Nagyon nagyon csinos szexy kivánatos vagy Most is!!!
(Ez egy válasz babbyd üzenetére (2015. 07. 11. szombat 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 11. szombat 08:12
Mármint Én nem voltam csinos soha exxciting ? Ha rám vonatkozik,hidd el nagyot tévedsz! Hogy most nem vagyok csinos az TÉNY!
Én nem szeretem a "piszkafákat" hiába
divat.. "Nagy kofferbe jo
bb pakolni, utazni viszont nem olyan jó !"
divat.. "Nagy kofferbe jo
![gunyos1](images/smilies/gunyos1.gif)
Mármint Én nem voltam csinos soha exxciting ? Ha rám vonatkozik,hidd el nagyot tévedsz! Hogy most nem vagyok csinos az TÉNY!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 25. kedd 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (909213)
2014. 11. 25. kedd 11:18
..sose volt az....,s nem is lesz!..
igen ha jó kövér
Egyszerű a kérdés, MIÉRT?
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 06. 05. péntek 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 05. péntek 10:35
a duci lányok mindig hájasabbak kedvesebbek türelmesebbek aranyosabbak
![ravasz1](images/smilies/ravasz1.gif)
a duci lányok mindig hájasabbak kedvesebbek türelmesebbek aranyosabbak
![ravasz1](images/smilies/ravasz1.gif)
Nem izgató. De, kinek a pap, kinek a papné.
Teljesen igaz. Azért Én picit molett imádó vagyok a párom is az szerencsére.
(Ez egy válasz zóna üzenetére (2015. 01. 31. szombat 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 31. szombat 08:43
Szerintem ez nem alak függő ha belső nincs meg akkor nem szeretkezés van csak úgymond dugás.
Szerintem ez nem alak függő ha belső nincs meg akkor nem szeretkezés van csak úgymond dugás.
Mindenképpen!!!!
Úgy legalább bárhol lehet pinát hajtogatni rá!!!
Úgy legalább bárhol lehet pinát hajtogatni rá!!!
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
![levele](images/smilies/levele.gif)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
Te bomba vagy igy sőt szerintem a husis lányok jobbak az ágyban........nem kell aggódnod gyönyörű vagy
(Ez egy válasz babbyd üzenetére (2014. 11. 25. kedd 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 25. kedd 05:25
A telt nők is lehetnek szépek! Én 53 kg voltam,de a gyógyszerek miatt meghíztam.Ássam el magam?
Ahogy betöltöttem a 30-at egyre jobban elkezdtek vonzani a duci, telt, molett Nők. Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva vonzódom hozzájuk, pedig a régebbi barátnőim közel sem voltak "husik". Fiatal koromban mindig a magas nők voltak az ideálom mivel én is 190 feletti vagyok, aztán jöttek a vörös hajú szeplősek. De most egyszerűen nem tudok betelni a husi lányokkal annyira szépek. Nagy fenék, vastag combok és a nagy mell a pocival!
Valami isteni érzés mikor eljutnak a csúcsra. Szerintem sokkal jobban áttudják élni az orgazmust mint a vékony nők.
![finom](images/smilies/finom.gif)
Osztom az előttem lévő többség véleményét, a husis exemmel volt legjobb minden.
Szerintem sem rossz ha valakin van mit fogni. Eddig teltebb barátnőim voltak, a nagy kerek popsi nayg cici húsos csupasz nuni az igazi nekem.
Imádom a telt nőket, az Istenért se ásd el magad, és puncit nyalni meg a gyengém !
(Ez egy válasz babbyd üzenetére (2014. 11. 25. kedd 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)
A telt nők is lehetnek szépek! Én 53 kg voltam,de a gyógyszerek miatt meghíztam.Ássam el magam?
..sose volt az....,s nem is lesz!..
igy is csinos vagy
A világértse kedves devourer meg ... ja be a ló lány álmát
![worship](images/smilies/worship.gif)
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 01. szombat 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (124917)
2014. 03. 01. szombat 16:55
Szerintem meg undorító ez az álszenteskedés, eleve szerintem ízlésficamra vall ha valaki a kövér/telt nőket szereti, hogy miért? mert nem az a normális testalkat, szerintem undorító lesz a bőrük a seggük, narancsbőr stb, remélem jó sok nő elolvassa ezt és elgondolkodik ezen (itt azért kivételeznék azokkal akiknek esetleg valamilyen hormonális betegségük van stb).
És ez a van mit fogni dumától falra lehet mászni, akik ezt mondják szerintem nem fogtak igazi női idomokat csak hájat, én nyitott szemmel szeretek dugni, amikor láthatom közbe a formás fenekét derekát, hasát, ha kicsi a cici az sem baj max nem rakom közé a farkam nagy cucc, de attól még a tenyerem szereti és a szám is, ha én pasi létemre elhíznék nagyon szégyelném magam, nem pedig vígasztalnám magam hogy " jól van majd csak jó leszek így is valakinek, és úgy keljek neki amilyen vagyok"
Remélem kurvára átjött miről beszélek, és kurvára nem érdekelnek majd a magyarázkodások, büszkék lehettek hogy ebben is No.1 magyarország(mert már az!), a kövérségben.
És ez a van mit fogni dumától falra lehet mászni, akik ezt mondják szerintem nem fogtak igazi női idomokat csak hájat, én nyitott szemmel szeretek dugni, amikor láthatom közbe a formás fenekét derekát, hasát, ha kicsi a cici az sem baj max nem rakom közé a farkam nagy cucc, de attól még a tenyerem szereti és a szám is, ha én pasi létemre elhíznék nagyon szégyelném magam, nem pedig vígasztalnám magam hogy " jól van majd csak jó leszek így is valakinek, és úgy keljek neki amilyen vagyok"
Remélem kurvára átjött miről beszélek, és kurvára nem érdekelnek majd a magyarázkodások, büszkék lehettek hogy ebben is No.1 magyarország(mert már az!), a kövérségben.
Valamennyi mindenkeppen kell a Holgyekre!! Legyen arányos, Noiesen telt, nem jo az ha vezna, vagy akar sportosan vekonka... A kockahas pedig nagyon nem szep egy Holgynel...