Irigyelem is a társadat érte! Szívesen beszélgetnék Veled!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 09. szombat 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3843642)
2020. 05. 09. szombat 06:12
ilyen vagyok
ilyen vagyok
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2020. 05. 09. szombat 04:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szerintem a ducinök a legjobbak a szexben! Vékonyak tul szűkek és nem birják a hosszas szexet! Údv István
Mindig volt, és mindig is lesz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 08. péntek 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 08. péntek 06:10
Mindig duci voltam, de mindig volt aki ezt kedveli, ezt szereti.
Én kevelem a sportos, karcsú lányokat is, de a szexin/arányosan telt lányokat is izgatónak találom.
Van egy lány barátom (sajnos csak barátok vagyunk), ő inkább a "normál" testalkat kategória, de van neki egy kis pocija (ő ki van ezen akadva, mert - szerinte - olyan, mintha terhes lenne). Én is meglepődetm ezen, de baromi izgatónak találom a pociját (oké, az egész csaj, úgy ahogy van szexi).
Inkább úgy közelíteném meg a kérdést, hogy minden testalkatban megtalálom a szépet.
Van egy lány barátom (sajnos csak barátok vagyunk), ő inkább a "normál" testalkat kategória, de van neki egy kis pocija (ő ki van ezen akadva, mert - szerinte - olyan, mintha terhes lenne). Én is meglepődetm ezen, de baromi izgatónak találom a pociját (oké, az egész csaj, úgy ahogy van szexi).
Inkább úgy közelíteném meg a kérdést, hogy minden testalkatban megtalálom a szépet.
Engem nem izgat a felesleges zsír. sőt lelomboz...inkább vékony futó alkat!
Valamelyik nap ezt hallottam Az a jo no akin van mit fogni. A kilincs husi az nem ferfinak valo Hat szerintem igaza volt az illetonek.
nekem nem
Én nem szeretem ha túl sok a plusz kiló de ha egy nő arányosan teltebb az bejön!
Te egy bombázó vagy!
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2020. 05. 08. péntek 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 08. péntek 08:51
Azt mondanám szerintünk a csontos vékony nő ami biztos nem izgató. Legyen nőies, arányos alkat, de ne lógjon róla a felesleg.
Azt mondanám szerintünk a csontos vékony nő ami biztos nem izgató. Legyen nőies, arányos alkat, de ne lógjon róla a felesleg.
Gyönyörű látvány,vékony combok között egy vastag fasz!
Nem is inkább kettő
Nem is inkább kettő
Mindig duci voltam, de mindig volt aki ezt kedveli, ezt szereti.
Na ezt szívesen megnézném..
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 15. szerda 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 15. szerda 10:25
dombosabb és szűkebb a pinánk
Nekem sokkal jobban bejönnek a nőiesen telt molett és pocis hölgyek. Az ágyban is aktívabbak!
Az ilyeneket tudom nagyon nagyon értékelni!
Az ilyeneket tudom nagyon nagyon értékelni!
A ferjed tud valamit Hiszen az elso osztaly jutott neki
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 18. szombat 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1205062)
2020. 01. 18. szombat 18:05
mennyi ducinő imádóóó FÉRJEM SZERINT AZ ELSŐOSZTÁLY MINDIG PÁRNÁZOTT!
Szerencsére nekem is telt a párom. Nagy cicik, vastag combok, kerek popsi, husis punci mindig is izgatott.
mennyi ducinő imádóóó FÉRJEM SZERINT AZ ELSŐOSZTÁLY MINDIG PÁRNÁZOTT!
100 % egyet értek veled a husis csajok jobbak a ágyba !!!
(Ez egy válasz kronosz 33 üzenetére (2020. 01. 16. csütörtök 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 16. csütörtök 20:12
Igen izgato! Nagyon is izgato . Puha barsonyos remego Kell ennel tobb?? Nincs is annal szebb mint mikor ledobja a csaj a gatlasait es atadja magat a gyonyoroknek -Itt van a testem szeresd Es azt joooooooooo szeretni.
Az extrém kövér nők rajongójaként imádom a hatalmas,hájas testet. Nekem az jön be,ha mindene hájas a partneremnek: az óriási lógó has,ami eltakarja a kövér punciját, a ringó popsija,a vastag,összeérő combja. Igazából minél hájasabb,annál inkább vonz!