38 éves 172 cm magas ,80 kg ,kopasz férfi vagyok.SZerintem jó megjelenésű is.
Ma estére keresek egy hölgyet, vagy egy párt Ausztriából, Tirolból, aki, vagy akik eljönnének hozzám.Egész éjjel ráérek.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Ma estére keresek egy hölgyet, vagy egy párt Ausztriából, Tirolból, aki, vagy akik eljönnének hozzám.Egész éjjel ráérek.
Sziasztok!!!!Párral,lánnyal ismerkednék Gracz közelében!
Szia! Pozsony ill.Bécs környékéröl hölgyel ill. párral ismerkednék!
Halihó! Telt lànyokat keresek Coventry környékéről.
40 felett, házaspárral ismerkednék, Bécs és környékén. Formásan telt alkat előnyben.Én 31 férfi vagyok, szívesen végignézném együttlétetket /kukkolás, esetleg több is. Belső üzi, üdv.!
Sziasztok,egy het mulva szombaton becsben leszunk ,volna kedve valakinek szexelni velunk?
Ma estére keresek Bécsben vagy környékén hölgyet, egyszerű szex kapcsolatra. Szeretem a dúsabb idomokat is!!
Esetleg valaki Frankfurtból?
Lányok,párok,senki nem lakik errefelé?
Valaki Anglia?? Privatban irj (:
Apolt sportos ferfi vaok. Keresek partnert irorszagban erett telt holgy bisex part tartos baratsagra.
Sziasztok Angliában élő hölggyel, párral ismerkednénk. Részletek a társkereső adatlapunkon.
Sziasztok!Salzburg környékén párt keresnénk, esetleg pasit,aki bemutatkozik is, és nem csak a farkát mutogatja.
Pozsony ill. Bécs környékéröl van hölgy vagy pár?
Tirolban élek, hölggyel, vagy párral találkoznék.
Tirolban, Sölden környékén hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra.
Sziasztok!!!! Ausztriai gyári munka reményében, párokhoz , hölgyhöz csatlakoznék 35 éves korig. nem csak szexkapcsolatot szeretnék hanem barát v élettárs lennék. 186 27 éves 75kg (19/6szexmániás) sportos srác vagyok.
privát levelet várok
privát levelet várok
párként szívesen költöznénk ki valakihez
belső üzit várunk
Salzburg környékén?
Frankfurtban hölgyet,vagy párt minden jóra
hollandiában keresek párt vagy hölgyet