Angliaban Ismerednenk????
hello becsben elek hölgyel vagy parral talalkoznak
münchen?
Sziasztok Austriaban Baden környeken ismerkednek
Holgyel v parral!!!
170-70-34-Eves kulturalt pasi vagyok.
Email molesz39@postafiok.hu.
Holgyel v parral!!!
170-70-34-Eves kulturalt pasi vagyok.
Email molesz39@postafiok.hu.
én már tirolban vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 07. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
![wave](images/smilies/wave.gif)
Törölt felhasználó (833066)
2012. 11. 07. szerda 17:49
Szia,te utazol ki tirolba?
Szalzburg környékén párok?
igen igen! tervezem
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 07. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (833066)
2012. 11. 07. szerda 17:49
sziasztok.tirolbol,innsbruck környékéröl lányok?nagyistvan002@gmai.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 06. kedd 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (451890)
2012. 11. 06. kedd 23:21
Tirol!!!!!
valaki?
Tirol!!!!!
valaki?
Udv mindenkinek!
Fiatal par szallast keres Londonban
Sziasztok!!!! Ausztriai munka reményében, párokhoz , hölgyhöz csatlakoznék 35 éves korig. nem csak szexkapcsolatot szeretnék hanem barát v élettárs lennék. 186 27 éves (szexmániás) sportos srác vagyok.
privát levelet várok
privát levelet várok
Varjuk a leveled privatban.
(Ez egy válasz LZOLI üzenetére (2012. 10. 27. szombat 02:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 27. szombat 02:15
Sziasztok! En Londonban elek es szivesen ismerkednek hozzatok hasonlo parokkal a holgy oromere. Ha gondoljatok akkor itt irjatok, es elarulok magamrol sokkat tobb mindent, fotot ismutatok vagy ha szeretnetek cameraba megmutatom magam.
Zoli
Zoli
Sziasztok.!
Hannoverben élő magyar pár vagyunk 25-30. Bi Lányt, vagy párt keresünk. fogadni tudunk akár több napra is.
Belső üzenetet várunk.
Hannoverben élő magyar pár vagyunk 25-30. Bi Lányt, vagy párt keresünk. fogadni tudunk akár több napra is.
Belső üzenetet várunk.
Sziasztok! Salzburg környékén (esteleg 200km, még belefér szerintünk símán) keresünk párokat, esetleg pasit, aki fogadni tud minket.
noveber 8 án este waltershauzenböl megyek magyarországra van 2 hely lányok érett nö valaki?
Sziasztok! En Londonban elek es szivesen ismerkednek hozzatok hasonlo parokkal a holgy oromere. Ha gondoljatok akkor itt irjatok, es elarulok magamrol sokkat tobb mindent, fotot ismutatok vagy ha szeretnetek cameraba megmutatom magam.
Zoli (Ez egy válasz sexdon üzenetére (2012. 10. 26. péntek 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Zoli (Ez egy válasz sexdon üzenetére (2012. 10. 26. péntek 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Angliaban valak??
Sziasztok.!
Belső üzenetet várunk.
Belső üzenetet várunk.
Sziasztok!
Skóciában leginkább Edinburgh-ban szívesen ismerkednénk!
Skóciában leginkább Edinburgh-ban szívesen ismerkednénk!