Szerintem itt ki baszot sok a kamus!Eddig én is szerettem volna egy párhoz csatlakozni. Társkeresőn is írtam az elképzelésem de beszélgetés után és hogy mire vágynak mindenki le lépett! Nem azt mondom hogy mindenki kamus csak a 99.9%-a.Ezek után abba is hagytam a keresgélést inkább csak nézelődök.
ahogyan egy tartós házibaráttal vagy alkalmi partnerrel is nyugodtan meglátogathatna egy panziót
Szerintem jobb ha egy esetleges tartós házibarát modjuk titeket látogat meg a panzió helyett, Te jobban jársz, mondjuk egy kellemes látvánnyal, és a párod is biztonságban tudhatod.
Ja hogy a srácok nagy része úgy szeretné, hogy a férjemuram ne legyen ott ?
Na igen. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 20. szombat 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem jobb ha egy esetleges tartós házibarát modjuk titeket látogat meg a panzió helyett, Te jobban jársz, mondjuk egy kellemes látvánnyal, és a párod is biztonságban tudhatod.
Ja hogy a srácok nagy része úgy szeretné, hogy a férjemuram ne legyen ott ?
Na igen. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 20. szombat 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1422122)
2016. 08. 20. szombat 16:20
Azt is mondtam, hogy megérteném, ha zavarná az aktív/passzív jelenlétem, tehát szabadon kényeztethetné magát mással nélkülem is. Ha mondjuk túlóra ürügyén később jönne pár órával haza, de valójában valamelyik tényleg vastag farkú munkatársával dolgoztatná meg a punciját, én biztos nem rónám meg. Mint ahogyan egy tartós házibaráttal vagy alkalmi partnerrel is nyugodtan meglátogathatna egy panziót. Volt is precedens keresgélésre, de néhány ostoba és követelőző alak még a neten keresztül is kedvét tudta venni...
Azt is mondtam, hogy megérteném, ha zavarná az aktív/passzív jelenlétem, tehát szabadon kényeztethetné magát mással nélkülem is. Ha mondjuk túlóra ürügyén később jönne pár órával haza, de valójában valamelyik tényleg vastag farkú munkatársával dolgoztatná meg a punciját, én biztos nem rónám meg. Mint ahogyan egy tartós házibaráttal vagy alkalmi partnerrel is nyugodtan meglátogathatna egy panziót. Volt is precedens keresgélésre, de néhány ostoba és követelőző alak még a neten keresztül is kedvét tudta venni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 20. szombat 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1422122)
2016. 08. 20. szombat 15:35
Az elképzeléssel nincs gond. Ő is, meg én is nagyon élvezzük, ha például miközben nyalom a csiklóját, ott a puncijában a vibrátor. Amit bármikor lecserélhetne igazira...
Az elképzeléssel nincs gond. Ő is, meg én is nagyon élvezzük, ha például miközben nyalom a csiklóját, ott a puncijában a vibrátor. Amit bármikor lecserélhetne igazira...
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2016. 07. 26. kedd 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 26. kedd 23:00
Szia
Mikor együtt vagytok és fantàziàl, csatlakozz be te is fantàziába. Te is képzeld el a szitut amit elmond. Gyengéden célozzàl rá, jó lenne összehozni, és látni a gyönyört az arcán ahogy elkényeztetitek. Érezni a sóhaját ahogy megremeg egy màsik szerszámon.
Lényeg, hogy szinte érezze aktus közben, hogyha megtörténik vele, mennyire jó lesz neki. Időnként èrde.es màs ütemben, szögben mozogni benne, és mondani, látod hogy mennyire tetszik neki màyik partner. Újjad közben tedd szájàhoz játszon rajta mintha a tied lenne.
Szeretkezz a lelkével is. Majd írd meg milyen volt.
Mikor együtt vagytok és fantàziàl, csatlakozz be te is fantàziába. Te is képzeld el a szitut amit elmond. Gyengéden célozzàl rá, jó lenne összehozni, és látni a gyönyört az arcán ahogy elkényeztetitek. Érezni a sóhaját ahogy megremeg egy màsik szerszámon.
Lényeg, hogy szinte érezze aktus közben, hogyha megtörténik vele, mennyire jó lesz neki. Időnként èrde.es màs ütemben, szögben mozogni benne, és mondani, látod hogy mennyire tetszik neki màyik partner. Újjad közben tedd szájàhoz játszon rajta mintha a tied lenne.
Szeretkezz a lelkével is. Majd írd meg milyen volt.
Sziasztok! Miért, hogy gondolnátok?
(Ez egy válasz Glob112 üzenetére (2016. 08. 11. csütörtök 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 11. csütörtök 15:32
Mi mindketten szeretnénk csak nincs egyenlőre pasi aki úgy gondolná mint mi .
Ökörke
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2016. 08. 16. kedd 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 16. kedd 17:31
Még jó hogy szopta és nem harapdálta mert akkor lehet vacsorával kínáltad volna
Nyilván nem ő kapta a bugyit, mert ő nem 18 éves.
De lehet hogy mást is látott, tudott, esetleg .... ? (Ez egy válasz Gunners.91 üzenetére (2016. 08. 17. szerda 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
De lehet hogy mást is látott, tudott, esetleg .... ? (Ez egy válasz Gunners.91 üzenetére (2016. 08. 17. szerda 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ha jol tudom ott is voltak miért?
(Ez egy válasz free001 üzenetére (2016. 08. 17. szerda 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Véletlen nem siófokon volt?
(Ez egy válasz Gunners.91 üzenetére (2016. 08. 13. szombat 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 13. szombat 22:16
sziasztok
csajszim épp lánybúcsún van megbeszéltük hogy félre dughat vagy ha van kedve hozza haza a fiút és csináljuk 3asbanremélem nem sokat alszok ma
csajszim épp lánybúcsún van megbeszéltük hogy félre dughat vagy ha van kedve hozza haza a fiút és csináljuk 3asbanremélem nem sokat alszok ma
Hát én odatartanám a szivaromat.
(Ez egy válasz eleven üzenetére (2016. 08. 16. kedd 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 16. kedd 07:46
Amikor dugom a nejemet odateszem a szájához az ujjamat és egyből be is kapja majd vadul szopja mintha fasz lenne.Szóval kellene még egy farok amivel játszadozhatna dugás közben.
Még jó hogy szopta és nem harapdálta mert akkor lehet vacsorával kínáltad volna
(Ez egy válasz eleven üzenetére (2016. 08. 16. kedd 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 16. kedd 07:46
Amikor dugom a nejemet odateszem a szájához az ujjamat és egyből be is kapja majd vadul szopja mintha fasz lenne.Szóval kellene még egy farok amivel játszadozhatna dugás közben.
buliba rengeteg pasival táncolt persze fogdosták is.
aztán 1 csajszi oda ment hozzá hog nem e táncolna az öccsével 1 kicsit
ahogy elmesélte asrácé lett a bugyi amugy a kis srác 18volt és szülinapja volt épp (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 16. kedd 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
aztán 1 csajszi oda ment hozzá hog nem e táncolna az öccsével 1 kicsit
ahogy elmesélte asrácé lett a bugyi amugy a kis srác 18volt és szülinapja volt épp (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 16. kedd 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2016. 08. 16. kedd 11:46
Bővebben, mi történt, mit mesélt ?
Bővebben, mi történt, mit mesélt ?
(Ez egy válasz Gunners.91 üzenetére (2016. 08. 15. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 15. hétfő 13:57
hát reggel 6ra ért haza a drágám sajnos egyedül de bugyi nélkül
Ha összejön végre , akkor is csak hármasban .
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 12. péntek 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1435502)
2016. 08. 12. péntek 21:03
Sziasztok ismét. Kíváncsi lennék kinek hogy sikerült az első élménye és ki engedte egyedül a párját ki csak 3-ban csinálják csak .
Meg is dugták?
(Ez egy válasz Gunners.91 üzenetére (2016. 08. 15. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 15. hétfő 13:57
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 14. vasárnap 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2016. 08. 14. vasárnap 07:55
hozza haza a fiút és csináljuk 3asban
Ez utóbbi jobban hangzik, kérdés, bejönne neked a hazahozott fiatalember.
Ez utóbbi jobban hangzik, kérdés, bejönne neked a hazahozott fiatalember.
Isten ebben nem fog segíteni.
De egy jó adatlap, nem kevés szerencse, a nagy számok törvénye, (sok elküldött levél), na abból majd lehet valami. (Ez egy válasz sex75 üzenetére (2016. 08. 14. vasárnap 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
De egy jó adatlap, nem kevés szerencse, a nagy számok törvénye, (sok elküldött levél), na abból majd lehet valami. (Ez egy válasz sex75 üzenetére (2016. 08. 14. vasárnap 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 14. vasárnap 15:06
Sziasztok!
Isteni ajándék lenne ha egyszer segédkezhetnék egy pár hölgy tagját kényeztetni...
Isteni ajándék lenne ha egyszer segédkezhetnék egy pár hölgy tagját kényeztetni...
Sziasztok!
Nekünk van állandó barátunk akit látogatunk kb havi rendszerességgel. A kezdeti nehézségek óta ha nagyon jók a bulik. Remélem hamarosan egy sorozat is összejön egy ilyen találkán ! Az asszony is élvezi a két aktív pasit, de azt látni, hogy míg a szájával dolgozik keményen kapja hátulról, na attól három napig állva is marad!