Szerintem csak a molett nők a vonzóak de csak a arányosan telt nem az amelyik úgy néz ki mit egy vizi ló !
Persze, hogy izgató
imádom
![finom](images/smilies/finom.gif)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Ösztönösen a telt NŐK izgatják fel a férfiakat.Van akinél ez kimondottan csak a nagy mellek imádatában nyilvánul meg,van aki a nagy popót szereti,de sokan vagyunk,akit telt idomok összességét kedvelik az idomokkal rendelkező személyiséggel egyetemben!
Nekem csak az extrém hájas nők tetszenek.A hatalmas popsi,az óriási lógó has és mell.Minél nagyobb,annál izgatóbb.A 200 kg körüli nők a legszebbek nekem!
imádom
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Szerintem inkább a sportos nők a legjobbak...
Én imádom ha van mit fogni,a nagy fenekeket és a vastag combokat,na meg szex közben a pocit gyúrni! Óriàsi élményt és izgalmat okoz számomra egy gyönyörű duci nő meztelen látványa
Igazi non van mit fogni ,husis es sexi de nagyon . Imadom oket . Ilyet keresni kell .nekem .van e ilyen nekem ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 07. csütörtök 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (909206)
2016. 01. 07. csütörtök 18:56
Akinek nem tetszenek a duci csajok,keressen soványat.....de nem tudja mit hagy ki
Ez így van!
Mértékkel igen! De a szexuális kisugarzás, nem alkatfüggő. Van husis nőbe is vonzó és ronda, és vékonyba is... nem lehet általánosítani. Ami viszont gáz, ha valaki azt nem érzi, mi áll jól neki és mi nem...
Imádom a telt nőket !!!
![finom](images/smilies/finom.gif)
Szerintem nem izgato...
Alapkovetelmeny
Alapkovetelmeny
Nagyon izgató szerintem én duci imádó vagyok
Rettenetesen izgató számomra, de mintha az ilyen adottságokkal rendelkező hölgyek nem is foglalkoznának az őket méltató férfiakkal és tekintetünkkel, pedig van akik ezt szeretjük
![circling](images/smilies/circling.gif)
Teljesen igazad van! A vékony nőkben sincs semmi szexy!
(Ez egy válasz kronosz 33 üzenetére (2016. 02. 07. vasárnap 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 07. vasárnap 14:13
Igazad van neked is, de ha megnezed amit a tvben meg az ujsagokban szajkoznak az sem normalis az a sok anorexias csontkolekcio akit tol elore a media az sem egeszseges. Szerencsere nem vagyunk egyformak Nekem szemelyesen a testesebb ducibb nok tetszenek a tobbit meg szeressek a ,,trendi" sracok
Igazad van neked is, de ha megnezed amit a tvben meg az ujsagokban szajkoznak az sem normalis az a sok anorexias csontkolekcio akit tol elore a media az sem egeszseges. Szerencsere nem vagyunk egyformak Nekem szemelyesen a testesebb ducibb nok tetszenek a tobbit meg szeressek a ,,trendi" sracok
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2016. 02. 07. vasárnap 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos az elhízás felé haladunk...
(Ez egy válasz kronosz 33 üzenetére (2016. 01. 21. csütörtök 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Elol deszka hatul lec
Szoval tenyleg ez a mostani trend?! A nokbol sovany pasikat csinal A ferfiakbol meg idiota noimitatorokat Es bocsanatot kerek azoktol akik ugy erzik hogy megsertettem oket de mikor a nonek mar lassan melle sincs a sovanysag miatt a pasinak meg olyan szuk nadragja van hogy a ferfiassaga is alig latszik benne Elgondolkodtato hogy lassan hova jutunk. Minden szonak egy a vege Minden ami nagy az szep ahogy az elottem szolo mondta formas kerek popsi szep nagy mell az az igazi
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
2016. 01. 21. csütörtök 21:50
![worship](images/smilies/worship.gif)
Rendkívül izgató. Mondjuk én kifejezetten hájimádó vagyok, az átlagos testalkatú nők szexuálisan hidegen hagynak.
Jobb a 7-es BMW mint a Suzuki ?!!
(Ez egy válasz kronosz 33 üzenetére (2016. 01. 21. csütörtök 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Elol deszka hatul lec
Szoval tenyleg ez a mostani trend?! A nokbol sovany pasikat csinal A ferfiakbol meg idiota noimitatorokat Es bocsanatot kerek azoktol akik ugy erzik hogy megsertettem oket de mikor a nonek mar lassan melle sincs a sovanysag miatt a pasinak meg olyan szuk nadragja van hogy a ferfiassaga is alig latszik benne Elgondolkodtato hogy lassan hova jutunk. Minden szonak egy a vege Minden ami nagy az szep ahogy az elottem szolo mondta formas kerek popsi szep nagy mell az az igazi
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Ezt szépen összefoglaltad.
Elol deszka hatul lec
![eljen](images/smilies/eljen.gif)