A párom szerencsére nem ilyen. Elég élénk a fantáziája és persze a bizalom is teljes mértékben meg van köztünk! Remélem, hogy benne lesz a dologban, ma este kérdezem meg tőle!
Válasz ibag üzenetére
Válasz ibag üzenetére
Nálunk én ( a ffi ) voltam a kezdeményező. Előtte sokat fantáziáltunk a dologról. Szeretkezés közben bíztattam a párom, hogy vonjuk be ezt vagy azt a barátunkat, ismerősünket. A végén mindig visszavontam. Egyszer amikor neki tett ajánlatot az egyik ismerősünk, ezen begerjedve hatalmasat szeretkeztünk. Na akkor nem vontam vissza! Pár nap múlva elment vele.
Szóval a HANGULAT kell hozzá. És persze hatalmas BIZALOM egymás iránt. Más kérdés, hogy abból a kapcsolatból nem lett hármas felállás, sőt nem lett semmi. De azóta tudjuk, hogy ez nekünk jó, és vannak partnereink.
Szóval hangold rá a barátodat! De ismerünk olyan férfit, aki szivesen etyepetyézik velümk, de a feleségét nem szertné úgy látni. Ha a párod ilyen, akkor nincs esélyed.
Szóval a HANGULAT kell hozzá. És persze hatalmas BIZALOM egymás iránt. Más kérdés, hogy abból a kapcsolatból nem lett hármas felállás, sőt nem lett semmi. De azóta tudjuk, hogy ez nekünk jó, és vannak partnereink.
Szóval hangold rá a barátodat! De ismerünk olyan férfit, aki szivesen etyepetyézik velümk, de a feleségét nem szertné úgy látni. Ha a párod ilyen, akkor nincs esélyed.
piribal milyen elvárásaitok vannak(márha ha van)?
Csak benneteket akarlak megkímélni a sok felesleges e-mail től.
Csak benneteket akarlak megkímélni a sok felesleges e-mail től.
Kössz a sok tanácsot! Úgyhiszem Conrados elvét,törvényét fogom követni! Meséljetek a ti ilyen ügyeitekről! Tom1019 tanácsa sem rossz! Irjatok valamit pl. hogy ti milyen sűrűn szexeltek a barátnőtökkel/barátotokkal!
A válasz Jane091 részére szól.
Őt te ismered te tudod mikor engedékenyebb. Szerintem a fokozatosság elvét kövesd, szépen lassan adagold a dolgod ne egyszere özönvíz szerűen.
javasold azt hogy ő is megdughat egy csajt elötted
Helló! Új tag vagyok és most irok először a topicba! Lány vagyok, van barátom aki egyelőre ki tudja elégiteni a vad szexuális vágyaimat! Nem is olyan rossz ötlet, hogy megdugjon egy másik pasi előtte. Sajnos csak az a gond, hogy nem biztos,hogy szeretné a dolgot!!! Szeretjük egymást, de nem tudom, hogy megkérdezzem e tőle! Mit gondoltok mikor lenne a legmegfelelőbb pillanat a dologra? Irjatok!! :)
Szia!
Köszi a bíztatást.Tegnap szeretkezés után még simogattam megkérdeztem.Azt mondta izgatja a dolog de nem bírná elviselni lelkileg.Ezzel én is egyte értek mert fantáziálni róla egy dolog de élőben más.De mivel nem szeretném megfosztani az élménytől kitaláltam, hogy veszek egy vibrátort, bekötöm a feleségem szemét és majd imitálom a dolgot.Remélem ez majd beindítja a fantáziáját és élvezni fogja.Ti csináltatok hasonlót.Tanácsot szívesen fogadok!
Köszi a bíztatást.Tegnap szeretkezés után még simogattam megkérdeztem.Azt mondta izgatja a dolog de nem bírná elviselni lelkileg.Ezzel én is egyte értek mert fantáziálni róla egy dolog de élőben más.De mivel nem szeretném megfosztani az élménytől kitaláltam, hogy veszek egy vibrátort, bekötöm a feleségem szemét és majd imitálom a dolgot.Remélem ez majd beindítja a fantáziáját és élvezni fogja.Ti csináltatok hasonlót.Tanácsot szívesen fogadok!
Teenboy!
Majd írok ma, de nem most, mertmegyek dögleni... :) (Ez egy válasz Teenboy üzenetére (2006. 06. 06. kedd 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Majd írok ma, de nem most, mertmegyek dögleni... :) (Ez egy válasz Teenboy üzenetére (2006. 06. 06. kedd 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 06. kedd 21:58
Én is pontosan így látom,itt az e-mail címem: teenboy@freemail.hu írj aztán dumálunk.
Párocska!
Nem elég az, hogy te rábólintottál!!!!
Magadban is tisztáznod kell, hogy mi is fog történni és akarod e valójában!
Vigyázz, mert egy kapcsolatban veszélyes örvénybe kerülhettek. Irom neked is ha nincs meg a maximális bizalom. Felejtsd el. NEM ér annzit, hogy szétmenj a pároddal wazz! Ám ha jól kezeled a dolgot mindhárman, esetleg négyen, de nagyon jól fogjátok magatokat érezni..
Nem elég az, hogy te rábólintottál!!!!
Magadban is tisztáznod kell, hogy mi is fog történni és akarod e valójában!
Vigyázz, mert egy kapcsolatban veszélyes örvénybe kerülhettek. Irom neked is ha nincs meg a maximális bizalom. Felejtsd el. NEM ér annzit, hogy szétmenj a pároddal wazz! Ám ha jól kezeled a dolgot mindhárman, esetleg négyen, de nagyon jól fogjátok magatokat érezni..
Joci!
Ha megvan köztetek a kellő őszinte bizalom, megkérdezed. Nem kell ragozni. Viszont kell ismerned annyira hogy tudd hogy reagál ha negativan fogja fel....
DE NEM SZABAD ERŐLTETNI!!
Soha ne legyen ebből vita tárgya.
(amugy bocs a késésért, de 24-48 ban dolgozom)
Ha megvan köztetek a kellő őszinte bizalom, megkérdezed. Nem kell ragozni. Viszont kell ismerned annyira hogy tudd hogy reagál ha negativan fogja fel....
DE NEM SZABAD ERŐLTETNI!!
Soha ne legyen ebből vita tárgya.
(amugy bocs a késésért, de 24-48 ban dolgozom)
Esetleg erről lehetne hallani egy hölgy véleményét is?
párocskák és sikerült már megtalálni a megfelelő embert?
egyáltalán mik az elvárások(márha vannak)?
jocófx szeretkezés után kérdez rá párodnál, hogy vannak-e vágyai, ha igen mik azok, és e beszélgetés közbe(ha nem mondja már ő maga), hozd elő a témát.
egyáltalán mik az elvárások(márha vannak)?
jocófx szeretkezés után kérdez rá párodnál, hogy vannak-e vágyai, ha igen mik azok, és e beszélgetés közbe(ha nem mondja már ő maga), hozd elő a témát.
Sziasztok!
Az én feleségemet még nem dugta meg más férfi, de sokszor fantáziálok róla és nagyon izgató.
Ti hogyan kérdeztétek meg a párotokat, hogy lenne-e kedve hozzá?
Az én feleségemet még nem dugta meg más férfi, de sokszor fantáziálok róla és nagyon izgató.
Ti hogyan kérdeztétek meg a párotokat, hogy lenne-e kedve hozzá?
Én is pontosan így látom,itt az e-mail címem: teenboy@freemail.hu írj aztán dumálunk.
Semmi akadálya!
Ha nem is alakul semmi, az ismeretség akkor sem lesz hátrány (Ez egy válasz Teenboy üzenetére (2006. 06. 06. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Ha nem is alakul semmi, az ismeretség akkor sem lesz hátrány (Ez egy válasz Teenboy üzenetére (2006. 06. 06. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 06. kedd 21:09
SwingerCouple és lacarally jó nektek, hogy ilyen kapcsolatba élnek becsüljétek meg, és azokat is irigylem akiket bevontok, szívesen lennék a helyükbe, ja és SwingerCouple a látvánnyal én is 100% ba így vagyok ahogy te, pedig én se vagyok homo,viszont szívesen megismerkednék veled(veletek) még sose találkoztam ilyen gondolkodású emberrel mi te(ti),jó lenne dumálni,meg miegymás ;-) és persze másokkal is akik hasonló véleménnyel-világnézeten vannak. Na megyek vissza tanulni, vár holnap a "jó" kis EU politikák vizsga :-(
SwingerCouple és lacarally jó nektek, hogy ilyen kapcsolatba élnek becsüljétek meg, és azokat is irigylem akiket bevontok, szívesen lennék a helyükbe, ja és SwingerCouple a látvánnyal én is 100% ba így vagyok ahogy te, pedig én se vagyok homo,viszont szívesen megismerkednék veled(veletek) még sose találkoztam ilyen gondolkodású emberrel mi te(ti),jó lenne dumálni,meg miegymás ;-) és persze másokkal is akik hasonló véleménnyel-világnézeten vannak. Na megyek vissza tanulni, vár holnap a "jó" kis EU politikák vizsga :-(
Látom, hogy boldogok és elégedettek vagytok.
Ez jóó! Ennyi és nem kell más! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 06. kedd 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez jóó! Ennyi és nem kell más! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 06. kedd 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (25589)
2006. 06. 06. kedd 18:31
nagyon király!