Sziasztok!
Münchenben keresek hölgyet vagy heteró párt !
Én 36 éves vagyok!
Üdv. márk
Münchenben keresek hölgyet vagy heteró párt !
Én 36 éves vagyok!
Üdv. márk
Sziasztok!
Valaki Cloppenburg környékéről??
Valaki Cloppenburg környékéről??
Sziasztok! Ismerkedjünk, hátha össze jönnénk, találkoznánk.
(Ez egy válasz toto68 üzenetére (2013. 03. 15. péntek 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 15. péntek 23:14
Sziasztok!! Pár vagyunk Linzből és kedves baráti párost keresnénk hosszú távra baráti és..ki tudja..kapcsolatra.Várjuk válaszotokat! Üdvözlettel-Tamás és párja
Linz környéke Lányok,párok?
Bocs Imre! Látom már,csak összekevertem a szöveghez tartozó kis emblémákat.Üdv-Tamás
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 15. péntek 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (307120)
2013. 03. 15. péntek 14:47
Sziasztok!Ismekednék párokkal és hölgyekkel Rosenheim és Salzburg körzetében baráti és ha minden passzol esetleg annál több is szóba jöhet!Minden jóba benne vagyok!Képkéregetők kérem kiméljenek esetleg skypon beszélhetünk mivel a személyes találkozó hive vagyok!Aki ugy gondolja irjon!Puszi
Sziasztok!! Pár vagyunk Linzből és kedves baráti párost keresnénk hosszú távra baráti és..ki tudja..kapcsolatra.Várjuk válaszotokat! Üdvözlettel-Tamás és párja
(Ez egy válasz frederich111 üzenetére (2013. 03. 15. péntek 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 15. péntek 18:18
Sajnos az asszonyt egy kép farokkal, nem győzi meg, hogy megszeretne ismerni!!!
Szia!! Férfi vagy nő vagy??Sapkás kis képről talán férfiú? Pár vagyunk Linzből,szívesen ismerkednénk párokkal.Üdv-Tamás és párja
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 15. péntek 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (307120)
2013. 03. 15. péntek 14:47
Sziasztok!Ismekednék párokkal és hölgyekkel Rosenheim és Salzburg körzetében baráti és ha minden passzol esetleg annál több is szóba jöhet!Minden jóba benne vagyok!Képkéregetők kérem kiméljenek esetleg skypon beszélhetünk mivel a személyes találkozó hive vagyok!Aki ugy gondolja irjon!Puszi
Sajnos az asszonyt egy kép farokkal, nem győzi meg, hogy megszeretne ismerni!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 15. péntek 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (826413)
2013. 03. 15. péntek 15:11
Szia!Linz mellett elek Welsben!!Colorado1111@citromail.hu!Ezen elertek!!!!43eves vagyok,178,77,barna haj zöld szem.Merem vallalni magam!!!Ide is irhattok az üzenöbe!!!
Tisztelettel:Imre
Tisztelettel:Imre
Szia!Linz mellett elek Welsben!!Colorado1111@citromail.hu!Ezen elertek!!!!43eves vagyok,178,77,barna haj zöld szem.Merem vallalni magam!!!Ide is irhattok az üzenöbe!!!
Tisztelettel:Imre (Ez egy válasz frederich111 üzenetére (2013. 02. 23. szombat 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Tisztelettel:Imre (Ez egy válasz frederich111 üzenetére (2013. 02. 23. szombat 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 23. szombat 07:26
Szép reggelt!Németországban dolgozunk, de Salzburg közelében. Esetleg párok?Vagy egy pasi harmadiknak aki válalja is magát, és fogadni is tud bennünk.
Sziasztok. Svájcban lány vagy pár esetleg.Szivesen csatlakoznék párhoz.
Párok igeeeen.Linz és környékbeli párok jelentkezését várjuk.Üdvözlettel-Tamás és Eri
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 24. vasárnap 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (294758)
2013. 02. 24. vasárnap 14:06
Franciaország La Ciotat környékén. Pár vagy lány?
Linz és környékén egy kedves ,vidám páros,kellő intelligenciával megáldva?? 45 és 47 éves fiatalos páros vagyunk. Várjuk jelentkezéseteket,hosszú távú baráti kapcsolatra..is..meg ki tudja,,még mire..Jelentkezzetek!! Csak párok leveleit várjuk!!!!! Köszönjük!!
Meg mindig semmi välasz????
(Ez egy válasz frederich111 üzenetére (2013. 02. 23. szombat 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép reggelt!Németországban dolgozunk, de Salzburg közelében. Esetleg párok?Vagy egy pasi harmadiknak aki válalja is magát, és fogadni is tud bennünk.
Sziasztok. Hollandiában lány vagy pár? Kortól függetlenül.
Tud valaki olyan oldalt ahol ausztriai magyarok vannak. engem a tartós kapcsolat is érdekelne.egyedül élek Linz mellett.
Linz környékén lányok vagy párok? Fogadni tudok komplett lakást bérelek.
Irtam
nektek.Szep napot
(Ez egy válasz frederich111 üzenetére (2013. 02. 23. szombat 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
![worship](images/smilies/worship.gif)
Sziasztok.régensburg most hétvégén valaki?
Nem hiszem el,hogy nincs itt holgy aki eljonne Marokkoba marcius vegen!Szetmentunk a barinommel,ezert mindenkepp keresek holgyet 45ig ,ha mar ki van fizetve az utazas!Neked csupan ki kell jonni Angliaba (amit szinten en allok)!Vagy itt mindenki pasi,csak nonek tunteti fel magat???Ugy nez ki igen!:( ha tevedek robika19800@gmail.com,vagy beslo uzi!