Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2014. 10. 09. csütörtök 17:33  #10258
Nyúlmedve Nyúlmedve
Inkább azért akar a többség eleve minél normálisabb, igényeiknek és elvárásaiknak minél jobban megfelelő pasit találni, mert ha beválik az, akire rátaláltak, akkor már nem kell kínlódni a keresgéléssel, ha újra szeretnének egy jó kis hármast.
A többség józan ésszel bír, és nem akar minden hétre más és más pacákot.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 10. 09. csütörtök 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 09. csütörtök 10:59
..Félve megjegyezném,hogy nagyon sokan úgy keresnek férfi beszállót harmadiknak,mintha párt keresnének egy életre...
Ennek is meglehet a maga oka. Pl. a tapasztalataik azt mutatják, hogy nehezen sikerül összeszervezni egy estét, vagy egy közös programot egy szimpatikus külsőssel-párral és inkább a hosszabb távú kapcsolatot próbálják megcélozni... ez akár a 22-es csapdája is lehet a végére. Aztán meg ki hogyan van ezzel, de mindig új és új beszállót keresni sem egyszerű és kockáztatni, hogy az addig szimpatikus versenyő a célegyenesben csak a farkát markolássza a feladathoz nem eléggé felnőve.. Az első alkalom szerintem ritkán totál siker.. de tényleg kinek mi a szempont, magához képest hová, milyen magasra teszi a lécet.
2014. 10. 09. csütörtök 17:20  #10257
hariyani hariyani
Olvastad ezt a mondatot Santaclaustól? "Sok párral sikerült együtt lennem előre megbeszélve és spontán is,de ritkán volt elvárás a farokméret..." Ha nem,akkor olvass és értelmezd! Különben a párom azt szokta mondani hogy, nem kell mindig kaviár,de néha ízlik. finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 09. csütörtök 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2014. 10. 09. csütörtök 16:17
Furcsa a te szádból az IQ mozaik szót hallani. Cseppet sem érdekel, hogy a kis farokkal jössz, mert nem vagyok érintett, de ha az lennék sem zavarna. Neked a mániád ez úgy látszik. Azért mert valaki fel mer szólalni ő falossza felsége előtt, hogy baromságokat beszél, amikor ki jelenti azt, hogy csak a nagy bráner a minden, a többi szar? Egy magad, hogy mersz ilyen állítást tényként közölni? Egyenlőre te kérkedsz itt a dolgokkal, de semmi alapja nincs, csak az üres duma. Nem én vagyok egyszer 42, 40, meg kitudja hány éves. Szavaid nem jelentenek semmit, nem mérvadó. alien2 Létezz csak a kis álomvilágodban, akinek a nagy fasz körül forog az élete és ettől érzi magát valakinek. nyes
Igen, szeretnék figyelni másra, és nem a hülyeséged olvasni a méretmizériádról.
2014. 10. 09. csütörtök 16:58  #10256
hariyani hariyani
"Egy idő után szerintem egy stabil pár képes annyi rutint szerezni, hogy képes helyén kezelni ezt az egészet"
Igen,teljesen igazad van,csak szerintem nem mindegy,hogy a rutin megszerzése közben mennyi és milyen mély sebeket kapnak.A MI tapasztalatunk épp ezért az,hogy a szükséges minimum információk kiadásán kívül,nem igazán kell belemenni az ismerkedés során.Szerintünk ha szóló fiút veszünk be,akkor fontos,hogy bármikor megtudjuk vele szakítani a kapcsolatot ha szerepet téveszt.Különben lehet durván hangzik,de egy eszköz a szóló fiú például a két farok a punciban felálláshoz.Durván hangzik,de nem más mint egy élő vibrátor.Szexpartner,nem több.Nem kell érzelem,csak vágy.Mondjuk MI. smile
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 10. 09. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 09. csütörtök 15:13
...Nem kell kötélen táncolgatni,mert könnyen meg lehet szédülni....

Jó, persze... na, de az adrenalin is pont a kritikus szituban kezd el buzogni istenigazából. Meg ugye evés közben jön meg az étvágy. Egy idő után szerintem egy stabil pár képes annyi rutint szerezni, hogy képes helyén kezelni ezt az egészet. Meg a normál életben , munkahelyen is van bőven kisértés és kockázat, azt is lehet menedzselni.
Olyan ez, mintha fugut ennél..kaland az élet.
2014. 10. 09. csütörtök 16:17  #10255
Furcsa a te szádból az IQ mozaik szót hallani. Cseppet sem érdekel, hogy a kis farokkal jössz, mert nem vagyok érintett, de ha az lennék sem zavarna. Neked a mániád ez úgy látszik. Azért mert valaki fel mer szólalni ő falossza felsége előtt, hogy baromságokat beszél, amikor ki jelenti azt, hogy csak a nagy bráner a minden, a többi szar? Egy magad, hogy mersz ilyen állítást tényként közölni? Egyenlőre te kérkedsz itt a dolgokkal, de semmi alapja nincs, csak az üres duma. Nem én vagyok egyszer 42, 40, meg kitudja hány éves. Szavaid nem jelentenek semmit, nem mérvadó. alien2 Létezz csak a kis álomvilágodban, akinek a nagy fasz körül forog az élete és ettől érzi magát valakinek. nyes
Igen, szeretnék figyelni másra, és nem a hülyeséged olvasni a méretmizériádról.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 09. csütörtök 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (756688)
2014. 10. 09. csütörtök 15:26
A másik IQ betyár! Ajánlom,fogadd meg hariyani tanácsát! Figyelj és tanulj! Tinó még lehet belőled.... kis farokkal is smile
2014. 10. 09. csütörtök 15:47  #10254
hariyani hariyani
" A hármas amikor ketten kezelgetjük együtt az már szerintem simább ügy, a legkönnyebben feldolgozhatónak pedig a párcserét gondolnám, ezt viszont érdemes lenne kipróbálni egy légtérben is és külön helyszínen is."

Nem rossz sorrend,ha négyesben párcserével kezditek.Igaz nehezebb összehozni egy jó négyest,mint hármas gabalyodást.A külön légtéren,külön helyszínen MI soha nem gondolkoztunk,mivel a plusz élményeket keressük,amit kettesben nehéz megvalósítani és közösen megélni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 09. csütörtök 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (922298)
2014. 10. 09. csütörtök 12:46
Sziasztok
Farokméret:
Kicsi átlag vagy nagy, ugyanez megvan punciméretben is, meg kell találni a zárat a kulcshoz, ennyi. Volt olyan szeretőm aki megmondta már az első alkalomkor,hogy a párjának jóval nagyobb van, de mégis ég és föld volt a szexben a különbség, a technika, az időtartam stb miatt. Viszont a párom pedig engem egy jóval kisebb farkúval csalt meg. Volt olyan lány, aki az első alkalom előtt kérdezte,hogy én hogy és meddig bírom,mert neki nagyon szűk a puncija és hamar elsült eddig benne mindenki. Szemmel láthatóan zavarta ez a tulajdonsága őt, én viszont örültem,hogy lehet,hogy kincset találtam! smile Évekig jártunk össze. Szóval ennek a méretmizériának szerintem nincs komolyabb jelentősége, leszámítva a két extrém végletet (átlagnál jóval kisebb vagy nagyobb).

Feleségdugás:
Engem mindíg izgatott, meg is beszéltük,hogy végignézném ahogy a párom lerendezi egy másik pasi. Szex közben gyakran megbeszéltük, a hármas is mehetne, párcsere is stb, izgatott minket. Egyszercsak megtudtam,hogy a páromat megkörnyékezte egy ismerőse és volt egy hétvége este amikor tudtam,hogy a pasihoz megy, de nekem mást mondott, egyértelmű volt,hogy szexelni fognak. Na, azt az estét sosem felejtem el, minden perverz mazochistának olyan órákat kívánok, borzasztó de egyben izgató is volt,ahogy elképzeltem,hogy mit művelhetnek. Természetesen nem bírtam sokáig szó nélkül hagyni,hogy tudok róluk, így megbeszéltük, nekünk sokkal jobb izgalmasabb lett a szex itthon, ők pedig rövidesen befejezték egymással.
A lényeg: előtte és utána a gondolata is nagyon izgalmas,hogy más dugja a nőmet, de közben borzalmas! nyes Leülni és végignézni élőben, ez még nekem meredek, de nem tartom elképzelhetetlennek. A hármas amikor ketten kezelgetjük együtt az már szerintem simább ügy, a legkönyebben feldolgozhatónak pedig a párcserét gondolnám, ezt viszont érdemes lenne kipróbálni egy légtérben is és külön helyszínen is. Tehát amikor közben látjuk a másikat, valamint amikor nem láthatjuk mert máshol vannak. Ezeket mindenkinek magában kell letisztázni,hogy mit bírna el ő és a kapcsolata, de szerintem a fokozatosság sokat segíthet itt is.
2014. 10. 09. csütörtök 15:26  #10253
A másik IQ betyár! Ajánlom,fogadd meg hariyani tanácsát! Figyelj és tanulj! Tinó még lehet belőled.... kis farokkal is smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 09. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 09. csütörtök 13:48
Hát persze. eplus2
Akkor miért nem adsz ki egy regényt az élményeidből? Miért nem írsz róla? Rendelkezem olan írói vénával, hogy kerekíthetnék olyan történetet, amire elég sokan huzogatnák a bőrt, de attól még nem történt meg. nekem nem volt ebben részem, de a téma érdekel, és ezért merem venni a bátorságot és írni a témában. Viszont te minden irományodban futtatod magad, kár tagandi. Akinek van egy csöpnyi esze, az látja. Igaz a Santaclaus neved, nem létező vagy mint a télapó, vagy inkább hihetetlen. vigyor1 Agyilag meg nem vagy több, mint egy kisiskolás. Nem személyeskedni akarok, de mert azt állítod magadról, hogy neked hűde nagy van, akkor már lenézed azt, akinek kisebb van, akár 1 centivel is, ha többel, akkor pláne. Elég szánalmas, ha neked ez az emberi mércéd az életben. Mint kinek magasabb, vagy több szintes a tolltartója. levele
2014. 10. 09. csütörtök 15:13  #10252
greatom greatom
...Nem kell kötélen táncolgatni,mert könnyen meg lehet szédülni....

Jó, persze... na, de az adrenalin is pont a kritikus szituban kezd el buzogni istenigazából. Meg ugye evés közben jön meg az étvágy. Egy idő után szerintem egy stabil pár képes annyi rutint szerezni, hogy képes helyén kezelni ezt az egészet. Meg a normál életben , munkahelyen is van bőven kisértés és kockázat, azt is lehet menedzselni.
Olyan ez, mintha fugut ennél..kaland az élet.
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2014. 10. 09. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 09. csütörtök 14:43
"Ennek is meglehet a maga oka. Pl. a tapasztalataik azt mutatják, hogy nehezen sikerül összeszervezni egy estét, vagy egy közös programot egy szimpatikus külsőssel-párral és inkább a hosszabb távú kapcsolatot próbálják megcélozni... ez akár a 22-es csapdája is lehet a végére."
Szerintem mindenki örül,ha jól működik hosszútávon egy kapcsolat.Arra céloztam,hogy az ismerkedésnél olyan feltételekkel keresnek,mintha egy második férj kellene a házasságba.Nekem és a páromnak is az égnek áll a hajunk amikor egy jelentkező nekiáll udvarolgatni.Nem arról van szó,hogy ne bókoljon!Itt is lehetett már olvasni,hogy annyira jól sikerült az udvaroltatás,külsős férfi bevonása harmadiknak,hogy a hölgy kérte a kapcsolat megszakítását.Na nem azért mert rossz volt,hanem azért mert félt,hogy túlságosan is elkezd vonzódni a harmadikhoz.Szóval szerintem bizonyos távolságtartás nem árt.Nem kell kötélen táncolgatni,mert könnyen meg lehet szédülni....
2014. 10. 09. csütörtök 15:04  #10251
hariyani hariyani
"nekem nem volt ebben részem, de a téma érdekel"
Érdekeljen...Figyelj,olvass,tanulj,kérdezz! smile Az unalmas,hogy tapasztalat semmi,de ha rákérdeznek mi alapján,akkor a megszokott válasz:leveleztem,kameráztam már olyan párral nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 09. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 09. csütörtök 13:48
Hát persze. eplus2
Akkor miért nem adsz ki egy regényt az élményeidből? Miért nem írsz róla? Rendelkezem olan írói vénával, hogy kerekíthetnék olyan történetet, amire elég sokan huzogatnák a bőrt, de attól még nem történt meg. nekem nem volt ebben részem, de a téma érdekel, és ezért merem venni a bátorságot és írni a témában. Viszont te minden irományodban futtatod magad, kár tagandi. Akinek van egy csöpnyi esze, az látja. Igaz a Santaclaus neved, nem létező vagy mint a télapó, vagy inkább hihetetlen. vigyor1 Agyilag meg nem vagy több, mint egy kisiskolás. Nem személyeskedni akarok, de mert azt állítod magadról, hogy neked hűde nagy van, akkor már lenézed azt, akinek kisebb van, akár 1 centivel is, ha többel, akkor pláne. Elég szánalmas, ha neked ez az emberi mércéd az életben. Mint kinek magasabb, vagy több szintes a tolltartója. levele
2014. 10. 09. csütörtök 14:43  #10250
hariyani hariyani
"Ennek is meglehet a maga oka. Pl. a tapasztalataik azt mutatják, hogy nehezen sikerül összeszervezni egy estét, vagy egy közös programot egy szimpatikus külsőssel-párral és inkább a hosszabb távú kapcsolatot próbálják megcélozni... ez akár a 22-es csapdája is lehet a végére."
Szerintem mindenki örül,ha jól működik hosszútávon egy kapcsolat.Arra céloztam,hogy az ismerkedésnél olyan feltételekkel keresnek,mintha egy második férj kellene a házasságba.Nekem és a páromnak is az égnek áll a hajunk amikor egy jelentkező nekiáll udvarolgatni.Nem arról van szó,hogy ne bókoljon!Itt is lehetett már olvasni,hogy annyira jól sikerült az udvaroltatás,külsős férfi bevonása harmadiknak,hogy a hölgy kérte a kapcsolat megszakítását.Na nem azért mert rossz volt,hanem azért mert félt,hogy túlságosan is elkezd vonzódni a harmadikhoz.Szóval szerintem bizonyos távolságtartás nem árt.Nem kell kötélen táncolgatni,mert könnyen meg lehet szédülni....
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 10. 09. csütörtök 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 09. csütörtök 10:59
..Félve megjegyezném,hogy nagyon sokan úgy keresnek férfi beszállót harmadiknak,mintha párt keresnének egy életre...
Ennek is meglehet a maga oka. Pl. a tapasztalataik azt mutatják, hogy nehezen sikerül összeszervezni egy estét, vagy egy közös programot egy szimpatikus külsőssel-párral és inkább a hosszabb távú kapcsolatot próbálják megcélozni... ez akár a 22-es csapdája is lehet a végére. Aztán meg ki hogyan van ezzel, de mindig új és új beszállót keresni sem egyszerű és kockáztatni, hogy az addig szimpatikus versenyő a célegyenesben csak a farkát markolássza a feladathoz nem eléggé felnőve.. Az első alkalom szerintem ritkán totál siker.. de tényleg kinek mi a szempont, magához képest hová, milyen magasra teszi a lécet.
2014. 10. 09. csütörtök 13:48  #10249
Hát persze. eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 09. csütörtök 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 09. csütörtök 13:23
Korrekt álláspont és valahol ez van legközelebb a valósághoz!Csak kíváncsi voltam,hogy a kispöcsűek mit reagálnak,főleg azok,akiknek még sosem adatott meg,hogy hármasban szexeljenek smile Sok párral sikerült együtt lennem előre megbeszélve és spontán is,de ritkán volt elvárás a farokméret....Az a szituáció másért izgalmas a nőnek és a pasinak is....Csak akkor vágjatok bele,ha elég erős a kapcsolatotok és Te is készen állsz elfogadni a helyzetet! Sok sikert hozzá! wave
2014. 10. 09. csütörtök 13:23  #10248
Korrekt álláspont és valahol ez van legközelebb a valósághoz!Csak kíváncsi voltam,hogy a kispöcsűek mit reagálnak,főleg azok,akiknek még sosem adatott meg,hogy hármasban szexeljenek smile Sok párral sikerült együtt lennem előre megbeszélve és spontán is,de ritkán volt elvárás a farokméret....Az a szituáció másért izgalmas a nőnek és a pasinak is....Csak akkor vágjatok bele,ha elég erős a kapcsolatotok és Te is készen állsz elfogadni a helyzetet! Sok sikert hozzá! wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 09. csütörtök 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 09. csütörtök 12:46
Sziasztok
Farokméret:
Kicsi átlag vagy nagy, ugyanez megvan punciméretben is, meg kell találni a zárat a kulcshoz, ennyi. Volt olyan szeretőm aki megmondta már az első alkalomkor,hogy a párjának jóval nagyobb van, de mégis ég és föld volt a szexben a különbség, a technika, az időtartam stb miatt. Viszont a párom pedig engem egy jóval kisebb farkúval csalt meg. Volt olyan lány, aki az első alkalom előtt kérdezte,hogy én hogy és meddig bírom,mert neki nagyon szűk a puncija és hamar elsült eddig benne mindenki. Szemmel láthatóan zavarta ez a tulajdonsága őt, én viszont örültem,hogy lehet,hogy kincset találtam! smile Évekig jártunk össze. Szóval ennek a méretmizériának szerintem nincs komolyabb jelentősége, leszámítva a két extrém végletet (átlagnál jóval kisebb vagy nagyobb).

Feleségdugás:
Engem mindíg izgatott, meg is beszéltük,hogy végignézném ahogy a párom lerendezi egy másik pasi. Szex közben gyakran megbeszéltük, a hármas is mehetne, párcsere is stb, izgatott minket. Egyszercsak megtudtam,hogy a páromat megkörnyékezte egy ismerőse és volt egy hétvége este amikor tudtam,hogy a pasihoz megy, de nekem mást mondott, egyértelmű volt,hogy szexelni fognak. Na, azt az estét sosem felejtem el, minden perverz mazochistának olyan órákat kívánok, borzasztó de egyben izgató is volt,ahogy elképzeltem,hogy mit művelhetnek. Természetesen nem bírtam sokáig szó nélkül hagyni,hogy tudok róluk, így megbeszéltük, nekünk sokkal jobb izgalmasabb lett a szex itthon, ők pedig rövidesen befejezték egymással.
A lényeg: előtte és utána a gondolata is nagyon izgalmas,hogy más dugja a nőmet, de közben borzalmas! nyes Leülni és végignézni élőben, ez még nekem meredek, de nem tartom elképzelhetetlennek. A hármas amikor ketten kezelgetjük együtt az már szerintem simább ügy, a legkönyebben feldolgozhatónak pedig a párcserét gondolnám, ezt viszont érdemes lenne kipróbálni egy légtérben is és külön helyszínen is. Tehát amikor közben látjuk a másikat, valamint amikor nem láthatjuk mert máshol vannak. Ezeket mindenkinek magában kell letisztázni,hogy mit bírna el ő és a kapcsolata, de szerintem a fokozatosság sokat segíthet itt is.
2014. 10. 09. csütörtök 12:46  #10247
Sziasztok
Farokméret:

Feleségdugás:
2014. 10. 09. csütörtök 11:24  #10246
Biztos hazudsz Te is meg a horgászcimborád is! vigyor3
Valaki azt állítja,hogy itt,akik megosztják a történeteiket másokkal,azok kamusok...
Azért köszönjük! Legalább ők nem csak elmélkedtek,hanem jól érezték magukat abban a pár napban hármasban! ...30 milliós Mercedes,több diploma nélkül is.....,hiszen valószínűleg szuper testalkatúak,jóképűek,okosak és jó dumások voltak és kiválóan tudták használni kis vagy átlag farkukat! vigyor5
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2014. 10. 08. szerda 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 08. szerda 22:16
Kellemes élmény lehetett. Egy ilyesmi ellen én sem tiltakoznék.
Hogy hasonló sztori is legyen..
Most nyáron az egyik horgászcimbora keveredett hasonlóba egy másik horgászcimborával és annak feleségével egy közös sátorozáskor.
Két pár ment horgásztúrára, de az egyik srác feleségének már az első napon haza kellett robognia, így hárman maradtak. Bánatukban igen sokat ittak, és így lett először egy meztelen éjszakai fürdőzés, majd pikáns játszadozás, aztán a sátorban hatalmas szex. Majd a hátralévő napokban folyamatos dugás.
És nem, a másik felesége nem szállt be később sem soha, mivel meg sem tudta azt, hogy miféle élményben volt része a párjának.
2014. 10. 09. csütörtök 10:59  #10245
greatom greatom
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2014. 10. 09. csütörtök 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 09. csütörtök 09:11
Félve megjegyezném,hogy nagyon sokan úgy keresnek férfi beszállót harmadiknak,mintha párt keresnének egy életre.Szerintünk elég az,ha szimpatikus,ápolt,alkatilag és adottságokban feleljen meg a keresési feltételeknek.Mi rendszeresen szervezünk hármas találkákat,de egyedül az az elvárás,hogy a kulturált helyet biztosítsa.Szóval nem kell BMW,meg különben sem érdekel senkit ,hogy mivel keresi a kenyerét.Lehessen vele normálisan kommunikálni,de nem elvárás a diploma.Az sem érdekes,hogy milyen a családi állapota.Mondjuk,ha nőtlen az szerintünk jobb,mert megbízhatóbbak.Nem külön leszerveznie otthonról a szökést.Az is fontos,ne a világvégén lakjon.(100km max)
2014. 10. 09. csütörtök 09:11  #10244
hariyani hariyani
Félve megjegyezném,hogy nagyon sokan úgy keresnek férfi beszállót harmadiknak,mintha párt keresnének egy életre.Szerintünk elég az,ha szimpatikus,ápolt,alkatilag és adottságokban feleljen meg a keresési feltételeknek.Mi rendszeresen szervezünk hármas találkákat,de egyedül az az elvárás,hogy a kulturált helyet biztosítsa.Szóval nem kell BMW,meg különben sem érdekel senkit ,hogy mivel keresi a kenyerét.Lehessen vele normálisan kommunikálni,de nem elvárás a diploma.Az sem érdekes,hogy milyen a családi állapota.Mondjuk,ha nőtlen az szerintünk jobb,mert megbízhatóbbak.Nem külön leszerveznie otthonról a szökést.Az is fontos,ne a világvégén lakjon.(100km max)
2014. 10. 09. csütörtök 08:08  #10243
greatom greatom
Miért is kellene bármit neked bizonyítanom??? Meg mit bizonyítana, min változtatna, ha iderittyentenék 3 tetszőleges történetet? Az érvekkel próbálj vitatkozni, ne azzal, hogy ki mondta. Állítottál valamit, én és mások kételkedtünk ebben. Se bizonyítani se indokolni nem tudtad, maradt a megszokott, személyeskedő agresszív önmarketing.
Egyébként abban egyet értek, csinálni kell, mindenki megtalálhatja a párját, mint zsák a foltját. Neked is sikerülhet, ha rendszeresen hirdetsz. Hiszékeny emberek mindig lesznek.

****************** moderálva
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 08. szerda 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 08. szerda 17:48
Maradjunk abban,hogy tényleg nem mérvadó a véleményed! Főleg olyannak,akinek az adatlapján ez szerepel: Céljaim: cyberszex (erotikus levelezés, chat, telefonszex), extrém / bizarr dolgok. Nos oda bármilyen farok jó,mivel nem használod.Amúgy meg,ha megengeded a saját magam életét én úgy élem,ahogy én szeretném,s nem a te tudományos elméleted szerint.haryjaninál ismét a pont! Nem kívánok a továbbiakban offolni!Ez a topic nem a farokméretről szól!Mivel minden szavadból árad,hogy Te egy profi swingeres,többes szexben járatos,tapasztalt férfi vagy,aki azt hiszi,nála a Szent Grál,légyszíves osszál már meg velünk,tudatlanokkal pár izgalmas kalandodat,amikor jól megdugták a feleségedet.... Hajrá!
2014. 10. 08. szerda 22:16  #10242
Nyúlmedve Nyúlmedve
Kellemes élmény lehetett. Egy ilyesmi ellen én sem tiltakoznék.
Hogy hasonló sztori is legyen..
Most nyáron az egyik horgászcimbora keveredett hasonlóba egy másik horgászcimborával és annak feleségével egy közös sátorozáskor.
Két pár ment horgásztúrára, de az egyik srác feleségének már az első napon haza kellett robognia, így hárman maradtak. Bánatukban igen sokat ittak, és így lett először egy meztelen éjszakai fürdőzés, majd pikáns játszadozás, aztán a sátorban hatalmas szex. Majd a hátralévő napokban folyamatos dugás.
És nem, a másik felesége nem szállt be később sem soha, mivel meg sem tudta azt, hogy miféle élményben volt része a párjának.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 08. szerda 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929712)
2014. 10. 08. szerda 16:49
Már jò pár éve esett meg az alábbi történez az akkori pasimmal meg egy haverjával.A pasim lakásán voltunk hármasban iszogattunk beszélgettünk,jò volt a hangulat!Egyszercsak arra terelődött a szò hogy ki mi mindent pròbált már vagy pròbálna ki a szexben.Ekkor az én drágám mondta hogy nagyon izgatja a gondolat h valaki előtte dugjon meg.Nyilván az elfogyasztott alkohol az oka de nem volt ellenemre az elképzelés.Ès hát a haver is elég jò pasi volt!Elég gyorsan tisztáztuk is a feltételeket,én pedig elvonultam h magamra vegyek valami szexit.Mire visszaértem a párom elhelyezkedett a fotelben,a haverja pedig a kanapén ült.Rajtam a legszexibb fehérneműm(állati dögösnek éreztem magam a helyzettől),odaléptem a kanapéhoz és lehajoltam lehùztam a zipzárt és elővettem a farkát,ami szinte azonnal megkeményedett .Számba vettem a farkát és élvezettel szopni kezdtem, közben a páromat néztem kihìvòan.Egyre gyorsabban szoptam közben ő becsùsztatta az ùjjait a pinámba.Aztán fogtam magam és ráültem a farkára háttal neki hogy közben lássam a párom,aki közben szintén elővette a farkát és láthatòlag élvezte a helyzetet! smile Elég hamar eljutottunk a csùcsra és hogy azért a kedvesem se maradjon ki odaléptem hozzá is és bepucsìtottam előtte hogy ő is megdugjon miközben most a haverja les minket!Hát mit mondhatnék hatalmasat élveztem!!!Azòta már nem vagyunk együtt de arròl az estéről igen szép és nedves emlékeket őrzök! smile
2014. 10. 08. szerda 21:59  #10241
Nyúlmedve Nyúlmedve
Írta valaki, hogy az állatvilágban is a nagy és színes hímek a népszerűek a nőstények közt. Ez így van.
De az ember kicsit több, kicsit más mint egy állat.
Az embereknél párválasztásban nagyobb jelentőséggel bír a testalkat, az arc, a szöveg és az ész, az életrevalóság, az anyagi helyzet (pl nem csak egy fantáziaszülte városi legenda az, hogy egy 30 milliós Mercivel könnyebb csajt felszedni, mint egy lepukkant párszázezres csotrogánnyal). A farokméret sokadrangú tétel a párválasztási kívánságsorban. Az, hogy egy férfi tudja használni a farkát, hogy jó legyen "vele" az ágyban, az viszont előkelő helyen van a hosszabb-rövidebb távú társkeresési szempontok közt.

Biztosan vannak olyan párok, akik a gigafaszt keresik, de tapasztalatom szerint többeknél nem a farokméret az elsőszámú kardinális keresési szempont, bár tény, a 10-12 centis farkincácskával bírót sem szeretnék maguk mellé...
Mi mindig átlagnormális, szimpatikus, értelmes, diszkrét, hozzánk hasonló státusszal és életszemlélettel bíró nős férfit kerestünk.
2014. 10. 08. szerda 21:40  #10240
ravenna ravenna VIP Admin
Mindenféle személyeskedést, egymás szellemi és testi adottságainak becsmérlését fejezzétek be, és térjetek vissza a topik címéhez....
2014. 10. 08. szerda 18:04  #10239
Ugye Sára működik ez mindenféle szociológiai tanulmány nélkül is! nyes
Ne foglalkozz senkivel,főleg Csernus alteregókkal ne,akik még a kefélést is disszertációban tervezik meg!Élvezd az életet továbbra is! wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 08. szerda 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929712)
2014. 10. 08. szerda 16:49
Már jò pár éve esett meg az alábbi történez az akkori pasimmal meg egy haverjával.A pasim lakásán voltunk hármasban iszogattunk beszélgettünk,jò volt a hangulat!Egyszercsak arra terelődött a szò hogy ki mi mindent pròbált már vagy pròbálna ki a szexben.Ekkor az én drágám mondta hogy nagyon izgatja a gondolat h valaki előtte dugjon meg.Nyilván az elfogyasztott alkohol az oka de nem volt ellenemre az elképzelés.Ès hát a haver is elég jò pasi volt!Elég gyorsan tisztáztuk is a feltételeket,én pedig elvonultam h magamra vegyek valami szexit.Mire visszaértem a párom elhelyezkedett a fotelben,a haverja pedig a kanapén ült.Rajtam a legszexibb fehérneműm(állati dögösnek éreztem magam a helyzettől),odaléptem a kanapéhoz és lehajoltam lehùztam a zipzárt és elővettem a farkát,ami szinte azonnal megkeményedett .Számba vettem a farkát és élvezettel szopni kezdtem, közben a páromat néztem kihìvòan.Egyre gyorsabban szoptam közben ő becsùsztatta az ùjjait a pinámba.Aztán fogtam magam és ráültem a farkára háttal neki hogy közben lássam a párom,aki közben szintén elővette a farkát és láthatòlag élvezte a helyzetet! smile Elég hamar eljutottunk a csùcsra és hogy azért a kedvesem se maradjon ki odaléptem hozzá is és bepucsìtottam előtte hogy ő is megdugjon miközben most a haverja les minket!Hát mit mondhatnék hatalmasat élveztem!!!Azòta már nem vagyunk együtt de arròl az estéről igen szép és nedves emlékeket őrzök! smile
/ 979