![worship](images/smilies/worship.gif)
2016. 01. 21. csütörtök 21:50
![smile](images/smilies/smile.gif)
Számomra a molett már szinte fétis szinten de nagyon bejön.Persze ne legyen 150kg,de a formás husis nők nagyon izgattak mindig.Pláne ha formás kerek a popsijuk és szép nagy telt mellük van.Szóval nagy gyengém a molett nő:
Persze! Legalább is nekem az. Én például soha sem fordulok meg az utcán a pláza cicák után, mert nem tetszek. Deszka test, maréknyi fenék ha nem lapos és kis cici, törik mint a ropi. Egy egészségeset nem tud szeretkezni vele az ember mert fél hogy összenyomja. De egy telt lány az más! Van comb, fenék, has és mell! Szóval minden. Gondoljatok bele, egy telt lány egy iskolás lány ruhában! Miniszoknya és fehér ing!
Izmos vádli és vastag comb nagy kerek fenékkel!
![finom](images/smilies/finom.gif)
Deszkát a TÜZÉP telepen szeretem !!
De igen is. Izgato nagyon. P.P. Rubens tudta mitol doglik a legy O felismerte hogy mi a szep
dehogy izgató
Az biztos! Annak javaslom nézze meg az adatlapod 1-es képét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 07. csütörtök 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (909206)
2016. 01. 07. csütörtök 18:56
Akinek nem tetszenek a duci csajok,keressen soványat.....de nem tudja mit hagy ki
Ennyi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 07. csütörtök 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (909206)
2016. 01. 07. csütörtök 18:56
Akinek nem tetszenek a duci csajok,keressen soványat.....de nem tudja mit hagy ki
Igen nagyon En szemelyesen nem szeretem a trendi deszkakat Az a jo ha van mit fogni rajtuk.
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Az az jó legyen mit fogni rajtuk,én nagyon szeretem.
Ez a lényeg mindenképp érezd jól magad a saját testedben!!!és egyébként szexi vagy!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 06. szerda 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
Törölt felhasználó (1253702)
2016. 01. 06. szerda 20:22
Duci vagyok, kösz jól vagyok! ...valószínű így is maradok..
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
Puszi a puncitokra
![finom](images/smilies/finom.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
Törölt felhasználó (1253702)
2016. 01. 06. szerda 20:22
gyülölöm a zsirt
Nagy test nagy élvezet!
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Telt nőknél jobb nincs ágyba !!!
Láttam a képeidet, nem igaz, hogy nem vagy csinos. Nagyonis szemrevaló vagy, s minden másra való.
(Ez egy válasz babbyd üzenetére (2015. 07. 11. szombat 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 11. szombat 08:12
Mármint Én nem voltam csinos soha exxciting ? Ha rám vonatkozik,hidd el nagyot tévedsz! Hogy most nem vagyok csinos az TÉNY!