Sziasztok! Mi egy pár vagyunk(23,29) Hannoverből. Lenne egy pár, vagy lány környékről 40 éves korig aki minden jóban benne lenne velünk?
Neked is Boldog új évet
Boldog uj évet mindenkinek!!!!
sziasztok! MIndegy honnan, csak jó lenne egy párral találkozni!!!!NA ennél konkrétabb már nem is lehetnék!
Sziasztok!Sazburg környékéről keresünk párokat, akár ausztriából, akár németből
Sziasztok, fiatal pár (28-28) vagyunk Frankfurtból. Esetleg van valaki a környékröl?
Senki???????
Sziasztok! Azt hittem hogy rajtunk kívül mások is dolgoznak kint, de látom mindenki magyarországon van.
Keresnénk , de látom nem találunk!!!!
Szia Sajnálom, de mi pároat főként, de ha pasi lenne, az is 40 évesnél ídősebb, és ausztria vagy német. Szép napot kívánunk!
(Ez egy válasz szep fasz üzenetére (2011. 12. 03. szombat 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 03. szombat 09:13
Esetleg ha van Roman-ban dolgozo par vagy utad van ere irj nekem egy uzenetet it a gonden gate-n,en fiatal 25eves srac vagyok,szivesen kenyesztetnek holgyeket,beszalok harmadiknak a holgy oromere,kukkolok,fotozok,kozos maszti,minden johet csak homo nem!Szatmarnemeti kornyeke!hejem van,kocsim van!
Esetleg ha van Roman-ban dolgozo par vagy utad van ere irj nekem egy uzenetet it a gonden gate-n,en fiatal 25eves srac vagyok,szivesen kenyesztetnek holgyeket,beszalok harmadiknak a holgy oromere,kukkolok,fotozok,kozos maszti,minden johet csak homo nem!Szatmarnemeti kornyeke!hejem van,kocsim van!
Sziasztok senki, aki kint van és párt keres, és találkozni is szeretne???
Sziasztok!Keresnénk párokat, akik kint dolgoznak németben, vagy ausztriában, és találkozni is lenne kedvük.