A HARISNYA TÖRTÉNETE
A XVI. században jelenik meg a kötött harisnya a mindennapi használatban, amelyet leginkább csizma alatt hordtak a férfiak és a nők egyaránt.
http://www.xxxxxx.hu/index.php/magazin/cikk/82/Harisnya%20divat
A harisnyatörténetről szóló videót érdemes megnézni!!:
http://www.xxxxxxxx.hu/rolunk.html
(kimoderálva. mert idegen honlapot tilos reklámozni! öregSam)
A XVI. században jelenik meg a kötött harisnya a mindennapi használatban, amelyet leginkább csizma alatt hordtak a férfiak és a nők egyaránt.
http://www.xxxxxx.hu/index.php/magazin/cikk/82/Harisnya%20divat
A harisnyatörténetről szóló videót érdemes megnézni!!:
http://www.xxxxxxxx.hu/rolunk.html
(kimoderálva. mert idegen honlapot tilos reklámozni! öregSam)
Férfi harisnya - amit a szuperhősöktől örökölünk
A The Independent internetes oldalán akadtam egy riportra, ami az Egyesült Királyság férfi harisnyaiparának virágzásáról szól. Ezek után körbenéztem más honlapokon is, és kiderült hogy elég erős tendencia indult útnak a férfi divatban. A LEGWEAR4MAN az egyik leghíresebb és legkeresettebb kizárólag férfi harisnyákat forgalmazó online cég. A internetes áruházban 7-től 30 fontig,válogathatunk különböző méretű és színű darabokból. Az Independent riportjából az is kiderül, hogy a harisnyák nem ugyanolyanok, mint amilyeneket a nőknek gyártanak. Egyes darabokon ugyanis praktikus nyílás is taláható elől, hogy a mosdóban ne kelljen a férfiaknak megszabadulniuk a divatos kiegészítőjüktől.
A riportban nyilatkozik LEGWEAR4MAN igazgatója is:
"Nem tudom, hogy az utóbbi hónapokban mi történt, de az eladási adatok a csillagos égig szöktek. Az elmúlt évben körülbelül 300 pár férfi harisnyát adtunk el egy hónapban a királyság területén belül. Azonban az utóbbi hónapokban ez a szám megemelkedett 1000-re. A vásárlóink már nem csak sportolók, hanem üzletemberek is. És nem csak nadrág alá hordják, hanem sorthoz és bermudához is szívesen.
Németországban ez a tendencia már évek óta megvan. A német férfiak 50 %-a hord harisnyát. Amikor az Egyesült Királyságban megalapítottuk a cégünket, nem reméltük, hogy ilyen hamar sikere lesz.
Sok vásárlónk azt nyilatkozza, hogy a mai szuperhős világban a nők számára egy férfi harisnya igenis szexi. Az angol felső tízezerben pedig már alapkelléké vált."
A The Independent internetes oldalán akadtam egy riportra, ami az Egyesült Királyság férfi harisnyaiparának virágzásáról szól. Ezek után körbenéztem más honlapokon is, és kiderült hogy elég erős tendencia indult útnak a férfi divatban. A LEGWEAR4MAN az egyik leghíresebb és legkeresettebb kizárólag férfi harisnyákat forgalmazó online cég. A internetes áruházban 7-től 30 fontig,válogathatunk különböző méretű és színű darabokból. Az Independent riportjából az is kiderül, hogy a harisnyák nem ugyanolyanok, mint amilyeneket a nőknek gyártanak. Egyes darabokon ugyanis praktikus nyílás is taláható elől, hogy a mosdóban ne kelljen a férfiaknak megszabadulniuk a divatos kiegészítőjüktől.
A riportban nyilatkozik LEGWEAR4MAN igazgatója is:
"Nem tudom, hogy az utóbbi hónapokban mi történt, de az eladási adatok a csillagos égig szöktek. Az elmúlt évben körülbelül 300 pár férfi harisnyát adtunk el egy hónapban a királyság területén belül. Azonban az utóbbi hónapokban ez a szám megemelkedett 1000-re. A vásárlóink már nem csak sportolók, hanem üzletemberek is. És nem csak nadrág alá hordják, hanem sorthoz és bermudához is szívesen.
Németországban ez a tendencia már évek óta megvan. A német férfiak 50 %-a hord harisnyát. Amikor az Egyesült Királyságban megalapítottuk a cégünket, nem reméltük, hogy ilyen hamar sikere lesz.
Sok vásárlónk azt nyilatkozza, hogy a mai szuperhős világban a nők számára egy férfi harisnya igenis szexi. Az angol felső tízezerben pedig már alapkelléké vált."
a harisnyát meghagyom a lányoknak...
Valaki aki a gépedhez hozzáfér... Nekem legalábbis automatikusan jelentkezik be...
Érdekes erre a hozzászólásomra nem emlékszem.
Mert valszeg nem én voltam,de akkor ki használja a jelszavam? (Ez egy válasz fázóapuka üzenetére (2008. 05. 01. csütörtök 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert valszeg nem én voltam,de akkor ki használja a jelszavam? (Ez egy válasz fázóapuka üzenetére (2008. 05. 01. csütörtök 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 01. csütörtök 00:24
***használj képfeltöltőt, pl. www.kepfeltoltes.hu vagy www.imageshack.us
prune
prune
***használj képfeltöltőt, pl. www.kepfeltoltes.hu vagy www.imageshack.us
prune
prune
Ilyen alapon a pasik minden lányon röhöghetnének aki nadrágot hord.És amikor reggel minden szívfájdalom nélkül bújsz nadrágba nem szégyenled magad.
http://www.e-mancipate.net/pantyhoseformen/pantyhose_for_men_street01.html (Ez egy válasz Zsuzska77 üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
http://www.e-mancipate.net/pantyhoseformen/pantyhose_for_men_street01.html (Ez egy válasz Zsuzska77 üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 19:02
kicsit érdekes dolog lenne, ha a pasim megjelenne harisnyában. röhögnék. inkább ez maradjon a nőkön, akárcsak rajtam!
nekem küldhetsz nyugodtan
(Ez egy válasz hariLevi üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
kicsit érdekes dolog lenne, ha a pasim megjelenne harisnyában. röhögnék. inkább ez maradjon a nőkön, akárcsak rajtam!
aki kiváncsi annak szívesen küldök képeket
Én szinte betegesen imádom a harisnyákat, ahogy a formás testemen feszül az maga a kábulat...
végre harisnya szezon van imádom a harisnya simulását a lábaimon
Kíváncsi vagyok!
Szia!
Miért a csipkés combfixre gondolsz?
Azt én is meg hagyom a lányoknak, mert az tényleg szimbolizálja az erotikus nőiességet.
Sokroyg!
Pedig így nem fogod meg tudni mit hagysz ki.
Egy próbába nem halsz bele és fájni sem fog, pedig a férfiak a bátorságról híresek, vagy nem?
üdv
(Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 08. 10. péntek 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért a csipkés combfixre gondolsz?
Azt én is meg hagyom a lányoknak, mert az tényleg szimbolizálja az erotikus nőiességet.
Sokroyg!
Pedig így nem fogod meg tudni mit hagysz ki.
Egy próbába nem halsz bele és fájni sem fog, pedig a férfiak a bátorságról híresek, vagy nem?
üdv
(Ez egy válasz Puncikiralyno üzenetére (2007. 08. 10. péntek 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 10. péntek 11:35
Nem akarom eltréfálni a dolgot, de úgy megjelent a lelki szemeim előtt csipkés combfixben, harisnyatartóval a közel 115 kilós párom. Nos azt kell mondjam, tisztelem, aki nem titkolja az ilyen irányú vonzalmát, de én magam nekezen venném a levegőt, ha otthon előfordulna
Nem akarom eltréfálni a dolgot, de úgy megjelent a lelki szemeim előtt csipkés combfixben, harisnyatartóval a közel 115 kilós párom. Nos azt kell mondjam, tisztelem, aki nem titkolja az ilyen irányú vonzalmát, de én magam nekezen venném a levegőt, ha otthon előfordulna
nem tudom, ahogy olvasgatom a h.sz-okat, nem tudtam rávenni magam, hogy kipróbáljam, bármennyire pozitív élmények vannak itt...
Nálam megmarad a női lábakon a harisnya
Nálam megmarad a női lábakon a harisnya
ez kifejezetten ffi harisnya,h. így fel tud állni a pali kukija?lagalább nem kell óvszert húznia,ha szexelni akarnak. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 14. szerda 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
2007. 03. 14. szerda 14:42
Szia!
Fick0
Én saját kényelmi és igényeim érdekeit képviselem azzal, hogy harisnyát hordok térdnadrággal is akár. Más részt nekem nagyon tetszik ez a viselet , a sok színűség változatosság és a komfort érzete. Számomra nagyon kellemes kényeztető érzést nyújt a lábaimnak, mintha folyamatos simogatás és masszírozásban részesülne a lábam. Rengeteg előnyös tulajdonságot tapasztaltam meg a viselésénél, amit a cicanadrág és a vastagabb pamut hariknál nem pl: a cipőim viselése is sokkal kényelmesebb természetesen zokni nélkül stb. És számomra csak ez számít , ez a dolog még szerintem nincs annyira nyilvánosan viselve elterjedve, és pont ezért szeretem mert úgy érzem nem a tömeg uniformis kényszerítő divatot kell erőltetnem, hanem saját tulajdonságom egyéni stílusom önmagam próbálom mutatni. Ezek szerint én is dísznek hordom a harisnyát mivel nem alapvetően csak a hőmérsékleti viszonyok a lényeges szempontok. Hanem pl az egészségügyi szempontok értem ezalatt , a láb vérkeringését serkentő hatásait és ezáltal a lábra gyakorolt jótékony hatásait. Éppen ezért én inkább egy kellemes praktikus egészséges kiegészítő ruha darabnak tekintem.
Zelli!
Azért mert valami nem természetes még nem jelenti azt, hogy az egészségtelen, ha ez így lenne miszerint a műanyag dolgok egészségtelenek, akkor nincs már a világon semmi egészséges dolog.
Azért mert nylon nem értem miért vannak ellen érzéseid, talán mert már elfelejtetted, hogy valaha a férfiak ruhatárához tartozott és a hölgyek lenyúlva magukévá tették. Ha pamut és női akkor rendben, de ha nylon és kimondott férfi, vagy akár vastagabb 70-denes női akkor már gáz. Hát kiérti ezt?
A harisnyanadrág nem csak melegíteni képes, hanem rengeteg más hatékony jó tulajdonsággal is rendelkezik, a jéger gatyóval szemben. Sok mindent meg tudhatsz róla ha a www.webforditas.hu oldalon a weboldal menü/ be írod www.comfilon.com vagy activskan.com. De ha beszélsz angolul nem lesz a fordítóra szükséged.
A fetisizmus nem szégyelleni való dolog hanem tulajdonság amit ápolni szoktak nem elfojtani.
Valamilyen szinten minden ember fetisiszta csak erről nem igen beszélnek az emberek ami természetes. Utolsó mondatoddal egyet értek.
Röviden ennyit
Sziasztok.
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 18:07
Szia!
A langyos szóval nem utalni akartam a buziságra...inkább a metrosexuáltságra.
Azzal,hogy kényelmes én is egyetértek.
Ha ezért hordod akkor okés.Én azokra értettem,hogy langyos aki férfi léttére dísznek hordja a harisnyát.
Az megint más amikor a erotikus játékra hordod.(Bár én arra sem hordanám,de ez csak az én véleményem)
Nekem nem szokásom lenézni,betegnek hinni azt amit én nem tennék vagy nem tetszik.Sőt én is elitélem őket.És nem akartam senkit ezzel sem megsérteni.Úgyhogy ne haragudj,ha ezzel megsértettelek volna.
És amik a képen vannak...hát ha nem lennének melletük a nők... egy KICSIT annak tűnnének.Szerintem.
A langyos szóval nem utalni akartam a buziságra...inkább a metrosexuáltságra.
Azzal,hogy kényelmes én is egyetértek.
Ha ezért hordod akkor okés.Én azokra értettem,hogy langyos aki férfi léttére dísznek hordja a harisnyát.
Az megint más amikor a erotikus játékra hordod.(Bár én arra sem hordanám,de ez csak az én véleményem)
Nekem nem szokásom lenézni,betegnek hinni azt amit én nem tennék vagy nem tetszik.Sőt én is elitélem őket.És nem akartam senkit ezzel sem megsérteni.Úgyhogy ne haragudj,ha ezzel megsértettelek volna.
És amik a képen vannak...hát ha nem lennének melletük a nők... egy KICSIT annak tűnnének.Szerintem.
hát nem tudom, hogy mit szólnék hozzá ha a pasimról lehúznám a nadrágot és egy nylon harisnya lenne alatta. Kiszaladnék a világból!!!
Az Én férjem is hord harisnyát, de nem nylont, mert az alapvetően egészségtelen, mert csupa műszál.(A pamut természetes.) Hideg helyen, nehéz fizikai munkát végez, ezért a testét, veséjét, izületeit védeni kell. Otthon, azért nem hordja, nem fetisiszta, nem meleg. Otthoni körülmények között, a lakás melegében, normálisan öltözik. Engem sose zavart, hogy ki, hogyan, kivel bújik az ágyba, ez magánúgügy. De a túlzott propaganda már zavar, a mocskos média hatása. Etikai normáik nincsenek! Csak a példányszám, a nézőszám a lényeg, az erkölcsi fertő már nem.