Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2014. 10. 10. péntek 12:54  #10278
Törölt felhasználó (866441)
Szia!
Ne foglalkozz GREATOMMAL,ő egy beteges hazudozó,álmodozó,arra izgul,ha kötözködhet,kritizálhat másokat,ő mindenben,mindenkinél okosabb,tapasztaltabb,mindenhez jobban ért másoknál,ő az "etalon",egy igazi MEKK ELEK! Aki mindenhez ért,az semmihez sem ért,csak a száját jártatja!!!
Ha nem írtok,nem reagáltok a szánalmas,gyerekes nyavalygásaira,akkor talán eltűnik az oldalról!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 10. péntek 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (756688)
2014. 10. 10. péntek 11:49
No Te cyberszex hős!Csak kultúráltan,bármennyire is nehezedre esik!Otthon navigáljál Te "átlagos" a feleségednek meg kutyádnak,ha még bírnak egóddal....Én állítottam valamit - mert ugye nem csak Neked szabad smile - Te meg itt túráztatod magad napok óta!Persze,hogy somolygok.....Illik tiszteletben tartani a mások véleményét!Még ha az Téged idegesít is!Személyeskedsz,amikor nem is ismersz.Nyugi!Még a végén rámegy az egészségedre!Ahogy olvastam,az összes fórumban osztod az észt és kioktatsz mindenkit...Milyen jogon? Inkább próbálj meg normálisan kommunikálni,ahogy egy diplomáshoz illik.... smile
2014. 10. 10. péntek 12:15  #10277
greatom greatom
Persze, bárki állíthat bármit, ami csak a csövön kifér. Ha hülyeségeket hord össze, akkor legfeljebb jót nevetnek rajta mások.
Több tiszteletet a nagy faszoknak!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 10. péntek 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 10. péntek 11:49
No Te cyberszex hős!Csak kultúráltan,bármennyire is nehezedre esik!Otthon navigáljál Te "átlagos" a feleségednek meg kutyádnak,ha még bírnak egóddal....Én állítottam valamit - mert ugye nem csak Neked szabad smile - Te meg itt túráztatod magad napok óta!Persze,hogy somolygok.....Illik tiszteletben tartani a mások véleményét!Még ha az Téged idegesít is!Személyeskedsz,amikor nem is ismersz.Nyugi!Még a végén rámegy az egészségedre!Ahogy olvastam,az összes fórumban osztod az észt és kioktatsz mindenkit...Milyen jogon? Inkább próbálj meg normálisan kommunikálni,ahogy egy diplomáshoz illik.... smile
2014. 10. 10. péntek 11:49  #10276
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 10. 10. péntek 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 10. péntek 10:36
..és én csak halkan somolygok ezen,mert elértem a célomat!

Ó, persze,hogy... akkor ezt is kipipálhatod a bakancslistádon. No, ballagj el a Turul tövébe recskázni, az a te műfajod.
2014. 10. 10. péntek 11:08  #10275
monilaci monilaci VIP
laci vagyok nekünk amikor az első hármas volt a szivem a torkomba dobogott amikor elkezdett behatolni gábor de hamar tul tettem magam rajta.utánna nagyon izgatott amikor láttam a másik farkán lovagolni nem semmi látvány amikor az idegen farok ki be jár benne,és csak ugy kavar az idegen farkon
2014. 10. 10. péntek 10:44  #10274
greatom greatom
Volt amikor a hölgy futott ki a fürdőszobába,volt amikor a férj olyan sápadt lett amikor látta a feleségét élvezni,hogy majdnem elájult.

Biztos új volt a dolog smile )))) Szerintem meg pont az a pillanat ér meg mindent, az egészre az teszi fel a koronát. Pl. ezért sem opció nálunk, hogy külön meccseljünk. (Oké, tudom, másnak meg az a jó, hogy otthon eszi a kefét, mardossa a kétely, hogy hazajön-e még az asszony...)
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2014. 10. 10. péntek 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 10. péntek 09:46
"nálunk inkább az a fő csapásvonal, hogy párok és négyesben, hármashoz meg egyedülálló. Pároknál viszont gebasz, hogy mondjuk én szimpatikusnak tartom a nőt, a feleségem viszont megtorpedózza az egészet, mert a pasi nem jön be."
Na ez nálunk is gyakori,de előfordult már az is,hogy a másik hölgy nem volt szimpatikus neki és azért torpedózta meg.Nagyon sok apró dolognak kell passzolnia,hogy létrejöjjön egy jó négyes.A hármas azért is jön össze könnyeben,mert ott kevesebb embernek kell összepasszolnia smile Nálunk nagyobb esélye van egy nem teljesen kezdő párnak,srácnak.Pároknál azért,mert már volt kezdő párral kellemetlen élményünk.Volt amikor a hölgy futott ki a fürdőszobába,volt amikor a férj olyan sápadt lett amikor látta a feleségét élvezni,hogy majdnem elájult.Szóló fiúknál,meg azért mindig jobb ha voltak már ilyen helyzetben,mert kevesebb az esély arra,hogy "bestresszel"
2014. 10. 10. péntek 10:36  #10273
greatom greatom
..és én csak halkan somolygok ezen,mert elértem a célomat!

Ó, persze,hogy... akkor ezt is kipipálhatod a bakancslistádon. No, ballagj el a Turul tövébe recskázni, az a te műfajod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 10. péntek 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 10. péntek 07:28
"Hétfő este szivesen kipróbálnám milyen egy kemény f...t szopni, 20-40-éves korig.
25 ffi "

Ezt meg én vagyok képtelen feldolgozni..... wow1 mf3
Párod tud erről?
Ha felszáll a meleg köd és jobban visszaolvasol,rájössz,hogy az IQ betyár okos "szexiuálpzsichológusok" hergelik magukat és én csak halkan somolygok ezen,mert elértem a célomat!Tipikus magyar feeling... vagyis balkáni....
Szerinted mennyire normális az,aki 6-8000 beírással itt osztja az észt mindenkinek?
Nyúlmedvét is interjúvold meg,hátha..... úgyis ódákat zengett a farkadról... vigyor0
2014. 10. 10. péntek 10:13  #10272
migabi migabi
Sziasztok!A párocskám nem igazán szeret fotózkodni sőt egyáltalán nem de néha sikerül lopva lefotózni a punciját !Van olyan aki cserélne ilyen fotókat és leírná a véleményét meg hogy hogyan elégítené ki!
2014. 10. 10. péntek 09:46  #10271
hariyani hariyani
"nálunk inkább az a fő csapásvonal, hogy párok és négyesben, hármashoz meg egyedülálló. Pároknál viszont gebasz, hogy mondjuk én szimpatikusnak tartom a nőt, a feleségem viszont megtorpedózza az egészet, mert a pasi nem jön be."
Na ez nálunk is gyakori,de előfordult már az is,hogy a másik hölgy nem volt szimpatikus neki és azért torpedózta meg.Nagyon sok apró dolognak kell passzolnia,hogy létrejöjjön egy jó négyes.A hármas azért is jön össze könnyeben,mert ott kevesebb embernek kell összepasszolnia smile Nálunk nagyobb esélye van egy nem teljesen kezdő párnak,srácnak.Pároknál azért,mert már volt kezdő párral kellemetlen élményünk.Volt amikor a hölgy futott ki a fürdőszobába,volt amikor a férj olyan sápadt lett amikor látta a feleségét élvezni,hogy majdnem elájult.Szóló fiúknál,meg azért mindig jobb ha voltak már ilyen helyzetben,mert kevesebb az esély arra,hogy "bestresszel"
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 10. 10. péntek 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 10. péntek 06:29
..Egy nős férfi tudja, hogy mire vállalkozik, az állandóság erős motiváció az életében....
Tudja a fene. Volt olyan 'ismerősünk' akivel kapcsolatban hamar az volt az érzésünk, hogy Anyuci csak addig maradna státuszban, amíg nem jönne jobb lehetőség. Az igazi motivációra , no meg arra, hogy ki mit is gondol bele egy ilyen jellegű kapcsolatba, arra csak több alkalom után derülhet általában fény. Ezért nálunk inkább az a fő csapásvonal, hogy párok és négyesben, hármashoz meg egyedülálló. Pároknál viszont gebasz, hogy mondjuk én szimpatikusnak tartom a nőt, a feleségem viszont megtorpedózza az egészet, mert a pasi nem jön be. Eddig az esetek többségében ő emelt vétót. Egyébként jobban végiggondolva tényleg egyszerűbb normális nőket mint normális férfiakat találni, főleg pároknál. Lehet, ha biszex lennék, könnyebb dolgom lenne ? circling vigyor2 vigyor4 Az igazi kuriózum az a független nő. (Mármint nem itt a GG-n) Bár én isten igazából az egészben azt szeretem jobban, ha a párom a szenvedő alany smile valahogy az jobban izgat, hogy úgy alaposan, közös erővel ellássuk a baját.
2014. 10. 10. péntek 08:01  #10270
Törölt felhasználó (852408)
Van esetleg olyan valaki aki cserélne képet esetleg használt bugyit a párjáról.?
2014. 10. 10. péntek 07:38  #10269
Mielőtt ebbe is belekötnek : szexuálpszichológusok... nyes

További szépet és jót,kellemes elmélkedést és okoskodást!
hariyani Te legalább tudod miről is van szó! Remélem lesz idegrendszered ehhez a "tudományos"
erotikához...legalább jót szórakoztok a pároddal smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 10. péntek 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 10. péntek 07:28
"Hétfő este szivesen kipróbálnám milyen egy kemény f...t szopni, 20-40-éves korig.
25 ffi "

Párod tud erről?
Ha felszáll a meleg köd és jobban visszaolvasol,rájössz,hogy az IQ betyár okos "szexiuálpzsichológusok" hergelik magukat és én csak halkan somolygok ezen,mert elértem a célomat!Tipikus magyar feeling... vagyis balkáni....
Szerinted mennyire normális az,aki 6-8000 beírással itt osztja az észt mindenkinek?
Nyúlmedvét is interjúvold meg,hátha..... úgyis ódákat zengett a farkadról... vigyor0
2014. 10. 10. péntek 07:28  #10268
25 ffi "

Párod tud erről?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 09. csütörtök 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (925929)
2014. 10. 09. csütörtök 22:59
Sziasztok!

Volt már részünk hármasban, akkor nagyon jó volt, összekovácsolt minket, sokkal erősebb lett a kapcsolatunk. 1 sráccal voltunk több alkalommal, nem vagyunk a váltogatás hívei. A srácnak közben jött egy lány és annyiban maradt. Ám újra feljött közöttünk ez a téma, hisz nagyon jó volt.
Nem büszkélkedhetek nagy méretekkel (15/4), ezért úgy döntöttem valami extra méretet keresünk a páromnak. Megkérdeztem mit szólna hozza, ha egy 20+ -os embert keresnénk, mire egy határozott nemmel felelt. Értetlenül álltam a dologhoz, hisz eddig én is úgy tudtam minél nagyobb annál jobb. Párom elmondta, hogy előttem volt egy srác aki ~20 cmes szerszámmal rendelkezett és igen kellemetlen volt a szex, fájt neki. Szerinte a technika és nem a méret a lényeg. Természetesen két nő sem egyforma. Ezzel csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy nem feltétlenül előny a nagy szerszám.
Illetve amit képtelen vagyok feldolgozni az az, hogy egy 47 éves férfi miként ragadt le a "nagy a farkam, én vagyok a legnagyobb király " szinten...

ui: Mielőtt még megpróbálnál megsérteni azzal, hogy "kispöcsű" vagyok, jelentem nem fog menni. A páromnak ez kell, nekem meg ő smile
2014. 10. 10. péntek 06:29  #10267
greatom greatom
..Egy nős férfi tudja, hogy mire vállalkozik, az állandóság erős motiváció az életében....
Tudja a fene. Volt olyan 'ismerősünk' akivel kapcsolatban hamar az volt az érzésünk, hogy Anyuci csak addig maradna státuszban, amíg nem jönne jobb lehetőség. Az igazi motivációra , no meg arra, hogy ki mit is gondol bele egy ilyen jellegű kapcsolatba, arra csak több alkalom után derülhet általában fény. Ezért nálunk inkább az a fő csapásvonal, hogy párok és négyesben, hármashoz meg egyedülálló. Pároknál viszont gebasz, hogy mondjuk én szimpatikusnak tartom a nőt, a feleségem viszont megtorpedózza az egészet, mert a pasi nem jön be. Eddig az esetek többségében ő emelt vétót. Egyébként jobban végiggondolva tényleg egyszerűbb normális nőket mint normális férfiakat találni, főleg pároknál. Lehet, ha biszex lennék, könnyebb dolgom lenne ? circling vigyor2 vigyor4 Az igazi kuriózum az a független nő. (Mármint nem itt a GG-n) Bár én isten igazából az egészben azt szeretem jobban, ha a párom a szenvedő alany smile valahogy az jobban izgat, hogy úgy alaposan, közös erővel ellássuk a baját.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2014. 10. 09. csütörtök 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 09. csütörtök 23:33
Szia! Örülök, hogy hozzászóltál e topikhoz! eljen

Aki azzal próbálna sértegetni téged, hogy kicsi a farkad, az egy b@rom!
Abszolút átlag-normális méretű a farkad, semmi okod a szégyenkezésre! Főleg, hogy a feleségednek TE magad vagy az etalon, akkor miért is érdekelne az, hogy ki mit mond?

Az, hogy nem vagytok a váltogatás hívei, s hogy inkább egy sráccal voltatok többször, az szimpatikus dolog. Ez a vélemény azokat igazolja, akik azt mondják, hogy igenis NAGYON meg kell válogatni azt, hogy kit engednek be az ágyukba a párok, és igenis kell az, hogy igényesek legyenek önmagukkal és választottjukkal szemben egyaránt. Ha többször is ugyanazzal van egy pár, és nem akarja a lakásán csinálni a kalandozást, akkor jogos az-az elvárás is, hogy a kiválasztott utazni tudjon, hogy képes legyen ugyanott szobát bérelni akár több napra is, ahol a pár.

Többen is írtak hasonlót, hogy a harmadiknak lett egy új barátnő, és így vége lett a dolognak.
Mi ezért is csak nős férfit szoktunk keresni. Egy nős férfi tudja, hogy mire vállalkozik, az állandóság erős motiváció az életében. Többnyire nem akar több lenni, mint egy harmadik. Nem érdeke kavarni, nem érdeke linkelni, nem érdeke borítani semmiféle bilit. Na és persze egy jól megválasztott "férj" jóval megbízhatóbb, igényesebb minden tekintetben.
2014. 10. 10. péntek 02:40  #10266
hariyani hariyani
" Egy nős férfi tudja, hogy mire vállalkozik, az állandóság erős motiváció az életében. Többnyire nem akar több lenni, mint egy harmadik. Nem érdeke kavarni, nem érdeke linkelni, nem érdeke borítani semmiféle bilit. Na és persze egy jól megválasztott "férj" jóval megbízhatóbb, igényesebb minden tekintetben. "

Ritka jót mulatott a párom a sorok olvasása után. nyes Mondjuk nézőpont kérdése,hogy jól megválasztott férj-e az aki sumákban párokhoz csatlakozik.Gyanítom a felesége mást mondana erre nyes Azért azt mondani,hogy az állandóság erős motiváció az életében az költői túlzás.Szerintem akik ragaszkodnak a nős férfiakhoz egy hármasnál,ott az a fő ok mert úgy gondolja apuci,hogy nem tekernek el a kölcsönadott biciklivel nyes A Mi tapasztalataink szerint,főleg a nős férfiak szoktak eltűnni a megbeszélt találkozás előtt,vagy valamit kitalálni miért jött közbe valami.Van gyakorlatuk a linkelésben,hisz otthon anyának is vetítenek smile
2014. 10. 09. csütörtök 23:33  #10265
Nyúlmedve Nyúlmedve
Szia! Örülök, hogy hozzászóltál e topikhoz! eljen

Aki azzal próbálna sértegetni téged, hogy kicsi a farkad, az egy b@rom!
Abszolút átlag-normális méretű a farkad, semmi okod a szégyenkezésre! Főleg, hogy a feleségednek TE magad vagy az etalon, akkor miért is érdekelne az, hogy ki mit mond?

Az, hogy nem vagytok a váltogatás hívei, s hogy inkább egy sráccal voltatok többször, az szimpatikus dolog. Ez a vélemény azokat igazolja, akik azt mondják, hogy igenis NAGYON meg kell válogatni azt, hogy kit engednek be az ágyukba a párok, és igenis kell az, hogy igényesek legyenek önmagukkal és választottjukkal szemben egyaránt. Ha többször is ugyanazzal van egy pár, és nem akarja a lakásán csinálni a kalandozást, akkor jogos az-az elvárás is, hogy a kiválasztott utazni tudjon, hogy képes legyen ugyanott szobát bérelni akár több napra is, ahol a pár.

Többen is írtak hasonlót, hogy a harmadiknak lett egy új barátnő, és így vége lett a dolognak.
Mi ezért is csak nős férfit szoktunk keresni. Egy nős férfi tudja, hogy mire vállalkozik, az állandóság erős motiváció az életében. Többnyire nem akar több lenni, mint egy harmadik. Nem érdeke kavarni, nem érdeke linkelni, nem érdeke borítani semmiféle bilit. Na és persze egy jól megválasztott "férj" jóval megbízhatóbb, igényesebb minden tekintetben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 09. csütörtök 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 09. csütörtök 22:59
Sziasztok!

Volt már részünk hármasban, akkor nagyon jó volt, összekovácsolt minket, sokkal erősebb lett a kapcsolatunk. 1 sráccal voltunk több alkalommal, nem vagyunk a váltogatás hívei. A srácnak közben jött egy lány és annyiban maradt. Ám újra feljött közöttünk ez a téma, hisz nagyon jó volt.
Nem büszkélkedhetek nagy méretekkel (15/4), ezért úgy döntöttem valami extra méretet keresünk a páromnak. Megkérdeztem mit szólna hozza, ha egy 20+ -os embert keresnénk, mire egy határozott nemmel felelt. Értetlenül álltam a dologhoz, hisz eddig én is úgy tudtam minél nagyobb annál jobb. Párom elmondta, hogy előttem volt egy srác aki ~20 cmes szerszámmal rendelkezett és igen kellemetlen volt a szex, fájt neki. Szerinte a technika és nem a méret a lényeg. Természetesen két nő sem egyforma. Ezzel csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy nem feltétlenül előny a nagy szerszám.
Illetve amit képtelen vagyok feldolgozni az az, hogy egy 47 éves férfi miként ragadt le a "nagy a farkam, én vagyok a legnagyobb király " szinten...

ui: Mielőtt még megpróbálnál megsérteni azzal, hogy "kispöcsű" vagyok, jelentem nem fog menni. A páromnak ez kell, nekem meg ő smile
2014. 10. 09. csütörtök 22:59  #10264
Sziasztok!

2014. 10. 09. csütörtök 22:05  #10263
Nyúlmedve Nyúlmedve
Tévedsz. Láttam, hogy másnak (is) üzentél a nekem címzett hozzászólásoddal. Csak nem szeretem az ilyesmit, ennek ellenére vigyort raktam oda.
A röhögős bemutatóst sem érted?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 09. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 09. csütörtök 20:47
Ahogy látom Te sem értettél meg,mert nem is neked szántam,csak felhasználtam a történetedet..... Sebaj!
Egyben egyetértünk: számomra is tökéletesen érdektelen vadidegenek kétkedése! mf1
2014. 10. 09. csütörtök 20:47  #10262
Ahogy látom Te sem értettél meg,mert nem is neked szántam,csak felhasználtam a történetedet..... Sebaj!
Egyben egyetértünk: számomra is tökéletesen érdektelen vadidegenek kétkedése! mf1
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2014. 10. 09. csütörtök 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 09. csütörtök 17:40
Hogy mi hazugság és mi nem, úgy gondolom, lényegtelen a Te szempontodból. De még az enyémből is, mert tökéletesen érdektelennek tartom vadidegenek kétkedését. vigyor
Ami viszont egész biztos, hogy nem a lényeget ragadtad meg, de sebaj. Ha úgy vélekedsz, ahogyan, az bizony a Te dolgod. Váljék egészségedre! mf1
2014. 10. 09. csütörtök 18:37  #10261
hariyani hariyani
"Nálunk a feleségem azért nem akart újra találkozni az egyébként minden szempontból tökéletesen bejött harmadikkal, mert pont attól tartott, hogy annyira tökéletesen alakult minden, hogy talán őfelé is kialakulhat valami olyasfajta kötődés, mint felém."
Na erről beszélek.Keresgélnek,de amikor megtalálják a gyémántot akkor dobják,mert túl jó!!!!!!Értitek?????A feleség nem akart találkozni?????Lehet.....Mondjuk az is lehet,hogy mérlegre tette,mit kockáztat.....Az is lehet,hogy csak hármasban nem akar több találkozást....Csak kettesben,tali. 30 millás kocsija van,hotelszobát tud bérelni,közelebb is van és az élmény elfelejthetetlen.....
2014. 10. 09. csütörtök 18:04  #10260
hariyani hariyani
"Ő fontosnak tartja azt az utat is, amely megtételével, melynek végigjárásával, mely minden pillanatának-centiméterének kiélvezésével lehet eljutni a beteljesedésig. Neki a "durr bele, gyorsan ide valakit, aztán csináljuk egyből" nem jön be. Ő szereti kiélvezni a válogatás izgalmát, az ismerkedést, az udvarlási táncot. Szépen elhúzva, ám vibrálón érzékien fokozni az izgalmat.
"Nálunk a játszadozáshoz hozzátartozik a másik szórakoztatása erotikus történetecskékkel, az írás, a huncut sms (is) . Ha képbe kerül egy lehetséges harmadiknak megfelelő férfi netán nő, vagy harmadik és negyedik egy pár képében, akkor őtőlük is elvárjuk azt, hogy ne csak tettvágy hajtsa őket, hanem elméjük is sziporkázzon az ismerkedési körök megfutásakor."

Na ezt most találtam!!!!Egy gyöngyszem!!!!Szerintem,szerintünk egy olyan megközelítése a szexpartnerkeresésben ami nagyon szimpatikus lehet kezdőknek smile Hangoztatni,hogy nem profi,kezdő,fokozatosan lépésről lépésre stb...Hú de jól keresett ez a pár...Megtalálták az igazgyöngyöt,csak az a baj,hogy úgy ragyog mint apuci nyes Na persze az ismerkedés során ugye meggyőződtek arról,hogy a kiválasztott megfelelő anyagi javakkal rendelkezik és nem gond neki egy hotelszobát kibérelnie.Ha 300 km nem akadály,akkor 150 röhögve....Telefonszám van....Sms mehet.....Minden feltétel adott ....A jó szex összeláncol?
2014. 10. 09. csütörtök 17:40  #10259
Nyúlmedve Nyúlmedve
Hogy mi hazugság és mi nem, úgy gondolom, lényegtelen a Te szempontodból. De még az enyémből is, mert tökéletesen érdektelennek tartom vadidegenek kétkedését. vigyor
Ami viszont egész biztos, hogy nem a lényeget ragadtad meg, de sebaj. Ha úgy vélekedsz, ahogyan, az bizony a Te dolgod. Váljék egészségedre! mf1
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 09. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 09. csütörtök 11:24
Biztos hazudsz Te is meg a horgászcimborád is! vigyor3
Valaki azt állítja,hogy itt,akik megosztják a történeteiket másokkal,azok kamusok...
Azért köszönjük! Legalább ők nem csak elmélkedtek,hanem jól érezték magukat abban a pár napban hármasban! ...30 milliós Mercedes,több diploma nélkül is.....,hiszen valószínűleg szuper testalkatúak,jóképűek,okosak és jó dumások voltak és kiválóan tudták használni kis vagy átlag farkukat! vigyor5
/ 979