Nincs is szebb egy telt, husis női testnél A feleségem is jobban kedveli a teltebb hölgyeket, bár neki mindegy a lényeg, hogy legyen kivel játszania. Magam részéről jobban kedvelem a nagy cici, nagy popó kombinációt. Egyébként pedig a tapasztalatom az, hogy a teltebb hölgyek sokkal odaadóbbak a sexben és jobban is élvezik.
Igen izgato! Nagyon is izgato . Puha barsonyos remego Kell ennel tobb?? Nincs is annal szebb mint mikor ledobja a csaj a gatlasait es atadja magat a gyonyoroknek -Itt van a testem szeresd Es azt joooooooooo szeretni.
Errol beszelek. Nehogy felre erts. Volt nekem molettebb parom is. Nagyon felizgatott, gyonyoru pinaja volt, nagy cickok, nagy, kerek popsi. De a háj onmagaban nem vonz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 15. szerda 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3843642)
2020. 01. 15. szerda 10:25
dombosabb és szűkebb a pinánk
Az én párom is molett, imádom.
Van kis pocak, nagy cicik, jó kis popsi.
Imádom végigpuszilgatni a testét, a kis párnácskákkal együtt.
Van kis pocak, nagy cicik, jó kis popsi.
Imádom végigpuszilgatni a testét, a kis párnácskákkal együtt.
Nem csak a punci, az egesz korites. A lagy, kerekded formak termeszetesebbek es vonzobbak, mint a szogletesek. Egy parnas csajszit jol meg lehet dongetni anelkul, hogy szurnanak a csontok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 15. szerda 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 15. szerda 10:25
Nem arrol van szó... Altalaban a teltebb lanyoknak nagyon izgató husos puncikaja van. Viszont nem maga a háj a vonzó. Nyilvan nekem is felallna ha lehuznam a bugyidat, és elemtarulna a puncikad
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 14. kedd 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 14. kedd 22:47
Ilyenek vagyunk, ha akar minket a partnerünk ilyennek fogadjon el, egyébként egy pasinak sem lankadt le mikor lehúzta a bugyimat.
Ilyenek vagyunk, ha akar minket a partnerünk ilyennek fogadjon el, egyébként egy pasinak sem lankadt le mikor lehúzta a bugyimat.
Nagyon is Nekem volt reszem mindket veglethez Maradok a telt molett csajoknal A csontkolekcio maradjon tolem tavol
A konkrét háj nem. A nagy cickok es nagy popsi viszont igen
De meg mennyire. Az elso osztaly mindig parnazott. No persze csak addig amig megmaradnak a formak. A csungo has az nem szep.
Naná! Mondjuk én különleges eset vagyok, mert a kövér körtékért rajongok, ezért a legizgatóbb számomra egy hájjal dúsan borított, kövér női test
Mondjuk ez igaz
A két véglettől lekonyul.Sőt!Fel sem áll!
(Ez egy válasz Gábor 82 üzenetére (2017. 03. 11. szombat 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Még az is jobb mint egy anorexiás csontkollekció
Amíg nőiesen telt idomok megmaradnak,addig vonzó tud lenni a dolog,de amikor már egy egybefüggő massza az egész,akkor már pszichés eredetű impotencia lesz az úr a házban!
Én szeretem őket.. Párom is molett... Valamiért mindig is a telt,molett csajok vonzottak... Persze volt vékony csajom is
Kettőt sosem próbáltál még érteni?
Próbáld meg egyszer,hátha neked is sikerül. (Ez egy válasz Békés üzenetére (2016. 11. 22. kedd 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Próbáld meg egyszer,hátha neked is sikerül. (Ez egy válasz Békés üzenetére (2016. 11. 22. kedd 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyet értek veled csak a telt jó nem a aránytalan kövér !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 10. szerda 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1431082)
2016. 08. 10. szerda 00:58
Persze, hogy izgató imádom
szeretem, mert imádom