Bizonyíték? bróságon vagyunk? :-DDD
81tigris81 ! a képeket légyszi ide szurd be! szerintem mást is érdekel a szavahihetőséged!!
![wink](images/smilies/wink.gif)
Mondjuk nehezen hiszem el hogy nincs képed róla ha egyszer a nőd. :)
Elsőre egyszerűt kértem, gondoltam az hamar megy, ha igaznak bizonyul a dolog a 2. kérés komplikáltabb lesz :)
kaptál privát üzetetet a levelesládádba.
annak idején pedig még privát üzit is írtam hogy érdekelne a dolog, de nem reagáltál semmit arra sem, plusz az út mellé állítós történeted sem volt igaz, se egy fotó semmi bizonyíték nincs.
Hát eddig csak olyan sztorikkal jöttél, amire semmilyen bizonyítékod nincs.
vagy csak másoknak az ellenkezőjére.
vagy csak másoknak az ellenkezőjére.
Én zalai vagyok, ha te lennél a szpmszéd hölgy akkor remélem nem haragszól
Hol laksz? Lehet, hogy én vagyok?
A szomszéd férfi nagyon élvezheti, hogy megdugják a feleségét nagyobb forgalom, van náluk, mint az ABC-be.
![wink](images/smilies/wink.gif)
nem is tudtam, hogy házas vagy, hogy néz ki az asszony? :-)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 11:35
Most már engem is izgatna, ha megdugná valaki a feleségemet...mert nekem nem sikerül:-(
Hohó! Ez szíved joga! Senki nem kényszerít, hogy olyant tegyél, amit nem akarsz!
(Ez egy válasz matrix11 üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 22:26
Elvágnám a torkát annak, aki a feleségemhez hozzányúl. Ez alap. -
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
![worship](images/smilies/worship.gif)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Jó ötlet, de asszem ott vér folyna!!!
![violent](images/smilies/violent.gif)
![gun](images/smilies/gun.gif)
Törölt felhasználó (368273)
VIP
2006. 08. 20. vasárnap 12:44
Hozzuk össze a volt férjemmel, őt nem érdekli, akarná-e vagy sem....
Szia te Tündér virág.Ismét örülök hogy ennyire egy a gondolatunk már szinte várom hozzászolásodat.Na de a többi hozzászolót is szivessen olvasom vagy olvasnám.
Vaki tudna egy sztorit WebCam.-mal ?
Érdekelne véleményetek a párok ellöti Cam.-ról is . (Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 08. 20. vasárnap 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Vaki tudna egy sztorit WebCam.-mal ?
Érdekelne véleményetek a párok ellöti Cam.-ról is . (Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 08. 20. vasárnap 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 20. vasárnap 07:11
Én benne vagyok nagyon szívesen és állok elébe a különböző témákra, felállások vagy bármi más témára!!!
Tehát, gyerünk!!!
Tehát, gyerünk!!!
Hozzuk össze a volt férjemmel, őt nem érdekli, akarná-e vagy sem....
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 11:35
Most már engem is izgatna, ha megdugná valaki a feleségemet...mert nekem nem sikerül:-(
Én benne vagyok nagyon szívesen és állok elébe a különböző témákra, felállások vagy bármi más témára!!!
Tehát, gyerünk!!!
Tehát, gyerünk!!!
Hát igen de legalább már az is jólesik ha látom egykét sürübben válaszolgató emberke érdeklödését.Sajnos a topic nyitás zátonyra futott de talán itt lehetne tovább vini a témát külömbözö felállások témájában.
köszi Sandi aranyos csaj vagy.
köszi Sandi aranyos csaj vagy.
Teszik nekem is ez a téme és én sem nagyon hiszem el, hogy nincsenek olyan emberkék, akik ne tudnának valami megt♫8rtént sztorival szolgálni?!
Bánhatod mert ha hiánypotlonak kell egy másik pasi a párodmellé és nem a élvezetek minnél jobb és tartalmassátétele véget akkor abbol szakitás lehet .De gondolom poénak indult a hozzászolásod.
Remélem nem hagyátok haldokolni ezt a érdekes sokat mondo topikot.Én nagyon sok jó épitő hozzászolást olvastam,egy két emberkével mns-en tovább részleteztük a témát és nagyon pozitiv a tapasztalatom irányukban.Köszönöm
Remélem nem hagyátok haldokolni ezt a érdekes sokat mondo topikot.Én nagyon sok jó épitő hozzászolást olvastam,egy két emberkével mns-en tovább részleteztük a témát és nagyon pozitiv a tapasztalatom irányukban.Köszönöm