Sziasztok!
Ha valaki tudna segíteni, hogy munkát találjak, annak bármit megtennék!
Ha van aki komolyan gondoljan írjon privátba.
Köszönöm előre is!
Ha valaki tudna segíteni, hogy munkát találjak, annak bármit megtennék!
Ha van aki komolyan gondoljan írjon privátba.
Köszönöm előre is!
Sziasztok!Salzburg környékén, pasi, vagy pár???
Sziasztok!
Stuttgart környékén élőket keresek ismerkedés, barátkozás céljából!
Várom a jelentkezéseteket!
Stuttgart környékén élőket keresek ismerkedés, barátkozás céljából!
Várom a jelentkezéseteket!
Sziasztok!Sehol egy pár, akik találkozni szeretnének???
Sziasztok Hamburgba vagy környékén lányokat kényeztetnék
Sziasztok! Bécs és környékén elő hölgyeket párokat keresek. Diszkréció... Evtl Bi.... xvad77@gmail.com.
Sziasztok!Keresünk párokat, pasikat,akik németben vagy ausztriában dolgoznak, vagy élnek, és találkozni is lenne kedvük, Salzburg, és München vonalában!
Szexpartnereket keresünk párommal!
Sziasztok!Keresünk párommal szexpartnereket, Salzburg környékén, de akár 200km sem lehet nagy probléma.
Sziasztok!Azt hittem, ha nyitok egy fórumot, könyebben találunk párokat itt kint németben, vagy Salzburg környékén, de látom ez sajnos nem így van, vagy mégis???
Sziasztok! Engem is érdekelne német nyelvterületen a munkavállalás.Ha tudna valaki segíteni, szívesen venném.
Stuttgart közelében élő 42 éves házaspár párokkal ismerkedne párcserés kapcsolatra.
Sziasztok,35 éves jóképű srác vagyok,szeretnék külföldön dolgozni,ha segit valaki,nagyon hálás leszek!!!!!
Elsősorban párok,lányok ,egyedülélő asszonyok levelét várom!!!!
szabopszabo@citromail.hu
Elsősorban párok,lányok ,egyedülélő asszonyok levelét várom!!!!
szabopszabo@citromail.hu
kb egy hónap múlva Passau környékére költözöm... onnantól szívesen találkoznék kint élő párokkal,közös programok/nem csak szex/ eltöltéséhez...
36 éves, sportos, igényes pasi vagyok!
Igényes lányokat, párokat keresek kötetlen, akár hosszútávú szexkapcsolatra Graz-ban!
Belső leveleket várok!
Igényes lányokat, párokat keresek kötetlen, akár hosszútávú szexkapcsolatra Graz-ban!
Belső leveleket várok!
sziasztok! 39éves férfi vagyok szexpartnert keresek Nürnbergben és környékén
Sziasztok! Keresnénk szexpartnereket párommal, Salzburg és környékén, de szerintünk 200km sem távolság.
bocsika de ez nem tom hogy kerult ide ezt nem mi irtuk ) valoszinu veletlen ki masolta es beilesztet megeszer bocsi atol aki ezt irta )
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 26. vasárnap 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (835798)
VIP
2012. 02. 26. vasárnap 00:27
sziasztok frankfurttol 13 km re lakok keresek a környéken párokat csajokat csak a csaj örömére szivesen csatlakoznák harmadiknak vagy a környéken élö csajokat kényeztetném én 42 éves vagyok kor nemszámit
sziasztok frankfurttol 13 km re lakok keresek a környéken párokat csajokat csak a csaj örömére szivesen csatlakoznák harmadiknak vagy a környéken élö csajokat kényeztetném én 42 éves vagyok kor nemszámit
Angliaba elo par varja lanyok parok leveleit ... sajnos meg igen elfogaltak vagyunk de valaszolounk a levelek es probajuk ugy csinalni hogy talkozo ossze jojon koszike hogy olvastatok hirdetesunk.. ja sajnos volt ojan par aki nem volt megerto ha olvasa akkor sajnajuk megeszer !!!