Ha esetleg van itt egy srác, max 30 éves korig, vagy összeszokott fiúpár, Fejér megyéből, aki ma este is akár ráér, és van helye, az írjon a privire, mert ha kedvesemnek ok, akár ma meglátogatnánk!!
Mi is voltunk annó párcserés szexben a feleségemmel és jó volt látni, a gyönyörét.
A témához annyit fűznék hozzá, hogy én is élvezném, ha előttem jól megbasznák a feleségem. Már rajta vagyok a dolgon, de még ő / feleségem /kis mértékben elutasító. Arra sem sikerült rávennem,hogy ő egy másik nővel szexeljen, de azért látok a szemében egy kis remény sugarat. Ha tudtok ebben a témában tanácsot adni, vagy ti is át estetek hasonló szituáción irjátok meg.Vannak akik kritizálják ezt a dolgot, de szerintem sokkal job, ha előttünk baszik mással mint ha tudtunk nélkül kefél fére. Vagy nem ????
Én is csináltam már a feleségem közösen 1 fiúval, és nagyon élvezte! Én is! Jó volt látni, hogykész lett!!
És mikor volt ez Vivi? nem tiltotta ezt a törvény a Te korodban Drága?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 21. péntek 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2006. 04. 21. péntek 10:33
A volt srácom mondta egyszer - " mi mindent bedobunk a közösbe a barátommal, ami az Övé, az, az enyém is, ami az enyém az, az Övé is " - aztán mégsem kerültem be a közösbe,
Azt hiszem csak most nagy a szátok, de ha netán tleg egyszer arra kerül a sor rínátok mint a kis pocok...
Azt hiszem Én is meginterjuvolom a még férjemet hogy látja-e kérdést... bááár a minapi események okán... azt hiszem inkább nem kérdezek semmit.. elég toleráns módon viselkedett...
Azt hiszem Én is meginterjuvolom a még férjemet hogy látja-e kérdést... bááár a minapi események okán... azt hiszem inkább nem kérdezek semmit.. elég toleráns módon viselkedett...
Hát...:D Nem lehet h az van a dolog mögött, hogy ha a feleségetek kefél egy másik pasival, akkor hoppá már nektek is lehet egy másik csajjal hiszen ő már megtette...!? Ez még lehet izgató, de az h szétkurják a barátnőm....
Azt hiszem engem is izgatna...
Egészségedre,de az izgat ha máshol dugják a feleségedet,vagy amikor nézed,mert nagy a különbség
Ha van hölgy aki szereti a nagy méretet (20cm) az jelentkezzen ;)
Ki nézné végig ahogy megdugom a feleségét?
Vivi ! Egyszer próbáld ki ! Sokszor láttam a swinger klubban, hogy két hapsi kényeztetett egy nőt.
Szegénykének utána igen remegett a lába :-)))
Nagyon rendbetették a hormonjait. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 21. péntek 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegénykének utána igen remegett a lába :-)))
Nagyon rendbetették a hormonjait. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 21. péntek 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2006. 04. 21. péntek 10:33
A volt srácom mondta egyszer - " mi mindent bedobunk a közösbe a barátommal, ami az Övé, az, az enyém is, ami az enyém az, az Övé is " - aztán mégsem kerültem be a közösbe,
Igen ez így van. De akkor még jobb, ha Neked is akad egy kis új husika.
Erre találták ki a swingert. Az házaspárcserebere . (Ez egy válasz bibi56 üzenetére (2006. 04. 21. péntek 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Erre találták ki a swingert. Az házaspárcserebere . (Ez egy válasz bibi56 üzenetére (2006. 04. 21. péntek 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 21. péntek 07:11
Helló Sziasztok!Ez egy érdekes téma.Nekem az a véleményem,hogy igen izgató látni ahogy becézgetik a feleséget.No persze azért az az igazi,hogyha velem együtt ketten kényeztetjük a testét.Nem ugy az tuti?
Helló Sziasztok!Ez egy érdekes téma.Nekem az a véleményem,hogy igen izgató látni ahogy becézgetik a feleséget.No persze azért az az igazi,hogyha velem együtt ketten kényeztetjük a testét.Nem ugy az tuti?
Tesó ! Menj el a pároddal egy swinger klubba, és megtudod :-))) Na jó Te sem tétlenkedsz közben...
(Ez egy válasz vagy-vagy üzenetére (2006. 04. 20. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
sok ilyen volt? hogy történt? én még rábeszélő stádiumban vagyok. Ha érdekel a téma az indexen komolyabban megy ez a topic és ott nincsenek ilyen mikolák, mint ez a ggg maki
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 20. csütörtök 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9155)
2006. 04. 20. csütörtök 22:47
nekem nincs feleségem, de amikor volt barátnőm akkor sokszor izgatott ha mások baszták meg előttem...
én vagyok a beteg? de te csak be néztél ide, holott a topic címe nem zsákba macska. Nevetséges vagy az ilyen beszólással, pláne a nickneveddel együtt. Tünj innen akkor.
nekem nincs feleségem, de amikor volt barátnőm akkor sokszor izgatott ha mások baszták meg előttem...
A témába vágó hozzászólások jöhetnek. van valaki egyátalán?