Szia kicsi lány!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2006. 09. 28. csütörtök 13:56
sziasztok macik !
![wave](images/smilies/wave.gif)
![](http://kepfeltoltes.hu/060523/images4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Képet nem küldhetek mert az asszony nem örülne neki.Én itt kéremcéppen nem ismerkedek csak beszélgetek!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
![wow2](images/smilies/wow2.gif)
![wink](images/smilies/wink.gif)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Ezért most megyek is gyúrni egy kicsit, hogy inkább az izom érvényesüljön majd és ne a télen felszedett + kilók!
Ja és emellé még jóképű, jófej, beképzelt vagyok és még foglalt is!
Ja és emellé még jóképű, jófej, beképzelt vagyok és még foglalt is!
![zavart1](images/smilies/zavart1.gif)
![gonosz1](images/smilies/gonosz1.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
csak kép alapján tudja a tisztelt zsűri megitélni
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Én meg mackósan izmos vagyok a 180/95-el!
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
sziasztok macik !
![](http://kepfeltoltes.hu/060523/images4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Brummmmmmm én tnnék fel de nemtudom hogy kell.Bocs
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 26. kedd 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
![](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/lv/5/57/Bear.jpg)
"Mackócskák, hol marad a lépesméz?Egyébként rájöttem, jó nagy és puha legyen az a maci, na persze, nem olyan uszógumis, fura arányokkal, hanem magas, széles váll, kerek pocak, és, ha lehet, nem szőrös has.Én az ilyen macikért bolondulok, jaaaj, egy grizlimedve a végzetem...
És léééégyszi, drága mackók, dobjatok már be ti is képeket, mi (a husisabb lányok kategóriájában már láttattuk magunkat)de én a mackócskákra is kiváncsi lennék...
" (kisangyalka)
2006. 09. 26. kedd 22:14
"Mackócskák, hol marad a lépesméz?Egyébként rájöttem, jó nagy és puha legyen az a maci, na persze, nem olyan uszógumis, fura arányokkal, hanem magas, széles váll, kerek pocak, és, ha lehet, nem szőrös has.Én az ilyen macikért bolondulok, jaaaj, egy grizlimedve a végzetem...
![finom](images/smilies/finom.gif)
És léééégyszi, drága mackók, dobjatok már be ti is képeket, mi (a husisabb lányok kategóriájában már láttattuk magunkat)de én a mackócskákra is kiváncsi lennék...
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
most kérek elnézést mindenkitől, h tennap szó nélkül hagytam itt a süllyedő hajót. de olyan hülye munkahelyem van, h a főnök előtt dolgoznom kell és nem lehetek szex oldalon/nem fórumozhatok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 27. szerda 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
itt
2006. 09. 27. szerda 14:13
Sziasztok!
Itt van mackófelvétel? :-)
Itt van mackófelvétel? :-)
jókor! :-((( lassan mennem kell!
csak ennyire másnapos ne lennék! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 27. szerda 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
itt
csak ennyire másnapos ne lennék! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 27. szerda 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 14:13
hol vagy kicsi lány?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 26. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 15:25
szóval van aki kap maciképet
én meg, semmi !!!!
![schmoll2](images/smilies/schmoll2.gif)
én meg, semmi !!!!
ma nincs mackós napod!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 27. szerda 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
csak a 110. hsz-t tudom ismételni
Brumm!
ma nem leszek valami szórakoztató, mert tegnap valamelyik hüje teleitta a fejem! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 26. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
ma nem leszek valami szórakoztató, mert tegnap valamelyik hüje teleitta a fejem! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 26. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
én meg, semmi !!!!
én meg, semmi !!!!
2006. 09. 26. kedd 21:54
Mackocskak, hol marad a lepes mez?Egyebkent rajottem, jo nagy es puha legyen az a maci, na persze nem olyan uszogumis, fura aranyokkal, hanem magas, szeles vall, kerek pocak, es ha lehet nem szoros has.En az ilyen macikert bolondulok, jaaaj, egy grizlimedve a vegzetem...
Es leeeegyszi draga mackok, dobjatok mar be ti is kepeket, mi (a husisabb lanyok kategoriajaban mar lattatuk magunkat)de en a mackocskakra is kivancsi lennek...
Es leeeegyszi draga mackok, dobjatok mar be ti is kepeket, mi (a husisabb lanyok kategoriajaban mar lattatuk magunkat)de en a mackocskakra is kivancsi lennek...
Mackocskak, hol marad a lepes mez?Egyebkent rajottem, jo nagy es puha legyen az a maci, na persze nem olyan uszogumis, fura aranyokkal, hanem magas, szeles vall, kerek pocak, es ha lehet nem szoros has.En az ilyen macikert bolondulok, jaaaj, egy grizlimedve a vegzetem...
hello mindenki
Ha sok PÍÍÍÍÍÍZE van, miért is ne!!!!!
Kedves Neked is ment a méledre!
Elne zölditsd már a gyönyörű pofikád! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 26. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Elne zölditsd már a gyönyörű pofikád! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 26. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
én meg, semmi !!!!
én meg, semmi !!!!