Érdekes történet voltköszi,hogy megosztottad
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929830)
2014. 10. 30. csütörtök 21:59
Köszönöm a hozzászólásokat jó fejek vagytok. Igazából csak a most kezdők ,vacilálóknak akartam felhívni a figyelmét, hogy figyeljenek nagyon mikor tervezgetnek .Mert egy mondat amire nem figyelünk is átfordíthatja a vágyakat , rémálommá.Mindent kőkeményen leszögezni és ha baki van akkor inkább áljanak le amig megoldjak. Beszéljék ujra a vágyaikat. Semmikèpp ne kényszerítsík a párjukat olyan dologra amit nem akarnak. Bár én nem tettem.De valoszinű hogy ujraélesztettem a dolgot. Ott volt a hiba . Nem kellett volna . A fagyi visszanyalt. Mindenesetre örülök hogy elolvstátokok
Jól láttad a történeted elején,hogy nagy jelentősége volt annak,hogy átmentetek a bi feleséged barátnőjéhez, akiről előre szólt neked,hogy hajt rád. Ezzel,hogy nem dugtad meg a csajt, megbántottad őt is, a feleséged pedig lejárattad,hogy ilyen balfasz férje van!
Gyakorlatilag innentől kezdve, (vagy már régebb óta) nem tekint rád férfiként, nem tud férfiként kezelni téged a kapcsolatban. Futsz utána mint egy pincsikutya, bármit megtehet veled, még szép,hogy kiéli a vágyait, ha ráadásul még te is szorgalmazod ezeket. Egy swinger buliban ahelyett,hogy ledugtál volna 1-2 jó csajt, befordulva tébláboltál, amíg őt többen partyba vágják! Sajnos azt kell mondjam,hogy a csajod sokkal tökösebb mint te!
Szerintem menthető még a dolog, azt kell elérned a feleségednél,hogy férfiként tudjon rád felnézni. Mert jelenleg te egy pincsikutya vagy neki, bárhova megy, te úgyis követed, bármit csinál bárkivel, te úgyis ott fogsz lihegni a sarkában.
Legyél vele normális, beszéljetek egymással őszintén, de az az alap,hogy beújítasz egy csinos fiatal szexpartnert/szeretőt, és vele elfelejted az utóbbi időszak rossz emlékeit. Egyáltalán nem baj ha azt látja rajtad a feleséged,hogy kellesz más nőnek is. Arra különösen figyelj,hogy csinálj pár olyan dolgot is vele, amit a feleségeddel pl soha eddig. A saját életed tedd jobbá elsőkörben, és amikor azt látja rajtad a feleséged,hogy kiegyensúlyozott vagy, jól érzed magad a bőrödben, akkor fel fogod kelteni az érdeklődését irántad. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyakorlatilag innentől kezdve, (vagy már régebb óta) nem tekint rád férfiként, nem tud férfiként kezelni téged a kapcsolatban. Futsz utána mint egy pincsikutya, bármit megtehet veled, még szép,hogy kiéli a vágyait, ha ráadásul még te is szorgalmazod ezeket. Egy swinger buliban ahelyett,hogy ledugtál volna 1-2 jó csajt, befordulva tébláboltál, amíg őt többen partyba vágják! Sajnos azt kell mondjam,hogy a csajod sokkal tökösebb mint te!
Szerintem menthető még a dolog, azt kell elérned a feleségednél,hogy férfiként tudjon rád felnézni. Mert jelenleg te egy pincsikutya vagy neki, bárhova megy, te úgyis követed, bármit csinál bárkivel, te úgyis ott fogsz lihegni a sarkában.
Legyél vele normális, beszéljetek egymással őszintén, de az az alap,hogy beújítasz egy csinos fiatal szexpartnert/szeretőt, és vele elfelejted az utóbbi időszak rossz emlékeit. Egyáltalán nem baj ha azt látja rajtad a feleséged,hogy kellesz más nőnek is. Arra különösen figyelj,hogy csinálj pár olyan dolgot is vele, amit a feleségeddel pl soha eddig. A saját életed tedd jobbá elsőkörben, és amikor azt látja rajtad a feleséged,hogy kiegyensúlyozott vagy, jól érzed magad a bőrödben, akkor fel fogod kelteni az érdeklődését irántad. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 30. csütörtök 22:01
Köszönöm a hozzászólásokat jó fejek vagytok. Igazából csak a most kezdők ,vacilálóknak akartam felhívni a figyelmét, hogy figyeljenek nagyon mikor tervezgetnek .Mert egy mondat amire nem figyelünk is átfordíthatja a vágyakat , rémálommá.Mindent kőkeményen leszögezni és ha baki van akkor inkább áljanak le amig megoldjak. Beszéljék ujra a vágyaikat. Semmikèpp ne kényszerítsék a párjukat olyan dologra amit nem akarnak. Bár én nem tettem.De valoszinű hogy ujraélesztettem a dolgot. Ott volt a hiba . Nem kellett volna . A fagyi visszanyalt. Mindenesetre örülök hogy elolvastátok. Remélem óvatosságra intő pêlda. Jó éjt !
(Ez egy válasz frenkie13 üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 30. csütörtök 14:15
Kezdjük elvesztése a hitünket....itt tényleg nincs egy nemkamu pasi??
Pedig nagyon szeretném látni a párommal, páromban.
Pedig nagyon szeretném látni a párommal, páromban.
Mi köszönjük . hogy megosztottad szomorú de tanúlságos történeted .
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 30. csütörtök 22:01
Köszönöm a hozzászólásokat jó fejek vagytok. Igazából csak a most kezdők ,vacilálóknak akartam felhívni a figyelmét, hogy figyeljenek nagyon mikor tervezgetnek .Mert egy mondat amire nem figyelünk is átfordíthatja a vágyakat , rémálommá.Mindent kőkeményen leszögezni és ha baki van akkor inkább áljanak le amig megoldjak. Beszéljék ujra a vágyaikat. Semmikèpp ne kényszerítsék a párjukat olyan dologra amit nem akarnak. Bár én nem tettem.De valoszinű hogy ujraélesztettem a dolgot. Ott volt a hiba . Nem kellett volna . A fagyi visszanyalt. Mindenesetre örülök hogy elolvastátok. Remélem óvatosságra intő pêlda. Jó éjt !
Köszönöm a hozzászólásokat jó fejek vagytok. Igazából csak a most kezdők ,vacilálóknak akartam felhívni a figyelmét, hogy figyeljenek nagyon mikor tervezgetnek .Mert egy mondat amire nem figyelünk is átfordíthatja a vágyakat , rémálommá.Mindent kőkeményen leszögezni és ha baki van akkor inkább áljanak le amig megoldjak. Beszéljék ujra a vágyaikat. Semmikèpp ne kényszerítsík a párjukat olyan dologra amit nem akarnak. Bár én nem tettem.De valoszinű hogy ujraélesztettem a dolgot. Ott volt a hiba . Nem kellett volna . A fagyi visszanyalt. Mindenesetre örülök hogy elolvstátokok
Mindegy mikor válsz el,ha okosan csináljátok!!!!Elmegy az életed!Elváltam,lányaim imádnak,új párom imád,lányaim nagyon jól elvannak a párommal!És sokkal jobban érzem magam,élem,éljük az életünk!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 30. csütörtök 21:14
Hmm .. Igen sajnos én is ettől tartok, de a gyerkőcök miatt biztos hogy nemfogok srmmi válásba belemenni. Majd ha nagyobbak lesznek.legalább a fiam töltse be 18 at.az mé 10 év.max majd mindketten megoldjuk a szüksegleteinket, ha ugy alakul.persze nem az otthonunkban.Ennyivel tartozom a gyerekeimnek ha bele döglök is .Ők nem szabad hogy megszívják emiatt.
Igazából én is hibáztam amikor nem figyeltem arra az érvelésére hogy neki nem kell több nálam.És a figyelmetlenségemmel, gyakorlatilag adtam alá a lovat. Amivel aztán messzire vágtázott.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (42506)
2014. 10. 30. csütörtök 19:48
Szia!
A nejem is elolvasta és utána megbeszéltük a történeted. Mindketten azon a véleményen vagyunk NEM TE hibáztál.
Szerettél volna adni pluszt ami sikerült is, de a nejed átvert becsapott. Nem fájdítom a szíved, de lehet nem is tudsz mindent. De már nem is fontos. Nem hisszük, hogy ennek a házasságnak van jövője, mint ahogy jelene sincs. Bármennyire nehéz lehet tudomásul kellene venni, hogy eddig tartott. Ha bizalmat szavazol neki akkor önmagad csapod be. Kívánjuk, hogy legyen erőd előre lépni. A nevetőkkel meg ne foglalkozz.
A nejem is elolvasta és utána megbeszéltük a történeted. Mindketten azon a véleményen vagyunk NEM TE hibáztál.
Szerettél volna adni pluszt ami sikerült is, de a nejed átvert becsapott. Nem fájdítom a szíved, de lehet nem is tudsz mindent. De már nem is fontos. Nem hisszük, hogy ennek a házasságnak van jövője, mint ahogy jelene sincs. Bármennyire nehéz lehet tudomásul kellene venni, hogy eddig tartott. Ha bizalmat szavazol neki akkor önmagad csapod be. Kívánjuk, hogy legyen erőd előre lépni. A nevetőkkel meg ne foglalkozz.
Köszönöm hozzászólásod. Lehet hogy igazad van... Bár eléggé arrogáns ember vok alapjáraton. Mindazon által, előbb vágnám le a kezem minthogy megüssem a parom. Az afro srác igazság szerintnincs vele gondom mert nincsenek rasszista hajlamaim. Nekem ők ugyanugy emberek. Egyébként a feleségem nem bombázó kategória ,bár igaz nagyon jofej és laza, jó humorú vsajszi.Ezért is szeretik sokan. Én meg mert őt választottam páromul. Nyilván ez nem ok hogy az ember végig szenvedjen ettől a helyzettől.Édes igazán nem az bánt hogy a bizalmam kihasználva tett lóvá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2014. 10. 30. csütörtök 20:52
Amúgy meg hosszabban reagálva arra amit írtál, hát erre nagyon rábasztál, igen, ilyen nyersen fogalmazva.
Lehet hogy még ma is fülig szerelmes vagy a hölgybe, ezt nem vitatom.
De mindennek van határa, a szerelemnek, a tűrésnek, de legfőképp a megaláztatásnak. Ilyet nem lehet eltűrni senkinek sem, még egy szuper bombázónak sem. Nem akarok durván fogalmazni, és nem, nem mondom hogy egy egy suhintást nem megérdemelt volna a kedves hölgy, de az a minimum, hogy az első ilyen eset után ha nem is, de a második után igen tipli, de neki, tipli a fa...mba kisanyám.
De mindennek van határa, a szerelemnek, a tűrésnek, de legfőképp a megaláztatásnak. Ilyet nem lehet eltűrni senkinek sem, még egy szuper bombázónak sem. Nem akarok durván fogalmazni, és nem, nem mondom hogy egy egy suhintást nem megérdemelt volna a kedves hölgy, de az a minimum, hogy az első ilyen eset után ha nem is, de a második után igen tipli, de neki, tipli a fa...mba kisanyám.
Hmm .. Igen sajnos én is ettől tartok, de a gyerkőcök miatt biztos hogy nemfogok srmmi válásba belemenni. Majd ha nagyobbak lesznek.legalább a fiam töltse be 18 at.az mé 10 év.max majd mindketten megoldjuk a szüksegleteinket, ha ugy alakul.persze nem az otthonunkban.Ennyivel tartozom a gyerekeimnek ha bele döglök is .Ők nem szabad hogy megszívják emiatt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (42506)
2014. 10. 30. csütörtök 19:48
Szia!
Amúgy meg hosszabban reagálva arra amit írtál, hát erre nagyon rábasztál, igen, ilyen nyersen fogalmazva.
Tipli.
Hát nem tudom, ha nekem ilyet mondanának ???????????? (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát nem tudom, ha nekem ilyet mondanának ???????????? (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 30. csütörtök 15:30
Szóval legnagyobb meglepetésemre, mikor megkérdezte hogy már megint mit rosszalkodom ,mondtam hogy vannak páran akik szertnének talizni velünk .Azt mondta hajrá. Úgy is lett. Talizgattunk párokkal stb de semmi.. Aztán egy nap tláltunk egy párt itt a gg-n.Du taliztunk velük.Estére áthívtak minket.Nagyon jó kis este vol rengeteg szexxel.Gond csak az volt , hogy a srác csak a párommal akart lenni a feleségét teljesen kizárta a képből.Pedig a párom lévén bisex beállítottságú (én hetero) szeretett volna a hölgyel is lenni.Na mindegy összeségében jó volt, de csak ez az egy alkalom volt velük 4 esben.(Késöbb ők vittek be minket a swinger világba) na mindegy eltelt egy hónap kb.nyár van meleg stb. gyerekek strand. Egyszer csak jelentkezett a pár hogy ha van kedvünk ,van egy privát swinger buli menjünk ha érdekel minket. Ekkor a párom azt mondta ő kíváncsi erre a műfajra és hogy menjünk.Mondtam jó legyen de tartsuk be a szabályokat.Úgy ahogy eddig ,így most is közösen éljük meg a dolgokat.Gondoltam így lesz .Hát kurvára nem így volt.Már ott gyanús volt a dolog hogy amint egy nöi jelentkezővel félre vonult (aminek én nagyon örültem mert nagyon akarta már egy hölgyel) azt mondta mindenki előtt hogy ugye tudod hogy te most tipli. Köpni nyelni nem tudtam , meg hát kicsit megalázó volt. Mi hogy az én drágám akit imádok ,szeretek bla-bla ...ilyet mondott nekem.Persze a pofámról leégett a bőr. Ráadásul és ez most komoly én nem akartam csak is és kizárólag nézni ,illetve felügyelni hogy csak ők lehessenek együtt.Na mindegy lenyeltem a békát. Hagy menjen. Minek az lett a vége míg a csaj nyalta ő közben jó pár úrnak bekapta. Majd az egyik meg is dugta.VÁGJÁTOK. Engem elzavart.Na mindegy gondoltam akkor én is elfoglalom magam . Sajnos nem sikerült tul jol. Nem voltam oda a helyzetért ,mert nekem hiába jön akármilyen bombázó én a párommal együtt tudom csak élvezni a többest vagy akármit is.Ő persze látván hogy próbálok ellenni,folytatta .Egyszer csak arra lettem figyelmeshogy három férfi verte őt gruppenbe (minden lyukban) keményen. Ami meglepett de megmondom őszintén tetszett és nagyon izgatott.Ugyanakkor ott álltam és nem értettem hogy nekem soha nem engedett extrémebb dolgokat, mint pl anál stb. Ott meg azok hárman ...hát elég rendesen hagyta nekik a dolgokat. Iszogattam ,búslakodtam ,aztán kellő alkohol mennyiség után rájöttem ,hogy kegyetlenül meg vok szivatva.Sztem ő is kíváncsi volt mikor jövök rá. Én viszont értetlenül álltam a dolog előtt.És utánna még mindig mentünk a bulikra .Megigérte ugy lesz hogy együtt stb . de soha nem volt ugy én fasz meg csak vittem.Egyszer megkérdeztem tőle miért nem szól hogy ha van pár, vagy srác , vagy csaj akkor nyomjuk többesben (szeretem látni hogy élvezi azt amit nyujhatok neki ha azt akarja hogy öt srác ,az sem baj csak hagy lehessek az egyik.) Na mi volt a válasz..... "MInek szóljak úgy is ott vagy 2 perc múlva ,ha eltűnök". Hát ez kurva jól esett ugy az 5. buli környékén.
Egy jó csaj lesmárol. Nem, nem utasítom vissza, sőt próbálok továbbmenni, akár egy jó dugásig.
Afroamerikai. Hogy fogalmazzak hogy ne tiltsanak, a közelébe, a közelünkbe sem engednék egy ilyen "urat" (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Afroamerikai. Hogy fogalmazzak hogy ne tiltsanak, a közelébe, a közelünkbe sem engednék egy ilyen "urat" (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 30. csütörtök 14:34
Azért szeretném jelezni ,hogy minden eset a maga nemében egyedi. senki se vegy e az esetünket etalonnak.szóval ahoz hogy folytassam és teljes legyen a kép,vissza kell mennem kicsit "Noé-ig".Friis házasok voltunk bár már 7-8 éve együtt mikor az első hármasunk megtörtént egy közös barátunkal.volt hogy havonta ,volt hogy ritkábban,volt hogy gyakrabban éltünk a lehetőséggel.Ez tartott pár évig ,aztán sajnos megszakadt.A Srácnál családi problémák,nálunk gyermek vállalás miatt.Telt mult az idő. Volt még egy-két kalandunk aztán leálltunk.Megszületett a fiam. Egy éves lehetett amikor ,a drágám egy fiatalkori barátnője,meghívott minket hogy nála tartsuk a házassági évfordulónkat.EZT AZÉRT KELL MEGEMLÍTENEM,MERT MINT MAJD A KÉSŐBBIEKBEN KIDERÜL ELÉG NAGY JELENTŐSÉGGEK BÍR !!Szóval megérkeztünk iszogattunk ,beszélgettünk.A párom mindig említette hogy legyek éber mert a csaj hajt rám.Így is volt ,de nem tulajdonítottam ennek túl nagy jelentőséget, mondván ahoz 2 kell.Éjfél tájt mondta a drágám hogy elpályázik a gyerekkel aludni. Mi a csajjal folytattuk az iszogatást aztán...... ......... neem, nem történt meg!!! Mert hogy (most sokan hülyének néznek tudom) felugrottam a csókja közben és mondtam" hogy ez nekem nem megy csak ha a párom is jelen van és nem hiszem hogy ennek most helye lenne még hármasban is".Fel mentem a párom után az emeletre és (most megint páran hülyének néznek) elmondtam hogy mi zajlott de nem történt semmi.Nekem ez fontos volt hogy tudja.A csaj olyan cirkuszt vert le a páromnak hogy én nem dugtam meg őt , hogy köpni nyelni nem tudtunk. Na mindegy m egszakadt a barátságuk.Persze zárásként a csaj még megemlítette hogy én tehetek mindenről.na jó erről ennyit. El telt még 1-2 év megszületett a lányunk is. Szóval gyed ,gyes stb. Na és itt következik az én tévedésem.Egyszerelment egy barátnőjével csajos bulizni én otthon maradtam a kicsikkel.Mikor hazajött,elmesélte hogy milyen jót bulizott és hogy megismerkedett egy afroamcsi sráccal,smároltak táncoltak de semmi több.Engem persze rohadtul izgatot a dolog. Fel idézte bennem a régi időket mikor kalandoztunk. Sajna a srác onnan a szórakozó helyről egyenesen a reptérre ment ugyhogy annyinál be is fejezték.Szóval miután elmesélte a dolgot azt hittem esetleg neki is hiányzik az a szabadabb élet amit a "kölykök előtti időben éltünk.Így hát gondoltam felajánlom neki hogy kezdjük ott ahol abbahagytuk anno.Imádom A párom és soha nem fosztanám meg semmi jótól.legalább is akkor még úgy gondolkodtam.Na mindegy, szóval mikor mondtam neki az volt a válasz hogy nem ,én elég vagyok neki majd talán később ha már a gyerekek nagyobbak lesznek.mondtam oksa akkor ennyi.Igen de ugye én attól még forumozgattam itt is meg egy másik oldalon is de semmi több.Mikor kérdezte mikről ,kikkel csevegek, elmeséltem neki. Ő ezt olybá vette hogy én nem tu dok lenyugodni.Majd egyszer egy kedves pár ránküzent hogy taliznánk e velük.Nem vagyunk messze tök jó meg minden. .... folyt köv csak fogy a karakter.
Szia!
Szerettél volna adni pluszt ami sikerült is, de a nejed átvert becsapott. Nem fájdítom a szíved, de lehet nem is tudsz mindent. De már nem is fontos. Nem hisszük, hogy ennek a házasságnak van jövője, mint ahogy jelene sincs. Bármennyire nehéz lehet tudomásul kellene venni, hogy eddig tartott. Ha bizalmat szavazol neki akkor önmagad csapod be. Kívánjuk, hogy legyen erőd előre lépni. A nevetőkkel meg ne foglalkozz. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerettél volna adni pluszt ami sikerült is, de a nejed átvert becsapott. Nem fájdítom a szíved, de lehet nem is tudsz mindent. De már nem is fontos. Nem hisszük, hogy ennek a házasságnak van jövője, mint ahogy jelene sincs. Bármennyire nehéz lehet tudomásul kellene venni, hogy eddig tartott. Ha bizalmat szavazol neki akkor önmagad csapod be. Kívánjuk, hogy legyen erőd előre lépni. A nevetőkkel meg ne foglalkozz. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 30. csütörtök 18:21
Persze tudom most sokan hasukat fogva sikítva röhögnek és mondják na nézd ezt a faszt. Hidd el elég szar ez nekem ,hogy tényleg ekkora fasz voltam és igy jártam,de csak is magamnak köszönhetem.Ha elgondolkodtat az azt jelenti érdemes volt megosztani veletek a történetem.
Elég gáz ami veled történt.szerintem nem veled volt a gond a nejednél kattant be valami, ha nem te beszéled rá a többesre előbb utóbb elment volna a tudtod nélkül is szóval lehet hogy így volt jobb mert legalább volt valami rálátásod. de nagyon úgy érzem hogy a kapcsolatotoknak annyi bár inkább én tévedjek. azt hogy valaki rajtad röhögne nem hinném , esetleg olyan akinek a fejében nem fordult meg a többes ötlete. De fel a fejjel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 30. csütörtök 18:21
Persze tudom most sokan hasukat fogva sikítva röhögnek és mondják na nézd ezt a faszt. Hidd el elég szar ez nekem ,hogy tényleg ekkora fasz voltam és igy jártam,de csak is magamnak köszönhetem.Ha elgondolkodtat az azt jelenti érdemes volt megosztani veletek a történetem.
(Ez egy válasz ravel üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 30. csütörtök 18:13
Hát, ez nem semmi!-vidékiesen szólva.
Mindenesetre, minimum elgondolkodtató!
Kösz, hogy megírtad!
Kösz, hogy megírtad!
Hát, ez nem semmi!-vidékiesen szólva.
Kösz, hogy megírtad! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Kösz, hogy megírtad! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 30. csütörtök 17:33
Szóval ment 2 és fél hónapig nem mondom hogy nem voltak jók az együtlétek. Mondjuk a srác nem szeretett bizonyos dolgokat pl. szívesen nyalt a páromnak viszont nem szívesen adta a szájába ami engem spec nagyon izgatott volna a gondolat is. DE mindegy nem is ez a fontos.Aztán jöttek a miért nem tudunk mi is nyitott házasságban élni mint az xy.meg a felesége.Különben is jobb lenne ha elválnánk.Meg hogy végre talált valakit akivel menne a hármas és ő választotta, de az nekem nem jó.(nem emlékszem hogy valaha is megszabtam volna kivel csináljuk).Meghogy különben is miért nem keresek magamnak is egy másik csajt olyan szexbarátnőt.Az való igaz nem izgatot soha hogy 2 nővel legyek.Mindig az izgatott hogy egy másik férfival kényeztethessem őt.jelezném hetero vagyok tehát nem a ffin volt a hangsúly hanem a páromon. Szóval jöjjenek az indokok a szivatásra. 1.)A történet elején említettem egy hármast ami jól működött.... Gondoltam én .! Mert hogy állítólag csak én éreztem úgy. Tulajdon képpen csak mittam ment bele. hmm nem emlékszem hogy említette volna valaha is hogy neki ez rossz. Jelzem én nem emlékszem ami nem jelenti hogy nem igaz.Talán tényleg nem figyeltem rá... :( 2.) Amiért nem fogadtam meg a tanácsát a barinővel kapcsolatban és hagytam hogy kikezdjen velem.Ugye emlékeztek nem történt semmi... És akkor most őszinte leszek : már bánom meg kellett volna dugnom a a lány t mint állat. Nem azért mondom mert dühös vagyok,hanem mert akkor legalább lett volna értelme bűnhődnöm. 3.)A swingerrel meglettem szivatva mert nem akartam leállni és mindig a forumokkal törödtem meg a szexxel . Itt gondolom az van hogy ugyan nem hanyagoltam őt szexben ,de mellette soket foglalkoztatott az egyéb szex mint többes stb. Ez igaz lehet ugyan is volt időszak mikor úgyéreztem kevés vok neki,gondoltam estleg feldobjuk egy kicsit a szexet. Hát nem így volt csak én hittem.Aztán a csúcs az amikor azt mondta hogy a legutolsó hármasunk is a szivatásról szólt.Ő nem is élvezte csak jó ezköz volt a srác , a szivatásomra.
Szóval most a ott tartok hogy konkrétan még ha a házasságom nincs is romokban de már nem az ami volt. a szex egyre szarabb. Ő ugyan megtesz mindent de sajna nekem mindig eszembe jutnak a rossz élmények, igen szex közben és ez sajna kihat a kedvemre.Van hogy előttem van a három manus, akik a swingeren gangbe verték stb. jönnek a képek és hát igen van hogy szó szerint idegbetegen , lekonyult fasszal ugrok ki az ágyból vagy a szituból és ott vége is. van hogy 1-2 hétig is eltart míg egymáshoz nyúlunk.
Hát ennyi lett volna mindenki vonja le a tanulságot hogy megéri e belemenni az egyéb élvezetekbe.És valóban a párja is akarja kívánja ezt,vagy csak a saját agyszüleménye. ez a történet 12 évet ölel fel a 20 ból. De a legdurvább az utolsó volt.És úgy gondolom vesztettem ebben a mindent megengedek történetben.remélem tanultok belőle.Egyetlen élmény sem ér fel azokkal amit ellenben elveszítettem. És mindez a figyelmetlenségem miatt.
köszi hogy elolvstátok
Szóval most a ott tartok hogy konkrétan még ha a házasságom nincs is romokban de már nem az ami volt. a szex egyre szarabb. Ő ugyan megtesz mindent de sajna nekem mindig eszembe jutnak a rossz élmények, igen szex közben és ez sajna kihat a kedvemre.Van hogy előttem van a három manus, akik a swingeren gangbe verték stb. jönnek a képek és hát igen van hogy szó szerint idegbetegen , lekonyult fasszal ugrok ki az ágyból vagy a szituból és ott vége is. van hogy 1-2 hétig is eltart míg egymáshoz nyúlunk.
Hát ennyi lett volna mindenki vonja le a tanulságot hogy megéri e belemenni az egyéb élvezetekbe.És valóban a párja is akarja kívánja ezt,vagy csak a saját agyszüleménye. ez a történet 12 évet ölel fel a 20 ból. De a legdurvább az utolsó volt.És úgy gondolom vesztettem ebben a mindent megengedek történetben.remélem tanultok belőle.Egyetlen élmény sem ér fel azokkal amit ellenben elveszítettem. És mindez a figyelmetlenségem miatt.
köszi hogy elolvstátok
UI:Ha esetleg van kérdésetek a töténettel kapcsolatban szívesen válaszolok.És itt kérek elnézést ha nem voltam érthető bizonyos pontjaiban.Sajna enyhén szólva megviselt, hogy el nem tudtam képzelni , ezt okozom azzal ha "örömöt szeretnék lelni az örömében" remélem értitek hogy itt mire gondolok.Imádtam és imádom azokat a pillanatokat amik megvoltak és együtt éltünk meg. ugyanakkor utálom és elszomorítanak azok ahol nem vehettem részt a dolgokban. Hölgyeim ha a párotok van olyan bolond mint én voltam , hogy szeretne ilyen vagy hasonló élvezetekben részesíteni titeket és tényleg élvezitek,hagyjátok hogy érezze a férfi, hogy neketek jó.Egy igazi férfinek fontos hogy elbűvölje a nőt,és akár a titkolt vágyait is megadja neki. Ha viszont nem szeretnétek ilyen pluszt azt nagyon nyomatékosan jelezzétek neki,de ne szivassátok meg úgy mint ahogy én lettem megszivatva.Ja és nem sajnáltatom magam még ha úgy is tűnik. Csak az úgymond drága időt sajnálom amit ezen dolgokra fecséreltem feleslegesen.Gondolván milyen jó férj vagyok.Mert az én drágámnak ne hiányozzon semmi.És kurvára tévedtem. Mert higgyétek el nem kedves férfi társaim nem biztos hogy jót tesztek.
Szép estét mindenkinek ! És további szép élményeket kívánok nektek ,akár a normál ,akár a többes szexben is . (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép estét mindenkinek ! És további szép élményeket kívánok nektek ,akár a normál ,akár a többes szexben is . (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval ment 2 és fél hónapig nem mondom hogy nem voltak jók az együtlétek. Mondjuk a srác nem szeretett bizonyos dolgokat pl. szívesen nyalt a páromnak viszont nem szívesen adta a szájába ami engem spec nagyon izgatott volna a gondolat is. DE mindegy nem is ez a fontos.Aztán jöttek a miért nem tudunk mi is nyitott házasságban élni mint az xy.meg a felesége.Különben is jobb lenne ha elválnánk.Meg hogy végre talált valakit akivel menne a hármas és ő választotta, de az nekem nem jó.(nem emlékszem hogy valaha is megszabtam volna kivel csináljuk).Meghogy különben is miért nem keresek magamnak is egy másik csajt olyan szexbarátnőt.Az való igaz nem izgatot soha hogy 2 nővel legyek.Mindig az izgatott hogy egy másik férfival kényeztethessem őt.jelezném hetero vagyok tehát nem a ffin volt a hangsúly hanem a páromon. Szóval jöjjenek az indokok a szivatásra. 1.)A történet elején említettem egy hármast ami jól működött.... Gondoltam én .! Mert hogy állítólag csak én éreztem úgy. Tulajdon képpen csak mittam ment bele. hmm nem emlékszem hogy említette volna valaha is hogy neki ez rossz. Jelzem én nem emlékszem ami nem jelenti hogy nem igaz.Talán tényleg nem figyeltem rá... :( 2.) Amiért nem fogadtam meg a tanácsát a barinővel kapcsolatban és hagytam hogy kikezdjen velem.Ugye emlékeztek nem történt semmi... És akkor most őszinte leszek : már bánom meg kellett volna dugnom a a lány t mint állat. Nem azért mondom mert dühös vagyok,hanem mert akkor legalább lett volna értelme bűnhődnöm. 3.)A swingerrel meglettem szivatva mert nem akartam leállni és mindig a forumokkal törödtem meg a szexxel . Itt gondolom az van hogy ugyan nem hanyagoltam őt szexben ,de mellette soket foglalkoztatott az egyéb szex mint többes stb. Ez igaz lehet ugyan is volt időszak mikor úgyéreztem kevés vok neki,gondoltam estleg feldobjuk egy kicsit a szexet. Hát nem így volt csak én hittem.Aztán a csúcs az amikor azt mondta hogy a legutolsó hármasunk is a szivatásról szólt.Ő nem is élvezte csak jó ezköz volt a srác , a szivatásomra.
köszi hogy elolvstátok
köszi hogy elolvstátok
Szia.engem érdekel mi volt?mi történt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 30. csütörtök 11:32
Engem is izgatott mindig , máig is izgat, volt is nem egy kalandunk (hármas,négyes felállás,swingerezés). Mégis azt kell mondjam hogy többet nem lesz. Bármelyikben is próbálkoztunk, rá kellett jönnöm hogy a párommal,bár nem két napja vagyunk együtt,merőben más az elképzelésünk.Röviden, tömören , akármelyik esetet is vesszük alapul,mindig pórul jártam. 20 év után (abból 12 éve házasok) azt hittem ismerem. HÁT NEM ! A legutóbbi hármas kalandunkról nem is beszélve ami kb. 3 hónapig tartott. Hittem meg van az emberünk és nem lehet gond ,aztán nem úgy lett. A partner nem egészen tudta hol a helye. mint az utána kiderült a drágám sem.Ha valakit érdekel,szívesen megosztom majd veletek a hallatlanul tanulságos sztorit aminek sajnos Én , de a drágám is elszenvedője volt. mindketten rába...unk valamilyen szinten. Ki-Ki a maga szemszögéből nézve .
Tovabbi szep almokat .D D
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
köszi hogy elolvstátok
köszi hogy elolvstátok