Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

"Én vettem már fel a párom combfixét,sőt szeretkeztünk is már úgy,hogy rajtam volt,nagyon beindított,és ő is elszállt tőle"
"Amúgy az egyik exemnek is kimondottan tetszett, ha harisnyában voltam otthon. És még szexeltünk is így!"

Az eddigi hozzászólások

2011. 02. 11. péntek 13:09  #119
Törölt felhasználó (790601)
Nekem még a praktikusság kevésbé jutott eszembe, a tapintását élvezem és a tudatot amit ad.
2011. 01. 10. hétfő 14:01  #118
Törölt felhasználó (293329)
én imádom a harisnyát bárkin van beindulok igaz ffi mág nem látam de megnézném
2010. 12. 30. csütörtök 17:08  #117
Törölt felhasználó (435842)
Ilyen az élet, mindenki különbözik.
Én sokat hordok, harisnyát, de nem vagyok homoszexuális, van egy kicsi bi hajlam bennem, de azt maximum csak párral tudnám elképzelni.
Viszont számomra nagyon jó és komfortos érzés harisnyát viselni.
A partnerem tud róla, nem csinál belőle nagy ügyet.
2010. 12. 18. szombat 16:01  #116
Törölt felhasználó (768271)
NEM kekeckedes keppen!!
de,!-fejen ne viseld!! abbol csak bajod lehet!! vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 16. csütörtök 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (344519)
2010. 12. 16. csütörtök 16:27
Olyan valakit keresek akinek van tapasztalata a Comfilon harisnyákkal kapcsolatban, illetve a Comfilon oldalán, honnan lehet megtudni, hogy melyik harisnya hány DEN-es. Valaki írta ha figyelmesen elolvasom a leírást akkor megtalálom, hát nekem nem sikerült.
Illetve még az is érdekelne, hogy a fenékrésze milyen szabású? Nagybetétes, két varrás van a fenékrésznél vagy középen egy?
Köszi
2010. 12. 16. csütörtök 16:27  #115
Olyan valakit keresek akinek van tapasztalata a Comfilon harisnyákkal kapcsolatban, illetve a Comfilon oldalán, honnan lehet megtudni, hogy melyik harisnya hány DEN-es. Valaki írta ha figyelmesen elolvasom a leírást akkor megtalálom, hát nekem nem sikerült.
Illetve még az is érdekelne, hogy a fenékrésze milyen szabású? Nagybetétes, két varrás van a fenékrésznél vagy középen egy?
Köszi
2010. 01. 04. hétfő 20:01  #114
Kojacko Kojacko
Jaja, én is biciklizéshez veszek harisnyát a farmer vagy rövidnadrág alá, ha nagyon hideg van (bár munkahelyen ferdén néznek, ha rövidnadrághoz hordom vigyor2 )
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 15. kedd 01:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (337951)
2009. 09. 15. kedd 01:11
Amikor még Motor volt alattam Y750.A Bőr szerkó bizony hideg volt és simán be vállaltam a harisnyát (Cica nadrágot) nem ciki praktikus sok szempontból 1.Melegen tart ,2.Ha esel és lehet is tapasztaltam,jó a réteg még a bőröd felet mivel kicsit később fog kopni s vérezni a lábad . ejnye1
2010. 01. 04. hétfő 11:14  #113
fázóapuka fázóapuka
Búék!
2009. 10. 27. kedd 08:28  #112
Igen tudok a harisnyadiszkont.hu választékáról, de amikor én a boltok polcait emlegettem akkor konkréten fizikai boltok polcaira gondoltam nem pedig online smile
(Ez egy válasz fázóapuka üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 05. csütörtök 10:40
Az előző hozzá szólásban említett bolt polcain már igenis megjelent a férfi nylonharisnya kollekció amit még februárban bővíteni akarnak. És ami örvendetes, hisz rengeteg férfi igényli ezt a fajta kényelmet, és most itt nem a szélsőséges esetekre gondolok, hanem a természetes mindennapi viseletre, ahogyan azt bármelyik ruhadarabbal tesszük.

Kibővült a www.harisnyadiszkont.hu oldalon a férfi nylon harisnyanadrág kollekció, ha kíváncsi vagy rá nézd meg, és ha érintett vagy a dologba, vagy ha csak kíváncsi arra, hogy milyen érzés finom kellemes közérzetet biztosító ruha kiegészítőt viselni, rendelj és próbáld ki.

Nem kényszerítés és egyáltalán nem kötelező, ez csak egy max komfortérzést biztosító lehetőség napjainkban férfiak számára is.

Üdv

Próba szerencse.
2009. 10. 26. hétfő 17:10  #111
wep wep
Rajtam is volt már harisnya, volt egy barátnőm aki kitalálta hogy vegyek fel combfixet stb. a kedvéért. Sokáig nem tudott rávenni, de egyszer belementem hogy felveszem, barátnőm nagyon beindult tőle, nagyon élvezte, nekem sem volt rossz, csak eleinte furcsa volt kicsit.
2009. 09. 15. kedd 01:11  #110
Törölt felhasználó (337951)
Amikor még Motor volt alattam Y750.A Bőr szerkó bizony hideg volt és simán be vállaltam a harisnyát (Cica nadrágot) nem ciki praktikus sok szempontból 1.Melegen tart ,2.Ha esel és lehet is tapasztaltam,jó a réteg még a bőröd felet mivel kicsit később fog kopni s vérezni a lábad . ejnye1
2009. 09. 15. kedd 00:08  #109
fázóapuka fázóapuka
Én a következőkért hordok harisnyát.
Számomra praktikus, mert kellemes könnyed, kényelmes viselet,mivel sokat járok úgy általában bringával, ezért a praktikussága nagyon jó,mivel térdnadrágban nem kell bajlódni a nadrág szárával. Továbbá mint kiegészítő akár lehet három az egyben is, alsónadrág, melegalsó,és zokni.
Egészséges mert,a kompresszió hatásának köszönhetően folyamatosan serkenti a láb vérkeringését a masszírozó hatásának köszönhetően. Így megelőzve az érrendszeri problémák kialakulását ill kezelését. Jótékony hatását kifejtve a láb egész napos igénybevételére. Nem szorítja el bokánál a vér keringését a zoknival szemben, és a cipő viselése is sokkal kényelmesebb és szellősebb csak harisnyával viselve. Nem nedvszívó ezáltal nem képes magában tartani a nedvességet, és nem nehezül el,nem izzaszt le, csak annyira melegít amennyire szükséges. Hosszúnadrággal viselve úgy funkciónál mint egy nyílászáró, ahol is a két réteg között levegő szigetel. A jégergatyóval ellentétben maximális komfortérzést biztosit, nincs puffadt érzés, de még is alig észrevehetően biztosítja a funkcióit. A komfort különbséget a jéger és a harisnya között úgy jellemezném mint amikor az ember át ül trabantból egy full mercédeszbe.
Esztétikus mert a férfi lábán is ápol s eltakar,(hajszálerek foltok stb) igaz ehhez elengedhetetlen a szőrtelen láb.
Szintén kiemeli a láb szépségét akár csak a nőknél, bár ezt még kevesen igénylik.
És esztétikus mivel rendkívül színesítheti, és variálhatóvá teheti, az amúgy is szürke unalmas férfi ruhatárat is.Főleg térdnadrággal párosítva variálhatunk izlésessen, következésképp szinte egész évben hordhatjuk mi is térdnadrágjaink, amit természetesen én folyamatosan meg is teszek, az év bármely időszakában. Télen a vastagabb darabokat részesítem előnyben, főleg térdnadrág esetében, az enyhébb időszakokban 15-dentől 60-den ig választom ki az időjárásnak megfelelőt. A szín szempontjából mindig a ruházathoz megfelelő színt választom ,hogy harmonizáljon az összhatás, ahogy azt a lányok is teszik. Negyedik éve hogy nyíltan felvállaltam ezt a fajta igényem, és már szinte nincs olyan közeg ahol ne fordultam volna meg, térdnadrágos változatban , az orvosi vizsgálattól, az ügyvédi irodáig, és a számtalan hypermárketekig bezárólag. És elmondhatom számtalanszor kaptam már dicsérő szavakat , ezért hát csak bíztatni tudok mindenkit arra,hogy legyen önmaga, és ne más igényeit részesítse ilyen téren előnybe, hanem a sajátját. Remélem kielégítő választ írtam, hogy miért is jó a harisnyanadrág viselete annak aki kihasználja férfi létére eme csekéj ruhadarab számtalan praktikus és egészséges előnyeit. www.ferfiharisnya.lap.hu

szép napot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 28. kedd 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 28. kedd 07:22
Csak sajnálni tudlak.

Én is több éve, ha szükségét látom, hordok térdharisnyát, combharisnyát v. harisnyanadrágot. (férfit, www.comfilon.com)
Viszont sosem táncoltam rúd körül, és soha életemben nem volt sem homo késztetésem sem homo kalandom.

Csak egy feleségem van, akinek ez miatt semmi kifogása sincs, és nagyon szeretjük egymást...

Nem értem ezeket a tévképzelgőket...
2009. 08. 02. vasárnap 21:41  #108
király_fi király_fi
Időnként betévedek olyan topikokba is, amelyek az alaptémája nem izgat (pl ez itt), de érdekel, hogyan gondolkodnak azok, akiket igen. Azt viszont sohasem tudtam megérteni, hogy akiket nem izgat az adott téma, miért kezdenek el kötekedni a téma kedvelőivel. Idegen tőlem a női harisnya viselése, de az még inkább, hogy azokat fikázzam, akik szeretik. Mindenki másra gerjed. Ezt egyszerűen el kell fogadnunk. Akinek nem inge, ne vegye magára. Akinek viszont igen, az öltözködjön fel végre. (Hofitól szabadon smile )
2009. 07. 28. kedd 17:17  #107
vazelinator vazelinator VIP Admin
Miért is jársz te be olyan topicba mi nem tartozik az érdeklődési körödbe? vagy mégis ?
(abba lehet hagyni a úgy mond "buzizást", mert ha be jársz ide olvasgatni, és fikázol utána... ez a tagadási fázis megsúgom, de adminkét mindent megértek , csak kötekedést nem)
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 28. kedd 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (417145)
2009. 07. 28. kedd 12:13
Nem gondoltam volna, hogy érzékeny lelkivilágodba taposok bárdolatlan megjegyzésemmel. Mi más céllal használ egy férfi harisnyát... Fázik a lába? Nadrág? Jager also? Vagy ez valami gyogyászati, orvosi topic? Mert akkor rossz helyen van.
2009. 07. 28. kedd 12:13  #106
Nem gondoltam volna, hogy érzékeny lelkivilágodba taposok bárdolatlan megjegyzésemmel. Mi más céllal használ egy férfi harisnyát... Fázik a lába? Nadrág? Jager also? Vagy ez valami gyogyászati, orvosi topic? Mert akkor rossz helyen van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 28. kedd 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 28. kedd 07:22
Csak sajnálni tudlak.

Én is több éve, ha szükségét látom, hordok térdharisnyát, combharisnyát v. harisnyanadrágot. (férfit, www.comfilon.com)
Viszont sosem táncoltam rúd körül, és soha életemben nem volt sem homo késztetésem sem homo kalandom.

Csak egy feleségem van, akinek ez miatt semmi kifogása sincs, és nagyon szeretjük egymást...

2009. 07. 28. kedd 07:22  #105
Csak sajnálni tudlak.

(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 24. péntek 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 24. péntek 15:48
És krom rud körül egy izgi táncot lejteni vigyor2
Na, de pasinak? zavart2
2009. 07. 24. péntek 15:48  #104
És krom rud körül egy izgi táncot lejteni vigyor2
Na, de pasinak? zavart2
(Ez egy válasz bellinda27 üzenetére (2009. 07. 24. péntek 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 24. péntek 14:32
Ezt a fórumot nem látogatja senki sem? Tudom hogy meleg van, de azért egy jó kis klimás helységben lehet harisnyát felvenni smile )
2009. 07. 24. péntek 14:32  #103
bellinda27 bellinda27
Ezt a fórumot nem látogatja senki sem? Tudom hogy meleg van, de azért egy jó kis klimás helységben lehet harisnyát felvenni smile )
2009. 02. 06. péntek 21:54  #102
hariim hariim
Sziasztok!
Új vagyok és Wolfordban vagyok! Ha akarsz dumálni Msn!
2009. 02. 05. csütörtök 10:40  #101
fázóapuka fázóapuka
Az előző hozzá szólásban említett bolt polcain már igenis megjelent a férfi nylonharisnya kollekció amit még februárban bővíteni akarnak. És ami örvendetes, hisz rengeteg férfi igényli ezt a fajta kényelmet, és most itt nem a szélsőséges esetekre gondolok, hanem a természetes mindennapi viseletre, ahogyan azt bármelyik ruhadarabbal tesszük.

Kibővült a www.harisnyadiszkont.hu oldalon a férfi nylon harisnyanadrág kollekció, ha kíváncsi vagy rá nézd meg, és ha érintett vagy a dologba, vagy ha csak kíváncsi arra, hogy milyen érzés finom kellemes közérzetet biztosító ruha kiegészítőt viselni, rendelj és próbáld ki.

Nem kényszerítés és egyáltalán nem kötelező, ez csak egy max komfortérzést biztosító lehetőség napjainkban férfiak számára is.

Üdv

Próba szerencse.
2008. 08. 28. csütörtök 08:27  #100
Én is harisnya viselő vagyok. De szerintem felesleges lobbizni a férfiak harisnyahordása mellett, meg magyarázni mindenféle történelmi adatokkal, ez úgy is csak akkor lesz elfogadott ha majd Magyarországon is megjelennek a boltok polcain a sokak által nem is ismert férfiak számára gyártott nylon harisnyák. De lássuk be ez nem holnap lesz.
/ 11