engem is izgatna
A párom készítette a képet, miközben szexeltem.
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://www.kepfeltoltes.hu/060616/58290129316_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
köszi! Hi Hi
engem is felizgatna ha látnám a párom élvezni,és biztos ,hogy besegítenék,mondjuk be adnám a szájába
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://mappa-data.prim.hu/data/6e/6e8c54d0/05640a57/04a.jpg)
akkor izgat ha utánna fizetik mi?
Nagyon várjuk a képeket és a beszámolót!
Sok sikert!
Sok sikert!
ibag
no comment! :)
nincs es nem is lehet mit hozzafuzni!
(Ez egy válasz ibag üzenetére (2006. 06. 11. vasárnap 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
no comment! :)
nincs es nem is lehet mit hozzafuzni!
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
2006. 06. 11. vasárnap 14:42
"Sok embert izgat, de megtöbb aki nem ismeri el..."
Ez igaz. És ha beismeri, akkor is nagy lépés megtenni, bevinni még egy férfit, vagy párt az ágyunkba.
Eleinte vegyes érzések kavarognak az emberben. Izgalom, szégyen, lángolás a partnerért, akivel x éve együttélsz. Nehéz leírni. De később már csak a kéjes izgalom marad. Miét szégyelnéd azt, ami jó a párodnak, jó neked, és a harmadik sem bottal van odahajtva.
Gockel! Meg kellett volna tenni! Biztosan nem bántátok volna meg.
Ez igaz. És ha beismeri, akkor is nagy lépés megtenni, bevinni még egy férfit, vagy párt az ágyunkba.
Eleinte vegyes érzések kavarognak az emberben. Izgalom, szégyen, lángolás a partnerért, akivel x éve együttélsz. Nehéz leírni. De később már csak a kéjes izgalom marad. Miét szégyelnéd azt, ami jó a párodnak, jó neked, és a harmadik sem bottal van odahajtva.
"Sok embert izgat, de megtöbb aki nem ismeri el..."
Sziasztok!Jó kis topik.Nem volt még benne részem,de egyszer majdnem összejött.Csak a szomszéd szobából kellett volna hivni egy barátot.Hosszas huzavona után nem tettük meg,de egy különlegesen izgató érzés volt.
Minden elismerésem a hölgyeké,és uraké,akik meg merik tenni és átélik ezt az izgalmat.
Minden elismerésem a hölgyeké,és uraké,akik meg merik tenni és átélik ezt az izgalmat.
Már hogyne izgatná őket a dolog. Majdnem minden nőnek meg is fordul a fejében, teljesen mindegy mi de a megszokottól eltérő. Nem hiszem hogy ezért kurva lenne egy nő...
Aki annak tartja az "bort iszik vizet hány". Valószinüleg...
Aki annak tartja az "bort iszik vizet hány". Valószinüleg...
Sok embert izgat, de megtobb aki nem ismeri el...
Folyamatosan keresünk párokat, van szóló fiú jelentkező is bőven,néha , ha időnk engedi és van rá alkalom, akkor találkozunk párokkal. A szóló fiú bevétele is sontán volt, de nagyonizgalmas. Szeretjük az izgalmas dolgokat, mint ahogy a képeinken is látszik, de kevés időnk van mostanában erre, nem tudunk utazgatni, de ha jön az alkalom, azt NEM hagyjuk ki!
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Arről írj, lécci, hogy neked milyen érzés, amikor a párodat dugják! Hiszen ez a topic címe.
(Ez egy válasz mullerl üzenetére (2006. 06. 10. szombat 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 10. szombat 13:12
Sziasztok!
Na ide is belepofázok.
A Drágámmal mi is beleestünk már ilyesmibe. Éppen hármasban élveztük az Életet a Drágámmal, meg egy barátommal, mikor beesett hozzánk az exférj. Beengedtük. Látni kellet volna az arcát! Megsajnáltuk, bevettük a buliba. Azon az éjszakán négyen nem aludtunk. Másnap Drágám lépni nem tudott.
Na ide is belepofázok.
A Drágámmal mi is beleestünk már ilyesmibe. Éppen hármasban élveztük az Életet a Drágámmal, meg egy barátommal, mikor beesett hozzánk az exférj. Beengedtük. Látni kellet volna az arcát! Megsajnáltuk, bevettük a buliba. Azon az éjszakán négyen nem aludtunk. Másnap Drágám lépni nem tudott.
Sziasztok!
Na ide is belepofázok.
Na ide is belepofázok.
Igen, csak nehéz megtalálni az alkalmas
partnereket, ahol mindenki mindenkit el tud
fogadni. (Ez egy válasz ibag üzenetére (2006. 06. 09. péntek 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
partnereket, ahol mindenki mindenkit el tud
fogadni. (Ez egy válasz ibag üzenetére (2006. 06. 09. péntek 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 09. péntek 18:21
Nagyon ismerős az egész szituáció. Nálunk majdnem ugyanígy játszódott le. Csak mi az alkalom hiányában nem léptünk előbb. Amikor meg megvolt, hát beleugrottunk....
Az érzések leírása is tetszett. Újra átéltem. Ma már nincs semmi negatív abban amit teszünk. Alkalmas partnerekkel csupa gyönyör.
Az érzések leírása is tetszett. Újra átéltem. Ma már nincs semmi negatív abban amit teszünk. Alkalmas partnerekkel csupa gyönyör.
1év, sok idő. Ezalatt semmi? Hogyan birtátok ki? Hogy érted, hogy jön a következő alkalom? Keresgettek? Mi van az előző kapcsolatotokkal?
Üdv: ibag
Üdv: ibag
Mi is sokat beszéltünk róla, jött az alkalom, éltünk vele. Ez 1 éve volt. De lassan jön a következő alkalom!!:-)
Nagyon ismerős az egész szituáció. Nálunk majdnem ugyanígy játszódott le. Csak mi az alkalom hiányában nem léptünk előbb. Amikor meg megvolt, hát beleugrottunk....
Az érzések leírása is tetszett. Újra átéltem. Ma már nincs semmi negatív abban amit teszünk. Alkalmas partnerekkel csupa gyönyör. (Ez egy válasz sexygame üzenetére (2006. 06. 09. péntek 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Az érzések leírása is tetszett. Újra átéltem. Ma már nincs semmi negatív abban amit teszünk. Alkalmas partnerekkel csupa gyönyör. (Ez egy válasz sexygame üzenetére (2006. 06. 09. péntek 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 09. péntek 15:42
Sziasztok! Nálunk két alkalommal történt, meg a topic címében felvetett helyzet. Régóta beszélgettünk erről, de soha nem tettünk szinte semmit a cél érdekében. Néha hirdetgettünk, de az utolsó pillanatban különböző okok miatt mindíg meghíúsult. Igazság szerint inkább engem izgatott a dolog, milyen lehet az asszonyt kívülről látni szex közben. Aztán egyszer egy régi ismerős aludt nálunk átutazóban, dumáltunk piálgattunk, és spontán kialakult egy hármas összekeveredés. Késöbb az asszony elárulta, hogy élete legjobb szexuális élménye volt. Nekem is és nem is az amikor ketten kényeztettük, hanem amikor csak néztem, fotóztam őket. Jobban át tudtam élni a gyönyörét. Fantasztikus volt. Aztán hosszú évekig semmi. Jött a gyerek, nem hiányzott egy harmadik jelenléte, és be is piszkolta volna a kisgyermekünk csodáját, ha anyu közben más férfiak f... ugrálna. De jött egy helyzett, a munkahelyén egy faszi elkezdte fűzni az agyát. A kezdetektől elmeséte. Először azt gondoltam szépen megkeresem a pasit aztán ahogy illik lecsavarom a fejét, de a nejemen láttam, hogy egyre szívesebben meséli el a kolléga udvarlását. Kialakult egy érdekes szitu, a pasi nem tudta, hogy mindent elmesél nekem az asszony, és mi esténként jókat dumáltunk a próbálkozásairól, sőt sex közben is kezdett előjönni a dolog. Szeretnéd ha most itt lenne? Szívesen lesz...nád? meg ilyesmi. Keztük magunkat egyre jobban belelovalni a dologba. Engem nem érdekelt, hogy hármasban csináljuk, a pasi meg a nejem szerint nem lett volna benne, hogy nézzem. Akkor mi legyen, lépni kellet valamit mert a melóhelyen már tarthatatlan volt a helyzet. Azt találtuk ki, hogy mennyen el sexelni a pasival, de egy kis diktafonnal vegye fel az egészet. Így is történt. Nem akarom részletezni az egészet, alább már néhányan kifejtették, de végignéztem, ahogy előkészíti magát a szexre, izgi fehérneműt vásároltunk, leborotváltam, szóval kistafírosztam arra, hogy valakinek széttegye a lábát. Nagyon fura érzés volt. Izgalom, féltékenység, vágy, önsajnálat, öröm, düh keveredett bennem. Végül elmet. Egész nap tiszta ideg voltam. Többször megbántam a dolgot, többször gratuláltam magamnak az ötletért vegyesek voltak az érzéseim. Végre hazajött és rögtön bedöntöttem az ágyba. Hatalmasatt szeretkeztünk, régen nem volt ilyen jó, se nekem, se neki. Jó volt újra birtokba venni és közben halgattni a beszámolóját és a felvételt. Azóta nem csináltunk ilyet, de keressük a lehetőségeket egy újabb kalandra. Ha most valaki jelentkezni akarna, tudnia kell nálunk a malmok lassan őrölnek, de nem is ezért írtam, le a történetünket, hanem azért mert a gyönyört néha a legfurább, tán néha visszataszító módon értük el. De ilyenek vagyunk. Üdvözlünk mindenkit.
lehetetlen nincs, csak tehetetlen...
nosza
nosza
Azért az el kell mondanom, a kavargó érzések szaldója mindíg pozitív lett. De valószínüleg, ahogy az edés ízt felerősíti, ha elötte keserűt nyal az ember, vagy a fehér is fehérebb, ha mellette fekete van, szükség van a negatív érzésekre a nagyobb gyönyörért.
(Ez egy válasz SwingerCouple üzenetére (2006. 06. 09. péntek 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 09. péntek 16:21
lol!
Nagyon jol leirtad a benned kavargo erzeseket, s asszem mindannyiunkban ugyanezek voltak jelen. Aki aztmondja nem az valszeg nem mond igazat. A masik dolog, egyre tobbszor megtortenik a feltekenyseg, duh elkopik es jobban fog izgatni. Megjobban mint az elso alkalmakkor.
Nagyon jol leirtad a benned kavargo erzeseket, s asszem mindannyiunkban ugyanezek voltak jelen. Aki aztmondja nem az valszeg nem mond igazat. A masik dolog, egyre tobbszor megtortenik a feltekenyseg, duh elkopik es jobban fog izgatni. Megjobban mint az elso alkalmakkor.