Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2014. 06. 23. hétfő 10:31  #9920
Törölt felhasználó (816802)
Folytatom! Ha megvan az elhatározás, hát rajta!
Eltudod viselni, ha mással szexről beszél? (sokan
már itt megakadnak!) Meztelenül látja egy másik férfi,
esetleg hozzá ér!? Bîrod még? Kézimunka, esetleg
egy kis orál!? Még mindíg akarod? ÉLVEZI a párod,
nem bánt? Látod,hogy a tiednél nagyobb...tövig
eltűnik, a puncijában! Élvezted? Akkor mostmár, TALÁN
elengedheted úgy is, hogy nem vagy ott! És talán nem
fog "fájni", de nem sok esély van rá! Ha együtt megéltek
valamit az is más, meg az is, hogy meccset nézel
azzal a tudattal,hogy valaki, valahol most bassza azt
akit SZERETSZ! Ellehet jutni idáig, de ebbe fejest ugrani...
Amúgy meg, (ez teljesen magán vélemény) ha veled,
elötted, nem akar mást, de van egy kolléga, egy
irmerős, akivel lefeküdne a "KEDVEDÉRT" úgy hogy
nem vagy ott...azt már baszhatod!! Nem a párod, hanem
az egészet! Nem kell támadni, írtam, hogy van aki
eljut idáig, és minden rendben van, de nagyon erős
alap kell hozzá! Tudjátok ezek a hülyeségek mint, bizalom
a másik fél ismerte, és lehet, hogy egy "KIS" szeretet is!
Nagyon kevés NŐ van, aki valóban eltudja választani,
a testiséget, az érzelmektől! Örüljünk neki, én azt
mondom! smile
2014. 06. 23. hétfő 09:24  #9919
Törölt felhasználó (816802)
Jó, hogy végre nem csak olyan "igaz" történeteket
olvasok ahol minden happy, mint a filmekben! Ez
egy olyan játék, ahol egyetlen lépés is elég ahhoz,
hogy MINDEN borúljon!! Sok kritikát kaptam azért
mert néha azt írtam, hogy az itt lévő férfiak 90%-a
nem tudná feldolgozni,ha a valóságban is megtörténne,
hiába érzi úgy! Az fantázia!! Nem akarok okostojás
lenni, de ha valaki már komolyan akarja, tartsa meg
a fokozatosság elvét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 22. vasárnap 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (915369)
2014. 06. 22. vasárnap 13:50
én teljes mértékben megértelek, nálunk annyiban volt más hogy nálunk történt még én vidéken dolgoztam, de lehet így még rosszabb mert az én ágyamban az én váramban történt.
Ez a szitu egy hónapja volt, de nálam még tart, nemhogy minden naposak a gondolatok hanem minden percesek, szerintem rámegy a kapcsolatunk, belőlem előtört ami sohasem volt jellemző a beteges féltékenység, amire számtalan okot találok vagy odaképzelek, ha tényleg van ok, jobb tisztában lenni vele és azért off a kapcsolatunk, ha meg nincs ok, de én odaképzelem és ez kihat rám azért off,
Sehogyan sem tudom túltenni magam a történteken, holott én bíztattam rá a párom, mert izgatott a gondolat hogy külön legyen együtt valakivel.
Én már nem tervezek semmilyen sem közös sem külön bulit, igazából együtt lenni sem akarok a párommal, csak ugye a hormonok a kanosság felül kerekedik rajtam, sajnos a párom tudomást sem vesz róla hogy nagy a baj, és arról sem hogy velem mi történik, ebből is az jön le hogy mert van oka ennek.
Azt tanácsolom ha neked nem jön be,mond is meg, én húztam hogy majd csak jobb lesz majd csak elviselhetőbb, nekem és nem akartam megfosztani ettől az élménytől, de nem lett jobb, párom meg látta hogy rossz nekem de le__arta úgy belezsongott a friss élményekbe, te ne kövesd el ezt a hibát, ha nem jó álljatok meg, nem mindenki alkalmas erre, attól hogy sokakat izgat a gondolata.
2014. 06. 22. vasárnap 14:51  #9918
batka.mano batka.mano
Igazad lehet... nekem kicsit erre a történetre hajaz. Itt-ott kicsit megváltoztatva átszínezve. Google...: Kriszta a feleségem 2. rész
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 22. vasárnap 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2014. 06. 22. vasárnap 11:01
Annyi a problémám ezzel, hogy kb. olyan, mintha közben hokizna és egy kézzel pötyögné be a dolgokat. Kicsit összefüggéstelen, még a helyesírás egy dolog, de ragozás, hol van ékezet, hol nincs, ki kivel van. Követhetetlen és sajnos ez sokat rombol az élvezeten. Bár engem nem izgat, de rossz olvasni.
2014. 06. 22. vasárnap 13:50  #9917
Törölt felhasználó (915369)
én teljes mértékben megértelek, nálunk annyiban volt más hogy nálunk történt még én vidéken dolgoztam, de lehet így még rosszabb mert az én ágyamban az én váramban történt.
Ez a szitu egy hónapja volt, de nálam még tart, nemhogy minden naposak a gondolatok hanem minden percesek, szerintem rámegy a kapcsolatunk, belőlem előtört ami sohasem volt jellemző a beteges féltékenység, amire számtalan okot találok vagy odaképzelek, ha tényleg van ok, jobb tisztában lenni vele és azért off a kapcsolatunk, ha meg nincs ok, de én odaképzelem és ez kihat rám azért off,
Sehogyan sem tudom túltenni magam a történteken, holott én bíztattam rá a párom, mert izgatott a gondolat hogy külön legyen együtt valakivel.
Én már nem tervezek semmilyen sem közös sem külön bulit, igazából együtt lenni sem akarok a párommal, csak ugye a hormonok a kanosság felül kerekedik rajtam, sajnos a párom tudomást sem vesz róla hogy nagy a baj, és arról sem hogy velem mi történik, ebből is az jön le hogy mert van oka ennek.
Azt tanácsolom ha neked nem jön be,mond is meg, én húztam hogy majd csak jobb lesz majd csak elviselhetőbb, nekem és nem akartam megfosztani ettől az élménytől, de nem lett jobb, párom meg látta hogy rossz nekem de le__arta úgy belezsongott a friss élményekbe, te ne kövesd el ezt a hibát, ha nem jó álljatok meg, nem mindenki alkalmas erre, attól hogy sokakat izgat a gondolata.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 21. szombat 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (883107)
2014. 06. 21. szombat 22:14
Tíz körül előkerült mert délelött is dugtak egyet. Az este úgy zajlott a pasi hazavitte ittak egy kicsit a párom már elötte letusolt ,de nyomtak egy közös tust be a szobába. A párom leszopta, mondjuk ebben nagyon jó gumi fel pár póz olyan megszokott házaspáros felejthetős szex volt. Aztán alvás. Reggel még a pali gumit húzott és hátulról félálomba még beverete neki,de mire megindult a bizsergés addigra tele lett a gumi. Meg is beszéltük más irányba indulunk el legközelebb, de nekem nem jött be ez az elmegyek és ott alszom buli. Legközelebb én alszom ott valahol, had érezze milyen ha nincs mellette a megszokott törődés.
2014. 06. 22. vasárnap 11:09  #9916
ford123456789 ford123456789
De ennek nagyon örülök hogy nem csak engem izgat ha dugják a csajom. .mert eddig ezt gondoltam
2014. 06. 22. vasárnap 11:04  #9915
A lényeg azóta Szívesen veszünk be 3 at..vagy neki játszó partnert
2014. 06. 22. vasárnap 11:01  #9914
Annyi a problémám ezzel, hogy kb. olyan, mintha közben hokizna és egy kézzel pötyögné be a dolgokat. Kicsit összefüggéstelen, még a helyesírás egy dolog, de ragozás, hol van ékezet, hol nincs, ki kivel van. Követhetetlen és sajnos ez sokat rombol az élvezeten. Bár engem nem izgat, de rossz olvasni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 22. vasárnap 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575) VIP
2014. 06. 22. vasárnap 10:55
Ugye a neten nem szokás, és nem illik a helyesírásba belekötni. De ezt így elég nehezen lehet olvasni, értelmezni, már persze ha a sztori úgy volt, ahogy itt olvashatjuk. Friss regisztrációval is gyorsan haladhatnak a "dolgok" ugyebár.
2014. 06. 22. vasárnap 11:01  #9913
Igen mert telorol irok úgyhogy lényegesen gyorsabb ha így írok mint ha részletesen
2014. 06. 22. vasárnap 10:59  #9912
De a tanulság az volt hogy ez egy csodás élmény volt és ezt még sokszor szeretném latni at élni. .ami meg a titkos vagyam az az hogy szeretője Legyen és kurja minden nap csaljon meg..ezt kivanom
2014. 06. 22. vasárnap 10:57  #9911
Na ugye ez volt a masodik menetuk..ők elélveztek egymastol akkor már ketszer is..el voltak egymástól ájulva. .na és jött a 3 ik menet aminek a lényege ugyanez volt úgyhogy nem részletezem alazva voltam de úgy hogy még a gyerek mutatta hogy kell megkurni egy nőt az asszonyomat tanulj figyelj mert enyi felhuzom és már az enyém nem atied és igaza volt. .mert elajult tőle az asszonym megorult értem. .addig azt hittem én nagyon jó vagyok az ágyban minden nő elajult normál méretű a farkam vastag ezt azért mondom mert a sracnak kisebb volt kicsir vekonyabb és görbe de úgy szetkurta a feleségem nem bírt felalni...ezt ha nem látom nem hiszem el...lealaztak durván. .szerintem ha el akarta volna vinni elhihette volna
2014. 06. 22. vasárnap 10:55  #9910
Ugye a neten nem szokás, és nem illik a helyesírásba belekötni. De ezt így elég nehezen lehet olvasni, értelmezni, már persze ha a sztori úgy volt, ahogy itt olvashatjuk. Friss regisztrációval is gyorsan haladhatnak a "dolgok" ugyebár.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 22. vasárnap 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 22. vasárnap 10:48
Kínszenvedés ezt olvasni. szomoru1
2014. 06. 22. vasárnap 10:48  #9909
Kínszenvedés ezt olvasni. szomoru1
2014. 06. 22. vasárnap 10:44  #9908
Na és még itt nem volt vége mivel zavartak..mondta menyunk fel hozzank felvisszuk a sracot..úgy lett már az uton ugy gerjedtek egymásra csokolgattak egymást. .felertunk..mondta igyak egyet vele varjunk..ugy tettunk..ő be öltözött a gyereknek sexi ruciba nagyon komoly an es amire bementunkk a szobába egymásnak estek..csók a feleségem terdelt es a szájába is vette és szopta azt a kemény fasz át..ő az ágyra tette és nyalni kezdte ujjazni ujra indult a szerenád amit en meg igy sose hallottam tőle pedig nyalom évek ota..és ez még semmi volt ahhoz amikor betakta neki nem hittem a szememnek amitől csak egyre jobban felizgultam ahogy úgy csokoloztak majd fel falták egymást..és ez még csak a kezdet volt de én ezt nem tudtam akkor még. .próbáltam a szájába adni a farkam de ő úgy orditott a gyerek farkamtol nem tudott szopni és inkább vadul csokoloztak..utána belül t neki de úgy élvezte szinte csak neha nyslt a farkamba....utána jött hátulról elkezdte kurni de olyan keményen hogy kb 1 m csúszott előre az ágyban gondoltam szopatom de akkora extazisbs volt és ugy csúszkalt előre nem tudott szopni engem..és ahogy rám nézett kejesen lattam a szemébe ő még igy nem volt baszva..soha..egészen addig a pillanatig azt hittem én vagyok a legjobb férfi az ágyban. ..pofára estem..nem lealàzott a gyerek maximalis tiszteletem neki....utána én jöttem.hatulrol gondoltam majd most megmutatom.ki vagyok én. .de már úgy fel voltam izgulva a latottakon és anyira bizonyitani akartam elkezdtem kémény en kurni hatulrol de őt simán szopta nem csuszkalt..sőt a hangja is a megszokott volt amit én ismerek és nem aza ahogy ez a gyerek kurta. .én nem bírtam meg kellett álnom mar többször majdnem elmentem. .úgyhogy nem is haragudtam meg amikor már szinte könyörgött a gyereknek tedd már be te bassz kurj szét úgyhogy én kivettem..félre álltam odaengedtem az igaz férfit mert én ő mellette sajnos csak pótlék lettem. ..úgyhogy hozzaaltam amihez értek illetve amire használható lettem egy ilyen gyerek mellett alá feküdtem az asszonynak es nyaltam hogy ő betegye neki hatulrol....de ő közbe gondolt egyet elhuzta a gumit és álló csupasz fasszal nyomta a feleségem puncijahoz akimindig gumit használ...szóltam nincs rajt gumi levett erre a fel halistennek érezni akartam rakja belém és élvezzen is...na miközben durván baszta igy én nyaltam a feleségemugy elélvezett tőle orditva sikitott remegett az elvezetbe..nemhogy öt még nőt se láttam sose ekkora t élvezni. .ja a srác Igen természetesen ugy teleelvezte hogy folyt ki belőle az a sok geci ami került a számban is mivel én ott nyaltam alul..
2014. 06. 22. vasárnap 10:03  #9907
És mivel mindenki ott kukkolt mivel ablakok voltak a szoban..nekem az jutott feladatnak amit az asszony mondott. .szolj neki ne zavarjanak küld el őket ne zavarjanak..
2014. 06. 22. vasárnap 10:01  #9906
Eddig azt hittem hogy ez talán már nem egészséges perverzio hogy imádom ha megkurjàk és in imadom nézni attol izgulok fel mint az àllat ahogy hallom hogy élvez màstol és hogy élvezik egymàst..ilyenkor nézni hallgatni szeretem ésa llátványtol mar majdnem elélvezek..egyszer lementunk egy swinger klubba ahol volt egy jó képű gyerek ezt azért momdom mert szikrazott a levegő a feleségem és közte úgy kívánták egymást majd megorultek csodálatos látvány volt ez nekem....amikor bementunkk a szobába hogy ő csak massziroz majd enyi észre vetlenul már az asszony puncijatizgatta ujjazta de én ezt nem is láttam. .csak az aszonymondta már jó helyen van akeze..kérdeztem miért hol?.mire ő hazudott hogy nem semmi nem lényeg. ...erre megkérdezte szerinted megcsokoljam?!.mondom ha szeretnéd. .na egy komoyl szenvedélyes csokot váltottk és az asszonykm már a farkát simogatta huzogatta anyiyra fel volt már izgulva a gyerekere leterdelt bkapta neki szopta szenveselyese ő meg élvezte. .amire egyszer csak elfekudt es a gyerekek már nyalta közben ujjazta..de ugy orjongott a gyönyörbe rólam szinte megis feletkezett..csak anyitt mondott szolj neki huzza fel gumit és tegye már be nem birom..en szóltam felhuzta be rakta..de úgy sikitott és elvezte a fasz át azaz egymást a feje elvorosodott. .na még ezt az én farkamtol nem csinalta..és kurta a gyerek kemény en mielőtt egy szót is szolhattam volna. .a magàévà tette teljesen. Mondtam kicsim nem itt kéne abba hagyni?.! Mondta aaaaaaa.aaaaNem birt szolni nem kizart abba ne hagyja bassz kurj meg es végig csokoloztak..
2014. 06. 22. vasárnap 09:42  #9905
Pill mar irom is
2014. 06. 22. vasárnap 09:33  #9904
Tetovalt zoli nagyon irigyellek..
2014. 06. 22. vasárnap 09:31  #9903
Kicsit lehetett volna bővebben elmesélni a sztrorit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 21. szombat 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (883107)
2014. 06. 21. szombat 22:14
Tíz körül előkerült mert délelött is dugtak egyet. Az este úgy zajlott a pasi hazavitte ittak egy kicsit a párom már elötte letusolt ,de nyomtak egy közös tust be a szobába. A párom leszopta, mondjuk ebben nagyon jó gumi fel pár póz olyan megszokott házaspáros felejthetős szex volt. Aztán alvás. Reggel még a pali gumit húzott és hátulról félálomba még beverete neki,de mire megindult a bizsergés addigra tele lett a gumi. Meg is beszéltük más irányba indulunk el legközelebb, de nekem nem jött be ez az elmegyek és ott alszom buli. Legközelebb én alszom ott valahol, had érezze milyen ha nincs mellette a megszokott törődés.
2014. 06. 22. vasárnap 09:30  #9902
Én szoktam neki pasit szerezni és hálás vagyok annak ha valaki fasza n elélvez..
2014. 06. 22. vasárnap 09:29  #9901
Szeretem nézni ahogy kemény en bassza egy igazi férfi nagy kemény fassal
/ 978