Én 19 éves vagyok és idöseb éret NŐt keresek szexre irjatok msn-en:gero5@freemail.hu vagy emailra ugyan ezen a cimen
Ez igaz,csak tudod szomorú,hogy manapság akkor menő egy fiatal,ha már nem szűz...Ha egy 15 évesnek próbálnád megmagyarázni,hogy éretlen a szexre csak nagy boci szemekkel nézne rád...De sajnos ilyen világot élünk.De nem is lehet más a hozzááállásuk,ha a médiában mindenfelé ezt suggalják.Pl hogyan lehetne értelmes gondolkodású kamasz abból, aki ilyen idióta vérfröcskölős mesét néz...Na de mindegy nem erről szól a topik!De ebben igazat adok neked!
Én 19 éves vagyok és idöseb éret NŐt keresek szexre irjatok msn-en:gero5@freemail.hu vagy emailra ugyan ezen a cimen
Ja, elég: azon be lehet önteni a forró levest!
(ok, lejöttem a sátor-témáról)
(ok, lejöttem a sátor-témáról)
Az tök jó sátor, amin kopogni is lehet, olyan nekem is kell!!!
A fene rágja meg, hogy rám 17évesen nem vadásztak a huszonéves lányok !
Bár még az egyetemen mikor én 20voltam szerelembe estem egy 26éves lánnyal és amikor az érzelmek viszonzásra találtak, bátran kijelenthetem, hogy a világ legboldogabb embere voltam 8hónapig! Nagyon jó volt! De az igazsághoz tartozik, hogy nekem mindig idősebb barátnőim voltak!
Bár még az egyetemen mikor én 20voltam szerelembe estem egy 26éves lánnyal és amikor az érzelmek viszonzásra találtak, bátran kijelenthetem, hogy a világ legboldogabb embere voltam 8hónapig! Nagyon jó volt! De az igazsághoz tartozik, hogy nekem mindig idősebb barátnőim voltak!
Igazad van,rosszul fogalmaztam.Érdekli őket,csak tapasztalatlanság híján furcsán fejezik ki a kiszemeltnek,hogy mit is szeretnének.Ezért támogatom én is,hogy idősebb nővel essenek át a tűzkeresztségen.Amúgy a 20-25 éves nők egy része szinte vadászik az ilyen fiatal tapasztalatlan fiúkra!Nekem is van 1-2 ilyen ismerősöm!Pl az egyik főiskolás csoporttársam(21 éves) most egy 17 éves gimis fiúval van együtt!
Nem csak az intimitást kell tudni, hogy mi fán terem, hanem az adott nővel minden szinten foglalkozni kell és lehet, a 15-16éves srácok találnak jobb programot is, mint egy romantikus film! Ez kicsit sarkos volt, bocs!
Szia! Majdnem 5év? Mely korhoz áll közelebb a lány 14hez illetve 15höz? Előbbi esetben talán a lány szüleinél lehet némi gond, de ez rátok tartozik! Meg ugye az sem mindegy, hogy mit is akartok egymástól valójában? Mert valljuk be: egy 20éves fiúnak, már kiforrott sexuális igényei vannak!
Szerintem abszolút belefér az 5 év...
Egyébként én 15-16 éves koromban abszolút nem "hajtottam" velem egyidős fiúkra,mindig 20-22 év körüli korosztály tetszett.A velem egyidős fiúkat más érdekelte,nem igazán a csajozás...Úgy gondolom hogy ilyen téren a lányok talán érettebbek ebben a korban,de javítsatok ki ha tévednék.
Egyébként én 15-16 éves koromban abszolút nem "hajtottam" velem egyidős fiúkra,mindig 20-22 év körüli korosztály tetszett.A velem egyidős fiúkat más érdekelte,nem igazán a csajozás...Úgy gondolom hogy ilyen téren a lányok talán érettebbek ebben a korban,de javítsatok ki ha tévednék.
szerintem az még belefér. (5 év.)
Egy 20 éves srácnak majdnem 5 évvel fiatalabb barátnője az nem gáz?
Ha csak sexről beszélünk szerintem egyértelmű: a fiatalabb lányok csipik az idősebb fazonkat és viszont, ámbár a független idősebb hölgyek nem feltétlenül választanak ifjabb partnert, csak abban az esetben, ha kapcsolatukban-pl házasság-elhanyagoltnak érzik magukat! A rendes párkapcsolatban már több más dolog is döntő szerepet játszhat! Amit példának tudok hozni és nap,mint nap látom a +/- 5év egyáltalán nem jelent akadályt.
A számból veszed ki a szavakat
Volt Velem egykorú, Nálam idősebb, Nálam fiatalabb, Nálam idősebb, van Nálam fiatalabb...
Mindegyik korosztálynak megvan a maga előnye, hátránya.
Ha a hölgynél fiatalabb, előny hogy ha jól ügyeskedik (és nem a Nőn tanul) a mennyekbe lehet jutni, viszont lehet csak ösztönösen gyűjti a trófeákat.
Ha a hölgynél idősebb előny hogy megfontolt,ráérős, viszont lehet csak ösztönösen a kapuzárási pániktól retteg és így akar bizonyítani és itt már az a veszély is leselkedik hogy bizony előfordul h. időbe telik mire szűk ama bizonyos nadrág...
Szóval akkor melyik is a jó?
Volt Velem egykorú, Nálam idősebb, Nálam fiatalabb, Nálam idősebb, van Nálam fiatalabb...
Mindegyik korosztálynak megvan a maga előnye, hátránya.
Ha a hölgynél fiatalabb, előny hogy ha jól ügyeskedik (és nem a Nőn tanul) a mennyekbe lehet jutni, viszont lehet csak ösztönösen gyűjti a trófeákat.
Ha a hölgynél idősebb előny hogy megfontolt,ráérős, viszont lehet csak ösztönösen a kapuzárási pániktól retteg és így akar bizonyítani és itt már az a veszély is leselkedik hogy bizony előfordul h. időbe telik mire szűk ama bizonyos nadrág...
Szóval akkor melyik is a jó?
Bocsi! De ne várd h. egy NŐ tegye meg az első lépéseket! Nyűgözd le a hölgyet! Sok sikert
(Ez egy válasz orzo üzenetére (2006. 04. 12. szerda 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 12. szerda 00:17
Na az lehet-sőt valószínű- hogy ő fog engem kifacsarni de az van hogy még most nem tom mért de bizonytalan. szerintem csak fél!
ja meg a munkatársam.. lehet hogy az nem tetszik neki?? pedig megbeszéltük hogy bejövünk egymásnak, meg adja is a jeleket, hogy ez így van, de az tuti hogy Ő nem fog elsőnek lépni..ez tuti
ja meg a munkatársam.. lehet hogy az nem tetszik neki?? pedig megbeszéltük hogy bejövünk egymásnak, meg adja is a jeleket, hogy ez így van, de az tuti hogy Ő nem fog elsőnek lépni..ez tuti
Na az lehet-sőt valószínű- hogy ő fog engem kifacsarni de az van hogy még most nem tom mért de bizonytalan. szerintem csak fél!
hey!
köszi a módosítást"
KORKÜLÖNBSÉG? (Nők és férfiak között. Mi az ideális?) ""
köszi a módosítást"
KORKÜLÖNBSÉG? (Nők és férfiak között. Mi az ideális?) ""
sziasztok. én pécsen ismerkednék idösebb hölgyel vagy párral. én 31é sportos helyes pasi.
igen :)
idösebb sexy lányok nem nyavajognak annyit :)
tudják hogy azt akarják és hogyan és nem kell félorát nyavajogni neki mig meg lesz az amit öki akkarnak:)
idösebb sexy lányok nem nyavajognak annyit :)
tudják hogy azt akarják és hogyan és nem kell félorát nyavajogni neki mig meg lesz az amit öki akkarnak:)