Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2014. 06. 06. péntek 17:53  #9840
cumshot cumshot
Jaj, ha lyukat beszelsz az gaz ,nekem nem kellett, csak batoritani.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2014. 06. 06. péntek 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna ravenna VIP Admin
2014. 06. 06. péntek 16:56
Nem baj az hogy "nem vagyok férj", mert maximum feleség lehetnék! smile )))

Evidens, hogy "minden kapcsolat más" és minden nő is más. Viszont ettől még tartom hogy más ha szinte lukat beszélsz a partnernőd hasába mert te akarsz valamit és a végén tényleg történik. Már azért mert unja... De a Te dolgod, ez meg az én véleményem! smile
2014. 06. 06. péntek 16:56  #9839
Nem baj az hogy "nem vagyok férj", mert maximum feleség lehetnék! smile )))

Evidens, hogy "minden kapcsolat más" és minden nő is más. Viszont ettől még tartom hogy más ha szinte lukat beszélsz a partnernőd hasába mert te akarsz valamit és a végén tényleg történik. Már azért mert unja... De a Te dolgod, ez meg az én véleményem! smile
(Ez egy válasz cumshot üzenetére (2014. 06. 06. péntek 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 06. péntek 16:47
Pont ez a baj,hogy nem vagy ferj. Minden kapcsolat mas, valahol a no ramenosebb es kezdemenyezobb es a ferje ele all esnyiltan vallalja mit szeretne, de vannak nok kinek lokes kell. Ha ezt nem erted kar errol beszelni, felesegem magatol sosem ment volna bele, de mellettem es hatasomra batorodott fel annyra hogy megtegye.
2014. 06. 06. péntek 16:47  #9838
cumshot cumshot
Pont ez a baj,hogy nem vagy ferj. Minden kapcsolat mas, valahol a no ramenosebb es kezdemenyezobb es a ferje ele all esnyiltan vallalja mit szeretne, de vannak nok kinek lokes kell. Ha ezt nem erted kar errol beszelni, felesegem magatol sosem ment volna bele, de mellettem es hatasomra batorodott fel annyra hogy megtegye.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2014. 06. 06. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 06. péntek 13:49
Off
Nem vagyok férj, így a cím miatt kakukktojás a bejegyzésem, de valamit megjegyeznék, vagy inkább megkérdeznék: Miért is gondolják a férfiak azt hogy egy nőt erre rá kell beszélni, teli kell duruzsolni a fülét, mocskos szavakkal kell rávezetni arra hogy a többes szexbe belemenjen, hogy élvezze?
Ha valakit ez izgat, úgy is megteszi és saját akaratából és nem azért mert teli beszélték a fejét.
2014. 06. 06. péntek 14:39  #9837
greatom greatom
Igen, lényegében igazad van. Felesleges állandóan ezzel nyaggatni, attól előrelépés és ténylegesen mindkét (pontosabban több..) fél számára élvezetes szex nem lesz. Fel lehet vetni az ötletet, meg lehet beszélni, egyszer-egyszer visszatérni rá, de ha nincs affinitása valamelyiküknek, akkor célszerű napirendre térni efelett.
Azzal együtt hogy egyetértek veled, mégsem gondolom azt, hogy mindig mindenben meg kell várni, amíg a majd másik fejében is kipattan az isteni szikra és elkezd könyörögni egy 8 négeres ganbanges-bukkakes piknikért.
A saját kapcsolataimban legtöbbször én voltam a kezdeményező, volt olyan, hogy egyből zöld utat kapott a kezdeményezés, (most nem kizárólag a többesre gondolok, sőt...) volt hogy relatíve több előkészítés után bólintott rá (utána viszont engem is meglepő intenzitással gyakoroltuk smile ) meg persze volt, ami nem jött össze. Illetve volt, amiről kiderült, hogy érdekli, próbálta is, de félt, hogy hogyan fogok reagálni, ha felveti... szóval a vágyakat ráerőltetni nem szabad a másikra, de semmiképpen sem szabad elfojtani. Valahol úgyis beáll az egyensúly. Ha valaki hosszabb távú és mélyebb kapcsolatban gondolkodik, akkor az a minimum, hogy megpróbál a lehető legőszintébben beszélni erről a másik féllel. Ez az alap. Én azt tapasztaltam, hogy a nők icipicit talán bátortalanabbak, mint mi férfiak, viszont semmivel sem gátlástalanabbak, ha jól érzik magukat. Főleg a harmincon túli korosztály az, aki már elég határozott elképzelésekkel rendelkezik a szükségleteit illetően és egy részük még elég bátor is ahhoz, hogy megszerezze amit akar.
2014. 06. 06. péntek 13:49  #9836
Off
Nem vagyok férj, így a cím miatt kakukktojás a bejegyzésem, de valamit megjegyeznék, vagy inkább megkérdeznék: Miért is gondolják a férfiak azt hogy egy nőt erre rá kell beszélni, teli kell duruzsolni a fülét, mocskos szavakkal kell rávezetni arra hogy a többes szexbe belemenjen, hogy élvezze?
Ha valakit ez izgat, úgy is megteszi és saját akaratából és nem azért mert teli beszélték a fejét.
2014. 06. 06. péntek 12:08  #9835
cumshot cumshot
Nalunk meg pont a castingolas mukodott, kijelentette,hogy benne van de csak fiatalabb ferfit akar megrontani,de en intezzem es ha van szerintem megfelelo mutassam meg ha levelei kepei alapjan bejott neki akkor eloszor en talalkoztam vele majd utana harman aztan jott a tobbes. Eleg felenk amugy ezen a teren, o nem szervezne semmit, viszont egy kis igazi kurva, nem nyafog, ha jon egy idegen az ha akarja kimeletlenul leszopathatja megdughatja es ez tetszik neki. Erdekes kulonbsegek.
(Ez egy válasz Kanellos üzenetére (2014. 06. 04. szerda 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 04. szerda 16:22
Igen valóban a Férj az ötlet gazda az esetek többségébe.
Volt egy emlékezetes beszélgetésünk amikor is azt a közös vágyunkat fogalmaztuk meg hogy jó lenne egy hasonló párral megismerkedni. Megbeszéltük, hogy ez egy lehetőség amit ha akar kihasználhat, hiszen elég mély és stabil a kapcsolatunk, de az a Nő feladata hogy alkalmat és párt találjon. Kihangsúlyoztam, hogy részemről ezt a témát lezártam, mert a látszatát is kerülni szeretném, hogy a leg apróbb megjegyzéssel befolyásoljam, ( az állandó nógatás kérlelés vége csak a kegyelem szex lehet ). Engem pedig az izgat, ha egy nő szabad akaratából ösztönéből fakadóan lesz buja ribanc és nem egy szerepet játszik vagy egy elvárásnak akar megfelelni. Hiszek a Női megérzésbe a női ösztönökbe, ezért a sex partner választás terén teljesen a feleségemre hagyom magam.
(megjegyzem igen nagy marhaság ha a "férj nekiáll castingolni" Sajnos a hirdetések és hozzá szólások alapján pedig sokan így csinálják.)
Úgy tűnik, termékeny talajara hullt a mag mert azóta egyre többször hozza fel a többes szex témát imádott feleségem.
Például részletesen el kellet mesélnem az eddigi szeretkezéseimet más nőkkel,a leg apróbb részletekig egyszer pedig eljutottunk SW club ajtajáig is, és volt hogy sex cahtelt idegen pasival ( iszonyatosan beindult tőle konkrétan egyetlen egy kézmozdulat után elélezett.) Isteni a szex mind ketten nagyon élvezzük és kielégültek vagyunk, nincs panasz csak a fantáziánk szárnyal.
A legutóbb például arról panaszkodott ( magától mert ügye kerülöm a témát ), hogy nagyon nehéz ez a több szereplős szex megszervezése. Pont ezért mert kielégült, Talán ha hiánya lenne .. de hát nincs és még is néha ott bujkál benne a kisördög és a kíváncsiság, és van hogy a gondolattól is tiszta lucskos a puncija és erre még be kavar a havi ciklusa is. Szóval Én is látom rajta a végleteket, 1 hónapon belül van, hogy egy buja ribanc és van, hogy egy fáradt családanya aki csak beesik az ágyba és a háta közepére se kívánja a szexet.
Ismerve a párom ez valahogy úgy fog történni, hogy egyik este nem ágyba bújunk, hanem autóba ülünk és irány egy SW club a többi pedig jön magától….
crazya
2014. 06. 06. péntek 10:53  #9834
cumshot cumshot
Nálunk is pont így történt, szépen rá lett vezetve szex közben, mindig duruzsoltam a fülébe valami ilyesmit,hogy hívom a haverokat és együtt szétkefélünk, aztán egy idő után már mondta,hogy oké meg szeretné. Persze szex után amikor kitisztult a feje egyből mosolyogva le is tagadta,hogy ő bizony sose válaszolt igennel ezekre a kérdésekre, de aztán szép lassan a saját szavai vitték bele,persze hozzá kell tenni ,hogy biztos megvolt benne a vágy is erre,de nem merte vállalni. Ez szerintem viszont csak ott működik ahol mindig is szerette az asszony,hogy szex közben mondanak neki mocskos dolgokat és az izgatta, mindig is némán búgó pároknál szerintem nem működik ha egyszer csak a férj benyom egy ilyet, szoktatni kell a nőket ehhez,nálunk elejétől fogva voltak mocskos duruzsolások sex közben így nem volt nehéz belecsempészni ezeket a dolgokat.
2014. 06. 06. péntek 09:33  #9833
Törölt felhasználó (69371)
"mi másért lennénk ezen az oldalon"

Már elnézésedet kell kérjem, de nem társkereső oldal a GG, csak van olyan része, ahol ez működhet. Nagyon elvagytok tévedve, és az ilyenek szólják le azokat, akik nem társat keresnek, csak éppen igaz dolgokat írnak, és szeretnének olvasni, tanácsokat cserélni, ha olyat mer írni, hogy nem igaz. Jujjj!
Nem! Nem a társkeresés a fő vonala az oldalnak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 05. csütörtök 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (816802)
2014. 06. 05. csütörtök 08:54
Kedves ravenna! Burkolt mert ez a topic nem erről szól, de mi másért lennénk ezen az oldalon! Nem a rábeszélés a megfelelő szó, ebben igazad van! Mondjuk úgy rávezetés!! Tudatni a másikkal, hogy ilyen vágyaink vannak, megértetni vele, hogy ez csak szex stb... Amúgy sok olyan párral álltam már kapcsolatban így-vagy úgy ahol a feleség csak a férje miatt csinálta a dolgot! Nem lehet azt mondani, hogy mindketten élvezték, de mégis! A férje akarta, ő megtette ezzel élvezetet nyújtott a férjének, és ez jó volt neki.... Nagyon sokan vannak így!! Én is voltam. Nekünk 10 -szer jobb lett a kapcsolatunk, és 100- szor jobb a szex! Mint tegnap is ecseteltem NEM vagyok szexuális tanácsadó, nem azért írtam amit írtam. Egyszerűen olyan pároknak tudnék segíteni akik már lerakták az alapköveket, egy ilyen kapcsolathoz, de az utolsó lépések nem mennek!! Mert ugye az a legnehezebb,
a fantázia szárnyal, és határtalan, de a tetteink nem! Viszont most a harmincadik : "szia áruld el a titkot, vagy szia hogyan kell csinálni" levél után szépen kérek mindenkit hogy NE írjon!! Benéztem ezt a dolgot elég rendesen, azt hittem lesz olyan ember aki megérti mire gondoltam! Tévedtem!! Bocs! smile
2014. 06. 05. csütörtök 09:40  #9832
Törölt felhasználó (104575) VIP
Nem tanácsadásként, és főleg nem okoskodásként, de ha van valakinek kedve beleolvasgatni a hozzászólásaimba, akkor olvashatja, láthatja, hogy jutottunk a "ne a haverom előtt öltözz át" - tól a pár perces videókon látható jelenetekig.
2014. 06. 05. csütörtök 08:54  #9831
Kedves ravenna! Burkolt mert ez a topic nem erről szól, de mi másért lennénk ezen az oldalon! Nem a rábeszélés a megfelelő szó, ebben igazad van! Mondjuk úgy rávezetés!! Tudatni a másikkal, hogy ilyen vágyaink vannak, megértetni vele, hogy ez csak szex stb... Amúgy sok olyan párral álltam már kapcsolatban így-vagy úgy ahol a feleség csak a férje miatt csinálta a dolgot! Nem lehet azt mondani, hogy mindketten élvezték, de mégis! A férje akarta, ő megtette ezzel élvezetet nyújtott a férjének, és ez jó volt neki.... Nagyon sokan vannak így!! Én is voltam. Nekünk 10 -szer jobb lett a kapcsolatunk, és 100- szor jobb a szex! Mint tegnap is ecseteltem NEM vagyok szexuális tanácsadó, nem azért írtam amit írtam. Egyszerűen olyan pároknak tudnék segíteni akik már lerakták az alapköveket, egy ilyen kapcsolathoz, de az utolsó lépések nem mennek!! Mert ugye az a legnehezebb,
a fantázia szárnyal, és határtalan, de a tetteink nem! Viszont most a harmincadik : "szia áruld el a titkot, vagy szia hogyan kell csinálni" levél után szépen kérek mindenkit hogy NE írjon!! Benéztem ezt a dolgot elég rendesen, azt hittem lesz olyan ember aki megérti mire gondoltam! Tévedtem!! Bocs! smile
2014. 06. 04. szerda 16:22  #9830
Kanellos Kanellos
Igen valóban a Férj az ötlet gazda az esetek többségébe.
Volt egy emlékezetes beszélgetésünk amikor is azt a közös vágyunkat fogalmaztuk meg hogy jó lenne egy hasonló párral megismerkedni. Megbeszéltük, hogy ez egy lehetőség amit ha akar kihasználhat, hiszen elég mély és stabil a kapcsolatunk, de az a Nő feladata hogy alkalmat és párt találjon. Kihangsúlyoztam, hogy részemről ezt a témát lezártam, mert a látszatát is kerülni szeretném, hogy a leg apróbb megjegyzéssel befolyásoljam, ( az állandó nógatás kérlelés vége csak a kegyelem szex lehet ). Engem pedig az izgat, ha egy nő szabad akaratából ösztönéből fakadóan lesz buja ribanc és nem egy szerepet játszik vagy egy elvárásnak akar megfelelni. Hiszek a Női megérzésbe a női ösztönökbe, ezért a sex partner választás terén teljesen a feleségemre hagyom magam.
(megjegyzem igen nagy marhaság ha a "férj nekiáll castingolni" Sajnos a hirdetések és hozzá szólások alapján pedig sokan így csinálják.)
Úgy tűnik, termékeny talajara hullt a mag mert azóta egyre többször hozza fel a többes szex témát imádott feleségem.
Például részletesen el kellet mesélnem az eddigi szeretkezéseimet más nőkkel,a leg apróbb részletekig egyszer pedig eljutottunk SW club ajtajáig is, és volt hogy sex cahtelt idegen pasival ( iszonyatosan beindult tőle konkrétan egyetlen egy kézmozdulat után elélezett.) Isteni a szex mind ketten nagyon élvezzük és kielégültek vagyunk, nincs panasz csak a fantáziánk szárnyal.
A legutóbb például arról panaszkodott ( magától mert ügye kerülöm a témát ), hogy nagyon nehéz ez a több szereplős szex megszervezése. Pont ezért mert kielégült, Talán ha hiánya lenne .. de hát nincs és még is néha ott bujkál benne a kisördög és a kíváncsiság, és van hogy a gondolattól is tiszta lucskos a puncija és erre még be kavar a havi ciklusa is. Szóval Én is látom rajta a végleteket, 1 hónapon belül van, hogy egy buja ribanc és van, hogy egy fáradt családanya aki csak beesik az ágyba és a háta közepére se kívánja a szexet.
Ismerve a párom ez valahogy úgy fog történni, hogy egyik este nem ágyba bújunk, hanem autóba ülünk és irány egy SW club a többi pedig jön magától….
crazya
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 06. 04. szerda 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 04. szerda 14:03
letérdeltetni ,igen s az idegen farok az arcárra verné a páromnak

Na, úgy idáig általában menni is szokott sokaknak. Aztán ha pl. Anyunak is bejön és rápörög a dologra, olyankor szokott jönni néha a dulifuli.Egyébként a házaspároknál (legalábbis akikkel mi beszélgettünk eddig) legtöbbször a férj volt a projektfelelős, ő vetette fel az ötletet és néhányuknál érezhető volt, hogy a feleség meghajolt az akarat előtt. Amitől viszont végképp falnak tudok menni, az az , amikor a férj nekiáll castingolni Anyunak. Tavaly volt egy nálam jó tízzel fiatalabb nő, elég jól szinkronba kerültünk, már az öltözőtől szinte rögtön érezhető volt a szimpátia, viszont Apunak nagyon nem fűlött a foga a dologhoz..Így csak beszélgetésig jutott a dolog, azt is csak felügyelet mellett. Pedig bizisten nem állt szándékomban megkérni a felesége kezét smile A fiatalabbaknál (30 környékén) valahogy inkább konszenzuson alapuló a kalandozás. Továbbra is az a véleményem (illetve mondjuk úgy tanácsom) a swingerrel kacérkodóknak, amit Ravenna is írt, hogy nagyon-nagyon gondolják végig, mert remekül szét lehet gányolni egy egyébként üzemképes kapcsolatot egy félresikerült swingeres turnéval. Leginkább azoknál áll fenn a csalódás esélye, akik picit túlpörgik a rákészülést és valami földöntúli csuda élményre készülnek. Pedig a legtöbb esetben teljesen más, és a vágy lohadtával meglepő élmény lehet a másik férfi nyomait érezni a partneren smile ))
2014. 06. 04. szerda 14:03  #9829
greatom greatom
letérdeltetni ,igen s az idegen farok az arcárra verné a páromnak

Na, úgy idáig általában menni is szokott sokaknak. Aztán ha pl. Anyunak is bejön és rápörög a dologra, olyankor szokott jönni néha a dulifuli.Egyébként a házaspároknál (legalábbis akikkel mi beszélgettünk eddig) legtöbbször a férj volt a projektfelelős, ő vetette fel az ötletet és néhányuknál érezhető volt, hogy a feleség meghajolt az akarat előtt. Amitől viszont végképp falnak tudok menni, az az , amikor a férj nekiáll castingolni Anyunak. Tavaly volt egy nálam jó tízzel fiatalabb nő, elég jól szinkronba kerültünk, már az öltözőtől szinte rögtön érezhető volt a szimpátia, viszont Apunak nagyon nem fűlött a foga a dologhoz..Így csak beszélgetésig jutott a dolog, azt is csak felügyelet mellett. Pedig bizisten nem állt szándékomban megkérni a felesége kezét smile A fiatalabbaknál (30 környékén) valahogy inkább konszenzuson alapuló a kalandozás. Továbbra is az a véleményem (illetve mondjuk úgy tanácsom) a swingerrel kacérkodóknak, amit Ravenna is írt, hogy nagyon-nagyon gondolják végig, mert remekül szét lehet gányolni egy egyébként üzemképes kapcsolatot egy félresikerült swingeres turnéval. Leginkább azoknál áll fenn a csalódás esélye, akik picit túlpörgik a rákészülést és valami földöntúli csuda élményre készülnek. Pedig a legtöbb esetben teljesen más, és a vágy lohadtával meglepő élmény lehet a másik férfi nyomait érezni a partneren smile ))
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 04. szerda 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (915654)
2014. 06. 04. szerda 12:46
én is így voltam a gondolattal,de mára már kifejezettem izgat,bár még csak gondolatban,fantáziálok,
letérdeltetni ,igen s az idegen farok az arcárra verné a páromnak-gyermekem anyának izgi---nekünk is bejönne!
Bátorság vagy elhatározás szükséges,amikor már a kölcsönös bizalom,és az erős érzelmek már megvannak.
2014. 06. 04. szerda 12:46  #9828
Törölt felhasználó (915654)
én is így voltam a gondolattal,de mára már kifejezettem izgat,bár még csak gondolatban,fantáziálok,
letérdeltetni ,igen s az idegen farok az arcárra verné a páromnak-gyermekem anyának izgi---nekünk is bejönne!
Bátorság vagy elhatározás szükséges,amikor már a kölcsönös bizalom,és az erős érzelmek már megvannak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 18. péntek 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (791195)
2014. 04. 18. péntek 14:10
Sziasztok,
pár éve még féltékeny voltam, ha bevettünk valakit 3.nak ,de évek alatt úgy összeszoktunk és megbeszéltük, hogy ez csak a közös örömszerzésről szól, hogy ma már kimondottan izgat, ha egy idegen farok tartalmát az arcára veri előttem.
2014. 06. 04. szerda 10:27  #9827
...adjátok egymásnak a jobbnál jobb tanácsokat. De végül is erről kell szólnia egy fórumnak.
Mivel én a másik oldalt erősítem, az én szavam talán kevésé ül egy ilyen férficentrikus topikban, de egy dolgot megjegyeznék.
Senkit sem lehet rávenni arra hogy dugjon mással. Senkit se ró rábeszélni erre. Ha bármi is történik, az akkor jó ha mind a két fél tudja mit akar, mi a saját határa és a partnerével is tisztában van. Sok-sok pár létezik akinél ha megtörtént hogy mással szexeltek, utána összetört valami. Mert nem voltak rá lelkileg felkészülve. ( Ahogy írta greatom, hogy a férj kiakadt hogy a párjának mással - is - jó volt . )
A terület fantázia terén izgalmas, de valóság azért erős tud lenni. Mondhatni mélyvíz.

amúgy '"Férfi 30" végszavai meg ügyes, burkolt partnerkeresés...... no comment! smile
2014. 06. 04. szerda 10:00  #9826
greatom greatom
A fokozatosság mindenképpen jó recept. Sokaknak már az is nagy lépés, hogy mások előtt intim helyzetben mutatkozzanak és felszabadultan tudják élvezni a szexet. (Nem idegennel, csak kvázi idegenek jelenlétében) Erre legkézenfekvőbb a swklub. Oda a többség pont ezért jár és lehetőség van apránként hozzászoktatni a kezdő partnert az efféle mókához. Aztán amikor ez már rutin szinten megy akkor az izgalom segíthet megtenni a következő lépést, lépéseket. Sokan vannakk így, bár van, főleg a fiatalabb generációból, akiknél nincsenek különösebb gátlások ezen a téren, de találkoztunk már olyan párral, akiknél a lány még majd' egy év swingerclubozás után sem mert belevágni a többesbe (meg a párcserébe se) Viszont nagyon jól érezte magát, hogy láthatott másokat és elmondása alapján az is izgatta, hogy más látja orgazmus közben. A barátja egyszer beszállt hozzánk és ez is tetszett neki, de ő még nem érezte magát felkészültnek. Nem vagyunk egyformák, van aki soha nem lép át egy határt, de ettől éppen annyira lehet teljes és kielégítő a szexuális élete és az a minimum, hogy az ember tiszteletben tartja a párja (szerelme) ezzel kapcsolatos döntését. Az erőltetés, a folyamatos nyaggatás akár végképp blokkolja a partnert. (Egyébként a férfiak sem jobbak, láttam olyan pasit, aki 180°-os fordulatot vett, amikor a felesége hörögve élvezett el egy másik srácnak pucsítva és szinte hisztizve rángatta az öltözőbe a nőt smile ))) Szóval nehéz kenyér ez.
2014. 06. 04. szerda 09:43  #9825
Sziasztok!

Nem tudok, és nem is akarok mindenkinek külön válaszolni a 17 levélre ezért ide írok! Kicsit félreértettetek! Nincs csodaszer és varázsige sincs amit elmondasz, és azonnal szétdobja a lábát a feleséged egy idegennek! Olyan embereknek tudok segíteni tanácsot adni a tapasztalataim alapján akik már az alaplépéseken túl vannak! Ez egy folyamat, nem létezik olyan, hogy: figyelj drágám nem akarod megdugatni magad előttem? De hogyne... Ilyen nincs!!! Az alap, hogy már beszélnek róla rendszeresen. Nem gond ha nemleges a válasz, de állandó téma... Az ha szex közben mondtad már a feleségednek, hogy szeretnéd látni ahogy más dugja őt, és érezted láttad a reakcióján, hogy jól reagál. Nedvesebb lett, hangosabb, aktívabb stb. Vagy esetleg megkérdezted már tőle egy hevesebb együttlétnél, hogy szeretne-e más faszt is magában érezni, megbaszatná- e magát mással is... Mindegy mi a válasz érzed ha izgatja. Nekem az első ilyen barátnőm egy idő után szex közben már igennel válaszolt hatalmasakat dugtunk, de még egy jó ideig ha már elszállt az ihlet, nem volt felizgulva, csak úgy beszéltünk róla akkor nemet mondott!! Más fantáziálni, és más megtenni! Tudom hogy a 17 emberből aki írt legalább 10-12 nem bírná a valóságban is elviselni! Még azt sem ha a felesége meztelenül járkálna valaki előtt, nem hogy azt amikor leszopná, esetleg magába engedné. Szóval csak óvatosan mert egyszer azt mondja, hogy oké hívjunk fel valakit.... A lényeg ha valaki úgy érzi hogy az alapokon már túl vannak csak az-az 1-2 lépés hiányzik, tudok segíteni mert átestem ezen a dolgon nem is egyszer, de ha ledob magáról ha erről beszélsz, akkor ott már csak a piócás ember segíthet smile ) Örülnék ha nem 100 kilométerről írna valaki, nem szexuális tanácsadó vagyok!! Szexpartnert keresek én is!
2014. 06. 04. szerda 09:39  #9824
Törölt felhasználó (104575) VIP
Szia. Én, mi ezen már jó pár alkalommal túl vagyunk, de kíváncsi lennék a Te elméletedre, megvalósításodra. Mondjuk részletes, igaz történetet itt is szívesen olvasna mindenki, de ha privi, akkor privi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 03. kedd 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 03. kedd 10:38
Ha valaki valóban szeretné mással dugatni a feleségét, van rá egy módszerem, hogy belemenjen a dologba!! Álmodozók hagyjanak, csak aki TUDJA, hogy akarja, és nem akad el félúton!! Privátban válaszolok csak!!
2014. 06. 03. kedd 10:38  #9823
Ha valaki valóban szeretné mással dugatni a feleségét, van rá egy módszerem, hogy belemenjen a dologba!! Álmodozók hagyjanak, csak aki TUDJA, hogy akarja, és nem akad el félúton!! Privátban válaszolok csak!!
2014. 05. 26. hétfő 16:12  #9822
horibi horibi
Való,igaz,hogy a hármasozás közben,és után intenzívebb volt a szex
párommal,de érzelmileg is mélyebb lett a kapcsink.
Magam részéről továbbra is vágyom erre az élményre,Ő viszont már nem.
Valószínüleg tart a betegségtől,és hogy jobban megkedvelem a pasikat,mert látta hogy
Szívesen foglalkoztam a barátunkkalés ez neki is tetszett. finom
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2014. 04. 16. szerda 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 16. szerda 23:47
Ez az állati ösztön nem csak a nőknél létezik, hanem a férfiaknál is.
Míg nőknél (nőstényeknél) a minél több lehetőleg jobb minőségű spermium begyűjtése volt a cél biztosabb megtermékenyülés érdekében, addig a férfiaknál a többi hím spermiumának felülírása a sajátjával a kívánatos, hiszen így örökíti tovább a saját génállományát.
Mindenki ismeri a mondást, hogy ugyebár csak az anya biztos. Egy több nyugati országban elvégzett felmérés szerint minden nyolcadik gyereknek nem a házastárs, igazinak gondolt apa a valós vérszerinti apa. Kakukktojás effektus.

A makknak a formája olyan, hogy a hüvelyben lévő kéjnedvekkel együtt a netán előző aktus során bekerült másik hím spermiumát szinte kipumpálja, ám ejakuláláskor a sajátját igyekszik minél nagyobb mennyiségben minél mélyebbre bejuttatni. Régóta ismert tény, hogy a rendszeresen többesező férfiak harcra készebbek, nagyobb mennyiségű és erősebb hímivarsejtet termelnek. Tehát a konkurenciaharc jót tesz a férfiaknak és nőknek egyaránt
2014. 05. 14. szerda 11:31  #9821
perverzke perverzke
Nálunk a múlt hét kedden volt itt a párom hapsija.Először csak ketten szexeltek én csak hallgatóztam aztán ketten megdugtuk a punciját.A pasi ráélvezett a farkamra.Lehet a jövőhéten is eljön csütörtökön és itt is alszik.Engem nagyon izgat ha mással szexel áll rá a farkam nagyon.
/ 978