ugytudom ti is jól megvagytok együtt
(Ez egy válasz Szahera üzenetére (2009. 07. 05. vasárnap 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nagyon szép és irigylésre méltó! Puszi nektek!
(Ez egy válasz zsokica üzenetére (2009. 06. 25. csütörtök 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 25. csütörtök 08:28
Egyet értek veled én ugyan így vélekedem .....mikor csak arra gondolok de jo lenne ha felhívna és 15 másodperc mulva megcsörren a telom és hihetetlen mert Ő hív ........Azt kérdezted van-e ilyen ember....IGEN.az én párom ( kecsu)..de azt is tudom nagyon kevés az ilyen ember,de én megtaláltam .
Hát ezért vagytok egymáshoz 16 éve hűségesek
(Ez egy válasz zsokica üzenetére (2009. 06. 25. csütörtök 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 25. csütörtök 08:28
Egyet értek veled én ugyan így vélekedem .....mikor csak arra gondolok de jo lenne ha felhívna és 15 másodperc mulva megcsörren a telom és hihetetlen mert Ő hív ........Azt kérdezted van-e ilyen ember....IGEN.az én párom ( kecsu)..de azt is tudom nagyon kevés az ilyen ember,de én megtaláltam .
(Ez egy válasz Lencsy üzenetére (2009. 06. 24. szerda 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 24. szerda 19:41
Ahhoz aki nagyon szeret , aki "lehozza a csillagokat" , akinek fontosabb a te boldogságod mindennél, akinek te vagy a világon a legfonosabb,akivel úgy érzed letudod élni az életed és tudod ,hogy ő is hűséges ..na az ilyen társ megérdemli ..a kérdés csak az ..van e olyan ember akiben mindez megvan
(illúziókat kergetsz!)
(illúziókat kergetsz!)
Ahhoz aki nagyon szeret , aki "lehozza a csillagokat" , akinek fontosabb a te boldogságod mindennél, akinek te vagy a világon a legfonosabb,akivel úgy érzed letudod élni az életed és tudod ,hogy ő is hűséges ..na az ilyen társ megérdemli ..a kérdés csak az ..van e olyan ember akiben mindez megvan
(illúziókat kergetsz!)
(illúziókat kergetsz!)
Mindenekelőtt, és mindenképp saját magunkhoz...
Szerintem akiben 100%-ig feltétlenül megbízhatsz és igazán,érdekek és feltételek nélkül szeret.
Én eddig nem voltam a hűség mintaképe mindig a jobbat kerestem.Olyat aki a szexben jól odateszi magát.Úgy néz ki megtaláltam.Jelen pillanatban elégedett vagyok Vele így hűséges is.
aki jól szop
a macihoz
lehet,hogy nem "érdemes"... de azért egy "szép gesztus" lehet annak irányába aki szeret és akit szeretsz. vagy talán kicsit több is
Én hű vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 25. kedd 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2005. 10. 25. kedd 15:04
meg hozzám
meg hozzám
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 10. szerda 05:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 10. szerda 05:35
Macido!
Igazad van az igaz barátokhoz való hűséget kifelejtettem.... Természetesen nekem is van pár...
Igazad van az igaz barátokhoz való hűséget kifelejtettem.... Természetesen nekem is van pár...
Macido!
Igazad van az igaz barátokhoz való hűséget kifelejtettem.... Természetesen nekem is van pár... (Ez egy válasz macido üzenetére (2004. 11. 09. kedd 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazad van az igaz barátokhoz való hűséget kifelejtettem.... Természetesen nekem is van pár... (Ez egy válasz macido üzenetére (2004. 11. 09. kedd 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 09. kedd 16:36
Moncy nem baj, hogy ezzel a véleményeddel csak részben értek egyet. Az igaz barátokhoz mindig hűségesnek kell lenni. Mert ha baj van csak rájuk, számíthatsz. Igaz barátja vagy barátnője az embernek pedig nem sok van.
(Ez egy válasz rilu üzenetére (2004. 11. 09. kedd 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 09. kedd 17:40
Vazz, öcsém. Te egy akkora beképzelt fasz vagy... Vegyél már vissza az arcodból! Mi a picsát képzelsz Te magadról. Neked is megmutatkozik az értelmi színvonalad a hihetetlen magas röptű hozzászólásaiddal. Miért kell baszogatni Linát? Nem szólt egy kurva szót sem. Te meg egyből lehúzod? Köcsög! Ha nem adtak meg mindent az eddigi csajaid, akkor miért nem hagytad el őket? Miért kellett megvezetni szerencsétleneket? Ha meg valamelyik megcsalt volna, akkor Te lettél volna a legeslegjobban megsértődve.
Te kis buzi...
Te kis buzi...
Vazz, öcsém. Te egy akkora beképzelt fasz vagy... Vegyél már vissza az arcodból! Mi a picsát képzelsz Te magadról. Neked is megmutatkozik az értelmi színvonalad a hihetetlen magas röptű hozzászólásaiddal. Miért kell baszogatni Linát? Nem szólt egy kurva szót sem. Te meg egyből lehúzod? Köcsög! Ha nem adtak meg mindent az eddigi csajaid, akkor miért nem hagytad el őket? Miért kellett megvezetni szerencsétleneket? Ha meg valamelyik megcsalt volna, akkor Te lettél volna a legeslegjobban megsértődve.
Te kis buzi...
Te kis buzi...
Moncy nem baj, hogy ezzel a véleményeddel csak részben értek egyet. Az igaz barátokhoz mindig hűségesnek kell lenni. Mert ha baj van csak rájuk, számíthatsz. Igaz barátja vagy barátnője az embernek pedig nem sok van.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 09. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 09. kedd 15:06
Junszi na nekem nem ingem.. úgyhogy nem is veszem magamra
Amúgy hogy a topic címében szereplő kérdésre válaszoljak: CSAKIS ÖNMAGADHOZ érdemes hűségesnek lenned!!
Amúgy hogy a topic címében szereplő kérdésre válaszoljak: CSAKIS ÖNMAGADHOZ érdemes hűségesnek lenned!!
Igen magadhoz....és ahhoz akit szeretsz és aki viszont szeret téged is.....
puszika juninak crazytől!
puszika juninak crazytől!