Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2014. 06. 27. péntek 12:50  #9940
Törölt felhasználó (836277)
worship worship eljen
Ha találtam volna tapsoló figurát az lenne a megfelelő!
Lenyűgözően végiggondolt és szerintünk/szerintem maximálisan helytálló az írásod!
Csak is gratulálni lehet. Látszik hogy tudod miről beszélsz!
TAPS TAPS. TAPS
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 27. péntek 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (816802)
2014. 06. 27. péntek 10:54
Az esetek döntő többségében a motiváció a féltékenység a
férfiaknál! Tudom ez így elsőre hülyeségnek tűnik...de nem az!!
Minden egészséges emberben ott motoszkál a gondolat, hogy
megcsalhatja a felesége, és a TUDAT, hogy volt már mással!!
Aki szűz volt mikor férjhez ment, elnézést! Folytatom! Minden
férfi vizuális típus. Adott helyzetben ha jön a zöld szemű szörny
fantáziaképek jelennek meg, ami nagyon tud fájni mardosni
ott belül! Az átlag emberek ezt elnyomják, kezelik! Viszont
van néhány férfi aki hagyja tovább forogni a "filmet" ami
először átmegy egy kicsit fájdalmas, de valamilyen ismeretlen
bizsergésbe! (nem lehet leírni) Aztán idővel (miveĺ ez CSAK
fantázia, szabadjára engedi, és rohadtul élvezi!! Szex közben,
is erre gondol, TUDJA, hogy dugott már mással és izgatja!!
Hogy miért?? Ösztön, és pszihológia, de ezt itt hagyom.
A lényeg a fantázia! Ez az a pont amikor tudni kell eldönteni,
hogy tovább lép-e az ember!!! Hogy a nők miért mennek bele?
Izgatja-e őket? Igen szerintem minden nőt...a FANTÁZIA!!!
Ki ne szeretné megélni a vágyait? DE büntetlenül, lelkiismeretfurdalás
nélkül!! Megintcsak DE!! Az erkölcs hűséget monogámiát
nevelt belénk, "nem normális" ha... Amúgy meg eddig
féltékeny volt...már nem szeret, lehet csak tesztel, aztán
elhagy? Stb! Na jó belemegy! Nem tud felszabadulni, nem
élvezi, szorong, csak engedi, hogy használják! Aztán jön a
férje, reakciója, ami ha jó, akkor idővel elengedi magát,és
ÉLVEZNI fogja! Jobb, őszintébb lesz a kapcsolat! Ha a nő is
akarja egyből a dolgot, nem feltétlen jelent rosszat, ha jön
egy harmadik idegen, de ha ő a Pisti, Marci haveroddal, esetleg
egy kollégával képzelte el, mert ő olyan szimpi...elfelejtheted
az egészet! A kapcsolatot is, mert ezek után megteszi, de
nem leszel ott, és fájni fog! A gondolat is! Ebbe buknak bele
sokan! Nem hiszem, hogy életkor kérdése lenne a dolog,
21évesen kezdtem, de a tapasztalat nem árt, a fiatalok
általában jobban féltik a puncit smile Inkább azért számítanak
az évek, mert a BIZALOMHOZ, a másik ismeretéhez, és
az ÖNBIZALOMHOZ, a tudathoz,hogy TE kellesz neki a
többi csak egy baszás, idő kell! Én azt mondom nem így
születünk, nem ezekkel a vágyakkal! Ellent mond a "normális"
házasság elvének!! Nem kell, és nem is lenne jó, ha mindenki
ezt akarná! Nagyon gondolja végig mindenki aki ebbe bele akar
vágni! Nem biztos, hogy ez az ÉLETFORMA neked való!! Sőt!
Valószínűleg nem! Sokakat elvisz az internet, ez az oldal
ezért van a sok"kamus" szeretnék, de nem akarják, nem
megy nekik! Ez egy szűk kör, és ez így van rendben!
2014. 06. 27. péntek 12:47  #9939
Törölt felhasználó (96709)
Teljes mértékben egyet értek veled. eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 27. péntek 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 27. péntek 10:54
2014. 06. 27. péntek 10:54  #9938
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 24. kedd 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (899759)
2014. 06. 24. kedd 09:41
Sziasztok!Engem érdekel,hogy mi motivál egy férjet,hogy a párja mással is szexeljen előtte,vagy nem-előtte!A másik dolog az,hogy hogyan reagál a feleség/mennyasszony/barátnő arra a felvetésre,hogy más férfival is szexeljen?Mennyi időbe tellik számára,hogy izgatóvá váljék a gondolta?Miért megy bele a dologba?Ha jó neki,akkor a közvetett szexuális gyönyörért elég hálás-e az asszonyka a párjának?Mekkora a szakítások aránya?Melyik életkorban ajánlott elkezdeni,mikor a leghűségesebbek egymáshoz érzelmileg a felek?Egyáltalán milyen "beadagolós" technikák vannak,hogy belemenjen a hitves a "bűnbe"?Írna valaki egy kimerítő választ?Köszöntem!Sziasztok!
2014. 06. 25. szerda 01:58  #9937
Törölt felhasználó (915138)
Örülj ! Örülj,hogy " időben " kiderűlt és nem vetted el.Nem lett esetleg egy közös gyerek és aztán mentek volna szét . Nincsenek véletlenek !
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 24. kedd 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (920329)
2014. 06. 24. kedd 13:58
Sziasztok!
Már régóta követem a fórum eseményeit,és most úgy döntöttem,hogy megosztom veletek az én sztorimat.
Engem is izgat..........................,és meg is történt,aztán vége lett a kapcsolatomnak. Az ex menyasszonyom,az én ötletem alapján elkezdett egy társkeresőn ismerkedni,úgy vettem rajta észre,hogy ő is akarja,és élvezi,bár ő egy elég félénk típus,de kis idő után egyértelműen ki akarta próbálni mással is. A télen levelezni kezdett egy sráccal,és tavasszal összejött a randi,én vittem ki,és távolról figyeltem ahogy beszáll az autóba,és elhajtanak. Aztán este megérkezett,megcsókolt,és azt mondta,hogy szeret. Hazavittem,elmesélte hogy az autóban dugtak egy nagyot. Valami furcsa stressz és izgalom volt bennem. Aztán jött két szörnyű hét,éreztem,hogy nem kellek neki már...............,persze ő ezt tagadta. A srác jobb volt,mint én,méretben is,plusz nem érzem hogy kellenék neki.....,iszonyúan kikészültem. A második hét végén szakítottunk,egyikünk sem bírta a stresszt tovább. Ő avval az indokkal szakított,hogy kevés vagyok neki. Aztán valamivel később bevallotta,hogy ez nem igaz,csak már vagy fél éve nem szeret! Ez volt majd három hónapja. Semmit nem mondott azon kívül,hogy neki már nem megy,és hogy sajnálja,már szóba sem hajlandó velem állni. Egy kérdésemre sem kaptam választ. Becsapottnak érzem magam,de már mindegy. Elvesztettem a menyasszonyomat,talán egyszer sikerül kihevernem...........
2014. 06. 24. kedd 22:45  #9936
82112 82112
Bár engem is nagyon izgat a dolog csak nem tudom hogy mondjam meg neki hogy izgat már a gondolat is hogy egy hármas vagy egy másik férfi dugja kenyezteti a gyönyörű punciját. Tanácsot kérnek hogy hogyan hozzám a tudtára mert nagyon visszafogott ilyen téren de szerintem ki próbálná csak nem meri megmondani. Előre is köszönöm.
2014. 06. 24. kedd 20:56  #9935
pinababa pinababa
Asszem ezt rendesen benézted :-( !!!!! Talán legközelebb jobban átgondolod!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 24. kedd 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 24. kedd 13:58
Sziasztok!
Már régóta követem a fórum eseményeit,és most úgy döntöttem,hogy megosztom veletek az én sztorimat.
Engem is izgat..........................,és meg is történt,aztán vége lett a kapcsolatomnak. Az ex menyasszonyom,az én ötletem alapján elkezdett egy társkeresőn ismerkedni,úgy vettem rajta észre,hogy ő is akarja,és élvezi,bár ő egy elég félénk típus,de kis idő után egyértelműen ki akarta próbálni mással is. A télen levelezni kezdett egy sráccal,és tavasszal összejött a randi,én vittem ki,és távolról figyeltem ahogy beszáll az autóba,és elhajtanak. Aztán este megérkezett,megcsókolt,és azt mondta,hogy szeret. Hazavittem,elmesélte hogy az autóban dugtak egy nagyot. Valami furcsa stressz és izgalom volt bennem. Aztán jött két szörnyű hét,éreztem,hogy nem kellek neki már...............,persze ő ezt tagadta. A srác jobb volt,mint én,méretben is,plusz nem érzem hogy kellenék neki.....,iszonyúan kikészültem. A második hét végén szakítottunk,egyikünk sem bírta a stresszt tovább. Ő avval az indokkal szakított,hogy kevés vagyok neki. Aztán valamivel később bevallotta,hogy ez nem igaz,csak már vagy fél éve nem szeret! Ez volt majd három hónapja. Semmit nem mondott azon kívül,hogy neki már nem megy,és hogy sajnálja,már szóba sem hajlandó velem állni. Egy kérdésemre sem kaptam választ. Becsapottnak érzem magam,de már mindegy. Elvesztettem a menyasszonyomat,talán egyszer sikerül kihevernem...........
2014. 06. 24. kedd 14:19  #9934
greatom greatom
Menyasszony, saját maga viszi el 'megdugatni', az alfahím pénisze nagyobb, jobban kúr, szétrohad a kapcsolat.

Asszem nagyjából az összes panel megvolt. Lapozzunk.
2014. 06. 24. kedd 13:58  #9933
Sziasztok!
2014. 06. 24. kedd 09:41  #9932
Törölt felhasználó (899759)
Sziasztok!Engem érdekel,hogy mi motivál egy férjet,hogy a párja mással is szexeljen előtte,vagy nem-előtte!A másik dolog az,hogy hogyan reagál a feleség/mennyasszony/barátnő arra a felvetésre,hogy más férfival is szexeljen?Mennyi időbe tellik számára,hogy izgatóvá váljék a gondolta?Miért megy bele a dologba?Ha jó neki,akkor a közvetett szexuális gyönyörért elég hálás-e az asszonyka a párjának?Mekkora a szakítások aránya?Melyik életkorban ajánlott elkezdeni,mikor a leghűségesebbek egymáshoz érzelmileg a felek?Egyáltalán milyen "beadagolós" technikák vannak,hogy belemenjen a hitves a "bűnbe"?Írna valaki egy kimerítő választ?Köszöntem!Sziasztok!
2014. 06. 23. hétfő 18:18  #9931
maarimar maarimar
A helyzet az akár hogyan is de kihagyod párod . . .
már gond van
és teljesen mindegy hogy a nő vagy a férfi marad ki már gáz nem is kicsit
Persze jó és rossz példát lehet találni de ha mindig így alakulna üres lenne az oldal
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 23. hétfő 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (920246)
2014. 06. 23. hétfő 17:09
Nálunk egy baráti párral volt néhány közös párcserés menet. Ezt követően kb. egy évig hol ez egyik, hol a másik lány volt az áldozat, de a négyesek elmaradtak, kizárólag felváltva a két lányt keféltük ketten. Nagyon jól működött, semmiféle féltékenység nem volt.
Évekkel később tudtam meg, hogy a párom futni járt a sráccal és közben minden alkalommal minimum egy szopás belefért levezetésképpen. Közös bulikban szopás, anál a parkolóban.
Elég szar volt feldolgozni, így már jelentkeztek problémák. Ezt követően ahol csak tudtam megdugtam a barátom nejét, csak hogy bosszút álljak. A legszarabb az volt, hogy a srác farka jóval nagyobb volt az enyémnél és a barátnőm elmondta, hogy velem is nagyon jó, de az övével nem tud betelni...... Szakítás lett a vége. Mindenki gondolja meg kétszer!!!! Laza, komolytalan kapcsolatnál belefér, de komolynál jelentkezhetnek a problémák.
2014. 06. 23. hétfő 18:08  #9930
lala44 lala44 VIP
izgat,ha megdughatom a feleségedet,élettársadat,nődet,csajodat... finom de úgy,hogy te nem tudod... wave
2014. 06. 23. hétfő 17:32  #9929
Törölt felhasználó (104575) VIP
mert mind meghátrált akinek megírtuk hogy 2esben nem megy csak 3asban megy

Amikor nagy ritkán felrakok pár perc videót, vagy egy két képet, jönnek a levelek, ez nem baj. Van olyan levélíró aki azt szeretné, hogy szívesen részt venne egy kis hancúrozásban a párommal, de először kettesben szeretne lenni vele, és majd meglátjuk, mi lesz a folytatás. Aztán volt olyan, ezen meghökkentem egy kicsit, hogy azt mondja, azaz írja a kedves ismeretlen : ha féltem kettesben hagyni vele a párom, (elsőnek ugye) akkor majd ő hozza a haverját, (nézőnek?) és nem kell féltenem semmitől. Én meg azt gondolom, ha már nagy ritkán csinálunk egy ilyen szombat estés találkozást, akkor bizony a kedves harmadiknak illik elfogadni amit én, mi mondunk. Ami pedig nem más, hogy én is ott vagyok, és videózok. Ha ez nem nyerő, akkor nincs tali, semmiféle. Aki ezt elfogadja, azzal esetleg előfordulhat, sőt akár többször is, példa a legutóbbi masszőr srác. Mint a felvételeken látszik,nem igazán zavarta sem a jelenlétem, sem a kamerám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 23. hétfő 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (915369)
2014. 06. 23. hétfő 14:42
mi teljesen túl voltunk a fokozatosságon, sw klub, ott is fokozatosan, voltunk magán partin, mindenhol jó volt, aztán beszéltem neki párszor arról hogy izgatna ha pl elmenne egy sima buliba és ott felszedne valakit és szexelnének, ez is megvolt és rendben volt igaz nem dugtak, aztán az fűződött tovább azzal hogy páromnak bejönnek a huszonpáréves srácok, meg ő is nagyon bejön nekik, és ő erre gerjedt be, viszont tartott tőle hogy 3asba nem lenne elég bátor a célcsoport amiben igaza is lett, mert mind meghátrált akinek megírtuk hogy 2esben nem megy csak 3asban megy, és mivel én is mondogattam hogy izgatna, meg neki is tetszett, így elrendezte csak utána jöttek a bajok nálam de ez már bonyolult nagyon, van ez így hogy utólag derül ki mi mi megy és mi nem, ha tudtam volna előre hogy így reagálok biztos nem engedem hogy belemerüljön a párom
2014. 06. 23. hétfő 17:09  #9928
Törölt felhasználó (920246)
Nálunk egy baráti párral volt néhány közös párcserés menet. Ezt követően kb. egy évig hol ez egyik, hol a másik lány volt az áldozat, de a négyesek elmaradtak, kizárólag felváltva a két lányt keféltük ketten. Nagyon jól működött, semmiféle féltékenység nem volt.
Évekkel később tudtam meg, hogy a párom futni járt a sráccal és közben minden alkalommal minimum egy szopás belefért levezetésképpen. Közös bulikban szopás, anál a parkolóban.
Elég szar volt feldolgozni, így már jelentkeztek problémák. Ezt követően ahol csak tudtam megdugtam a barátom nejét, csak hogy bosszút álljak. A legszarabb az volt, hogy a srác farka jóval nagyobb volt az enyémnél és a barátnőm elmondta, hogy velem is nagyon jó, de az övével nem tud betelni...... Szakítás lett a vége. Mindenki gondolja meg kétszer!!!! Laza, komolytalan kapcsolatnál belefér, de komolynál jelentkezhetnek a problémák.
2014. 06. 23. hétfő 17:07  #9927
greatom greatom
Érdekes, hogy sokan mennyire izgalmasnak tartják a szexet egy idegennel (legalábbis ezt írják...) azon meg meglepődnek, ha valaki számára attól teljes az élvezet, ha érzelmi (erős, elkötelezett, hűséges..) kapcsolatban éli meg pl. egy nő.
Ebből nekem picit az jön le, hogy a (leg)többen még inkább előtte vannak egy ilyen élménynek és csak a képzelet és a vágyódás teszi annyira izgalmassá és még talán a tiltott gyümölcsért sóvárgás is közrejátszhat abban, hogy valami földöntúli csodának képzelik a többesezést smile
Ha igazán gonosz akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy néhányaknak leginkább csak az orális szex (beszélni a szexről) a valóság és a GG-n elmesélt történetecskékben élik ki a vágyaikat.
Ám én nem vagyok gonosz.
2014. 06. 23. hétfő 15:40  #9926
Törölt felhasználó (853039)
Szia, abban nagyon igazad van nagyon keves no van aki el tudja valasztani a testiseget a szerelemtol....ott a riziko ha kulon elik meg vagyaikat..de ha egyutt az csak megerositheti..vagy ellenkezoleg is lesulhet a dolog...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 23. hétfő 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 23. hétfő 10:31
Folytatom! Ha megvan az elhatározás, hát rajta!
Eltudod viselni, ha mással szexről beszél? (sokan
már itt megakadnak!) Meztelenül látja egy másik férfi,
esetleg hozzá ér!? Bîrod még? Kézimunka, esetleg
egy kis orál!? Még mindíg akarod? ÉLVEZI a párod,
nem bánt? Látod,hogy a tiednél nagyobb...tövig
eltűnik, a puncijában! Élvezted? Akkor mostmár, TALÁN
elengedheted úgy is, hogy nem vagy ott! És talán nem
fog "fájni", de nem sok esély van rá! Ha együtt megéltek
valamit az is más, meg az is, hogy meccset nézel
azzal a tudattal,hogy valaki, valahol most bassza azt
akit SZERETSZ! Ellehet jutni idáig, de ebbe fejest ugrani...
Amúgy meg, (ez teljesen magán vélemény) ha veled,
elötted, nem akar mást, de van egy kolléga, egy
irmerős, akivel lefeküdne a "KEDVEDÉRT" úgy hogy
nem vagy ott...azt már baszhatod!! Nem a párod, hanem
az egészet! Nem kell támadni, írtam, hogy van aki
eljut idáig, és minden rendben van, de nagyon erős
alap kell hozzá! Tudjátok ezek a hülyeségek mint, bizalom
a másik fél ismerte, és lehet, hogy egy "KIS" szeretet is!
Nagyon kevés NŐ van, aki valóban eltudja választani,
a testiséget, az érzelmektől! Örüljünk neki, én azt
mondom! smile
2014. 06. 23. hétfő 15:37  #9925
ravenna ravenna VIP Admin
Lehetne itt jó frázisokat pufogtatni. De amit együtt csináltok az közös élmény, amit viszont külön ott már benne van a lehetőség hogy az egyik félnek többet lehet és él is vele, vagy az egyik oldal mást - is - akar.
Véleményem szerint ez utóbbi dolog, amikor a párok külön kalandoznak az már könnyen veszélyes lehet a kapcsolatukra nézve.
2014. 06. 23. hétfő 15:19  #9924
Törölt felhasználó (906474)
Az ,hogy zavar ez téged elmondtad neki? Nekem az exemmel volt hasonló. Mondjuk más szituáció volt ,mert ő megcsalt egyszer és később mondta el . Részeg volt én pedig nem voltam ott. Nagyon sokáig nem tudtam megemészteni és ezt látta is rajtam . Előtte volt ,hogy négyen dugtuk meg ,de teljesen más volt mivel ott voltam és utána együtt aludtam vele. Mi akkor úgy találtunk megoldást erre ,hogy kaptam én is egy lehetőséget ,hogy megtoroljam (hülye szó ,de nem tudom másképpen kifejezni) és kvittek legyünk. Én éltem is ezzel egy barátnője révén és amikor hazaért mosolygott és annyit kérdezett "jó volt bébi?". Utána én teljesen megnyugodtam és minden rendbe jött. Rájöttem ,hogy ez csak sex ,de őt szeretem .
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 23. hétfő 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 23. hétfő 14:42
mi teljesen túl voltunk a fokozatosságon, sw klub, ott is fokozatosan, voltunk magán partin, mindenhol jó volt, aztán beszéltem neki párszor arról hogy izgatna ha pl elmenne egy sima buliba és ott felszedne valakit és szexelnének, ez is megvolt és rendben volt igaz nem dugtak, aztán az fűződött tovább azzal hogy páromnak bejönnek a huszonpáréves srácok, meg ő is nagyon bejön nekik, és ő erre gerjedt be, viszont tartott tőle hogy 3asba nem lenne elég bátor a célcsoport amiben igaza is lett, mert mind meghátrált akinek megírtuk hogy 2esben nem megy csak 3asban megy, és mivel én is mondogattam hogy izgatna, meg neki is tetszett, így elrendezte csak utána jöttek a bajok nálam de ez már bonyolult nagyon, van ez így hogy utólag derül ki mi mi megy és mi nem, ha tudtam volna előre hogy így reagálok biztos nem engedem hogy belemerüljön a párom
2014. 06. 23. hétfő 14:42  #9923
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 23. hétfő 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
mondom! smile
2014. 06. 23. hétfő 12:49  #9922
greatom greatom
Ha együtt megéltek valamit az is más, meg az is, hogy meccset nézel azzal a tudattal,hogy valaki, valahol most bassza azt akit SZERETSZ! Ellehet jutni idáig, de ebbe fejest ugrani...

Igen, el lehet jutni, sokan el is jutnak , de ugyan minek???? A közös élmények más lapra tartoznak.. de ez a "Szia drágám, most mennem kell szopni és anál is lesz, majd reggel még hívlak! Aludj jól, puszilom a gyerekeket!", na, ez nekem soha nem lenne összeegyeztethető a párkapcsolattal.
mondom! smile
2014. 06. 23. hétfő 11:36  #9921
Törölt felhasználó (104575) VIP
Nem akarom az okosságot osztani, de jól gondolom e, hogy legeslegelőször inkább egy, a jelenléteddel is megfűszerezett hármast kellett volna e csinálni ??? Aztán ott ki tudja mi történt volna ?? "Legrosszabb" esetben egy alkalommal megdugták volna a párod, hogy ilyen csúnyán fejezzem ki magam. Ha ez lelki törést okozott volna, akkor mondhattad volna, hogy ennyi.
Ezért tartom én azt, hogy fokozatosság. Talán csak az én mániám, hogy kezdjunk egy masszázzsal. Ott a párod már meztelen az "idegen" pasi előtt. Közben, egy esetleges előre megbeszélt kommunikációval lehet szó bármiféle folytatásról, vagy nem. A vagy nem-nél legfeljebb jól megmasszírozták a párod melleit, punciát. Ettől aztán nem dől össze a világ. De így, utólag, a megtörtént dolgokat ismerve, csak azt lehet mondani : szar ügy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 22. vasárnap 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 22. vasárnap 13:50
én teljes mértékben megértelek, nálunk annyiban volt más hogy nálunk történt még én vidéken dolgoztam, de lehet így még rosszabb mert az én ágyamban az én váramban történt.
Ez a szitu egy hónapja volt, de nálam még tart, nemhogy minden naposak a gondolatok hanem minden percesek, szerintem rámegy a kapcsolatunk, belőlem előtört ami sohasem volt jellemző a beteges féltékenység, amire számtalan okot találok vagy odaképzelek, ha tényleg van ok, jobb tisztában lenni vele és azért off a kapcsolatunk, ha meg nincs ok, de én odaképzelem és ez kihat rám azért off,
Sehogyan sem tudom túltenni magam a történteken, holott én bíztattam rá a párom, mert izgatott a gondolat hogy külön legyen együtt valakivel.
Én már nem tervezek semmilyen sem közös sem külön bulit, igazából együtt lenni sem akarok a párommal, csak ugye a hormonok a kanosság felül kerekedik rajtam, sajnos a párom tudomást sem vesz róla hogy nagy a baj, és arról sem hogy velem mi történik, ebből is az jön le hogy mert van oka ennek.
Azt tanácsolom ha neked nem jön be,mond is meg, én húztam hogy majd csak jobb lesz majd csak elviselhetőbb, nekem és nem akartam megfosztani ettől az élménytől, de nem lett jobb, párom meg látta hogy rossz nekem de le__arta úgy belezsongott a friss élményekbe, te ne kövesd el ezt a hibát, ha nem jó álljatok meg, nem mindenki alkalmas erre, attól hogy sokakat izgat a gondolata.
/ 978