Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2016. 09. 02. péntek 17:15  #12358
fazonkirály fazonkirály
én elhisze, hogy így volt, velünk is esett meg hasonló.erről szól ez a topic, ne csodálozzatok ha ilyen storyt hallotok
(Ez egy válasz belevalósrác üzenetére (2016. 09. 01. csütörtök 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 01. csütörtök 23:44
Engem nagyon izgat,hogy más dugja a feleségemet!Egyszer már sikerült rábeszélnem a drágámat,hogy vegyünk be egy harmadikat!Egy nyaraláson történt a dolog,ismerősökkel mentünk nyaralni és ott történt meg a nagy party!
Láttam a feleségemen,hogy tetszik neki az egyik barátunk öccse,sokat beszélgettek,nevettek együtt!Nem is csodálkoztam rajta,hogy tetszik neki mert tényleg jóképű és sportos srác!Este szex közben megkérdeztem,hogy szeretne-e mégegy férfit,természetesen elöször nem volt a válasz majd kérdeztem újból és akkor már nem nagyon tiltakozott ellene!Mondtam neki,hogy a barátunk öccsére gondoltam szerintem ő is benne lenne,mit szól hozzá?Erre ő csak mosolygott és annyit mondott ha benne van akkor én is!Pár nap múlva volt egy kis buli és már mindenki kellő mennyiségű alkoholt fogyasztott gondoltam itt a pillanat és beszéltam a sráccal!Elöször nem akarta a dolgot,de mondtam neki,hogy mi mindketten szeretnénk és nem lesz ebböl semmi probléma!Nagy örömömre rábólintott a srác!Megbeszéltük,hogy megkeresem a páromat és fent találkozunk a szobánkba!Felvittem a páromat a szobába,de nem mondtam neki semmit csak elkezdtünk csókolozni és vetkőztetni egymást a párom már elöttem térdelt és szopott mikor megjelent a srác,elöször mindenki zavarba volt,de aztán mondtam neki,hogy jöjjön közelebb!Megkértem a feleségemet,hogy vegye kezelésbe a srácot,elkezdték simogatni egymást majd egyre vadabbul csókoloztak aztán a párom őt is elkezdte kényeztetni,felváltva szopott minket addig míg elélveztünk mindketten az arcra!Párom gyors letusolt mi addig átbeszéltük,hogy mi hogyan legyen, elmondtam neki mit szeret a párom mit nem,és megdicsértem,hogy igen szép mérettel rendelkezik!/mint utólag kiderült 21/5!Párom megérkezett és leült közénk mi elkezdtük simogatni csókolgatni mindenhol én csókolóztam vele a srác pedig elkezdte nyalni a punciját,aztán a srácot kezdte el szopni én pedig hátúlrol dugni kezdtem,imád lovagolni a párom ezért ráült a srác hatalmas farkára és nagyokat sikitozva lovagolta meg,miután már elélvezett többször is elkezdte vadul szopni és verni mindkettőnk farkát nem kellett sok és mindketten az arcára és a nagy melleire élveztünk!Letusoltunk és elköszöntünk a sráctól!Másnap a párommal átbeszéltük a történteket,mo.dtam neki,hogy engem ez nagyon izgat és ő azt mondta,hogy neki nagyon jóvolt!Nem gondolta volna,hogy ekkora szerszáma van a srácnak,de nagyon tetszett neki jó volt vele kefélni!Sajnos több ilyen estét azta nem sikerült összehozni mert a srác külföldön dolgozik!Nagyon várom már a következő kis kalandot!
2016. 09. 02. péntek 00:53  #12357
csak együtt csak együtt
Semmi gond nincs azzal,ha szabadjára engeded a fantáziádat,,, Csak akkor használd a vágyak topicot...
Miért teszel minden mondat után felkiáltójelet?
(Ez egy válasz belevalósrác üzenetére (2016. 09. 01. csütörtök 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 01. csütörtök 23:44
Engem nagyon izgat,hogy más dugja a feleségemet!Egyszer már sikerült rábeszélnem a drágámat,hogy vegyünk be egy harmadikat!Egy nyaraláson történt a dolog,ismerősökkel mentünk nyaralni és ott történt meg a nagy party!
Láttam a feleségemen,hogy tetszik neki az egyik barátunk öccse,sokat beszélgettek,nevettek együtt!Nem is csodálkoztam rajta,hogy tetszik neki mert tényleg jóképű és sportos srác!Este szex közben megkérdeztem,hogy szeretne-e mégegy férfit,természetesen elöször nem volt a válasz majd kérdeztem újból és akkor már nem nagyon tiltakozott ellene!Mondtam neki,hogy a barátunk öccsére gondoltam szerintem ő is benne lenne,mit szól hozzá?Erre ő csak mosolygott és annyit mondott ha benne van akkor én is!Pár nap múlva volt egy kis buli és már mindenki kellő mennyiségű alkoholt fogyasztott gondoltam itt a pillanat és beszéltam a sráccal!Elöször nem akarta a dolgot,de mondtam neki,hogy mi mindketten szeretnénk és nem lesz ebböl semmi probléma!Nagy örömömre rábólintott a srác!Megbeszéltük,hogy megkeresem a páromat és fent találkozunk a szobánkba!Felvittem a páromat a szobába,de nem mondtam neki semmit csak elkezdtünk csókolozni és vetkőztetni egymást a párom már elöttem térdelt és szopott mikor megjelent a srác,elöször mindenki zavarba volt,de aztán mondtam neki,hogy jöjjön közelebb!Megkértem a feleségemet,hogy vegye kezelésbe a srácot,elkezdték simogatni egymást majd egyre vadabbul csókoloztak aztán a párom őt is elkezdte kényeztetni,felváltva szopott minket addig míg elélveztünk mindketten az arcra!Párom gyors letusolt mi addig átbeszéltük,hogy mi hogyan legyen, elmondtam neki mit szeret a párom mit nem,és megdicsértem,hogy igen szép mérettel rendelkezik!/mint utólag kiderült 21/5!Párom megérkezett és leült közénk mi elkezdtük simogatni csókolgatni mindenhol én csókolóztam vele a srác pedig elkezdte nyalni a punciját,aztán a srácot kezdte el szopni én pedig hátúlrol dugni kezdtem,imád lovagolni a párom ezért ráült a srác hatalmas farkára és nagyokat sikitozva lovagolta meg,miután már elélvezett többször is elkezdte vadul szopni és verni mindkettőnk farkát nem kellett sok és mindketten az arcára és a nagy melleire élveztünk!Letusoltunk és elköszöntünk a sráctól!Másnap a párommal átbeszéltük a történteket,mo.dtam neki,hogy engem ez nagyon izgat és ő azt mondta,hogy neki nagyon jóvolt!Nem gondolta volna,hogy ekkora szerszáma van a srácnak,de nagyon tetszett neki jó volt vele kefélni!Sajnos több ilyen estét azta nem sikerült összehozni mert a srác külföldön dolgozik!Nagyon várom már a következő kis kalandot!
2016. 09. 01. csütörtök 23:44  #12356
belevalósrác belevalósrác
2016. 09. 01. csütörtök 21:18  #12355
nyárimikulás nyárimikulás
szerintem gyorsan még megnemgondolja de ugyanakkor óvatosan,megfontoltan
(Ez egy válasz andras2100 üzenetére (2016. 09. 01. csütörtök 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 01. csütörtök 10:04
sziasztok, úgy néz ki hamarosan célba érünk. a pár napja véget ért nyaralásunk során ismét megkérdeztem páromat szeretkezés közben, hogy mit szólna ha még egy srác kényeztetné. először természetesen azt mondta hogy én elég vagyok neki, stb stb, de miután közöltem vele, hogy engem is nagyon izgatna, akkor azt mondta, hogy akkor keressek egy srácot és hajrá. smile
már csak ezt nem tudom hogy hogyan kellene...? szerintetek?
2016. 09. 01. csütörtök 10:04  #12354
andras2100 andras2100
sziasztok, úgy néz ki hamarosan célba érünk. a pár napja véget ért nyaralásunk során ismét megkérdeztem páromat szeretkezés közben, hogy mit szólna ha még egy srác kényeztetné. először természetesen azt mondta hogy én elég vagyok neki, stb stb, de miután közöltem vele, hogy engem is nagyon izgatna, akkor azt mondta, hogy akkor keressek egy srácot és hajrá. smile
már csak ezt nem tudom hogy hogyan kellene...? szerintetek?
2016. 08. 28. vasárnap 14:19  #12353
Gyula196 Gyula196 VIP
Sziasztok! Én Szekszárdi férfi Vagyok és Régóta keresek párt házaspárt igazából Szekszárdit keresek mert párkapcsolatban vagyok és az utazás némileg nehéz lenne de igazából igy is nehéz találni lehet hogy a párok között is van kamus tisztelet a kivételnek de az. Üzenet írásnal többre nem jutottam. Én komolyan gondolom és nem vagyok kamus. Lehet hogy valamit rosszul csinálok? Vagy ne keressek tovább? Sziasztok! wave
(Ez egy válasz Tolnamegyei pár 47 üzenetére (2016. 08. 28. vasárnap 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 28. vasárnap 12:14
Szia! Köszi az érdeklődést, egyelőre nem. De, ha van kedved üzenetben egy e-mailt dobhatnál. smile
2016. 08. 28. vasárnap 12:14  #12352
Tolnamegyei pár 47 Tolnamegyei pár 47
Szia! Köszi az érdeklődést, egyelőre nem. De, ha van kedved üzenetben egy e-mailt dobhatnál. smile
(Ez egy válasz indi11 üzenetére (2016. 08. 28. vasárnap 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 28. vasárnap 11:00
Sziasztok már nem kerestek? wave
2016. 08. 28. vasárnap 11:00  #12351
indi11 indi11
Sziasztok már nem kerestek? wave
(Ez egy válasz Tolnamegyei pár 47 üzenetére (2016. 08. 28. vasárnap 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 28. vasárnap 08:11
Lehet, hogy igazad van, de pont ugyanannyi kamus pasi is van, aki hirdeti magát, hogy beszállna harmadiknak.
Volt szerencsénk átélni eme nehézkes keresgélés minden formáját.
2016. 08. 28. vasárnap 08:11  #12350
Tolnamegyei pár 47 Tolnamegyei pár 47
Lehet, hogy igazad van, de pont ugyanannyi kamus pasi is van, aki hirdeti magát, hogy beszállna harmadiknak.
Volt szerencsénk átélni eme nehézkes keresgélés minden formáját.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 20. szombat 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1393402)
2016. 08. 20. szombat 20:21
Szerintem itt ki baszot sok a kamus!Eddig én is szerettem volna egy párhoz csatlakozni. Társkeresőn is írtam az elképzelésem de beszélgetés után és hogy mire vágynak mindenki le lépett! Nem azt mondom hogy mindenki kamus csak a 99.9%-a.Ezek után abba is hagytam a keresgélést inkább csak nézelődök.
2016. 08. 27. szombat 14:30  #12349
Glob112 Glob112
Szerintem nagyon jól fogalmaztad meg ,csak sajnos sok az olyan pasi aki nem hajlandó megérteni.
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2016. 08. 26. péntek 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 26. péntek 22:50
Sziasztok!Hát elsősorban olyan személynek kell irányotokba érdeklődnie,akinek a külső,,belső vonásai egyeznek,de legalábbis hasonlóak azokkal,amit ti preferáltok.Másodszor meg meg kell ismerni egymást,hiszen minden igényes,és életösztöntől,biztonságérzettől átitatott embernem egyáltalán nem mindegy,hogy kit enged az intim zónájába!Nem lehetetlen,de nehéz!Főleg úgy,hogy érzelmi fejlettség alapján nincsenek szelektálva z emberkék,így sajnos nagy az esély az otromba erőszakos tolakodóknak,és magukat párnak hazudó elmebetegnek!Őszintén remélem,hogy azért ti találtatok már megfelelő partnert magatoknak!További szép kéjjel teli napot kívánok !! wave
2016. 08. 26. péntek 22:50  #12348
Caracas79 Caracas79
Sziasztok!Hát elsősorban olyan személynek kell irányotokba érdeklődnie,akinek a külső,,belső vonásai egyeznek,de legalábbis hasonlóak azokkal,amit ti preferáltok.Másodszor meg meg kell ismerni egymást,hiszen minden igényes,és életösztöntől,biztonságérzettől átitatott embernem egyáltalán nem mindegy,hogy kit enged az intim zónájába!Nem lehetetlen,de nehéz!Főleg úgy,hogy érzelmi fejlettség alapján nincsenek szelektálva z emberkék,így sajnos nagy az esély az otromba erőszakos tolakodóknak,és magukat párnak hazudó elmebetegnek!Őszintén remélem,hogy azért ti találtatok már megfelelő partnert magatoknak!További szép kéjjel teli napot kívánok !! wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 25. csütörtök 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1058702)
2016. 08. 25. csütörtök 20:35
Valóban nem egyszerü,hidd el a pároknak sem.
2016. 08. 25. csütörtök 20:35  #12347
Törölt felhasználó (1058702)
Valóban nem egyszerü,hidd el a pároknak sem.
(Ez egy válasz porsche911 üzenetére (2016. 08. 24. szerda 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 24. szerda 17:44
Nagyon érdekel engem is egy hármas a hölgy örömére vagy férj előtt vagy akár nézni őket . Csak a megfelelő kapcsolat kiépítése nem túl könnyű. de nem lehetetlen .
2016. 08. 25. csütörtök 18:40  #12346
mókusfiú és mókuslány mókusfiú és mókuslány
Szia.Fénykép nélkül nehéz lesz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 23. kedd 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1375382)
2016. 08. 23. kedd 16:50
Sziasztok! Nagyon izgat a két férfi-egy nő felállás...Elkezdetem párt keresni...Nehéz ügy...a sok "pár"(?), értsd pasi miatt...És közben rájöttem, hogy izgatna ha nejem lenne a közösben...Már az is izgat, ha egy férfi megnézi, udvarol neki...Ez betegség?
2016. 08. 24. szerda 17:44  #12345
porsche911 porsche911
Nagyon érdekel engem is egy hármas a hölgy örömére vagy férj előtt vagy akár nézni őket . Csak a megfelelő kapcsolat kiépítése nem túl könnyű. de nem lehetetlen .
2016. 08. 24. szerda 15:32  #12344
Törölt felhasználó (1391992)
szia nem sőt pl én már keresek is pasit
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 23. kedd 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Nagyon izgat a két férfi-egy nő felállás...Elkezdetem párt keresni...Nehéz ügy...a sok "pár"(?), értsd pasi miatt...És közben rájöttem, hogy izgatna ha nejem lenne a közösben...Már az is izgat, ha egy férfi megnézi, udvarol neki...Ez betegség?
2016. 08. 23. kedd 16:59  #12343
Törölt felhasználó (1446962)
Nyugi! Ez normális. crazya
2016. 08. 23. kedd 16:50  #12342
2016. 08. 22. hétfő 20:53  #12341
Törölt felhasználó (1245022)
eljen vigyor2
(Ez egy válasz zenitó üzenetére (2016. 08. 21. vasárnap 03:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 21. vasárnap 03:24
Ez így mindenki számára megnyugtató megoldás.
2016. 08. 21. vasárnap 15:33  #12340
Törölt felhasználó (925470)
Szép is egy cuckold kapcsolat smile
2016. 08. 21. vasárnap 03:24  #12339
zenitó zenitó
Ez így mindenki számára megnyugtató megoldás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 20. szombat 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1393402)
2016. 08. 20. szombat 20:21
Szerintem itt ki baszot sok a kamus!Eddig én is szerettem volna egy párhoz csatlakozni. Társkeresőn is írtam az elképzelésem de beszélgetés után és hogy mire vágynak mindenki le lépett! Nem azt mondom hogy mindenki kamus csak a 99.9%-a.Ezek után abba is hagytam a keresgélést inkább csak nézelődök.
/ 979