Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2014. 10. 30. csütörtök 17:33  #10378
Törölt felhasználó (929830)
Szóval ment 2 és fél hónapig nem mondom hogy nem voltak jók az együtlétek. Mondjuk a srác nem szeretett bizonyos dolgokat pl. szívesen nyalt a páromnak viszont nem szívesen adta a szájába ami engem spec nagyon izgatott volna a gondolat is. DE mindegy nem is ez a fontos.Aztán jöttek a miért nem tudunk mi is nyitott házasságban élni mint az xy.meg a felesége.Különben is jobb lenne ha elválnánk.Meg hogy végre talált valakit akivel menne a hármas és ő választotta, de az nekem nem jó.(nem emlékszem hogy valaha is megszabtam volna kivel csináljuk).Meghogy különben is miért nem keresek magamnak is egy másik csajt olyan szexbarátnőt.Az való igaz nem izgatot soha hogy 2 nővel legyek.Mindig az izgatott hogy egy másik férfival kényeztethessem őt.jelezném hetero vagyok tehát nem a ffin volt a hangsúly hanem a páromon. Szóval jöjjenek az indokok a szivatásra. 1.)A történet elején említettem egy hármast ami jól működött.... Gondoltam én .! Mert hogy állítólag csak én éreztem úgy. Tulajdon képpen csak mittam ment bele. hmm nem emlékszem hogy említette volna valaha is hogy neki ez rossz. Jelzem én nem emlékszem ami nem jelenti hogy nem igaz.Talán tényleg nem figyeltem rá... :( 2.) Amiért nem fogadtam meg a tanácsát a barinővel kapcsolatban és hagytam hogy kikezdjen velem.Ugye emlékeztek nem történt semmi... És akkor most őszinte leszek : már bánom meg kellett volna dugnom a a lány t mint állat. Nem azért mondom mert dühös vagyok,hanem mert akkor legalább lett volna értelme bűnhődnöm. 3.)A swingerrel meglettem szivatva mert nem akartam leállni és mindig a forumokkal törödtem meg a szexxel . Itt gondolom az van hogy ugyan nem hanyagoltam őt szexben ,de mellette soket foglalkoztatott az egyéb szex mint többes stb. Ez igaz lehet ugyan is volt időszak mikor úgyéreztem kevés vok neki,gondoltam estleg feldobjuk egy kicsit a szexet. Hát nem így volt csak én hittem.Aztán a csúcs az amikor azt mondta hogy a legutolsó hármasunk is a szivatásról szólt.Ő nem is élvezte csak jó ezköz volt a srác , a szivatásomra.
Szóval most a ott tartok hogy konkrétan még ha a házasságom nincs is romokban de már nem az ami volt. a szex egyre szarabb. Ő ugyan megtesz mindent de sajna nekem mindig eszembe jutnak a rossz élmények, igen szex közben és ez sajna kihat a kedvemre.Van hogy előttem van a három manus, akik a swingeren gangbe verték stb. jönnek a képek és hát igen van hogy szó szerint idegbetegen , lekonyult fasszal ugrok ki az ágyból vagy a szituból és ott vége is. van hogy 1-2 hétig is eltart míg egymáshoz nyúlunk.
Hát ennyi lett volna mindenki vonja le a tanulságot hogy megéri e belemenni az egyéb élvezetekbe.És valóban a párja is akarja kívánja ezt,vagy csak a saját agyszüleménye. ez a történet 12 évet ölel fel a 20 ból. De a legdurvább az utolsó volt.És úgy gondolom vesztettem ebben a mindent megengedek történetben.remélem tanultok belőle.Egyetlen élmény sem ér fel azokkal amit ellenben elveszítettem. És mindez a figyelmetlenségem miatt.
köszi hogy elolvstátok wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 30. csütörtök 16:19
Tudom hogy lesz köztetek olyan aki ezt mondja ezt a hülye balekot. Higyjétek el nagyon boldog tökéletes házasságnak tartottam még ezek után is.Elintéztem annyival hogy nem baj legalább kiélhette estleges vágyait,de nekem elég én nem akarok több swingert stb..Lezárt korszak kész.Az utolsó bulin amin voltunk volt egy biszexcsaj aki elhivott minket magához. Nem volt semmi csak szimpla vendégség. Amikor megérkeztünk ott volt egy srác.Utóbb kiderült nem véletlenül.Bár elsőre nem volt szimpi,később mikor ránk írt a face-n,elmentünk taliztunk vele.Egy kifejezetten jó pofa intelligens,jóképű párommal egy idős(én 41 ,párom 32) srácról van szó.Szóval szilveszter előtt pár nappal taliztunk vele ,megbeszéltük hogy egy egész éjszakás fergeteges hármassal fogjuk köszönteni az újévet.Ez volt 29.én. Aztán 31 én sajna volt félnapos meló. Rohanok a páromért hivom telón hogy sietek de kések... foglalt.És foglalt. Ez ment 29.e óta. Mint utóbb kiderült végig telózták Meg "smsölték" a 2 napot. Sebaj mondom szilvesteri 3 as lefújva. Miután megegyeztünk mind 3 an hogy nincsenek flörtölgetések egymás háta mögött stb. látván a párom szomorúságát csak ugy döntöttem hogy nem tehetem ezt vele.igaz nem szilveszterkor hanem január 1 -én ,de megejtettük azt az ominózus estét.Itt meg kell jegyeznem fantasztikus volt ketten kényeztettük a párom egész éjszaka ,csak kajálni és inni álltunk le.Szóval elindult egy reményteli hármas. Legalább is én azt hittem. teltek múltak a hetek de valahogy azt vettem észre a párom többet kommunikál a sráccal mint velm. Naponta többször telefon beszélgetések.sms-ek 10.min /nap a srác azt monta hogy értsem meg fent kell tartani apárom érdeklődését ,azt a bizinyos tüzet különben meg fogja únni . Tűrtem egy ideigpontosan 2 és fél hónapig, aztán véget vetettem az egésznek.Persze mondanom sem kell hogy írtó szemét lettem , egy perc alatt. Aztán persze jöttek a viták stb, jelzem soha annak idején nem volt vitánk , veszekedésünk. Végül majd leírom mi is volt az indok erre a közel EGY évnyi !!! Számomra egy életre tanulságos időszakra amig tulajdon képpen bűnhődtem. Mert hogy idézem " megkaptam a leckét " a folytatásban befejezem......
2014. 10. 30. csütörtök 16:19  #10377
Tudom hogy lesz köztetek olyan aki ezt mondja ezt a hülye balekot. Higyjétek el nagyon boldog tökéletes házasságnak tartottam még ezek után is.Elintéztem annyival hogy nem baj legalább kiélhette estleges vágyait,de nekem elég én nem akarok több swingert stb..Lezárt korszak kész.Az utolsó bulin amin voltunk volt egy biszexcsaj aki elhivott minket magához. Nem volt semmi csak szimpla vendégség. Amikor megérkeztünk ott volt egy srác.Utóbb kiderült nem véletlenül.Bár elsőre nem volt szimpi,később mikor ránk írt a face-n,elmentünk taliztunk vele.Egy kifejezetten jó pofa intelligens,jóképű párommal egy idős(én 41 ,párom 32) srácról van szó.Szóval szilveszter előtt pár nappal taliztunk vele ,megbeszéltük hogy egy egész éjszakás fergeteges hármassal fogjuk köszönteni az újévet.Ez volt 29.én. Aztán 31 én sajna volt félnapos meló. Rohanok a páromért hivom telón hogy sietek de kések... foglalt.És foglalt. Ez ment 29.e óta. Mint utóbb kiderült végig telózták Meg "smsölték" a 2 napot. Sebaj mondom szilvesteri 3 as lefújva. Miután megegyeztünk mind 3 an hogy nincsenek flörtölgetések egymás háta mögött stb. látván a párom szomorúságát csak ugy döntöttem hogy nem tehetem ezt vele.igaz nem szilveszterkor hanem január 1 -én ,de megejtettük azt az ominózus estét.Itt meg kell jegyeznem fantasztikus volt ketten kényeztettük a párom egész éjszaka ,csak kajálni és inni álltunk le.Szóval elindult egy reményteli hármas. Legalább is én azt hittem. teltek múltak a hetek de valahogy azt vettem észre a párom többet kommunikál a sráccal mint velm. Naponta többször telefon beszélgetések.sms-ek 10.min /nap a srác azt monta hogy értsem meg fent kell tartani apárom érdeklődését ,azt a bizinyos tüzet különben meg fogja únni . Tűrtem egy ideigpontosan 2 és fél hónapig, aztán véget vetettem az egésznek.Persze mondanom sem kell hogy írtó szemét lettem , egy perc alatt. Aztán persze jöttek a viták stb, jelzem soha annak idején nem volt vitánk , veszekedésünk. Végül majd leírom mi is volt az indok erre a közel EGY évnyi !!! Számomra egy életre tanulságos időszakra amig tulajdon képpen bűnhődtem. Mert hogy idézem " megkaptam a leckét " a folytatásban befejezem......
2014. 10. 30. csütörtök 15:30  #10376
Szóval legnagyobb meglepetésemre, mikor megkérdezte hogy már megint mit rosszalkodom ,mondtam hogy vannak páran akik szertnének talizni velünk .Azt mondta hajrá. Úgy is lett. Talizgattunk párokkal stb de semmi.. Aztán egy nap tláltunk egy párt itt a gg-n.Du taliztunk velük.Estére áthívtak minket.Nagyon jó kis este vol rengeteg szexxel.Gond csak az volt , hogy a srác csak a párommal akart lenni a feleségét teljesen kizárta a képből.Pedig a párom lévén bisex beállítottságú (én hetero) szeretett volna a hölgyel is lenni.Na mindegy összeségében jó volt, de csak ez az egy alkalom volt velük 4 esben.(Késöbb ők vittek be minket a swinger világba) na mindegy eltelt egy hónap kb.nyár van meleg stb. gyerekek strand. Egyszer csak jelentkezett a pár hogy ha van kedvünk ,van egy privát swinger buli menjünk ha érdekel minket. Ekkor a párom azt mondta ő kíváncsi erre a műfajra és hogy menjünk.Mondtam jó legyen de tartsuk be a szabályokat.Úgy ahogy eddig ,így most is közösen éljük meg a dolgokat.Gondoltam így lesz .Hát kurvára nem így volt.Már ott gyanús volt a dolog hogy amint egy nöi jelentkezővel félre vonult (aminek én nagyon örültem mert nagyon akarta már egy hölgyel) azt mondta mindenki előtt hogy ugye tudod hogy te most tipli. felkialtas felkialtas Köpni nyelni nem tudtam , meg hát kicsit megalázó volt. Mi hogy az én drágám akit imádok ,szeretek bla-bla ...ilyet mondott nekem.Persze a pofámról leégett a bőr. Ráadásul és ez most komoly én nem akartam csak is és kizárólag nézni ,illetve felügyelni hogy csak ők lehessenek együtt.Na mindegy lenyeltem a békát. Hagy menjen. Minek az lett a vége míg a csaj nyalta ő közben jó pár úrnak bekapta. Majd az egyik meg is dugta.VÁGJÁTOK. Engem elzavart.Na mindegy gondoltam akkor én is elfoglalom magam . Sajnos nem sikerült tul jol. Nem voltam oda a helyzetért ,mert nekem hiába jön akármilyen bombázó én a párommal együtt tudom csak élvezni a többest vagy akármit is.Ő persze látván hogy próbálok ellenni,folytatta .Egyszer csak arra lettem figyelmeshogy három férfi verte őt gruppenbe (minden lyukban) keményen. Ami meglepett de megmondom őszintén tetszett és nagyon izgatott.Ugyanakkor ott álltam és nem értettem hogy nekem soha nem engedett extrémebb dolgokat, mint pl anál stb. Ott meg azok hárman ...hát elég rendesen hagyta nekik a dolgokat. Iszogattam ,búslakodtam ,aztán kellő alkohol mennyiség után rájöttem ,hogy kegyetlenül meg vok szivatva.Sztem ő is kíváncsi volt mikor jövök rá. Én viszont értetlenül álltam a dolog előtt.És utánna még mindig mentünk a bulikra .Megigérte ugy lesz hogy együtt stb . de soha nem volt ugy én fasz meg csak vittem.Egyszer megkérdeztem tőle miért nem szól hogy ha van pár, vagy srác , vagy csaj akkor nyomjuk többesben (szeretem látni hogy élvezi azt amit nyujhatok neki ha azt akarja hogy öt srác ,az sem baj csak hagy lehessek az egyik.) Na mi volt a válasz..... "MInek szóljak úgy is ott vagy 2 perc múlva ,ha eltűnök". Hát ez kurva jól esett ugy az 5. buli környékén.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 30. csütörtök 14:34
Azért szeretném jelezni ,hogy minden eset a maga nemében egyedi. senki se vegy e az esetünket etalonnak.szóval ahoz hogy folytassam és teljes legyen a kép,vissza kell mennem kicsit "Noé-ig".Friis házasok voltunk bár már 7-8 éve együtt mikor az első hármasunk megtörtént egy közös barátunkal.volt hogy havonta ,volt hogy ritkábban,volt hogy gyakrabban éltünk a lehetőséggel.Ez tartott pár évig ,aztán sajnos megszakadt.A Srácnál családi problémák,nálunk gyermek vállalás miatt.Telt mult az idő. Volt még egy-két kalandunk aztán leálltunk.Megszületett a fiam. Egy éves lehetett amikor ,a drágám egy fiatalkori barátnője,meghívott minket hogy nála tartsuk a házassági évfordulónkat.EZT AZÉRT KELL MEGEMLÍTENEM,MERT MINT MAJD A KÉSŐBBIEKBEN KIDERÜL ELÉG NAGY JELENTŐSÉGGEK BÍR !!Szóval megérkeztünk iszogattunk ,beszélgettünk.A párom mindig említette hogy legyek éber mert a csaj hajt rám.Így is volt ,de nem tulajdonítottam ennek túl nagy jelentőséget, mondván ahoz 2 kell.Éjfél tájt mondta a drágám hogy elpályázik a gyerekkel aludni. Mi a csajjal folytattuk az iszogatást aztán...... ......... neem, nem történt meg!!! Mert hogy (most sokan hülyének néznek tudom) felugrottam a csókja közben és mondtam" hogy ez nekem nem megy csak ha a párom is jelen van és nem hiszem hogy ennek most helye lenne még hármasban is".Fel mentem a párom után az emeletre és (most megint páran hülyének néznek) elmondtam hogy mi zajlott de nem történt semmi.Nekem ez fontos volt hogy tudja.A csaj olyan cirkuszt vert le a páromnak hogy én nem dugtam meg őt , hogy köpni nyelni nem tudtunk. Na mindegy m egszakadt a barátságuk.Persze zárásként a csaj még megemlítette hogy én tehetek mindenről.na jó erről ennyit. El telt még 1-2 év megszületett a lányunk is. Szóval gyed ,gyes stb. Na és itt következik az én tévedésem.Egyszerelment egy barátnőjével csajos bulizni én otthon maradtam a kicsikkel.Mikor hazajött,elmesélte hogy milyen jót bulizott és hogy megismerkedett egy afroamcsi sráccal,smároltak táncoltak de semmi több.Engem persze rohadtul izgatot a dolog. Fel idézte bennem a régi időket mikor kalandoztunk. Sajna a srác onnan a szórakozó helyről egyenesen a reptérre ment ugyhogy annyinál be is fejezték.Szóval miután elmesélte a dolgot azt hittem esetleg neki is hiányzik az a szabadabb élet amit a "kölykök előtti időben éltünk.Így hát gondoltam felajánlom neki hogy kezdjük ott ahol abbahagytuk anno.Imádom A párom és soha nem fosztanám meg semmi jótól.legalább is akkor még úgy gondolkodtam.Na mindegy, szóval mikor mondtam neki az volt a válasz hogy nem ,én elég vagyok neki majd talán később ha már a gyerekek nagyobbak lesznek.mondtam oksa akkor ennyi.Igen de ugye én attól még forumozgattam itt is meg egy másik oldalon is de semmi több.Mikor kérdezte mikről ,kikkel csevegek, elmeséltem neki. Ő ezt olybá vette hogy én nem tu dok lenyugodni.Majd egyszer egy kedves pár ránküzent hogy taliznánk e velük.Nem vagyunk messze tök jó meg minden. .... folyt köv csak fogy a karakter.
2014. 10. 30. csütörtök 14:48  #10375
Mitibarátság Mitibarátság
Nagyon jó a történet, kíváncsian várjuk a folytatást eljen
wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 30. csütörtök 14:34
Azért szeretném jelezni ,hogy minden eset a maga nemében egyedi. senki se vegy e az esetünket etalonnak.szóval ahoz hogy folytassam és teljes legyen a kép,vissza kell mennem kicsit "Noé-ig".Friis házasok voltunk bár már 7-8 éve együtt mikor az első hármasunk megtörtént egy közös barátunkal.volt hogy havonta ,volt hogy ritkábban,volt hogy gyakrabban éltünk a lehetőséggel.Ez tartott pár évig ,aztán sajnos megszakadt.A Srácnál családi problémák,nálunk gyermek vállalás miatt.Telt mult az idő. Volt még egy-két kalandunk aztán leálltunk.Megszületett a fiam. Egy éves lehetett amikor ,a drágám egy fiatalkori barátnője,meghívott minket hogy nála tartsuk a házassági évfordulónkat.EZT AZÉRT KELL MEGEMLÍTENEM,MERT MINT MAJD A KÉSŐBBIEKBEN KIDERÜL ELÉG NAGY JELENTŐSÉGGEK BÍR !!Szóval megérkeztünk iszogattunk ,beszélgettünk.A párom mindig említette hogy legyek éber mert a csaj hajt rám.Így is volt ,de nem tulajdonítottam ennek túl nagy jelentőséget, mondván ahoz 2 kell.Éjfél tájt mondta a drágám hogy elpályázik a gyerekkel aludni. Mi a csajjal folytattuk az iszogatást aztán...... ......... neem, nem történt meg!!! Mert hogy (most sokan hülyének néznek tudom) felugrottam a csókja közben és mondtam" hogy ez nekem nem megy csak ha a párom is jelen van és nem hiszem hogy ennek most helye lenne még hármasban is".Fel mentem a párom után az emeletre és (most megint páran hülyének néznek) elmondtam hogy mi zajlott de nem történt semmi.Nekem ez fontos volt hogy tudja.A csaj olyan cirkuszt vert le a páromnak hogy én nem dugtam meg őt , hogy köpni nyelni nem tudtunk. Na mindegy m egszakadt a barátságuk.Persze zárásként a csaj még megemlítette hogy én tehetek mindenről.na jó erről ennyit. El telt még 1-2 év megszületett a lányunk is. Szóval gyed ,gyes stb. Na és itt következik az én tévedésem.Egyszerelment egy barátnőjével csajos bulizni én otthon maradtam a kicsikkel.Mikor hazajött,elmesélte hogy milyen jót bulizott és hogy megismerkedett egy afroamcsi sráccal,smároltak táncoltak de semmi több.Engem persze rohadtul izgatot a dolog. Fel idézte bennem a régi időket mikor kalandoztunk. Sajna a srác onnan a szórakozó helyről egyenesen a reptérre ment ugyhogy annyinál be is fejezték.Szóval miután elmesélte a dolgot azt hittem esetleg neki is hiányzik az a szabadabb élet amit a "kölykök előtti időben éltünk.Így hát gondoltam felajánlom neki hogy kezdjük ott ahol abbahagytuk anno.Imádom A párom és soha nem fosztanám meg semmi jótól.legalább is akkor még úgy gondolkodtam.Na mindegy, szóval mikor mondtam neki az volt a válasz hogy nem ,én elég vagyok neki majd talán később ha már a gyerekek nagyobbak lesznek.mondtam oksa akkor ennyi.Igen de ugye én attól még forumozgattam itt is meg egy másik oldalon is de semmi több.Mikor kérdezte mikről ,kikkel csevegek, elmeséltem neki. Ő ezt olybá vette hogy én nem tu dok lenyugodni.Majd egyszer egy kedves pár ránküzent hogy taliznánk e velük.Nem vagyunk messze tök jó meg minden. .... folyt köv csak fogy a karakter.
2014. 10. 30. csütörtök 14:34  #10374
2014. 10. 30. csütörtök 14:15  #10373
frenkie13 frenkie13
Kezdjük elvesztése a hitünket....itt tényleg nincs egy nemkamu pasi??
Pedig nagyon szeretném látni a párommal, páromban.
2014. 10. 30. csütörtök 13:50  #10372
adesso adesso
Sziasztok,November 22-én Újra SWBuli Szekszárd,Párok,Hölgyek Urak részére.
2014. 10. 30. csütörtök 13:34  #10371
Váradi Péter Váradi Péter VIP
Minket is érdekelne ! Mi is elszeretnénk indulni ezen az úton,csak félünk a "társaktól"
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 30. csütörtök 11:32
Engem is izgatott mindig , máig is izgat, volt is nem egy kalandunk (hármas,négyes felállás,swingerezés). Mégis azt kell mondjam hogy többet nem lesz. Bármelyikben is próbálkoztunk, rá kellett jönnöm hogy a párommal,bár nem két napja vagyunk együtt,merőben más az elképzelésünk.Röviden, tömören , akármelyik esetet is vesszük alapul,mindig pórul jártam. 20 év után (abból 12 éve házasok) azt hittem ismerem. HÁT NEM ! A legutóbbi hármas kalandunkról nem is beszélve ami kb. 3 hónapig tartott. Hittem meg van az emberünk és nem lehet gond ,aztán nem úgy lett. A partner nem egészen tudta hol a helye. mint az utána kiderült a drágám sem.Ha valakit érdekel,szívesen megosztom majd veletek a hallatlanul tanulságos sztorit aminek sajnos Én , de a drágám is elszenvedője volt. mindketten rába...unk valamilyen szinten. Ki-Ki a maga szemszögéből nézve .
2014. 10. 30. csütörtök 13:18  #10370
indi11 indi11
engem érdekel mi történt wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 30. csütörtök 11:32
Engem is izgatott mindig , máig is izgat, volt is nem egy kalandunk (hármas,négyes felállás,swingerezés). Mégis azt kell mondjam hogy többet nem lesz. Bármelyikben is próbálkoztunk, rá kellett jönnöm hogy a párommal,bár nem két napja vagyunk együtt,merőben más az elképzelésünk.Röviden, tömören , akármelyik esetet is vesszük alapul,mindig pórul jártam. 20 év után (abból 12 éve házasok) azt hittem ismerem. HÁT NEM ! A legutóbbi hármas kalandunkról nem is beszélve ami kb. 3 hónapig tartott. Hittem meg van az emberünk és nem lehet gond ,aztán nem úgy lett. A partner nem egészen tudta hol a helye. mint az utána kiderült a drágám sem.Ha valakit érdekel,szívesen megosztom majd veletek a hallatlanul tanulságos sztorit aminek sajnos Én , de a drágám is elszenvedője volt. mindketten rába...unk valamilyen szinten. Ki-Ki a maga szemszögéből nézve .
2014. 10. 30. csütörtök 11:32  #10369
2014. 10. 30. csütörtök 08:12  #10368
beccus beccus
érdekelne a dolog, megbeszélhetjük
(Ez egy válasz keresnék üzenetére (2014. 09. 11. csütörtök 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 11. csütörtök 10:12
Szeretem én is,ha más dugja a feleségem...........engem nem zavar sőt,nézni is jó,de el is mehet tőlem máshoz is
2014. 10. 30. csütörtök 08:11  #10367
beccus beccus
érdekelne a dolog, ha te is ugy gondolod
(Ez egy válasz keresnék üzenetére (2014. 09. 11. csütörtök 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 11. csütörtök 10:12
Szeretem én is,ha más dugja a feleségem...........engem nem zavar sőt,nézni is jó,de el is mehet tőlem máshoz is
2014. 10. 30. csütörtök 07:53  #10366
Hmm.. Jó kis történet eljen
2014. 10. 30. csütörtök 07:19  #10365
Törölt felhasználó (125544)
Klasz,és igaznak tűnőtörténet!
2014. 10. 29. szerda 21:38  #10364
epson90 epson90 VIP
Várom a folytatást...
2014. 10. 29. szerda 20:58  #10363
Törölt felhasználó (895053)
Ebben mit van mit nem elhinni???

confused

De tényleg! Egyszerű cuckold sztori. Semmi hihetetlen, semmi valószínűtlen,semmi életszerűtlen... Az már egy másik kérdés, hogy számodra hihetetlen, hogy valaki meg is teszi azt amiről beszél, te meg csak rágódsz rajta. hehe
(Ez egy válasz Vadgalamb üzenetére (2014. 10. 29. szerda 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 29. szerda 15:29
Persze! Csak legyen aki elhiggye.
2014. 10. 29. szerda 20:56  #10362
robertosanni robertosanni
Na jó most már én is megakarom dugni smile
2014. 10. 29. szerda 19:49  #10361
Hoppá ! Lehet rossz oldalon vagyok... Kezdem sejteni hová került a sok delikvens a lipótról.... nyes nyes
2014. 10. 29. szerda 18:25  #10360
Törölt felhasználó (897692)
mindenki egy városban lakik? ha ő Pinokkióó akkor Ti????? wave
2014. 10. 29. szerda 18:15  #10359
Törölt felhasználó (804968)
Kicsit sok itt a Pinokió! fifi35 nejét, én már akkor szébasztam, amikor még nem is ismerte fifit! elég szúk a puncija, de jól szopik, csak nem nyeli le!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 29. szerda 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895926)
2014. 10. 29. szerda 18:07
nem hazudik fifi35 én basztam szét a feleségét, aki szopik, nyal és közben - ha kell - gombot is varr!
/ 979