Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2006. 08. 17. csütörtök 06:38  #331
Sandi Sandi
Köszi, szépen! De hidd el az is teljesen ártatlanul indult és annál izgatóbban ért véget. S talán az volt benne a legszebb, hogy semmi, de tényleg semmi nem volt erőltetve és minden teljesen nyíltan történt. Elég volt szinte a pillanat és abból már mindenki értette, hogy mit lehet és mit nem lehet már. Hát, most így visszagondolva, nagyon szívesen áttélném újra!
2006. 08. 16. szerda 23:57  #330
Törölt felhasználó (56068) VIP
Beszámolot és képeket szivessen megnézném én is.
Kicsit irigyelek is érte ,hogy ti már át éltétek a kezdeteket.
2006. 08. 16. szerda 19:00  #329
Sandi Sandi
Ebben én is egyet értek, hogy akinek nem inge, ne vegye magára! Tehát szerintem is foglalkozzunk csakis a témával.
Neked, pedig "szuszed" csak annyit mondhatok, hogy szépen lassan, kis léptekkel és meglátod, mindent elértek és annál gyönyörűbb lessz minden!
2006. 08. 15. kedd 10:19  #328
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Sajna én messze lakok, de ha készülne, a fotókra és az élménybeszámolóra kíváncsi vagyok:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 15. kedd 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26894)
2006. 08. 15. kedd 08:03
Na de visszatérve a topik témájához, minket is érdekel a dolog, némi tapasztalattal is rendelkezünk már e téren. Megfelelo partnert találni viszont elég nehéz (legalább is eddig nekünk nagyon nehezen sikerült). Mindig volt valami, ami végett a dolog nem volt úgymond tökéletes. Vagy a távolság volt nagy, vagy idopontot volt nehéz egyeztetni, esetleg a szimpátia nem volt meg. Viszont a hónap utolsó napjaiban úgy néz ki, lesz alkalmunk és lehetoségünk ezzel foglalkozni intenzívebben. Esetleg ha valakit (valakiket) érdekelne a dolog, Gyor és környékérol esetleg Csallóköz környékérol, szívesen vennénk ha jelentkezne (jelentkeznének) nekünk. Összehozhatnánk egy jó kis akciót.
2006. 08. 15. kedd 08:03  #327
Na de visszatérve a topik témájához, minket is érdekel a dolog, némi tapasztalattal is rendelkezünk már e téren. Megfelelo partnert találni viszont elég nehéz (legalább is eddig nekünk nagyon nehezen sikerült). Mindig volt valami, ami végett a dolog nem volt úgymond tökéletes. Vagy a távolság volt nagy, vagy idopontot volt nehéz egyeztetni, esetleg a szimpátia nem volt meg. Viszont a hónap utolsó napjaiban úgy néz ki, lesz alkalmunk és lehetoségünk ezzel foglalkozni intenzívebben. Esetleg ha valakit (valakiket) érdekelne a dolog, Gyor és környékérol esetleg Csallóköz környékérol, szívesen vennénk ha jelentkezne (jelentkeznének) nekünk. Összehozhatnánk egy jó kis akciót.
2006. 08. 14. hétfő 23:06  #326
BigJoe23 BigJoe23 VIP
kitünő megoldás :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (56068)
2006. 08. 14. hétfő 23:04
Szerintem azzal bojkotáljuk az ilyen embert ha tovább nem is veszük észre ,nem reagálunk megnyilvánulásaira.

2006. 08. 14. hétfő 23:04  #325
Szerintem azzal bojkotáljuk az ilyen embert ha tovább nem is veszük észre ,nem reagálunk megnyilvánulásaira.

2006. 08. 14. hétfő 23:01  #324
Agybeteg dolog az, ha valaki olyan dolgokba üti az orrát, olyan dolgokról ítélkezik, amihez semmi köze, ráadásul úgy, hogy még csak nem is érti igazán azt, hogy mit is kritizál ítél el. De ezt neked hiába magyarázom ez számodra már túl magas. Kezdem magam szégyenleni, hogy ilyen gyakran reagáltam primitív megnyilvánulásaidra.
(Ez egy válasz matrix11 üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 22:46
Persze ti cisnálhatjátok. Ti dolgotok, de szerintem agybeteg dolog ez van. -
2006. 08. 14. hétfő 22:52  #323
Törölt felhasználó (368273) VIP
Tök jó, ill. ilyenkor örülök igazán, hogy nekem nincsenek efféle "problémáim":-))))
2006. 08. 14. hétfő 22:50  #322
Na te csoda bogár, most már pár forumon bemutatkoztál,szerintem kissebségi komplexusmban szenvedsz. Gondolod másokat valamennyire is dühitesz ?Tudod nem az a lényeg mit mondanak hanem az aki mondja .A párodal kapcsolatban nem
megszerezni nehéz egy nöt hanem megtartani.
Ilyen kisfius gondolkodást nem sok nö kedveli.
És ne feledd te nem látsz bele a párod fejébe és semit sem vehetsz ennyire biztosra ,hogy csak te kelesz neki .És ne csak pár évre gondolj .

(Ez egy válasz matrix11 üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 22:26
Elvágnám a torkát annak, aki a feleségemhez hozzányúl. Ez alap. -
2006. 08. 14. hétfő 22:49  #321
Törölt felhasználó (368273) VIP
És...a kedves nejed is ugyanígy vélekedik, ha valaki hozzád nyúl(na)?:-))))
(Ez egy válasz matrix11 üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 22:46  #320
matrix11 matrix11
Persze ti cisnálhatjátok. Ti dolgotok, de szerintem agybeteg dolog ez van. -
2006. 08. 14. hétfő 22:30  #319
Élezd a késed, lehet, szükséged lesz rá. Sose tudhatod. Ha betakarod a tenyereddel, ha ő akarni fogja, az ujjaid közt teszi meg.
2006. 08. 14. hétfő 22:26  #318
matrix11 matrix11
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 22:01
matrix11 szerint igen, de nem kell nagyon megijednünk, mert szerencsére van még épeszű férfi, aki ezt nem teszi, és még csak a fejében sem fordul meg az ilyesmi (csak lehet a párja fejében), ami (ill. aki) által, ez a társadalom még se korcsosult el egészen. Csak azt nem értem, mi a kakinak jár az ilyen ide. Szerintem élvezné ő is ha nézhetné, csak nincs rá mersze megtenni, így más választása nem lévén, ide jár csámcsogni, nyálazni és kritizálni. Inteligens egy alak az biztos. Az általa emlegetett műsorokba való - egyenest mintapéldánya lenne e műsoroknak.
2006. 08. 14. hétfő 22:01  #317
matrix11 szerint igen, de nem kell nagyon megijednünk, mert szerencsére van még épeszű férfi, aki ezt nem teszi, és még csak a fejében sem fordul meg az ilyesmi (csak lehet a párja fejében), ami (ill. aki) által, ez a társadalom még se korcsosult el egészen. Csak azt nem értem, mi a kakinak jár az ilyen ide. Szerintem élvezné ő is ha nézhetné, csak nincs rá mersze megtenni, így más választása nem lévén, ide jár csámcsogni, nyálazni és kritizálni. Inteligens egy alak az biztos. Az általa emlegetett műsorokba való - egyenest mintapéldánya lenne e műsoroknak.
(Ez egy válasz bxbetyar üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 16:27
bocsi hogy én is beleszólok.Én is védem szeretem a párom,ezek szerint épeszűnek számítok,de mi van akkor ha nekem is megfordult már a fejemben a dolog,sőt a párommal beszélgetve őt is felizgatta .Na persze a kiviteli stádiumig még nem jutottunk el de szóba került.Akkor viszont már én is a "degenerált"(elnézésrt a kifejezésért)csoportba tartozom?A szeretve védett párommal együtt?:))
2006. 08. 14. hétfő 17:42  #316
zeb68 zeb68
xidar én megdugom! ok?
(Ez egy válasz xidar üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 15:15
Az én feleségemet is megdughatná már valaki!!!!!
2006. 08. 14. hétfő 16:34  #315
matrix11 matrix11
Sajnos ja. Ez az egyre elkorcsosuló társadalmunk eredménye, majd jelentkezhetsz a Mónika v. Balázs showba is :-)
(Ez egy válasz bxbetyar üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 16:27
bocsi hogy én is beleszólok.Én is védem szeretem a párom,ezek szerint épeszűnek számítok,de mi van akkor ha nekem is megfordult már a fejemben a dolog,sőt a párommal beszélgetve őt is felizgatta .Na persze a kiviteli stádiumig még nem jutottunk el de szóba került.Akkor viszont már én is a "degenerált"(elnézésrt a kifejezésért)csoportba tartozom?A szeretve védett párommal együtt?:))
2006. 08. 14. hétfő 16:27  #314
bxbetyar bxbetyar
2006. 08. 14. hétfő 15:15  #313
xidar xidar
Az én feleségemet is megdughatná már valaki!!!!!
2006. 08. 14. hétfő 13:54  #312
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Kirohanásotok jogos, akinek nem tetszik, ne olvassa/csináljon saját topicot.
Lassan vissza is térhetnénk az eredeti témához :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 09:00
Akkor Te biztosan egy épeszeu férfi vagy aki óvja, védi és szereti a párját - ez nem kizárt ugye akkor se, ha éppen mással is kefél - és másokkal nem kefélteti - no ez már igen - , tehát ez nem az a topik, amit Te keresel. Ezt úgy látszik eddig nem vetted észre, de semmi gond, nyugodtan járj ide, és próbáld felnyitni mindenki szemét és végre megértetni mindenkivel, hogy valójában milyen egy épeszu férfi (a fotód, mint minta is elférne esetleg ide). És mint büszke, épeszu férfi, aki óvja félti, szereti és másokkal nem kefélteti párját mindjárt nyithatsz egy ilyen topikot, mondjuk "épeszu férfiak" címen (de ezt rád bízom, ez csak csak tipp volt) és ott el lehet majd mondanod magadról, hogy Te mennyire szuper, épeszu vagy. Nem hiszem, hogy innen oda fognak majd járni csodálkozni azon, hogy Ti milyen csodamadarak vagytok, és blamálni Téged (nagyonépeszut), és minden veled egyetértot.
/ 981