Sziasztok!
A bugyi mellé én is felpróbáltam párom harisnyáját és kellemes érzés volt.
Arról nem is beszélve hogy izgató is nagyon. Már várom hogy újra érezzem.
A bugyi mellé én is felpróbáltam párom harisnyáját és kellemes érzés volt.
Arról nem is beszélve hogy izgató is nagyon. Már várom hogy újra érezzem.
Küldök. Adj egy mailt.
(Ez egy válasz Maya Kitten 74 üzenetére (2014. 01. 27. hétfő 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia küld egy mail cimet,bemutatkozom képekben
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 17. vasárnap 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (974612)
2015. 05. 17. vasárnap 06:50
Dugnék egy iyen pasit,aki szereti az ilyen cuccokat
Sziasztok kezdő,de régòta harisnya magassarkù kedvelő vagyok. Imádom hordani.
Nincs mit.Ez csak egy a sok közül.
(Ez egy válasz NEVERMIND üzenetére (2015. 05. 18. hétfő 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm
Apropó, le a kalappal a rucid előtt (Ez egy válasz Maya Kitten 74 üzenetére (2015. 05. 18. hétfő 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Apropó, le a kalappal a rucid előtt (Ez egy válasz Maya Kitten 74 üzenetére (2015. 05. 18. hétfő 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 18. hétfő 18:51
Biztosan találsz itt olyat aki számodra vonzó lenne.Van egy pár.Ha jól áll neked akkor biztosan lennének egy páran akiket fel tudnál vele izgatni.
A harisnya a mindenem nőkön pasikon magamon én bugyi nélkül szeretem hordani.
Biztosan találsz itt olyat aki számodra vonzó lenne.Van egy pár.Ha jól áll neked akkor biztosan lennének egy páran akiket fel tudnál vele izgatni.
(Ez egy válasz NEVERMIND üzenetére (2015. 05. 17. vasárnap 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 17. vasárnap 15:17
csupán kíváncsiságból... ha akad itt olyan pasi aki vonzó , annak szívesen felhúzom a harisnyát, akár szűz seggemet is oda adom....... egyszerűen kíváncsi vagyok, hány pasit izgatnék fel... heteróként élek , abszolút kalandot keresek...
Ajánlatokkal keressetek ...... de valamit én is elvárnék cserébe
Én szeretem a harisnyát és a tangát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 17. vasárnap 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (974612)
2015. 05. 17. vasárnap 06:50
Én még a kompressziós harisnyákat szeretem nagyon. Isteni érzés, ahogy szorít, és feszesen tartja az izmokat, meg persze jó alakot is csinál, mert vékonyít.
Valaki hord még kompressziós harisnyákat?
Valaki hord még kompressziós harisnyákat?
Hát erre kíváncsi lennék
Mit vált ki belőlem egy ilyen alkalom
Mit vált ki belőlem egy ilyen alkalom
csupán kíváncsiságból... ha akad itt olyan pasi aki vonzó , annak szívesen felhúzom a harisnyát, akár szűz seggemet is oda adom....... egyszerűen kíváncsi vagyok, hány pasit izgatnék fel... heteróként élek , abszolút kalandot keresek...
Nekem a tanga meg a melltartó a pizsamám combfixel.
(Ez egy válasz gold7 üzenetére (2015. 05. 16. szombat 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 16. szombat 00:47
Rajtam is szinte mindig van harisnya, és tanga is. Aludni is harisnyában szoktam, nekem nagyon kényelmes, sokkal jobb, mint egy pizsama.
Sima merevítőset,szatént. Volt 2 sportmelltartóm is,de az nem jött be,ezért odaadtam az asszonynak.
(Ez egy válasz gold7 üzenetére (2015. 05. 16. szombat 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen melltartót hordasz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 15. péntek 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (981392)
2015. 05. 15. péntek 05:22
Én tangával melltartóval szeretem a combfixet magamon.
Rajtam is szinte mindig van harisnya, és tanga is. Aludni is harisnyában szoktam, nekem nagyon kényelmes, sokkal jobb, mint egy pizsama.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 15. péntek 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (981392)
2015. 05. 15. péntek 05:22
én imádom hordani főleg magassarkúval (ITTHON!!!! )ANNYIRA FELIZGAT!!!!