakik Frankfurtból,vagy a környékéről?
Lehetöleg privibe
Linz környékén levö FKK strand látogatásához Társságot keresünk.Mi rendszeresen járunk,de jó lenne magyarul beszélö társasággal menni.
Bi Párokkal vagy Bi pasival akár bi hölgyel ismerkednénk Linz környékén.(PÁR VAGYUNK)
Sziasztok. Hollandiában nő vagy pár?????
Üdv. István vagyok 178/37/8 sőt barna haj és szem.
Innsbruck és környéki lányokkal vagy párokkal ismerkednék laza diszkrét kapcsolat reményében csakis a hölgy örömére pár esetén!
E-mailben a többit.
Innsbruck és környéki lányokkal vagy párokkal ismerkednék laza diszkrét kapcsolat reményében csakis a hölgy örömére pár esetén!
E-mailben a többit.
Londonban, vagy Londonhoz közeli városban nem tartózkodik esetleg egy hölgy vagy egy pár, aki unatkozik? Igazából arra is vevő vagyok, hogy csak fotózzam az akciót....hm?
Sziasztok. Egy ápolt, érteles hölgy München (Kelheim) környékéről? Én ápolt harmincas férfi.
Sziasztok! Londonban egy pár esetleg a hölgy örömére? esetleg hölgy egyedül?
sziasztok München Kempten környekeröl vannak esetleg csajszik?
Egy Pasi
Egy Pasi
![wink](images/smilies/wink.gif)
Sziasztok. Graz környékéről keresek hölgyet/lányt!
Sziasztok! Írtam emailt, de válasz nem érkezett. Legyen szép napotok.
(Ez egy válasz toto68 üzenetére (2013. 03. 15. péntek 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 15. péntek 23:14
Sziasztok!! Pár vagyunk Linzből és kedves baráti párost keresnénk hosszú távra baráti és..ki tudja..kapcsolatra.Várjuk válaszotokat! Üdvözlettel-Tamás és párja
Sziasztok!
Angliaban valaki aki cstalakozna egy parhoz?? (parok, lanyok)
Angliaban valaki aki cstalakozna egy parhoz?? (parok, lanyok)