Bocsi az címet rosszul írtam.
nicnev3@msn.com (Ez egy válasz lazapasi üzenetére (2006. 05. 01. hétfő 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
nicnev3@msn.com (Ez egy válasz lazapasi üzenetére (2006. 05. 01. hétfő 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 01. hétfő 10:15
Sziasztok. Én 32 vagyok és az több mint a 30. Sajnos, pedig benne lennék.
nicnev3@freemail.hu
http://www.hu-swingers.com/?show=nicnev
nicnev3@freemail.hu
Sziasztok. Én 32 vagyok és az több mint a 30. Sajnos, pedig benne lennék.
nicnev3@freemail.hu
nicnev3@freemail.hu
Nem sok jelentkező volt!! senki sem akar beszállni???
Sziasztok!Mi is volt a kérdés?!A zoxigén vagy a helyesírás?
zárjuk le és ne foglakozunk velle.
ha a tüznek nem adunk táptalajt akkor elfüstől
ha a tüznek nem adunk táptalajt akkor elfüstől
Túl sokat foglalkoztok a provokátorcsajjal! Évek óta ezt csinálja. Előkerül egy új nicknévvel és beleköt az emberekbe és élvezkedik a veszekedésen.
látom de azért mert ő ugy szerti nem kell a keresztes hadjárat elég a meggyözö vélemény:)
Én benne lennék.
Nem kell rátukmálni másokra a véleményed, nem kell itt ördögűzés és kirekesztés.
Legközelebb elég annyi, hogy a házasság után te a monogám sex kapcsolatot részesíted előnybe. S te nem viselnéd el a harmadikat az ágyba stb. de nem letámadni.
Magán vélemény:
"Biztosan boldogok vagytok !!"
Hogy eltaláltad...
aki azért csinálják, hogy megmentsék a kapcsolatukat azokon nem segit.
De aki igazán szertik egymást azoknak ez soha nem fog meg ártani csak inkább mélyíti a kapcsolatukat, és soha nem csalnák meg egy mást sutyomba.
Legközelebb elég annyi, hogy a házasság után te a monogám sex kapcsolatot részesíted előnybe. S te nem viselnéd el a harmadikat az ágyba stb. de nem letámadni.
Magán vélemény:
"Biztosan boldogok vagytok !!"
Hogy eltaláltad...
aki azért csinálják, hogy megmentsék a kapcsolatukat azokon nem segit.
De aki igazán szertik egymást azoknak ez soha nem fog meg ártani csak inkább mélyíti a kapcsolatukat, és soha nem csalnák meg egy mást sutyomba.
Te meg elfogadni hogy emberek vagyunk.
Nekem se fenomenális a helyes irásom.
h. k. ozást is melözd
Nekem se fenomenális a helyes irásom.
h. k. ozást is melözd
Itt senki nem rossz !! Ezt hol olvastad ?? Mert én ilyet nem irtam. További jó szórakozást !!
Válasz . GRUPPÁR Vip üzenetére
Válasz . GRUPPÁR Vip üzenetére
Én nem vagyok te. Nem vagyok se Edit, se B.
(Ez egy válasz ceca üzenetére (2006. 04. 27. csütörtök 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Én én vagyok !!
És te ??
És te ??
Fejér megye. Ennyi :)
Nem jó vele vitázni! Nem érdemes! Magad nyugalma érdekében most hagyd abba. A következő az lesz, hogy szétoffolja a faszságaival a topikot és csak kötözködik feleslegesen. Tudod őt már a 230 se bassza meg!
De ismerős stílús! Kire is emlékeztetsz????
Editkére? Inkább maradj a blikkbefirkálgatásnál. Az olvasóid el is hiszik, hogy tudod mi a szex...
Editkére? Inkább maradj a blikkbefirkálgatásnál. Az olvasóid el is hiszik, hogy tudod mi a szex...
TE így látod, más úgy! Ennyi! Mi nagyon szeretjük egymást, és ezért MINDENT megadunk egymásnak! A szexuális életünk tökéletes, szuper, nem is lehetne jobb, DE MI MÉG JOBBÁ AKARJUK TENNI!! Egyszer élünk, élvezni akarjuk az életet, mint itt a GG 99%-a! SZERINTEM!! Attól, hogy mi és TE máshogy gondolkodsz,nem vagyunk rosszak, SŐT!!
Bravó férfiak !
Vagy inkább önbizalomhiányban szenvedő kisfiuk ? Ha annyire keveseknek érzitek magatokat, hogy nem tudjátok kielégíteni azt akit szerettek akkór hol a figyelmesség?? Hol a szeretet ami gyönyörűvé és egyedivé teszi a kapcsolatotokat ?? Minek a feleség ? minek az állandó barátnő ?, Próbálkozzatok,tanuljatok,és talán rájöttök mi kell egy nőnek !! Az okoz örömet hogy mástól kapja meg azt amire vágyik ?? Hmmmmmmm !!!
Ez igen !!! És ti minek vagytok akkór ,és hol a szeretet ?? Lekéne dobálni az önzőséget ha már megnősültetek , és többet törödni a szeretteietek érzéseivel. Nem mástól várni azt amit ti is meg tudnátok adni !!! Megtudnátok !! Csak szeretni kellene !! Bizony,ilyen egyszerű ez ! Semmi furfang nincs benne.
Üdv minden önmagát felszarvazó férjnek,és barátnak. !! Biztosan boldogok vagytok !!
Vagy inkább önbizalomhiányban szenvedő kisfiuk ? Ha annyire keveseknek érzitek magatokat, hogy nem tudjátok kielégíteni azt akit szerettek akkór hol a figyelmesség?? Hol a szeretet ami gyönyörűvé és egyedivé teszi a kapcsolatotokat ?? Minek a feleség ? minek az állandó barátnő ?, Próbálkozzatok,tanuljatok,és talán rájöttök mi kell egy nőnek !! Az okoz örömet hogy mástól kapja meg azt amire vágyik ?? Hmmmmmmm !!!
Ez igen !!! És ti minek vagytok akkór ,és hol a szeretet ?? Lekéne dobálni az önzőséget ha már megnősültetek , és többet törödni a szeretteietek érzéseivel. Nem mástól várni azt amit ti is meg tudnátok adni !!! Megtudnátok !! Csak szeretni kellene !! Bizony,ilyen egyszerű ez ! Semmi furfang nincs benne.
Üdv minden önmagát felszarvazó férjnek,és barátnak. !! Biztosan boldogok vagytok !!
a többi illik rád?
34. kiestem :)