Miért is különleges?
Tradicionális férfi ruhadarab, mint a nadrág. Idővel unisex lett, most gáz ha férfi hordja.
Cicanaci, vagy jägeralsó / Férfi, női harisnya / férfi, női nadrág / agyékkötő, ferfi-nőitanga / fecske-slip, bugyi és sorolhatnám. Mára a női divat mindent átvett és kisajátított. Innentől ha tangámra harisnyat veszek" csöves" strech farmerral az miért gáz? Ha a rövidnadrágom combközép feletti, ami még mindig nincs olyan rövid mint a 80as évek rövidnadrágjai az mostanra miét gáz?
Tradicionális férfi ruhadarab, mint a nadrág. Idővel unisex lett, most gáz ha férfi hordja.
Cicanaci, vagy jägeralsó / Férfi, női harisnya / férfi, női nadrág / agyékkötő, ferfi-nőitanga / fecske-slip, bugyi és sorolhatnám. Mára a női divat mindent átvett és kisajátított. Innentől ha tangámra harisnyat veszek" csöves" strech farmerral az miért gáz? Ha a rövidnadrágom combközép feletti, ami még mindig nincs olyan rövid mint a 80as évek rövidnadrágjai az mostanra miét gáz?
szerintem nagyon izgalmas
Én is nagyon szeretem szoktam benne szeretkezni bőrnadrággal nagyon izgató
Van tangam, minimal alsom hallod, csipke boxerom! Abba szerettek aludni a párom mellet! Ott is izgatja!
sziasztok!imádok harisnyát hordani.izgat amikor ráélveznek a lábamra és szopnak közben
Sziasztok! Én is szoktam bugyit meg harisnyát fel venni nagyon izgat szeretném ha valaki abba dugna meg
Olyan párt keresek akik kedvelik a harisnyás pasit
Szerintem is jò érzés, van valami izgató az anyagában, és talán még jól is áll
Jó is abban lenni, de jó lenne ha valakit izgatnék is vele!
Mi imádjuk! Volt 1-2 harisnyás pasink! És mi is viselünk szex közben!
Ez jól hangzik
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 01. csütörtök 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (911565)
2015. 10. 01. csütörtök 08:41
Szívesen dugnék combfixes férfit a párja előtt!
Hali! Nekem is tetszik a téma . Gyakori hogy felveszek harisnyát ,cicanadrágot stb. ha érdekel kép írjatok és ha engedélyezik is akkor teszek fel :P
Sokszor vagyok tangában nagyon kényelmes és szexi viselet, sőt időnként combfixet is felveszek,
egyszerűen izgat ha rajtam van.
egyszerűen izgat ha rajtam van.
nagyon szeretek ott szopni
(Ez egy válasz smalldevil üzenetére (2015. 12. 31. csütörtök 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 31. csütörtök 11:22
Nagyon izgató vagy ha én ott lennék a plázában a mosdóban én elkapnálak.
Nagyon izgató vagy ha én ott lennék a plázában a mosdóban én elkapnálak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 29. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1230652)
2015. 12. 29. kedd 19:46
imadok combfixben lenni, neha igy jarok plazaba, benezek a mosdoba, hatha elkap egy jo kis kan, de ez csak álom
Szexy vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 29. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1230652)
2015. 12. 29. kedd 19:46
imadok combfixben lenni, neha igy jarok plazaba, benezek a mosdoba, hatha elkap egy jo kis kan, de ez csak álom
zsuzsizoli irtam neked.
Szívesen dugnék combfixes férfit a párja előtt!
megdugnék egy fiut harisnyában tangában