Heló mindenkinek!
Heilbronn környékén ismerkednék lányokkal. Párban vagyok ,ezért csak diszkréten.
Heilbronn környékén ismerkednék lányokkal. Párban vagyok ,ezért csak diszkréten.
Szép napot!Keresünk párt, vagy esetleg pasit, aki fogadni tud bennünk.
elég gyengén működik ez az oldal.
sziasztok . Gelsenkirchen ben lakom hölgyet keresek tartosra csak privibe légyszives a választ bulo008@gmail.com ra thx
Londonban ismerkednek, irjatok priviben, ha ti is itt keresgeltek...
Linz-München között,környékén ismerkednék. 39 177 76 sportos pasi vagyok.21-6." az sem baj ha nő vagy."
Érdekelne. Mannheimben vagyok, utazni tudok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 18. vasárnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (30366)
2011. 12. 18. vasárnap 14:40
Sziasztok, fiatal pár (28-28) vagyunk Frankfurtból. Esetleg van valaki a környékröl?
Sziasztok.2 hét pihi után újra haza jöttem "ungarn"-ból.otthon semmi jó,csak a csajok. csajt,hölgyet, párt keresek salzburg környékén.J
Egy par napig meg Bremerhaven es kornyeken ossze tudok valaki ( k ) vel futni egy par oracskara kolcsonos erezzuk jol egymast alapon!
Salburg, vagy környékén valaki, vagy valakik, akik fogadni tudnak minket.
Salzburg környéki hölggyel ismerkednék, találkoznék.
Sziasztok,Szatmarnemeti,Nagybanya,Nagyvarad,Karoly kornyeke,romania???
Sziasztok! Salzburg környékén?
Frankfurtban keresek kellemes programot párokkal minden irányban nyitottan,lányokkal-hölgyekkel,s férfiakkal egyaránt. Ha valaki szívesen megismerne,jelezze felém
Szia!Ja bocsánat és te egy vad macskát keresek,de mi azzal nem szolgálahtunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 02. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (858216)
2012. 10. 02. kedd 17:44
bocsi,nem. mert.... ez a minimum.kleine IQ
Csinos hölgyet(ket) keresek Floridai Utazásaimhoz a költségeket én vállalom
csak fényképes megkeresésekre válaszolok
floridavelem@gmail.com
csak fényképes megkeresésekre válaszolok
floridavelem@gmail.com
Ne haragudj, de nem írtunk, mert nem voltunk itt kint, szabin voltunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 02. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (858216)
2012. 10. 02. kedd 17:44
(Ez egy válasz frederich111 üzenetére (2012. 09. 27. csütörtök 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Frankfurtban keresnék 35 éves bi-ként párokat,lányokat,pasikat minden jóra. Minden felállás érdekel!
Linz környeken ismerkednek länyokkal es pärokkal!