:( en nem engednem
hol van pontosan, és hogy néz ki? :)
figyu má tigris, te nem parázol attól, hogy beszedst valami faroklohasztó rákfenét ???
És mikor lesz ott legközelebb?
Szia kitti26
Én szivesen lennék veled, írj kovacsmara38@freemail.hu
Én szivesen lennék veled, írj kovacsmara38@freemail.hu
beszélgetnünk kellene
(Ez egy válasz mara38 üzenetére (2006. 07. 21. péntek 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 21. péntek 11:30
Az én férjemnek is tetszik a látvány amikor idegen férfiak dugnak. Egyébként szivesen csinálom Nókkel is, de sajnos nagyon nehéz találni Női partnert.
A férfi partnerekből pedig még túlkínálat is van.
De ez nem hátrány.
De ez nem hátrány.
A csinálás mit jelent???
![confused](images/smilies/confused.gif)
![mf2](images/smilies/mf2.gif)
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
mara38 szia!
Én nézni szeretném a szeretkezésedet és közben kiverném a farkam!
Lehet?
(38éves) (Ez egy válasz mara38 üzenetére (2006. 07. 21. péntek 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 21. péntek 11:30
Az én férjemnek is tetszik a látvány amikor idegen férfiak dugnak. Egyébként szivesen csinálom Nókkel is, de sajnos nagyon nehéz találni Női partnert.
De ez nem hátrány.
De ez nem hátrány.
De ez nem hátrány. (Ez egy válasz bolhab üzenetére (2006. 07. 21. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
De ez nem hátrány. (Ez egy válasz bolhab üzenetére (2006. 07. 21. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
a férjemnek tetszik bár én inkább a lányokat szeretem
Próbáld ki,nagyon izgi. Csak javasolni tudjuk.
Szia!Én szívesen megismerkednék veled,veletek....bármilyen kapcs-ra....Dél-alföldi vok....Ha gondolod, írj..
(Ez egy válasz mara38 üzenetére (2006. 07. 14. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 14. péntek 19:58
Én 38 éves házas Nő vagyok.
Lehet hogy furcsán hangzik, de a más férfival való sexelésemhez én vettem rá a férjem. Elősször nem akarta, de a Nők elérik amit akarnak. Azóta rendes házi videó gyüjteményünk van az idegen férfiakkal való dugásból
Lehet hogy furcsán hangzik, de a más férfival való sexelésemhez én vettem rá a férjem. Elősször nem akarta, de a Nők elérik amit akarnak. Azóta rendes házi videó gyüjteményünk van az idegen férfiakkal való dugásból
engem idegesítene ha valaki dugná az asszonyt.
Valószínűnek tartom, hogy a farkát a saját seggébe dugnám, és letépném a fejét,és belehugyoznék a koponyájába.
Valószínűnek tartom, hogy a farkát a saját seggébe dugnám, és letépném a fejét,és belehugyoznék a koponyájába.
én megdugnám bárki nejét!
Eddig is megdugtam soknak a nejét!)))
Eddig is megdugtam soknak a nejét!)))
Az én férjem is rentgeteg fotót és videó felvételt készített.
Ezeket szinte mindíg másolni kell a partner számára is, úgyhogy sok házi videón és képen megtalálható vagyok különböző pózokban.
Ez nagyon izgató a számunkra.
Ezeket szinte mindíg másolni kell a partner számára is, úgyhogy sok házi videón és képen megtalálható vagyok különböző pózokban.
Ez nagyon izgató a számunkra.
Bizony izgató, nalunk fordítva van,engem dugnak idegen férfiak. A férjem is nagyon izgatónak találja.
Szerintem beszéljétek meg aztán próba.
Nem fogtok csalódni.
Szerintem beszéljétek meg aztán próba.
Nem fogtok csalódni.
Szia Mara! Ez mindenkit beindit,hogy legálissan dughatja más nőjét.
(Ez egy válasz mara38 üzenetére (2006. 07. 14. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt valami hétvégén?? Dőlt a lé (...)??
Szia Mara! én egy fiatal srác vagyok (19) ha izgat téged/párodat szivesen beszállnék! címem: tubod@freemail.hu vagy edes-az-elet@hotmail.com pusz
Szia Mara!
Ha van még hely szívesen beszállnék a partiba. Jómagam 39 éves átlagos fickó vagyok. Kérlek küldj magdaról képet és elérhetőséget az email címemre: atus66@freemail.hu. Természetesen én is küldök magamról képet.
üdv
Atus (Ez egy válasz mara38 üzenetére (2006. 07. 14. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha van még hely szívesen beszállnék a partiba. Jómagam 39 éves átlagos fickó vagyok. Kérlek küldj magdaról képet és elérhetőséget az email címemre: atus66@freemail.hu. Természetesen én is küldök magamról képet.
üdv
Atus (Ez egy válasz mara38 üzenetére (2006. 07. 14. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)